Expressen > Nyheter

Friday, 17 August, 01:39

Expressen - 14 jun 18 kl. 17:33

161 M-politiker: Vi vill samarbeta med SDUtåt sett är det tvärnej. Men internt i M finns många som nu öppnar dörren för SD-samarbete, visar Expressens webbundersökning. "Vi kan inte fortsätta taktiken att försöka frysa ut SD. Det leder bara till att SD växer ännu mer", skriver en person. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, Expressens

Dela artikeln

5245 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 161, M-politikerVi vill , samarbetamed SD
Barometern - 25 jun 14 kl. 07:02

Politiker föreslås få betalt för möten

Politikerna i Borgholm kan i framtiden få betalt när de går på fullmäktige.
Kommunalrådets lön föreslås höjas med sju procent. Politiken i Borgholms kommun är ungefär 10 procent billigare än genomsnittet i landet.

Cornucopia - 18 mar 17 kl. 15:44

Femklövern - endast fem partier kvar i riksdagen enligt Sentio

Sentios senaste opinionsundersökning visar att endast fem partier skulle hålla sig kvar i riksdagen om det vore val idag och om Sentios självrekryterade panel avspeglar verkligheten. Naturligtvis kommer resultatet avvisas av alla som har något att förlora på detta i tron att en opinionsundersöknings vara eller icke vara påverkar verkligheten. Vi som gillar tankeövningar samlas i små grupper för att diskutera möjliga regeringsbildningar utifrån opinionsundersökningen.

Kristianstadsbladet - 21 jul 11 kl. 16:13

EU kräver mer av Tadic

Krigsförbrytare, Kosovo och korruption - den serbiske presidenten Boris Tadic har flera farliga utmaningar för sin EU-dröm.
? Han sitter osäkert och kan lätt förlora sin ställning, säger Jakub Swiecicki på UI.

BT - 30 aug 11 kl. 08:35

Vem ska ta ansvar för näthatet?

Efter Elfsborgs seger mot IFK Göteborg frodades näthatet. Kraftfulla och otäcka hot riktades mot domaren och mot enskilda spelare. En spelarens adress lades ut i bästa maffiastil.

BT - 01 jul 13 kl. 10:25

Vägprojekt läggs på is av rödgröna

I den regionala planen för transportinfrastrukturen har den rödgröna ledningen minskat anslaget och prioriterat ner många angelägna vägprojekt i Sjuhärad. Tyvärr verkar miljö-?partiet ha ett stort inflytande i regionens rödgröna ledning, menar M-politiker i regionen.

Kristianstadsbladet - 13 jun 14 kl. 21:36

Guiden till Norra Skåne-gate

I dag träffas hundra grävande journalister i Hässleholm. Här är några av avslöjandena som orsakat turbulensen på Norra Skåne.
Guiden till Norra Skåne gate: 1 Norra Skånes redaktion på Väpnaregatan 6 är spelpjäs för dramat.

BT - 09 dec 14 kl. 14:45

Spela inte med trafiksäkerheten

Ambulansrättegången i Göteborgs förra veckan, där arbetsgivaren friades för dygnspassen, var meningslös och kommer inte att leda till någon förändring. Vem av oss som helst kan skadas i mötet med en ambulans i trafiken. Förarna måste kunna lämna ifrån sig bilnyckeln vid trötthet, anser Jörgen Lundälv.

Cornucopia - 28 aug 16 kl. 09:20

Regionkuppen: Nya regionerna ger politisk majoritet till vänstern i hela landet

Det nya förslaget till upplösande av nuvarande länsgränser och skapande av sex storregioner kommer ge vänstern politisk majoritet i hela landet. Enda undantaget är Stockholm. Detta då mandatfördelningen förändras kraftig med regionernas nya valkretsar och mandat.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Ministrarnas dopp – före kräftskivan

Först presenterade finansminister Magdalena Andersson läget i svensk ekonomi på Harpsund.  Sedan blev det ett kvällsdopp och kräftskiva.Arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson (S) tog sig ett nakendopp.

Expressen - 2 timmar sedan

Moderaterna köper annonser om bilbränder

Vågen av bilbränder har skakat Västsverige och lett till starka reaktioner från politikerna. Nu visar det sig att Moderaterna har köpt Google-annonser om ämnet för att nå ut till väljarna.Den som googlar ”bilbränder” får upp en länk till partiets hemsida, skriver Aftonbladet .

Expressen - 2 timmar sedan

Agnes Wolds kritik mot SD:s abortförslag: "Absurt"

Sverigedemokraterna går till val med att vilja sänka den fria abortgränsen från vecka 18 till vecka tolv.Nu riktar Agnes Wold, hård kritik mot förslaget – och menar att partiet saknar kunskap i frågan. – Det är så klåfingrigt och dumt, säger hon.

Expressen - 3 timmar sedan

Vattenshow avbruten – ställning rasade i vattnet

En ponton har rasat vid Strömmen i Stockholm.En vattenshow har avbrutits.– Vi fick ett larm om att en ställning med fotografer på som rasat, säger Magnus Bengtsson vid räddningstjänsten..

Expressen - 3 timmar sedan

Misstänkta bilbrännarna kopplas till gängnätverk

Under tisdagen flydde en av de huvudmisstänkta för veckans samordnade bilbränder landet.Tillsammans med honom på flyget till Turkiet fanns en släkting och två män knutna till ett av Göteborgs mest inflytelserika kriminella nätverk.Och det resesällskapet var ingen slump..

Expressen - 3 timmar sedan

Ministrarnas dopp – innan kräftskivan

Först presenterade finansminister Magdalena Andersson läget i svensk ekonomi på Harpsund.  Sedan blev det ett kvällsdopp – och kräftskiva. – Stämningen är god och budgetarbetet mellan MP och S fortsätter, sa en person..

Expressen - 3 timmar sedan

Mediernas protest mot Trump: ”Inte folkets fiende”

– Vi är inte folkets fiende.Det förklarar Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på Boston Globe.Den amerikanska tidningen har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker på medierna.

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna påkörd av spårvagn

En kvinna har blivit påkörd av en spårvagn.– Enligt SOS var hon medvetslös. I övrigt har jag inget om skadeläget just nu, säger Peter Adlersson, polisen presstalesperson i region Väst..

Expressen - 3 timmar sedan

Skottlossning – skjuten man hittad

En man har hittats i Helsingborg med misstänkta skottskador. .

Expressen - 4 timmar sedan

Offren i Brandbergen syskon – storasystern såg sin bror dödas

23-åringen mördades på öppen gatan – mitt framför ögonen på sin storasyster, som även hon skadades.Nu har kvinnan, som är 31 år, och flera vittnen pekat ut två misstänkta mördare.– Två personer är på sannolika skäl misstänkta för mord och försök till mord, säger kammaråklagare Per Bergmark till Aftonbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.