Expressen > Nyheter

Tuesday, 22 January, 02:52

Expressen - 14 jun 18 kl. 17:33

161 M-politiker: Vi vill samarbeta med SDUtåt sett är det tvärnej. Men internt i M finns många som nu öppnar dörren för SD-samarbete, visar Expressens webbundersökning. "Vi kan inte fortsätta taktiken att försöka frysa ut SD. Det leder bara till att SD växer ännu mer", skriver en person. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, Expressens

Dela artikeln

5253 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 161, M-politikerVi vill , samarbetamed SD
GöteborgsPosten - 07 jun 18 kl. 21:11

Kräver beslut om utbyggnad av länsväg 161

Nu har det gått mer än 14 månader sedan den fastställda vägplanen för väg 161 nära Rotviksbro överklagades och ännu har inte Näringsdepartementet hunnit behandla frågan. Nu kräver politiker och flera företagare i Lysekils kommun att något görs..

Barometern - 25 jun 14 kl. 07:02

Politiker föreslås få betalt för möten

Politikerna i Borgholm kan i framtiden få betalt när de går på fullmäktige.
Kommunalrådets lön föreslås höjas med sju procent. Politiken i Borgholms kommun är ungefär 10 procent billigare än genomsnittet i landet.

Cornucopia - 18 mar 17 kl. 15:44

Femklövern - endast fem partier kvar i riksdagen enligt Sentio

Sentios senaste opinionsundersökning visar att endast fem partier skulle hålla sig kvar i riksdagen om det vore val idag och om Sentios självrekryterade panel avspeglar verkligheten. Naturligtvis kommer resultatet avvisas av alla som har något att förlora på detta i tron att en opinionsundersöknings vara eller icke vara påverkar verkligheten. Vi som gillar tankeövningar samlas i små grupper för att diskutera möjliga regeringsbildningar utifrån opinionsundersökningen.

Kristianstadsbladet - 21 jul 11 kl. 16:13

EU kräver mer av Tadic

Krigsförbrytare, Kosovo och korruption - den serbiske presidenten Boris Tadic har flera farliga utmaningar för sin EU-dröm.
? Han sitter osäkert och kan lätt förlora sin ställning, säger Jakub Swiecicki på UI.

BT - 30 aug 11 kl. 08:35

Vem ska ta ansvar för näthatet?

Efter Elfsborgs seger mot IFK Göteborg frodades näthatet. Kraftfulla och otäcka hot riktades mot domaren och mot enskilda spelare. En spelarens adress lades ut i bästa maffiastil.

BT - 01 jul 13 kl. 10:25

Vägprojekt läggs på is av rödgröna

I den regionala planen för transportinfrastrukturen har den rödgröna ledningen minskat anslaget och prioriterat ner många angelägna vägprojekt i Sjuhärad. Tyvärr verkar miljö-?partiet ha ett stort inflytande i regionens rödgröna ledning, menar M-politiker i regionen.

Kristianstadsbladet - 13 jun 14 kl. 21:36

Guiden till Norra Skåne-gate

I dag träffas hundra grävande journalister i Hässleholm. Här är några av avslöjandena som orsakat turbulensen på Norra Skåne.
Guiden till Norra Skåne gate: 1 Norra Skånes redaktion på Väpnaregatan 6 är spelpjäs för dramat.

BT - 09 dec 14 kl. 14:45

Spela inte med trafiksäkerheten

Ambulansrättegången i Göteborgs förra veckan, där arbetsgivaren friades för dygnspassen, var meningslös och kommer inte att leda till någon förändring. Vem av oss som helst kan skadas i mötet med en ambulans i trafiken. Förarna måste kunna lämna ifrån sig bilnyckeln vid trötthet, anser Jörgen Lundälv.

Cornucopia - 28 aug 16 kl. 09:20

Regionkuppen: Nya regionerna ger politisk majoritet till vänstern i hela landet

Det nya förslaget till upplösande av nuvarande länsgränser och skapande av sex storregioner kommer ge vänstern politisk majoritet i hela landet. Enda undantaget är Stockholm. Detta då mandatfördelningen förändras kraftig med regionernas nya valkretsar och mandat.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Polisen stänger systemet – passet går inte att hämta ut

Har du ett pass eller id-handling att hämta ut – eller ska du ansöka om nya – så gör det under veckan.Under helgen 26-27 januari stängs nämligen polisens system – och möjligheten att plocka ut dokument..

Expressen - 1 timme sedan

Åtalas för misshandel av sin sambo

En man som misstänks för att ha misshandlat och kränkt sin sambo upprepade gånger åtalas för grov kvinnofridskränkning, skriver Sundsvalls Tidning..

Expressen - 1 timme sedan

Tiggde pengar till påhittad skolresa – fick lämna tillbaka

Tre pojkar som har samlat in pengar till en skolresa till Spanien har lämnat tillbaka de totalt omkring 300 kronor de fått. Orsaken är att skolresan var påhittad..

Expressen - 1 timme sedan

Jordbävning skakar Indonesien

En jordbävning har inträffat söder om den indonesiska ön Sumbawa, enligt Reuters..

Expressen - 1 timme sedan

Mötet Nord- och Sydkorea i Sverige har avslutats

Under helgen fördes diplomatiska samtal i Sverige mellan Nordkorea, Sydkorea och USA.Samtalen har nu avslutats – något UD bekräftar för Sveriges Radios Ekot.– Jag skulle säga att det gått väldigt bra, berättar utrikesminister Margot Wallström för Ekot..

Expressen - 3 timmar sedan

Hon ställer upp i kampen mot Donald Trump 2020

Kamala Harris, Kaliforniens demokratiske senator, offentliggör det många har misstänkt under lång tid. Hon vill bli demokraternas kandidat i presidentvalet 2020.Rättvisa, anständighet, jämställdhet och frihet är några av orden hon vill slå vakt om, enligt CNN.

Expressen - 3 timmar sedan

Två bilar i krasch vid Öresundsbron

Vid betalstationen på den svenska sidan av Öresundsbron har två bilar kolliderat.Två personer ska vara involverade i olyckan.– En av dem klagar på nacksmärta, säger Anna Göransson, presstalesperson för polisen i region syd..

Expressen - 4 timmar sedan

Missen på regeringssajten – om Johanssons ministerpost

Förvirring uppstod på måndagen kring Morgan Johanssons (S) titel i den nya regeringen.Statsminister Stefan Löfven sade att Johansson får ansvar för migrationsfrågorna, men kallade honom inte migrationsminister.På regeringens hemsida presenterades han som enbart justitieminister.

Expressen - 4 timmar sedan

Lena fick lunginfarkt – efter läkarens miss

Lena Nilsson sökte vård för kraftig värk och andningssvårigheter – men läkaren viftade bort hennes oro och Lena skickades hem.Senare visade det sig att smärtan kom från flera proppar i lungorna, något som ledde till en lunginfarkt.– Min förhoppning är att andra i samma situation ska hitta stöd i min historia, säger hon..

Expressen - 5 timmar sedan

Man nedslagen och rånad i sin bostad

En man blev på söndagskvällen nedslagen och rånad i sin bostad, skriver polisen på sin hemsida.Två, till tre personer försvann sedan från platsen.Offret ska ha börjat blöda i huvudet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.