Expressen > Nyheter

Tuesday, 23 October, 15:33

Expressen - 14 jun 18 kl. 17:33

161 M-politiker: Vi vill samarbeta med SDUtåt sett är det tvärnej. Men internt i M finns många som nu öppnar dörren för SD-samarbete, visar Expressens webbundersökning. "Vi kan inte fortsätta taktiken att försöka frysa ut SD. Det leder bara till att SD växer ännu mer", skriver en person. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, Expressens

Dela artikeln

5253 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 161, M-politikerVi vill , samarbetamed SD
GöteborgsPosten - 07 jun 18 kl. 21:11

Kräver beslut om utbyggnad av länsväg 161

Nu har det gått mer än 14 månader sedan den fastställda vägplanen för väg 161 nära Rotviksbro överklagades och ännu har inte Näringsdepartementet hunnit behandla frågan. Nu kräver politiker och flera företagare i Lysekils kommun att något görs..

Barometern - 25 jun 14 kl. 07:02

Politiker föreslås få betalt för möten

Politikerna i Borgholm kan i framtiden få betalt när de går på fullmäktige.
Kommunalrådets lön föreslås höjas med sju procent. Politiken i Borgholms kommun är ungefär 10 procent billigare än genomsnittet i landet.

Cornucopia - 18 mar 17 kl. 15:44

Femklövern - endast fem partier kvar i riksdagen enligt Sentio

Sentios senaste opinionsundersökning visar att endast fem partier skulle hålla sig kvar i riksdagen om det vore val idag och om Sentios självrekryterade panel avspeglar verkligheten. Naturligtvis kommer resultatet avvisas av alla som har något att förlora på detta i tron att en opinionsundersöknings vara eller icke vara påverkar verkligheten. Vi som gillar tankeövningar samlas i små grupper för att diskutera möjliga regeringsbildningar utifrån opinionsundersökningen.

Kristianstadsbladet - 21 jul 11 kl. 16:13

EU kräver mer av Tadic

Krigsförbrytare, Kosovo och korruption - den serbiske presidenten Boris Tadic har flera farliga utmaningar för sin EU-dröm.
? Han sitter osäkert och kan lätt förlora sin ställning, säger Jakub Swiecicki på UI.

BT - 30 aug 11 kl. 08:35

Vem ska ta ansvar för näthatet?

Efter Elfsborgs seger mot IFK Göteborg frodades näthatet. Kraftfulla och otäcka hot riktades mot domaren och mot enskilda spelare. En spelarens adress lades ut i bästa maffiastil.

BT - 01 jul 13 kl. 10:25

Vägprojekt läggs på is av rödgröna

I den regionala planen för transportinfrastrukturen har den rödgröna ledningen minskat anslaget och prioriterat ner många angelägna vägprojekt i Sjuhärad. Tyvärr verkar miljö-?partiet ha ett stort inflytande i regionens rödgröna ledning, menar M-politiker i regionen.

Kristianstadsbladet - 13 jun 14 kl. 21:36

Guiden till Norra Skåne-gate

I dag träffas hundra grävande journalister i Hässleholm. Här är några av avslöjandena som orsakat turbulensen på Norra Skåne.
Guiden till Norra Skåne gate: 1 Norra Skånes redaktion på Väpnaregatan 6 är spelpjäs för dramat.

BT - 09 dec 14 kl. 14:45

Spela inte med trafiksäkerheten

Ambulansrättegången i Göteborgs förra veckan, där arbetsgivaren friades för dygnspassen, var meningslös och kommer inte att leda till någon förändring. Vem av oss som helst kan skadas i mötet med en ambulans i trafiken. Förarna måste kunna lämna ifrån sig bilnyckeln vid trötthet, anser Jörgen Lundälv.

