GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 23 October, 16:09

GöteborgsPosten - 14 jun 18 kl. 17:27

Rapport: Comeys agerande skadade FBIDen sparkade FBI-chefen James Comey avvek från rutinerna under utredningen av Hillary Clintons e-post, konstaterar en utredning. På så sätt har han skadat bilden av rättsvårdande myndigheters opartiskhet, rapporterar Bloomberg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
FBI, James Comey, Hillary Clintons, Bloomberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rapport, Comeys, agerande, skadade, FBI
UNT - 14 jun 18 kl. 17:27

Rapport: Comeys agerande skadade FBI

Den sparkade FBI-chefen James Comey avvek från rutinerna under utredningen av Hillary Clintons e-post, konstaterar en utredning..

DI - 14 jun 18 kl. 20:39

Rapport: Comeys agerande skadade FBI

Den sparkade FBI-chefen James Comey avvek från rutinerna under utredningen av Hillary Clintons e-post, konstaterar en utredning. På så sätt har han skadat bilden av rättsvårdande myndigheters opartiskhet, rapporterar Bloomberg..

Skånskan - 1 timme sedan

Man skadade dörr vid hot

Kävlinge En 61-årig man misstänks för olaga hot och skadegörelse efter att ha hotat en 35-årig man vid dennes bostad i Kävlinge.
I samband med hotet skadade han också ytterdörren till mannens lägenhet. .

Skånskan - 04 apr 16 kl. 07:56

Rapporterar Malmö stads agerande mot romer till OHCHR

Malmö Centrum för sociala rättigheter ser allvarligt på Malmö stads behandling av romer och har skrivit till FN:s särskilde rapportör för minoritetsfrågor vid OHCHR med en inbjudan att komma till Malmö för att granska situationen.Föreningen tar i sin rapport upp de händelser som följt sedan rivningen av Sorgenfrilägret fram till stängningen av Kontrapunkts akutboende i förra veckan. Utöver själva avhysningen och juridiken tar man även upp de protester som varit utanför stadshuset, de boendes beslagtagna husvagnar samt hoten om vite mot Kontrapunkt.

Ekonomistas - 01 jun 18 kl. 10:10

Fullmatad rapport om flyktingars integration

Igår släpptes en ESO-rapport författad av Joakim Ruist som studerar integrationen av flyktingar på arbetsmarknaden. Anders Lindberg på Aftonbladet var snabb med att med full kraft misskreditera studien i en ledare med titeln ””Experter” luras om flyktingarna” där han bland annat bjöd på en konspiratorisk antydan att det påstådda lurendrejeriet skulle kunna hänga ihop med att ESO leds av f.d.

YLE - 22 feb 17 kl. 06:41

Riksdagen behandlar Finaviarapport - Rinne kritisk till Berners agerande

Riksdagen behandlar i dag det betänkande om Finavia som riksdagens revisionsutskott presenterade för en knapp vecka sedan. Kommunikationsminister Anne Berner (C) prickas inte personligen i rapporten, men utskottet efterlyser tydliga regler för statens ägarstyrning. Oppositionsledaren Antti Rinne (SDP) är kritisk till Berners agerande i frågan.

YLE - 11 maj 17 kl. 05:27

Morgonkollen: Spekulationerna kring Comeys avskedande fortsätter, MGP-finalisterna klara

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: Finland lyckades i går kväll vända underläge till seger mot Slovenien och tog sin andra seger i ishockey-VM. Det går bra för Samlingspartiet, i Yles färska partistödsmätning är paritet etta med ett stöd på 21,1 procent.

DN - 06 jun 17 kl. 20:29

Intresset stort för Comeys vittnesmål

James Comeys vittnesmål på torsdag kan bringa mer klarhet i om Trump försökt påverka FBI. Den pressade Trumpadministrationen har vidtagit den första juridiska åtgärden mot en läcka, genom åtalet av en 25-åring som arbetat på uppdrag av NSA..

SVT - 08 jun 17 kl. 20:09

Trumps advokat slår tillbaka mot Comeys uttalanden

Nu slår Donald Trumps läger tillbaka mot sparkade FBI-chefens James Comeys uppgifter om att presidenten ska ha utsatt honom för påtryckningar. Enligt advokaten Marc Kasowitz visar senatsförhöret att Trump aldrig försökt stoppa utredningen om hans eventuella rysskopplingar – eller krävt att han skulle vara lojal..

SmålandsPosten - 25 apr 18 kl. 17:37

Comeys memoarer säljer stort

Det stora amerikanska intresset för den förre FBI-chefen James Comeys memoarer syns i försäljningsstatistiken. På en vecka har "A higher loyalty" sålt i 600 000 exemplar i USA vilket är dubbelt så mycket som Hillary Clintons memoarer sålde under samma tid, skriver the Guardian.(TT).

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Falskt larm om mässlingspridning

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

EU kräver mer av Italiens budget

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Regeringen vill behålla svensk styrka i Irak

Regeringen vill förlänga mandatet för den beväpnade svenska styrkan på 70 personer som deltar i den globala koalitionen mot IS. Om situationen i området förändras ska den svenska insatsen kunna utökas med ytterligare 150 personer..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Fängslad svensk släpps ur fängelse i Thailand

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Elbolag får smisk av myndighet

Många elnätsföretag dribblar med siffrorna. Nu hotar böter om inte felaktigheterna rättas till..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Bondlurk och kåkfarare till Södra Teatern

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Varning för urvattnade vattenförslag

Nya EU-regler ska ge bättre kranvatten till alla – inklusive på krogen – hoppas EU-kommissionen. Fast kritikerna varnar för att förslagen redan är urvattnade..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Pojke påkörd i Trollhättan

En pojke blev under eftermiddagen påkörd av en bil i centrala Trollhättan. Pojken har förts till sjukhus med ambulans..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Falskt alarm om mässlingspridning

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Osäkert politiskt läge – Göteborg kan få tillfällig borgmästare

På torsdag ska nya kommunfullmäktige välja en ny ordförande.
Men eftersom det inte finns något nytt styre i sikte är partierna överens om en unik lösning.
– Jag har aldrig upplevt något liknande under mina år som politiskt aktiv, säger kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson (S) om det politiska läget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.