SR > Nyheter

Friday, 17 August, 09:07

SR - 14 jun 18 kl. 17:51

Trump stäms – ska ha stoppat välgörenhetspengar i egen fickaStatsåklagaren i delstaten New York stämmer USA:s president Donald Trump och hans tre äldsta barn, för påstådda oegentligheter i välgörenhetsstiftelsen Donald J Trump Foundation..
Läs mer på SR
Läs mer om:
New York, USA, Donald Trump, Donald, Trump Foundation

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trump, stämsska ha , stoppat, välgörenhetspengari , egen, ficka

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Isabella Lövin frågas ut av Ekot

Miljöpartiets Isabella Lövin gästar Ekots partiledarutfrågningar. Innehållet i politiken står i fokus när Ekots Monica Saarinen och Daniel Alling möter partiledarna. Följ utfrågningen direkt, med start 7:15 i P1..

SR - 2 timmar sedan

Utmaning att registrera EU-medborgare efter Brexit

Brittiska regeringen brottas med frågan om hur alla EU-medborgare som vill stanna kvar i landet efter det brittiska EU-utträdet ska registreras..

SR - 2 timmar sedan

Ökad miljömedvetenhet i Kina gynnar LKAB

Ökad efterfrågan på järnmalm av hög kvalitet och begränsad tillgång på järnmalmspellets gör att LKAB får bra betalt för sin järnmalm..

SR - 3 timmar sedan

Ramberg: Ska bli intressant att se Lövins svar om klimatdilemmat

Isabella Lövin och Miljöpartiet gör allt för att driva klimatfrågorna inför valet. En fråga som har fått skjuts av sommarens torka. Partiledarutfrågningen i P1-Morgon börjar 07.

SR - 3 timmar sedan

Sverigedemokraterna i fokus på norsk politikervecka

I Norge är det svenska valet ett återkommande tema under den pågående politikerveckan i Arendal. Mycket handlar om Sverigedemokraternas möjliga valframgångar..

SR - 3 timmar sedan

Stort behov av kunskap om antisemitism i skolan

Efter att lärare efterfrågat stöd släpper nu Forum för levande historia ett nytt digitalt undervisningsmaterial som ska fungera som stöd till både elever och lärare..

SR - 4 timmar sedan

Branddrabbade stämmer grekiska staten

Efter bränderna i Grekland för snart en månad sedan då 96 människor omkom stäms nu statliga myndigheter, brandkåren och en minister av anhöriga till de branddrabbade..

SR - 5 timmar sedan

Ny metod för att komma åt ekobrott med målvakter

Myndigheterna har svårt att komma åt organiserade brottslingar som begår ekonomiska brott i skydd av målvakter. Men Bolagsverket har nyligen börjat använda en enkel metod mot målvaktsföretag som visat sig vara effektiv..

SR - 11 timmar sedan

Ekots utsände i Washington möter sörjande Aretha Franklin-fans

Ekots utsände reporter Sten Sjöström begav sig till Martin Luther King-monumentet i Washington för att prata med folk som sörjer Aretha Franklin..

SR - 14 timmar sedan

Nya tecken på dansk överhettning

I framförallt byggbranschen har många företag svårt att hitta arbetskraft och lönerna har nu också börjat att stiga allt snabbare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.