Skånskan > Nyheter

Monday, 22 October, 23:36

Skånskan - 14 jun 18 kl. 16:57

Alla lägenheter såldes på ett dygnystad GBJ bostadsutvecklings 14 marklägenheter i västra Nybrostrand blev alla sålda inom loppet av 24 timmar.För lite mer än en månad sedan höll GBJ bostadsutveckling ett informationsmöte kring sina fjorton planerade marklägenheter, 13 treor och en tvåa, i västra Nybrostrand. En måndag därefter lades de ut för försäljning och 24 timmar senare var de sålda. – Rent generellt är marklägenheter eftertraktade. Framför allt på en väldigt mogen villamarknad, det finns många med utflugna barn som vill flytta till något mindre men ändå ha en trädgårdskänsla kvar, säger Per Sandberg, produktutvecklare på GBJ bostadsutveckling.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
GBJ, Nybrostrand, Per Sandberg, Ystad

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla lägenheter, såldespå ett , dygn
Skånskan - 19 nov 13 kl. 00:09

Lägenheter såldes för en krona styck


Kommunpolitiker fick köpa billiga lägenheter..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Färre hyreslägenheter säljs

Allmännyttan sålde förra året 6 700 hyreslägenheter. Det är nästan hälften som många som 2010 då cirka 15 000 allmännyttiga lägenheter såldes, skriver Boverket. Stockholms kommun sålde i fjol 1 740 lägenheter, jämfört med 7 537 ett år tidigare.

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 12 kl. 10:55

Färre hyreslägenheter säljs

Allmännyttan sålde förra året 6 700 hyreslägenheter. Det är nästan hälften som många som 2010 då cirka 15 000 allmännyttiga lägenheter såldes, skriver Boverket. Stockholms kommun sålde i fjol 1 740 lägenheter, jämfört med 7 537 ett år tidigare.

Skånskan - 19 nov 13 kl. 00:09

Lägenheter såldes för en krona styck


"De var väldigt nerslitna när vi tog över dem”.

NSD - 22 maj 17 kl. 20:29

Rekorddyra lägenheter såldes i Luleå

Etagelägenheterna i det ombyggda Seminariet krossar det tidigare prisrekordet i Luleå..

Cornucopia - 08 sep 16 kl. 10:39

Anekdot: Omsättningen av lägenheter har stendött

En läsare vittnar om hur omsättningen av lägenheter i deras bostadsrättsförening tvärdött sedan i våras. Mot normala 2 - 3 lägenheter i månaden säljs det nu inget. Som bekant leder fallande priser till att inga affärer sker, då ingen vill sälja med förlust.

Cornucopia - 03 nov 17 kl. 12:57

Husmask: Lägenhetspriser ner 13% i Stockholm - med mindre lägenheter sålda

"Ingen i Sverige köper en bostad för spekulation. I Sverige köper man för att bo." - floskeltoppenEn kritik mot Husmaskens Booli-priser var att det skulle handla om att större lägenheter går nu än i augusti och det därmed påverkar kvadratmeterpriset för november.

Cornucopia - 25 maj 15 kl. 10:16

Kommentarer bekräftar spekulationsköp av nya lägenheter

Det blev en del intressanta kommentarer kring inlägget om 60 - 70% spekulationsköp av JM:s nybyggnadsprojekt. Dessa bekräftar spekulationsköpen och menar att detta inte är något nytt.

Några läsarandekdoter eller insikter nedan.

Cornucopia - 16 jan 18 kl. 20:07

Stockholms dyraste lyxlägenheter - fuskbygge av Wallenstam

Några av Stockholms allra dyraste lyxlägenheter, som såldes av en sk "stjärnmäklare" till svenska multimiljonärer eller miljardärer, har visat sig vara ett fuskbygge. Wallenstam själva sålde bolagets övernattningslägenhet när problemen framgick.
Någonstans på Östermalm enligt min bildbank.

SmålandsPosten - 26 sep 17 kl. 19:45

Prisrekord för små lägenheter

Trots att bostadsmarknaden har kylts av fortsätter framför allt små lägenheter att vara mycket populära. Nyligen såldes en liten etta i centrala Stockholm för drygt 220 000 kronor kvadratmetern. En etta på Surbrunnsgatan i Stockholm såldes nyligen för 2 204 000 kronor.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Lundåkravägen stängs av

Hofterup På grund av VA-arbete kommer en del av Lundåkravägen i Hofterup att stängas från den 29 oktober fram till och med den 5 november.
Det är delen av Lundåkravägen som går under E20 som stängs av, med start klockan 7 på morgonen den 29 oktober. Den öppnas åter den 5 november klockan 16.

Skånskan - 3 timmar sedan

Unga bjuds på lästips inför lov

Kävlinge På tisdagen kan bokmalar mellan 9 och 12 år få tips om böcker att läsa på höstlovet, som numera också kallas läslov.
Från klockan 15.30 och en timme framåt tipsar barnbibliotekarierna på Kävlinge bibliotek om läsvärda böcker.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ordförande är förbannad

Skurup Kommunfullmäktiges ordförande, Lena Axelsson (S), blir heligt förbannad efter nattens dåd mot bageriet.
– Jag tycker att det är oerhört allvarligt, säger hon.– Vad blir nästa steg?

Skånskan - 4 timmar sedan

Sprejade hakkors på vägg

Skurup Strax innan natten övergick till måndag hörde bagare Miloud Kechena ett högt ljud av glaskross när han stod och jobbade.
– Mitt blod blev jättekallt, berättar han.
På fasaden till hans patisseri hade någon sprejat ett hakkors.

Skånskan - 5 timmar sedan

Rånare övermannades i butik

Lund Vid kvart över sex-tiden greps en man efter rånförsök mot en livsmedelsbutik på Linero.En ensam gärningsman kom in i livsmedelsbutiken på Emblas gata och hotade kassapersonalen med en pistol. Han övermannades dock av personer inne i butiken.

Skånskan - 5 timmar sedan

Inga fria resor för äldre

Kävlinge Ge alla invånare över 70 år rabatterade eller fria resor med kollektivtrafiken över hela Skåne. Det önskade en person i ett e-förslag till kommunen.
På onsdag tar politikerna i kommunstyrelsen upp ärendet.

Skånskan - 5 timmar sedan

Vill ha hinder på Opalvägen

Löddeköpinge Höga hastigheter i bostadsområden är en ständig källa till både oro och irritation bland boende. Nu vill en person ha farthinder på Opalvägen. Orsaken är att många ”leker” med sina bilar på gatan, senast förra helgen, skriver en boende i ett inlägg på Åsikt Kävlinge.

Skånskan - 5 timmar sedan

Tack August för boktips som överraskar

Krönika Överraskande. Det är ett roligt ord att skriva när det handlar om Augustnomineringar. Och inte minst att överraskningarna var störst när det handlade om årets svenska skönlitterära bok.

Skånskan - 5 timmar sedan

”Som att slita ut en bit av hjärtat”

2010 fick psykologen och författaren Jenny Jägerfeld Augustpriset för årets svenska barn- och ungdomsroman för Här ligger jag och blöder. Nu har hon chansen igen med Comedy Queen.
– Att skriva den var lite som att slita ut en liten bit av hjärtat så det betyder väldigt mycket, säger hon.

Skånskan - 5 timmar sedan

Liljestrand: ”Vilhelm Moberg kräver en Augustnominering”

Med Mannen i skogen. En biografi över Vilhelm Moberg skrev Jens Liljestrand den första biografin över den store författaren. Nu är den nominerad till Augustpriset i kategorin Årets svenska fackbok.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.