Skånskan > Nyheter

Tuesday, 19 June, 04:23

Skånskan - 14 jun 18 kl. 16:57

Alla lägenheter såldes på ett dygnystad GBJ bostadsutvecklings 14 marklägenheter i västra Nybrostrand blev alla sålda inom loppet av 24 timmar.För lite mer än en månad sedan höll GBJ bostadsutveckling ett informationsmöte kring sina fjorton planerade marklägenheter, 13 treor och en tvåa, i västra Nybrostrand. En måndag därefter lades de ut för försäljning och 24 timmar senare var de sålda. – Rent generellt är marklägenheter eftertraktade. Framför allt på en väldigt mogen villamarknad, det finns många med utflugna barn som vill flytta till något mindre men ändå ha en trädgårdskänsla kvar, säger Per Sandberg, produktutvecklare på GBJ bostadsutveckling.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
GBJ, Nybrostrand, Per Sandberg, Ystad

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla lägenheter, såldespå ett , dygn
Skånskan - 19 nov 13 kl. 00:09

Lägenheter såldes för en krona styck


Kommunpolitiker fick köpa billiga lägenheter..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Färre hyreslägenheter säljs

Allmännyttan sålde förra året 6 700 hyreslägenheter. Det är nästan hälften som många som 2010 då cirka 15 000 allmännyttiga lägenheter såldes, skriver Boverket. Stockholms kommun sålde i fjol 1 740 lägenheter, jämfört med 7 537 ett år tidigare.

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 12 kl. 10:55

Färre hyreslägenheter säljs

Allmännyttan sålde förra året 6 700 hyreslägenheter. Det är nästan hälften som många som 2010 då cirka 15 000 allmännyttiga lägenheter såldes, skriver Boverket. Stockholms kommun sålde i fjol 1 740 lägenheter, jämfört med 7 537 ett år tidigare.

Skånskan - 19 nov 13 kl. 00:09

Lägenheter såldes för en krona styck


"De var väldigt nerslitna när vi tog över dem”.

NSD - 22 maj 17 kl. 20:29

Rekorddyra lägenheter såldes i Luleå

Etagelägenheterna i det ombyggda Seminariet krossar det tidigare prisrekordet i Luleå..

Cornucopia - 08 sep 16 kl. 10:39

Anekdot: Omsättningen av lägenheter har stendött

En läsare vittnar om hur omsättningen av lägenheter i deras bostadsrättsförening tvärdött sedan i våras. Mot normala 2 - 3 lägenheter i månaden säljs det nu inget. Som bekant leder fallande priser till att inga affärer sker, då ingen vill sälja med förlust.

Cornucopia - 03 nov 17 kl. 12:57

Husmask: Lägenhetspriser ner 13% i Stockholm - med mindre lägenheter sålda

"Ingen i Sverige köper en bostad för spekulation. I Sverige köper man för att bo." - floskeltoppenEn kritik mot Husmaskens Booli-priser var att det skulle handla om att större lägenheter går nu än i augusti och det därmed påverkar kvadratmeterpriset för november.

Cornucopia - 25 maj 15 kl. 10:16

Kommentarer bekräftar spekulationsköp av nya lägenheter

Det blev en del intressanta kommentarer kring inlägget om 60 - 70% spekulationsköp av JM:s nybyggnadsprojekt. Dessa bekräftar spekulationsköpen och menar att detta inte är något nytt.

Några läsarandekdoter eller insikter nedan.

Cornucopia - 16 jan 18 kl. 20:07

Stockholms dyraste lyxlägenheter - fuskbygge av Wallenstam

Några av Stockholms allra dyraste lyxlägenheter, som såldes av en sk "stjärnmäklare" till svenska multimiljonärer eller miljardärer, har visat sig vara ett fuskbygge. Wallenstam själva sålde bolagets övernattningslägenhet när problemen framgick.
Någonstans på Östermalm enligt min bildbank.

