Skånskan > Nyheter

Wednesday, 16 January, 18:03

Skånskan - 14 jun 18 kl. 16:57

Alla lägenheter såldes på ett dygnystad GBJ bostadsutvecklings 14 marklägenheter i västra Nybrostrand blev alla sålda inom loppet av 24 timmar.För lite mer än en månad sedan höll GBJ bostadsutveckling ett informationsmöte kring sina fjorton planerade marklägenheter, 13 treor och en tvåa, i västra Nybrostrand. En måndag därefter lades de ut för försäljning och 24 timmar senare var de sålda. – Rent generellt är marklägenheter eftertraktade. Framför allt på en väldigt mogen villamarknad, det finns många med utflugna barn som vill flytta till något mindre men ändå ha en trädgårdskänsla kvar, säger Per Sandberg, produktutvecklare på GBJ bostadsutveckling.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
GBJ, Nybrostrand, Per Sandberg, Ystad

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla lägenheter, såldespå ett , dygn
YA - 26 okt 18 kl. 00:01

Marklägenheter såldes slut på ett dygn – då ska de börja byggas

Marklägenheterna såldes på 24 timmar. I dagarna är det dags att sätta spaden i jorden för de 14 bostadsrätterna i Nybrostrand..

Skånskan - 19 nov 13 kl. 00:09

Lägenheter såldes för en krona styck


Kommunpolitiker fick köpa billiga lägenheter..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Färre hyreslägenheter säljs

Allmännyttan sålde förra året 6 700 hyreslägenheter. Det är nästan hälften som många som 2010 då cirka 15 000 allmännyttiga lägenheter såldes, skriver Boverket. Stockholms kommun sålde i fjol 1 740 lägenheter, jämfört med 7 537 ett år tidigare.

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 12 kl. 10:55

Färre hyreslägenheter säljs

Allmännyttan sålde förra året 6 700 hyreslägenheter. Det är nästan hälften som många som 2010 då cirka 15 000 allmännyttiga lägenheter såldes, skriver Boverket. Stockholms kommun sålde i fjol 1 740 lägenheter, jämfört med 7 537 ett år tidigare.

Skånskan - 19 nov 13 kl. 00:09

Lägenheter såldes för en krona styck


"De var väldigt nerslitna när vi tog över dem”.

NSD - 22 maj 17 kl. 20:29

Rekorddyra lägenheter såldes i Luleå

Etagelägenheterna i det ombyggda Seminariet krossar det tidigare prisrekordet i Luleå..

Cornucopia - 08 sep 16 kl. 10:39

Anekdot: Omsättningen av lägenheter har stendött

En läsare vittnar om hur omsättningen av lägenheter i deras bostadsrättsförening tvärdött sedan i våras. Mot normala 2 - 3 lägenheter i månaden säljs det nu inget. Som bekant leder fallande priser till att inga affärer sker, då ingen vill sälja med förlust.

Cornucopia - 03 nov 17 kl. 12:57

Husmask: Lägenhetspriser ner 13% i Stockholm - med mindre lägenheter sålda

"Ingen i Sverige köper en bostad för spekulation. I Sverige köper man för att bo." - floskeltoppenEn kritik mot Husmaskens Booli-priser var att det skulle handla om att större lägenheter går nu än i augusti och det därmed påverkar kvadratmeterpriset för november.

Cornucopia - 25 maj 15 kl. 10:16

Kommentarer bekräftar spekulationsköp av nya lägenheter

Det blev en del intressanta kommentarer kring inlägget om 60 - 70% spekulationsköp av JM:s nybyggnadsprojekt. Dessa bekräftar spekulationsköpen och menar att detta inte är något nytt.

Några läsarandekdoter eller insikter nedan.

SmålandsPosten - 26 sep 17 kl. 19:45

Prisrekord för små lägenheter

Trots att bostadsmarknaden har kylts av fortsätter framför allt små lägenheter att vara mycket populära. Nyligen såldes en liten etta i centrala Stockholm för drygt 220 000 kronor kvadratmetern. En etta på Surbrunnsgatan i Stockholm såldes nyligen för 2 204 000 kronor.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Byggandet tros öka under 2019

SJÖBO Bostadsbyggandet väntas minska i Sverige i år.
Men inte i Sjöbo.I varje fall antar politikerna i samhällsbyggnadsnämnden nu en internbudget där man räknar med ungefär samma antal bygglovsansökningar som 2018, 200 stycken, men något färre bygganmälningar, 250 i stället för 300.

