Skånskan > Nyheter

Friday, 17 August, 01:38

Skånskan - 14 jun 18 kl. 16:57

Alla lägenheter såldes på ett dygnystad GBJ bostadsutvecklings 14 marklägenheter i västra Nybrostrand blev alla sålda inom loppet av 24 timmar.För lite mer än en månad sedan höll GBJ bostadsutveckling ett informationsmöte kring sina fjorton planerade marklägenheter, 13 treor och en tvåa, i västra Nybrostrand. En måndag därefter lades de ut för försäljning och 24 timmar senare var de sålda. – Rent generellt är marklägenheter eftertraktade. Framför allt på en väldigt mogen villamarknad, det finns många med utflugna barn som vill flytta till något mindre men ändå ha en trädgårdskänsla kvar, säger Per Sandberg, produktutvecklare på GBJ bostadsutveckling.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
GBJ, Nybrostrand, Per Sandberg, Ystad

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla lägenheter, såldespå ett , dygn
Skånskan - 19 nov 13 kl. 00:09

Lägenheter såldes för en krona styck


Kommunpolitiker fick köpa billiga lägenheter..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Färre hyreslägenheter säljs

Allmännyttan sålde förra året 6 700 hyreslägenheter. Det är nästan hälften som många som 2010 då cirka 15 000 allmännyttiga lägenheter såldes, skriver Boverket. Stockholms kommun sålde i fjol 1 740 lägenheter, jämfört med 7 537 ett år tidigare.

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 12 kl. 10:55

Färre hyreslägenheter säljs

Allmännyttan sålde förra året 6 700 hyreslägenheter. Det är nästan hälften som många som 2010 då cirka 15 000 allmännyttiga lägenheter såldes, skriver Boverket. Stockholms kommun sålde i fjol 1 740 lägenheter, jämfört med 7 537 ett år tidigare.

Skånskan - 19 nov 13 kl. 00:09

Lägenheter såldes för en krona styck


"De var väldigt nerslitna när vi tog över dem”.

NSD - 22 maj 17 kl. 20:29

Rekorddyra lägenheter såldes i Luleå

Etagelägenheterna i det ombyggda Seminariet krossar det tidigare prisrekordet i Luleå..

Cornucopia - 08 sep 16 kl. 10:39

Anekdot: Omsättningen av lägenheter har stendött

En läsare vittnar om hur omsättningen av lägenheter i deras bostadsrättsförening tvärdött sedan i våras. Mot normala 2 - 3 lägenheter i månaden säljs det nu inget. Som bekant leder fallande priser till att inga affärer sker, då ingen vill sälja med förlust.

Cornucopia - 03 nov 17 kl. 12:57

Husmask: Lägenhetspriser ner 13% i Stockholm - med mindre lägenheter sålda

"Ingen i Sverige köper en bostad för spekulation. I Sverige köper man för att bo." - floskeltoppenEn kritik mot Husmaskens Booli-priser var att det skulle handla om att större lägenheter går nu än i augusti och det därmed påverkar kvadratmeterpriset för november.

Cornucopia - 25 maj 15 kl. 10:16

Kommentarer bekräftar spekulationsköp av nya lägenheter

Det blev en del intressanta kommentarer kring inlägget om 60 - 70% spekulationsköp av JM:s nybyggnadsprojekt. Dessa bekräftar spekulationsköpen och menar att detta inte är något nytt.

Några läsarandekdoter eller insikter nedan.

Cornucopia - 16 jan 18 kl. 20:07

Stockholms dyraste lyxlägenheter - fuskbygge av Wallenstam

Några av Stockholms allra dyraste lyxlägenheter, som såldes av en sk "stjärnmäklare" till svenska multimiljonärer eller miljardärer, har visat sig vara ett fuskbygge. Wallenstam själva sålde bolagets övernattningslägenhet när problemen framgick.
Någonstans på Östermalm enligt min bildbank.

SmålandsPosten - 26 sep 17 kl. 19:45

Prisrekord för små lägenheter

Trots att bostadsmarknaden har kylts av fortsätter framför allt små lägenheter att vara mycket populära. Nyligen såldes en liten etta i centrala Stockholm för drygt 220 000 kronor kvadratmetern. En etta på Surbrunnsgatan i Stockholm såldes nyligen för 2 204 000 kronor.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 7 timmar sedan

Eldade avfall – trots eldningsförbud

Fränninge Under torsdagskvällen fick SOS Alarm in flera larm om en brand nära Fränninge. – Det är någon som har eldat någon form av avfall i en tunna, säger Martin Andersson yttre befäl vid Sydöstra Skånes räddningsförbud. Vid klockan 17.

