GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 23 January, 02:56

GöteborgsPosten - 14 jun 18 kl. 17:50

Tidigare OS-deltagare häktad för grovt vapenbrottEn tidigare känd svensk idrottsman från Göteborg har häktas på sannolika skäl misstänkt för grovt vapenbrott.
Mannen som har tävlat för Sverige i OS greps tidigare i veckan efter att polisen anträffade en revolver i samband med en husrannsakan.
– Hans förklaring är att han har innehaft vapnet åt en annan person, säger åklagaren Mats Dahlberg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
OS, Göteborg, Sverige, Mats Dahlberg

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidigare OS-deltagare, häktadför , grovt, vapenbrott
Helsingborgs Dagblad - 02 maj 14 kl. 15:16

MMA-deltagare häktad i dopningshärva

Skulle gå match på lördagens gala i Helsingborg. Nu är han häktad misstänkt för grovt dopningsbrott..

Expressen - 21 jul 17 kl. 13:26

Ung man begärs häktad för knivattack på Gothia

Flera deltagare i Gothia Cup blev tidigare i veckan jagad av en knivman i Partille. En ledare för ett tyskt lag fick föras till sjukhus och en ung man i 20-årsåldern, är misstänkt för attacken. – Som läget ser ut nu så kommer jag att begära honom häktad under eftermiddagen, säger hon, säger kammaråklagaren Ulrika Åberg.

GT - 18 jul 18 kl. 15:25

Polis fann vapen och patroner hos tidigare OS-deltagare

Den förre OS-deltagaren förvarade en sportbag med en revolver och 351 skarpa patroner hos sin flickvän. – Jag har inte med detta att göra. Jag föll för fel människa och nu sitter jag och känner mig som en jubelidiot, säger flickvännen i ett polisförhör.

Kristianstadsbladet - 24 feb 13 kl. 13:00

Svensk häktad för våld i Köpenhamn


En 19-årig svensk häktades på söndagen i Köpenhamn. Mannen är misstänkt för våld mot tjänsteman (polisen), vandalisering och överträdelse av maskeringsförbudet vid demonstrationer.Mannen greps i lördags i samband med en motdemonstration mot en demonstration arrangerad av organisationen Stoppa islamiseringen av Danmark.

Nyheter 24 - 08 apr 16 kl. 15:00

Landslagsman häktad för gruppvåldtäkt på kryssning

Förra veckan häktades det två personer för misstanke om grov våldtäkt på en kryssning. Under fredagen så var det nya förhandlingar i målet där ytterligare två häktades. Och en av dem ska alltså vara landslagsmannen, uppger Aftonbladet.

YLE - 01 dec 15 kl. 05:18

Hemlighetsfull grupp vill stoppa "nazistsvin" med slangbellor

En hemlighetsfull grupp planerar under namnet "Friheten på spel" att med slangbellor förhindra "nazistsvin" från att marschera på självständighetsdagen. Helsingforspolisen har satt in extra resurser och uppger att det inte går för sig att stoppa andra människor från att marschera. Gruppen informerar om evenemanget "Friheten på spel" (på finska "Vapaus Pelissä") på en webbplats och på sociala medier.

Skånskan - 15 jun 18 kl. 14:00

Hon ger liv åt träbitarna

SNIDARE. Eva Hedberg har årskort till Rosengårds FC:s hemmamatcher. Hennes fotbollsintresse får också uttryck i hennes konst – hon har snidat en serie fotbollsspelare, som hon fått mycket uppmärksamhet för.

BT - 22 sep 11 kl. 21:42

Svensk politiker ratad i Turkiet: "Beror på min kurdiska bakgrund"

Plötsligt blev förra riksdagsledamoten Gulan Avci, med kurdisk bakgrund, icke önskvärd på en konferens om kvinnors rättigheter i Turkiet. Beskedet lämnades av Sveriges generalkonsul i Istanbul. Nu har utrikesminister Carl Bildt beklagat händelsen.

Cornucopia - 27 apr 18 kl. 10:14

Försvarsmakten: Regeringens vapendirektiv "omfattande problem stora extrakostnader"

Försvarsmakten skriver i sitt yttrande om regeringens absurda tillämpning av EU:s vapendirektiv att lagförslaget innebär omfattande problem och stora extra kostnader. Exempelvis måste en övning avbrytas om en deltagare tappar ett (tomt) magasin eller en bit tomt band till en kulspruta, eftersom magasin i princip kommer betraktas som vapen.Vapenbrott att plocka upp och måste eftersökas om det tappas bort under en övning.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Överlägsen Osaka klar för semifinal

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Subarus fabrik står stilla

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Oklart vad som orsakat Kistaexplosion

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Chris Brown nekar till våldtäkt

Den amerikanske sångaren Chris Brown nekar via sitt Instagramkonto till anklagelserna om att ha våldtagit en kvinna i Paris..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Oklart vad som orsakat explosion

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Malariamyggens nya taktik – biter utomhus

Impregnerade nät och myggmedel har fått malaria att minska drastiskt på Zanzibar. Men myggen har ändrat taktik för att överleva..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Malariamyggen har ny taktik

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Pompeo tror på Nordkoreaframsteg

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Presidentson nekar till anklagelser

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

FBI: "Kan inte betala informatörer"Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.