GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 22 June, 17:24

GöteborgsPosten - 14 jun 18 kl. 17:50

Tidigare OS-deltagare häktad för grovt vapenbrottEn tidigare känd svensk idrottsman från Göteborg har häktas på sannolika skäl misstänkt för grovt vapenbrott.
Mannen som har tävlat för Sverige i OS greps tidigare i veckan efter att polisen anträffade en revolver i samband med en husrannsakan.
– Hans förklaring är att han har innehaft vapnet åt en annan person, säger åklagaren Mats Dahlberg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
OS, Göteborg, Sverige, Mats Dahlberg

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidigare OS-deltagare, häktadför , grovt, vapenbrott
Helsingborgs Dagblad - 02 maj 14 kl. 15:16

MMA-deltagare häktad i dopningshärva

Skulle gå match på lördagens gala i Helsingborg. Nu är han häktad misstänkt för grovt dopningsbrott..

Expressen - 21 jul 17 kl. 13:26

Ung man begärs häktad för knivattack på Gothia

Flera deltagare i Gothia Cup blev tidigare i veckan jagad av en knivman i Partille. En ledare för ett tyskt lag fick föras till sjukhus och en ung man i 20-årsåldern, är misstänkt för attacken. – Som läget ser ut nu så kommer jag att begära honom häktad under eftermiddagen, säger hon, säger kammaråklagaren Ulrika Åberg.

Kristianstadsbladet - 24 feb 13 kl. 13:00

Svensk häktad för våld i Köpenhamn


En 19-årig svensk häktades på söndagen i Köpenhamn. Mannen är misstänkt för våld mot tjänsteman (polisen), vandalisering och överträdelse av maskeringsförbudet vid demonstrationer.Mannen greps i lördags i samband med en motdemonstration mot en demonstration arrangerad av organisationen Stoppa islamiseringen av Danmark.

Nyheter 24 - 08 apr 16 kl. 15:00

Landslagsman häktad för gruppvåldtäkt på kryssning

Förra veckan häktades det två personer för misstanke om grov våldtäkt på en kryssning. Under fredagen så var det nya förhandlingar i målet där ytterligare två häktades. Och en av dem ska alltså vara landslagsmannen, uppger Aftonbladet.

YLE - 01 dec 15 kl. 05:18

Hemlighetsfull grupp vill stoppa "nazistsvin" med slangbellor

En hemlighetsfull grupp planerar under namnet "Friheten på spel" att med slangbellor förhindra "nazistsvin" från att marschera på självständighetsdagen. Helsingforspolisen har satt in extra resurser och uppger att det inte går för sig att stoppa andra människor från att marschera. Gruppen informerar om evenemanget "Friheten på spel" (på finska "Vapaus Pelissä") på en webbplats och på sociala medier.

Skånskan - 15 jun 18 kl. 14:00

Hon ger liv åt träbitarna

SNIDARE. Eva Hedberg har årskort till Rosengårds FC:s hemmamatcher. Hennes fotbollsintresse får också uttryck i hennes konst – hon har snidat en serie fotbollsspelare, som hon fått mycket uppmärksamhet för.

BT - 22 sep 11 kl. 21:42

Svensk politiker ratad i Turkiet: "Beror på min kurdiska bakgrund"

Plötsligt blev förra riksdagsledamoten Gulan Avci, med kurdisk bakgrund, icke önskvärd på en konferens om kvinnors rättigheter i Turkiet. Beskedet lämnades av Sveriges generalkonsul i Istanbul. Nu har utrikesminister Carl Bildt beklagat händelsen.

Cornucopia - 27 apr 18 kl. 10:14

Försvarsmakten: Regeringens vapendirektiv "omfattande problem stora extrakostnader"

Försvarsmakten skriver i sitt yttrande om regeringens absurda tillämpning av EU:s vapendirektiv att lagförslaget innebär omfattande problem och stora extra kostnader. Exempelvis måste en övning avbrytas om en deltagare tappar ett (tomt) magasin eller en bit tomt band till en kulspruta, eftersom magasin i princip kommer betraktas som vapen.Vapenbrott att plocka upp och måste eftersökas om det tappas bort under en övning.

Jönköpingsnytt - 24 nov 12 kl. 14:52

Polisbevakningen ökas kring Dreamhack

Mannen som sitter häktad för försök till mord på en 15-åring är en deltagare från Dreamhack på Elmia. Efter händelsen har polisen trappat upp sin bevakning i området. - Det handlar om att skapa trygghet och en kommunikation med besökarna, säger Bo Gunnarsson, vakthavande befäl hos polisen i Jönköping..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

USA hotar med hårt svar på EU:s strafftullar

EU:s strafftullar på USA-tillverkade varor som bourbon, motorcyklar och jeans har trätt i kraft. USA:s svar kom snabbt: Om inte EU skrotar tullarna kommer samtliga europeiska bilar som exporteras till USA beläggas med 20 procentiga tullar..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Försvunnen flicka hittad oskadd

Polisen sökte under midsommarafton efter en flicka som hade försvunnit i området kring Falköping. Vid 16-tiden hittades hon vid Ållebergets natureservat sydost om Falköping..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Internet är slutet för mannen

GP Kulturs krönikör Johan Wanloo känner på sig att manlighetens fundament är hotat – förmågan att kunna något utan att kolla upp det..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

En tredjedel av delägarna lämnar Lindahl i Göteborg

Advokatbyrån Lindahl drabbas av nya avhopp. I Göteborg slutar sex delägare. I förra veckan sprack advokatbyråns Stockholmskontor..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Christina hoppas få göra segertecknet efter matchen

När Christina Duhme hösten 2014 flyttade in hos Stefan i Majorna kunde hon blicka ut över Gröna Vallens klassiska fotbollsplan.
Inför VM och midsommardagens match mellan Tyskland och Sverige är Christinas rangordning odiskutabel:
– Först Tyskland, sedan Sverige, och långt därefter resten..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Fotbollen kan göra det omöjliga möjligt

"Fotbollen har så många olika ansikten och skepnader", skriver Pontus Bäckström i sin helgkrönika..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Försvunnen flicka hittad i Falköping

Polisen sökte under midsommarafton efter en flicka som hade försvunnit i området kring Falköping. Vid 16-tiden hittades hon..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Försvunnen 14-årig flicka hittad i Falköping

Polisen sökte under dagen efter en flicka som hade försvunnit i området kring Falköping. Vid 16-tiden hittades hon..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Dömda för övergrepp kan släppas mot borgen

En spansk domstol har beslutat att fem män, dömda till långa fängelsestraff för sexuellt utnyttjande, kan friges mot borgen. Beslutet ledde att demonstrationer planeras på flera håll i landet, bland annat i Madrid, Valencia och Sevilla..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

"Billy Elliot" ställs in efter hatkampanj

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.