GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 19 June, 04:41

GöteborgsPosten - 14 jun 18 kl. 17:27

Rapport: Comeys agerande skadade FBIDen sparkade FBI-chefen James Comey avvek från rutinerna under utredningen av Hillary Clintons e-post, konstaterar en utredning. På så sätt har han skadat bilden av rättsvårdande myndigheters opartiskhet, rapporterar Bloomberg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
FBI, James Comey, Hillary Clintons, Bloomberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rapport, Comeys, agerande, skadade, FBI
UNT - 14 jun 18 kl. 17:27

Rapport: Comeys agerande skadade FBI

Den sparkade FBI-chefen James Comey avvek från rutinerna under utredningen av Hillary Clintons e-post, konstaterar en utredning..

DI - 14 jun 18 kl. 20:39

Rapport: Comeys agerande skadade FBI

Den sparkade FBI-chefen James Comey avvek från rutinerna under utredningen av Hillary Clintons e-post, konstaterar en utredning. På så sätt har han skadat bilden av rättsvårdande myndigheters opartiskhet, rapporterar Bloomberg..

Skånskan - 04 apr 16 kl. 07:56

Rapporterar Malmö stads agerande mot romer till OHCHR

Malmö Centrum för sociala rättigheter ser allvarligt på Malmö stads behandling av romer och har skrivit till FN:s särskilde rapportör för minoritetsfrågor vid OHCHR med en inbjudan att komma till Malmö för att granska situationen.Föreningen tar i sin rapport upp de händelser som följt sedan rivningen av Sorgenfrilägret fram till stängningen av Kontrapunkts akutboende i förra veckan. Utöver själva avhysningen och juridiken tar man även upp de protester som varit utanför stadshuset, de boendes beslagtagna husvagnar samt hoten om vite mot Kontrapunkt.

Ekonomistas - 01 jun 18 kl. 10:10

Fullmatad rapport om flyktingars integration

Igår släpptes en ESO-rapport författad av Joakim Ruist som studerar integrationen av flyktingar på arbetsmarknaden. Anders Lindberg på Aftonbladet var snabb med att med full kraft misskreditera studien i en ledare med titeln ””Experter” luras om flyktingarna” där han bland annat bjöd på en konspiratorisk antydan att det påstådda lurendrejeriet skulle kunna hänga ihop med att ESO leds av f.d.

YLE - 22 feb 17 kl. 06:41

Riksdagen behandlar Finaviarapport - Rinne kritisk till Berners agerande

Riksdagen behandlar i dag det betänkande om Finavia som riksdagens revisionsutskott presenterade för en knapp vecka sedan. Kommunikationsminister Anne Berner (C) prickas inte personligen i rapporten, men utskottet efterlyser tydliga regler för statens ägarstyrning. Oppositionsledaren Antti Rinne (SDP) är kritisk till Berners agerande i frågan.

YLE - 11 maj 17 kl. 05:27

Morgonkollen: Spekulationerna kring Comeys avskedande fortsätter, MGP-finalisterna klara

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: Finland lyckades i går kväll vända underläge till seger mot Slovenien och tog sin andra seger i ishockey-VM. Det går bra för Samlingspartiet, i Yles färska partistödsmätning är paritet etta med ett stöd på 21,1 procent.

DN - 06 jun 17 kl. 20:29

Intresset stort för Comeys vittnesmål

James Comeys vittnesmål på torsdag kan bringa mer klarhet i om Trump försökt påverka FBI. Den pressade Trumpadministrationen har vidtagit den första juridiska åtgärden mot en läcka, genom åtalet av en 25-åring som arbetat på uppdrag av NSA..

SVT - 08 jun 17 kl. 20:09

Trumps advokat slår tillbaka mot Comeys uttalanden

Nu slår Donald Trumps läger tillbaka mot sparkade FBI-chefens James Comeys uppgifter om att presidenten ska ha utsatt honom för påtryckningar. Enligt advokaten Marc Kasowitz visar senatsförhöret att Trump aldrig försökt stoppa utredningen om hans eventuella rysskopplingar – eller krävt att han skulle vara lojal..

SmålandsPosten - 25 apr 18 kl. 17:37

Comeys memoarer säljer stort

Det stora amerikanska intresset för den förre FBI-chefen James Comeys memoarer syns i försäljningsstatistiken. På en vecka har "A higher loyalty" sålt i 600 000 exemplar i USA vilket är dubbelt så mycket som Hillary Clintons memoarer sålde under samma tid, skriver the Guardian.(TT).

Sydöstran - 25 apr 18 kl. 17:37

Comeys memoarer säljer stort

Det stora amerikanska intresset för den förre FBI-chefen James Comeys memoarer syns i försäljningsstatistiken. På en vecka har "A higher loyalty" sålt i 600 000 exemplar i USA vilket är dubbelt så mycket som Hillary Clintons memoarer sålde under samma tid, skriver the Guardian.(TT).

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Kim Jong-Un är i Peking

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Senaten nobbar Trumps ZTE-avtal

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Sverige högst upp på klimatrankning

Sverige rankas som tvåa av alla EU-länder i en internationell klimatundersökning gjord av Climate Action Network (CAN), en paraplyorganisation för 150 miljöorganisationer..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

"Stranger things"-skådespelare prisad

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Två unga rappare skjutna till döds

Den 20-årige rapparen XXX Tentacion har skjutits ihjäl i Miami. Även en annan ung amerikansk rappare, Jimmy Wopo, sköts till döds under måndagen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Tolv kor räddades ur dike

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Trump hotar med bredare Kinatullar

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Tullhot sänker Tokyo

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Dödsfall i Värmland utreds som brott

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Cannabis släpps fritt i Kanada i höst

Kanada blir i höst det första större landet i världen att helt tillåta cannabis för vardagsbruk. Det står klart sedan underhuset i Ottawa sagt ja med 205 röster mot 82. Och premiärministern tror att fler följer efter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.