DN > Nyheter

Tuesday, 23 October, 16:12

Liknande nyheter

Taggar: Minnesord, Thomas, Holmér
Barometern - 15 jun 18 kl. 05:30

Minnesord över Thomas Holmér

Kantor Thomas Holmér, Kalmar, har avlidit i en ålder av 57 år. Närmast sörjande är hustrun Maria de fyra barnen och deras närmaste..

Barometern - 26 jun 18 kl. 05:30

Minnesord över Thomas Holmér

Budet om Thomas Holmérs, Kalmar, hastiga bortgång, endast 57 år gammal, drabbade oväntat familj, anförvanter och vänner..

Jmini.se - 10 mar 16 kl. 08:38

Thomas Holm ny klubbchef hos Jönköpings GK

Jönköpings GK har anställt en ny klubbchef inför säsongen 2016. Det är medlemmen Thomas Holm som accepterat erbjudandet. Thomas Holm har under de senaste tio åren jobbat för HV 71 där han arbetat med nyckelkunder inom marknad och försäljning.

YA - 13 jul 18 kl. 00:10

Thomas Holm på Gösta Werner-museet

Sommarutställningen på Konstmuseet Gösta Werner och havet har vernissage lördagen 14 juli. Utställare är konstnären Thomas Holm..

Barometern - 01 aug 18 kl. 13:22

Thomas Holmér

I Kalmar domkyrka har begravningsgudstjänst hållits för Thomas Holmér..

NSD - 04 mar 11 kl. 06:00

Minnesord Beda Holm

Beda Vilhelmina Holm, Umeå, har hastigt avlidit i hemmet i en ålder av 75 år..

DN - 05 apr 18 kl. 15:23

Minnesord: Stig Holm

Professor emeritus Stig Holm, Askim, har avlidit i en ålder av 84 år. Närmast anhöriga är hustrun Lola och barnen med familjer. .

DN - 14 jun 18 kl. 17:08

Minnesord: Thomas Hempel

Journalisten Thomas Hempel, Stockholm, har avlidit 76 år gammal. Han efterlämnar barnen Tobias och Linda med barn, systern Maria Hempel och brodern Magnus Hempel med hustru Catharina. Thomas var gift med journalisten Magdalena Ribbing 1981–2017..

DN - 29 jun 18 kl. 16:51

Minnesord: Thomas Lindstein

Vår vän och kollega Thomas Lindstein, Stockholm, har avlidit efter en lång tids sjukdom. Närmaste anhöriga är hans hustru Siv och barnen Lina, Niklas och Hanna med familjer. Thomas blev 70 år..

DN - 29 jun 18 kl. 16:44

Minnesord: Thomas Lindstein

Professorn i socialt arbete, universitetsrektorn, psykologen och psykoterapeuten Thomas Lindstein har, som tidigare meddelats, avlidit i en ålder av XX år. Han närmaste är hustrun Siv och barnen Lina, Niklas och Hanna med familjer..

Fler nyheter från DN

DN - 4 minuter sedan

Nils Palmgren: AIK kan bli årets publiklag – tacka Bajen för det

AIK siktar på att göra rent hus i årets allsvenska. Just nu toppar man tabellen sex poäng före Norrköping med fyra matcher kvar att spela. Man har dessutom redan vunnit årets derbytabell överlägset.

DN - 10 minuter sedan

Omvärlden måste sluta dalta med Saudiarabien

DN 24/10 2018. Den saudiska regimen är ansvarig för mordet på Jamal Khashoggi. Nu måste det få konsekvenser.

DN - 15 minuter sedan

Minnesord: Hans Holgersson

Förre chefen för Yrkesinspektionen i Stockholm Hans Holgersson, Adelöv, har avlidit efter många års sjukdom. Han blev 85 år och efterlämnar makan Birgitta och sonen Mattias med familj samt många vänner..

DN - 30 minuter sedan

”Personalen hade inte ens tid att dela potatisen”

Min mamma kunde inte använda kniv. Men när jag frågade personalen på vårdhemmet om de kunde hjälpa henne sade de nej. De hade inte tid, skriver läsaren Dina Söderström..

DN - 30 minuter sedan

Minnesord: Gert Aspelin

Konstnären Gert Aspelin, Kivik, har gått bort efter en tids sjukdom. Han blev 73 år gammal. Närmast anhöriga är hustrun Birgitta, barnen Pär och Johan och deras familjer..

DN - 45 minuter sedan

”Efter rekordtorra sommaren gav jag upp om klimatet”

Jag vet inte vad mer man ska göra annat än att sluta flyga, sluta äta kött och sopsortera. Då är det lätt att bara ge upp. Men sommaren var kanske bara en försmak om vad som komma skall, skriver läsaren Elisabeth Jonsson..

DN - 1 timme sedan

Minnesord: Gunnar Henrikson

Verkställande direktör Gunnar Henrikson, Huddinge, har avlidit i en ålder av 97 år Närmast anhöriga är barnen Ingrid, Kristina, Björn, Bo och Pernilla med familjer..

DN - 1 timme sedan

Stockholm kan få nytt sprututbyte vid Mariatorget

Stockholm kan få nytt sprututbyte vid Mariatorget på Södermalm, rapporterar Stockholm Direkt. Det formella beslutet fattas inom två veckor. Om förslaget klubbas får Stockholm sitt andra sprututbyte..

DN - 1 timme sedan

Hotade personal med kniv – elev stängs av från skola

En elev stängs av från en grundskola i Stockholmsområdet efter upprepat våld mot pedagogerna på skolan. Enligt kommunens huvudskyddsombud har problemet pågått en längre tid. – Det är väldigt allvarligt att inte få komma till skolan, säger huvudskyddsombudet..

DN - 1 timme sedan

Amy Schumer tog hjälp av prins Harry

Den amerikanska ståuppkomikern Amy Schumer väntar barn tillammans med maken Chris Fischer. Tillkännagivandet gjorde hon på Instagram med hjälp av en bild på den brittiske prins Harry och hans fru Meghan, konstaterar BBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.