Cornucopia - 28 aug 16 kl. 09:20

Regionkuppen: Nya regionerna ger politisk majoritet till vänstern i hela landet

Det nya förslaget till upplösande av nuvarande länsgränser och skapande av sex storregioner kommer ge vänstern politisk majoritet i hela landet. Enda undantaget är Stockholm. Detta då mandatfördelningen förändras kraftig med regionernas nya valkretsar och mandat.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Taxiföretag besköts i natt – dygnet efter två bilbränder

Ett taxiföretag i Malmö besköts i natt med tolv skott.Bara dygnet tidigare brann två av företagets bilar.– Självklart tar vi det i beaktande.

Expressen - 15 minuter sedan

EU underkänner Italiens budget – kräver in en ny

EU-kommissionen vill att Italien återkommer med ett nytt, omarbetat budgetförslag.Det uppgav en senior EU-företrädare på tisdagen enligt Bloomberg News.Ett brev till Italien kommer att skickas från Valdis Dombrovskis, vice ordförande för EMU, samt Pierre Moscovici, ekonomikommissionär.

Expressen - 1 timme sedan

M och S överens – det blir sänkt pensionärsskatt direkt

Moderaterna vill att sänkt skatt för pensionärer ska vara med i en övergångsbudget.Frågan brådskar och svenska pensionärer riskerar högre skatt än politikerna lovat om regeringen inte kommer överens med oppositionen.Socialdemokraterna svarar nu på kravet från M och lovar sänkt pensionärsskatt redan från årsskiftet..

Expressen - 1 timme sedan

Bolaget ville skryta lite – skälldes ut av kunderna

Telecombolaget IP-Only ville skryta om sin jämställda ledningsgrupp på Facebook.Det slog inte väl ut.Ilskna kunder passade på att skälla ut företaget inför öppen ridå.

Expressen - 1 timme sedan

E6 öppnar två dagar tidigare än väntat

E6 öppnar två dagar tidigare än planerat.Redan på torsdag är vägen körbar igen, skriver Sydsvenskan.– Vi har haft sådan himla tur med vädret, säger Trafikverkets projektledare Jens Eisenschmidt till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

M ger S grönt ljus för sänkt pensionärsskatt

Moderaterna vill att sänkt skatt för pensionärer ska vara med i en övergångsbudget.Frågan brådskar och svenska pensionärer riskerar högre skatt än politikerna lovat om regeringen inte kommer överens med oppositionen.Samtidigt utesluter inte Kristdemokraterna att det blir en M/KD-budget.

Expressen - 2 timmar sedan

Victorias längtan efter barnen när hon hörde skräckhistorierna

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel tog del av fruktansvärda berättelser från flyktingar och blev serverade fantastiska maträtter under resan till Jordanien och Libanon. Samtidigt sökte sig Victorias tankar hem, till barnen prins Oscar och prinsessan Estelle. – Åh, jag längtar alltid massor efter dem, säger hon till Svensk Dam.

Expressen - 2 timmar sedan

Kiran hittade sin okända tvillingbror – efter 30 år

Kiran Gustafsson, 33 år, åkte till Indien för att söka efter sin biologiska mamma – men fick i stället reda på att hon har en tvillingbror.För första gången är syskonen nu återförenade.– Länge har jag trott att det varit något fel på mig.

Expressen - 2 timmar sedan

Svenske Kim släpps ur skräckfängelset i Thailand

Kim Eriksson kommer att släppas ur thailändskt fängelse inom kort.Enligt släktingarna har myndigheterna beslutat att han kan överföras till Sverige för att avtjäna resten av straffet här.– Han får komma hem, papperen har lämnats in på den svenska ambassaden i Bangkok, så allt ska vara klart, säger mamman Åsa Eriksson till Sundsvalls Tidning..

Expressen - 3 timmar sedan

Sahlgrenska skär ner – 250 tjänster bort

Sahlgrenska universitetssjukhuset tampas med budgetproblem. Hittills i år har 80 tjänster dragits in och ytterligare 250 måste bort, skriver Göteborgs-Posten.Det rör sig inte om varsel, men en del tjänster och vikariat ska inte återbesättas, bland annat läkartjänster..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.