Skånskan - 1 timme sedan

Försvarar tänkta utträdet

Skurup Det finns flera skäl att gå ur Fair Trade anser kommunstyrelseordförande Johan Bolinder (M):
– Det handlar om kostnadsaspekter och att vi inte vill gynna en särskilt utpekad organisation.Huvudförslaget till fullmäktige är att inte fortsätta arbetet inom organisationen. Det handlar om att det kostar 50 000 att omdiplomera kommunen, att det finns kostnader för det administrativa arbetet tjänstemännen ska utföra och att varorna kan vara dyrare än andra alternativ säger Bolinder och tillägger:
– Dessutom komplicerar det saken att ägarförhållandena till Fair Trade City har kopplingar till fackföreningar, som LO.

Skånskan - 45 minuter sedan

Grannprotest mot bostadsplaner

BUNKEFLOSTRAND Boende vänder sig nu till förvaltningsrätten i hopp om att kunna stoppa de återuppväckta planerna på att bygga bostäder på Limhamns gamla skjutbana.
Förra gången stoppades projektet av den grönfläckiga paddan.I december beslutade stadsbyggnadsnämnden om ett detaljplaneuppdrag för området.

Skånskan - 1 timme sedan

Skurup lämnar Fair Trade City

Skurup Skurups kommun ska gå ur Fair Trade City.
Det är i alla fall huvudförslaget till fullmäktige.
– Egentligen är jag inte förvånad.

Skånskan - 1 timme sedan

Matbesparing räddar elevpeng

STAFFANSTORP Att spara på skolmaten var ett viktigt beslut för att rädda kvar elevpengen på kommunens skolor.Det säger nu utbildningsnämndens nya chef Åsa Ekstrand (M) i en intervju med Skånskan angående besparingarna på bland annat alternativt kött av religiösa skäl och minskningen av ekologiska livsmedel.
– Vårt mål med vår budget handlar om att skolpengen ska bli så stor som möjligt.

Skånskan - 1 timme sedan

Hus på 98 kvadratmeter i Löberöd har fått nya ägare

Löberöd Susanne Lobig och Oliver Schulze från Römerberg, Tyskland, har tagit över fastigheten på adressen Arup 169 i Löberöd från Andrzej Szarwark. Ägarbytet blev klart i december 2018 och köpesumman blev 2 700 000 kronor. Det 98 kvadratmeter stora huset är byggt 1950.

Skånskan - 1 timme sedan

Menedsmisstänkt ska efterlysas

MALMÖ Den 24-åriga kvinnan mindes inget under rättegången om ett mordförsök. Två bröder dömdes till tio års fängelse, men i hovrätten ville två domare fria männen till följd av vittnesmålet.
Nu har 24-åringen häktats i sin frånvaro, misstänkt för mened.

Skånskan - 1 timme sedan

Danskt förslag blir ett hot mot Skåne

– Om det genomförs blir det ett slag mot samarbetet Skåne har med Region Hovedstaden och Region Själland där starka regionala politiker kunnat bära upp Öresundsintegrationen. De svenska och danska regeringarna har inte visat något större intresse för de gränsöverskridande regionerna och deras betydelse, säger regionstyrelsens ordförande Carl-Johan Sonesson (M), som även är vice ordförande i samarbetskommittén Greater Copenhagen som omfattar Region Skåne, Region Halland och Själland samt ett antal danska och svenska kommuner.
Nästa vecka ska kommittén träffas för att diskutera vilka konsekvenser statsminister Lars Lökke Rasmussens (Venstre) kan medföra.

Skånskan - 1 timme sedan

Alla är vinnare

En ilsken Jonas Sjöstedt utnämnde Vänsterpartiet till den stora vinnaren i förhandlingarna om regeringsbildning. Han hävdar att mittenpartierna misslyckats kapitalt och att Vänsterpartiet som vågmästare skulle få ett avgörande inflytande på svensk politik framöver. Han menar att Löfven i praktiken har tagit bort klausulen om att Vänsterpartiet inte ska kunna få inflytande ur sin överenskommelse med mittenpartierna och skrivelsen nu bara är tomma ord.

Skånskan - 1 timme sedan

Mayday för Brexitprocessen igen

Som väntat föll Theresa Mays Brexitplan. Förlusten med 230 röster är det största bakslaget för en brittisk regering någonsin. Oppositionsledaren Jeremy Corbyn väckte misstroendevotum, men May lär överleva det.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.