Skånskan - 7 timmar sedan

Gård i Skurup såld

Skurup Försäljningen av fastigheten på Svaneholm 212 i Skurup är nu klar. Ny ägare är Greg Krikor Dingizian, 57 år, från Malmö, och säljare är Anna Helena Åhmansson och Nils Erik Hjalmar Åhmansson. Gården omfattar två byggnader med en total boyta på 231 kvadratmeter samt 11 hektar åkermarker.

Skånskan - 7 timmar sedan

75 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt

Hörby 1 150 000 kronor fick Karl och Charlotte Deckard, 32 och 30 år, från Lund, ge för huset på adressen Sniberup 9362 i Hörby. Huset har en boyta på 75 kvadratmeter. Köpet från säljaren Jeanette Flodqvist och Johan Lundvall blev klart i juli 2018.

Skånskan - 7 timmar sedan

Tomten på Böketoftavägen 10 i Kågeröd har nu ny ägare

Kågeröd Försäljningen av fastigheten med adressen på adressen Böketoftavägen 10 i Kågeröd är nu klar. Ny ägare är Gert Gunnar Roland Örn, 85, som tar över tomten efter Brita Kristina Örn. Tomten är 1 110 kvadratmeter stor och till fastigheten hör också lantbruksmark på 175 kvadratmeter.

Skånskan - 8 timmar sedan

94-åring nekas mathjälp

Sjöbo En 94-årig kvinna i Sjöbo kommun vill ha hjälp med att få lagad mat hemlevererad till sin bostad, men kommunens vård- och omsorgsnämnden har nekat henne. Nu avslår även förvaltningsrätten hennes överklagande.I ansökan till kommunen uppgav den 94-åriga kvinnan att hon vill bo hemma och försöka klara sig själv.

Skånskan - 8 timmar sedan

Barn trillade ur vagn under knivattack

Malmö En 40-årig kvinna åtalas för grovt olaga hot och misshandel efter att ha jagat barn och vuxna med kniv. Kvinnan förklarar att hon blivit arg på två kvinnor som gick förbi med barnvagn.Det var i maj 2018 som polispatruller skickades till en innergård vid Möllan.

Skånskan - 9 timmar sedan

Souldrottningen har lämnat oss

Kvinnan med rösten, Aretha Franklin, har gått bort vid 76 års ålder. Det var under torsdagseftermiddagen som världen nåddes av det tragiska beskedet att världssångerskan Aretha Franklin har gått bort. Detta efter att sångerskan kämpat en lång tid med cancer.

Skånskan - 9 timmar sedan

Krafttag tas för integration

lund Inför valet lanserar Liberalerna ett handlingsprogram, kallat Rivstart Lund, med 16 förslag för att förbättra integrationen av nyanlända.
En genomgående linje är att få fler i arbete och utbildning snabbare och att samhället ska förvänta sig personligt ansvar för att betala bidrag, som obligatorisk närvaro under svenskundervisning och ett prov för att se om de nyanlända har lärt sig hur det svenska samhället fungerar.– För att förbättra integrationen måste de nyanlända ta ett ökat eget ansvar på samma sätt som att samhället har ett ansvar för att det ska bli så bra som möjligt, säger Philip Sandberg (L).

Skånskan - 9 timmar sedan

Känslor av hopp och förtvivlan

Skurup – Det var jobbigt. Det tog fem timmar med packning, som var halva vår kroppsvikt, säger Anneli Willander.
Den första etappen mot toppen var den tuffaste.

Skånskan - 9 timmar sedan

Skadegörelse i maskinhall

Vollsjö I onsdags fick polisen en anmälan gällande skadegörelse av två fordon och klottring på ett oregistrerat släpfordon samt uthus.
Någon gång mellan den 11 och 15 ska gärningsmannen berett sig tillträde till en olåst maskinhall där traktor med tillhörande släpvagn och en motorcykel stod parkerade.
I hallen fanns ett antal sprejburkar som gärningsmannen använde för att klottra på alla tre saker samt det intilliggande uthuset.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.