GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 23 October, 16:57

GöteborgsPosten - 14 jun 18 kl. 17:50

Tidigare OS-deltagare häktad för grovt vapenbrottEn tidigare känd svensk idrottsman från Göteborg har häktas på sannolika skäl misstänkt för grovt vapenbrott.
Mannen som har tävlat för Sverige i OS greps tidigare i veckan efter att polisen anträffade en revolver i samband med en husrannsakan.
– Hans förklaring är att han har innehaft vapnet åt en annan person, säger åklagaren Mats Dahlberg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
OS, Göteborg, Sverige, Mats Dahlberg

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidigare OS-deltagare, häktadför , grovt, vapenbrott
Helsingborgs Dagblad - 02 maj 14 kl. 15:16

MMA-deltagare häktad i dopningshärva

Skulle gå match på lördagens gala i Helsingborg. Nu är han häktad misstänkt för grovt dopningsbrott..

Expressen - 21 jul 17 kl. 13:26

Ung man begärs häktad för knivattack på Gothia

Flera deltagare i Gothia Cup blev tidigare i veckan jagad av en knivman i Partille. En ledare för ett tyskt lag fick föras till sjukhus och en ung man i 20-årsåldern, är misstänkt för attacken. – Som läget ser ut nu så kommer jag att begära honom häktad under eftermiddagen, säger hon, säger kammaråklagaren Ulrika Åberg.

GT - 18 jul 18 kl. 15:25

Polis fann vapen och patroner hos tidigare OS-deltagare

Den förre OS-deltagaren förvarade en sportbag med en revolver och 351 skarpa patroner hos sin flickvän. – Jag har inte med detta att göra. Jag föll för fel människa och nu sitter jag och känner mig som en jubelidiot, säger flickvännen i ett polisförhör.

Kristianstadsbladet - 24 feb 13 kl. 13:00

Svensk häktad för våld i Köpenhamn


En 19-årig svensk häktades på söndagen i Köpenhamn. Mannen är misstänkt för våld mot tjänsteman (polisen), vandalisering och överträdelse av maskeringsförbudet vid demonstrationer.Mannen greps i lördags i samband med en motdemonstration mot en demonstration arrangerad av organisationen Stoppa islamiseringen av Danmark.

Nyheter 24 - 08 apr 16 kl. 15:00

Landslagsman häktad för gruppvåldtäkt på kryssning

Förra veckan häktades det två personer för misstanke om grov våldtäkt på en kryssning. Under fredagen så var det nya förhandlingar i målet där ytterligare två häktades. Och en av dem ska alltså vara landslagsmannen, uppger Aftonbladet.

YLE - 01 dec 15 kl. 05:18

Hemlighetsfull grupp vill stoppa "nazistsvin" med slangbellor

En hemlighetsfull grupp planerar under namnet "Friheten på spel" att med slangbellor förhindra "nazistsvin" från att marschera på självständighetsdagen. Helsingforspolisen har satt in extra resurser och uppger att det inte går för sig att stoppa andra människor från att marschera. Gruppen informerar om evenemanget "Friheten på spel" (på finska "Vapaus Pelissä") på en webbplats och på sociala medier.

Skånskan - 15 jun 18 kl. 14:00

Hon ger liv åt träbitarna

SNIDARE. Eva Hedberg har årskort till Rosengårds FC:s hemmamatcher. Hennes fotbollsintresse får också uttryck i hennes konst – hon har snidat en serie fotbollsspelare, som hon fått mycket uppmärksamhet för.

BT - 22 sep 11 kl. 21:42

Svensk politiker ratad i Turkiet: "Beror på min kurdiska bakgrund"

Plötsligt blev förra riksdagsledamoten Gulan Avci, med kurdisk bakgrund, icke önskvärd på en konferens om kvinnors rättigheter i Turkiet. Beskedet lämnades av Sveriges generalkonsul i Istanbul. Nu har utrikesminister Carl Bildt beklagat händelsen.

Cornucopia - 27 apr 18 kl. 10:14

Försvarsmakten: Regeringens vapendirektiv "omfattande problem stora extrakostnader"

Försvarsmakten skriver i sitt yttrande om regeringens absurda tillämpning av EU:s vapendirektiv att lagförslaget innebär omfattande problem och stora extra kostnader. Exempelvis måste en övning avbrytas om en deltagare tappar ett (tomt) magasin eller en bit tomt band till en kulspruta, eftersom magasin i princip kommer betraktas som vapen.Vapenbrott att plocka upp och måste eftersökas om det tappas bort under en övning.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

E6 i Skåne öppnas tidigare än väntat

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Efter 20 års väntan – Askim tillbaka i division 3

"Nu tar vi resten". Det sa Maria Heed efter Askims seger över Virgo som GP sände i slutet av augusti.
Och så blev det mycket riktigt – ytterligare sju segrar gav ett hopp från sjunde till andra plats och uppflyttning till division 3 för första gången på 20 år.

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Skånetrafiken varnar kunder efter intrång

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Pensionärer kan räkna med sänkt skatt

Trots problemen med att få fram en ny regering kan pensionärerna räkna med sänkt skatt redan nästa år. Både regeringen och Alliansen driver frågan..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Chapman stämmer Nicki Minaj för låtstöld

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Föräldrar tror orimligt gott om sina barns alkoholvanor

En ny undersökning avslöjar stora skillnader mellan hur tonårsföräldrar ser på sina egna barns festvanor i jämförelse med andra barns festvanor.
De flesta tror visserligen att det dricks alkohol på föräldrafria fester – men desto färre tror att det gäller just deras tonåringar..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Gym drog tusentals kronor trots att medlemskapet avslutats

Eftersom mannen skulle flytta från Malmö sa han upp medlemskapet på den lokala cross fit-klubben. Men när han bott i Göteborg i två år började träningsanläggningen på den gamla hemorten åter dra pengar från hans konto..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Fransk polis slog till mot migrantläger

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Historiskt budgetkrav på Italien: gör om!

Det räckte med en snabbtitt för EU-kommissionen att göra tummen ned för Italiens budgetförslag. Gör om, lyder ordern – för första gången någonsin..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Wedel: Unik brottsutredning på Hisingen

Är Laila Vox inblandad?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.