Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 June, 04:44

Expressen - 14 jun 18 kl. 17:33

161 M-politiker: Vi vill samarbeta med SDUtåt sett är det tvärnej. Men internt i M finns många som nu öppnar dörren för SD-samarbete, visar Expressens webbundersökning. "Vi kan inte fortsätta taktiken att försöka frysa ut SD. Det leder bara till att SD växer ännu mer", skriver en person. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, Expressens

Dela artikeln

4771 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 161, M-politikerVi vill , samarbetamed SD
Barometern - 25 jun 14 kl. 07:02

Politiker föreslås få betalt för möten

Politikerna i Borgholm kan i framtiden få betalt när de går på fullmäktige.
Kommunalrådets lön föreslås höjas med sju procent. Politiken i Borgholms kommun är ungefär 10 procent billigare än genomsnittet i landet.

Cornucopia - 18 mar 17 kl. 15:44

Femklövern - endast fem partier kvar i riksdagen enligt Sentio

Sentios senaste opinionsundersökning visar att endast fem partier skulle hålla sig kvar i riksdagen om det vore val idag och om Sentios självrekryterade panel avspeglar verkligheten. Naturligtvis kommer resultatet avvisas av alla som har något att förlora på detta i tron att en opinionsundersöknings vara eller icke vara påverkar verkligheten. Vi som gillar tankeövningar samlas i små grupper för att diskutera möjliga regeringsbildningar utifrån opinionsundersökningen.

Kristianstadsbladet - 21 jul 11 kl. 16:13

EU kräver mer av Tadic

Krigsförbrytare, Kosovo och korruption - den serbiske presidenten Boris Tadic har flera farliga utmaningar för sin EU-dröm.
? Han sitter osäkert och kan lätt förlora sin ställning, säger Jakub Swiecicki på UI.

BT - 30 aug 11 kl. 08:35

Vem ska ta ansvar för näthatet?

Efter Elfsborgs seger mot IFK Göteborg frodades näthatet. Kraftfulla och otäcka hot riktades mot domaren och mot enskilda spelare. En spelarens adress lades ut i bästa maffiastil.

BT - 01 jul 13 kl. 10:25

Vägprojekt läggs på is av rödgröna

I den regionala planen för transportinfrastrukturen har den rödgröna ledningen minskat anslaget och prioriterat ner många angelägna vägprojekt i Sjuhärad. Tyvärr verkar miljö-?partiet ha ett stort inflytande i regionens rödgröna ledning, menar M-politiker i regionen.

Kristianstadsbladet - 13 jun 14 kl. 21:36

Guiden till Norra Skåne-gate

I dag träffas hundra grävande journalister i Hässleholm. Här är några av avslöjandena som orsakat turbulensen på Norra Skåne.
Guiden till Norra Skåne gate: 1 Norra Skånes redaktion på Väpnaregatan 6 är spelpjäs för dramat.

BT - 09 dec 14 kl. 14:45

Spela inte med trafiksäkerheten

Ambulansrättegången i Göteborgs förra veckan, där arbetsgivaren friades för dygnspassen, var meningslös och kommer inte att leda till någon förändring. Vem av oss som helst kan skadas i mötet med en ambulans i trafiken. Förarna måste kunna lämna ifrån sig bilnyckeln vid trötthet, anser Jörgen Lundälv.

Cornucopia - 28 aug 16 kl. 09:20

Regionkuppen: Nya regionerna ger politisk majoritet till vänstern i hela landet

Det nya förslaget till upplösande av nuvarande länsgränser och skapande av sex storregioner kommer ge vänstern politisk majoritet i hela landet. Enda undantaget är Stockholm. Detta då mandatfördelningen förändras kraftig med regionernas nya valkretsar och mandat.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Jämnt mellan blocken inför Stockholms kommunalval

Stödet för de rödgrönrosa i Stockholms stadshus minskar.Samtidigt knappar allianspartierna in i DN/Ipsos junimätning.– Det är ett spännande och helt öppet läge inför valet, säger Ipsos analyschef David Ahlin till tidningen..

Expressen - 5 timmar sedan

Kostnaderna för Sveriges nya luftvärn blir dyrare när dollarn stärks

Sveriges miljardinköp av luftvärnsystemet Patriot från USA fördyras när dollarn stärks, skriver Dagens industri. Dessutom avslöjar Di att underhållet av Patriot omkring 300 miljoner kronor om året, vilket motsvarar en tredjedel av arméns totala matierialunderhåll i nuläget..

Expressen - 5 timmar sedan

Svenskar tar varningar på allvar – oroliga för utländsk valpåverkan

Hackerattacker med läckta dokument, Twitter-botar och trollfabriker har påverkat flera utländska val de sneaste åren. Och varannan svensk oroar sig för att även det svenska riksdagsvalet ska utsättas för påverkan av utländska stater, enligt en ny Ipsos-undersökning som Svenska Dagbladet har tagit del av..

Expressen - 5 timmar sedan

Så ska svenskarnas matsvinn halveras

Dyrt och miljöfarligt – det finns viktiga anledningar att minska svenskarnas matsvinn. Nu har därför Livsmedelsverket, Naturvårdsverket och Jordbruksverket tagit fram en gemensam handlingsplan för att halvera matsvinnet till år 2030, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

Expressen - 6 timmar sedan

Ålandsbanken hjälpte Allras toppchefer att köpa lyxvillor

Ålandsbanken har beviljat flera av nyckelpersonerna i brottsutredningen kring pensionsbolaget Allra stora lån för köp av sina lyxvillor.Expressen kan i dag avslöja nya detaljer kring bankens agerande i det senaste fallet med Allra-direktören David Persson Rothmans lyxvilla.– Han fick låna 17 miljoner av Ålandsbanken till lyxvillan, uppger en person med insyn..

Expressen - 7 timmar sedan

Fyra personer misshandlade – en knivskuren

Fyra personer har misshandlats i Västerås, uppger polisen.En man i 35-årsåldern ska ha knivskurits och tre pojkar i 15-årsåldern har blivit misshandlade på annat sätt. .

Expressen - 7 timmar sedan

Person misshandlad med stickvapen och instrument

En person har skadats med ett stickvapen av en okänd gärningsperson i Bagarmossen.Brottsoffret ska också ha skadats med ett instrument, uppger polisen på sin hemsida..

Expressen - 8 timmar sedan

JUST NU: Flera skadade i skottlossning

Flera personer har skadats i en skottlossning i centrala Malmö, uppger polisen..

Expressen - 8 timmar sedan

Här blir vädret bäst på midsommarafton

Den som vill sola på midsommar kan behöva tänka om – det ser ut att bli ett klassiskt svenskt sommarväder.Bäst vädervecka lär det bli i trakterna kring Skåne, Blekinge och Kalmar – och allra värst blir det för invånarna i norra Sverige.– Värmen som vi har haft är ganska bortblåst, säger Johan Groth, meteorolog vid Storm..

Expressen - 8 timmar sedan

Uppmärksammat SL-fall avgörs i rätten

Sofia Dahlén, 30, identifierades av SL genom en Facebookgrupp.De hävdar att hon vägrat visa id och sedan försökt varna andra. Hon menar att hon aldrig stoppades.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.