SmålandsPosten - 26 sep 17 kl. 19:45

Prisrekord för små lägenheter

Trots att bostadsmarknaden har kylts av fortsätter framför allt små lägenheter att vara mycket populära. Nyligen såldes en liten etta i centrala Stockholm för drygt 220 000 kronor kvadratmetern. En etta på Surbrunnsgatan i Stockholm såldes nyligen för 2 204 000 kronor.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Ny led­ning be­hövs

Re­gi­on Skånes håller i dag det sis­ta re­gi­on­full­mäk­ti­ge­mö­tet före valet. Som van­ligt är det dystra eko­no­miska rap­porter som be­handlas. Även re­do­vis­ningen av vän­te­tiderna i vården visar för­sämrade siff­ror.

Skånskan - 3 timmar sedan

Feldts S+M-rege­ring kan­ske inte får ma­jo­ri­tet

Kjell-Olof Feldt, le­gen­da­risk fi­nans­mi­nis­ter i flera S-re­ger­ingar, har tagit till orda i nät­tid­skriften Kvar­tal om re­ger­ings­frå­gan.
Han ger rådet till Ste­fan Löfven att avgå ef­ter valet utan att in­vänta den miss­tro­en­de­om­röst­ning som flera allians­par­tier sagt sig kräva om han inte själv av­går. Med de nya kon­sti­tu­tio­nella re­glerna som säger att riks­dagen måste rösta om var­je rege­ring ef­ter ett val, oav­sett om det är en för­läng­ning av sittande stats­mi­nis­ters man­dat, är det lo­giskt att Löfven av­går om det inte fram­står som själv­klart att han kan sitta kvar utan en ma­jo­ri­tet mot sig.

Skånskan - 3 timmar sedan

Sportens lo­gik gäller inte all­tid

Det går knappast att ra­tio­nellt för­klara var­för jag reser mig och vrålar ut min oför­blom­me­rade gläd­je när det går bra för det svenska fot­bolls­lands­laget. Ännu svårare är det att med lo­giska ar­gu­ment för­klara att jag känner en bot­ten­lös för­tviv­lan när bollen studsar stol­pe ut.
Jo visst, jag är svensk och har där­för en geo­gra­fisk när­het till spe­larna.

Skånskan - 7 timmar sedan

IFK Malmö upp på andraplatsen

FOTBOLL Prespa Birlik drog det längsta strået i prestigederbyt mot FC Rosengård, 4-2 på Heleneholms IP.
Samtidigt vann IFK Malmö sin hemmamatch i division 2 västra, 4-1, mot Hittarps IK, och gick på kuppen upp på tabellens andraplats.”Di gule” rivstartade på Malmö stadion.

Skånskan - 8 timmar sedan

Flera skadade i häftig skottlossning

Flera skott ska ha avlossats på Drottninggatan vid Värnhem vid 20.15-tiden. Enligt vittnen lät det som automatvapeneld.

Skånskan - 10 timmar sedan

Ljunghusengolfare vann VM-brons i Japan

GOLF Kajsa Arwefjäll, Ljunghusens GK, var med i det svenska succélag som tog brons i flick-VM för juniorer i Japan.En helt ny laguppställning i flicklandslaget har tagit över stafettpinnen från förra årets framgångsrika team.
Sverige slutade totalt på två slag över par, samma resultat som Kanada och ett slag före titelförsvarande USA.

Skånskan - 10 timmar sedan

Förskola utsatt för skadegörelse

Vollsjö En sandlåda var söndersparkad, den nyplanterade kastanjen försvunnen och leksaker låg utspridda över gården.
Personal och barn på Trätofflans förskola i Vollsjö fick på måndagsmorgonen återigen se att någon eller några förstört deras saker.Förskolan har haft problem med skadegörelser i flera år.

Skånskan - 10 timmar sedan

Elev önskade livet av sin lärare

TRELLEBORG
15-åringen skrev till sin lärare att han hoppades att hon skulle bli våldtagen, att hon skulle dö precis som hela hennes familj.
Döms den nu åtalade eleven för ofredandet riskerar hans föräldrar att få betala skadestånd. Det var den 22 mars i år som den 15-årige Trelleborgseleven skickade ett mejl till sin lärare med följande innehåll: ”Hoppas du dör en långsam död din lilla hora.

Skånskan - 11 timmar sedan

Livslögn som barhäng

SCEN
Don’t worry, be happy
På scen: Fredrik Gunnarson och Tim Dahlberg
Regissör: Fredrik Gunnarson
Manus: Jörgen Dahlqvist
Scen: Bjärnum stadsteater söndagen den 17 juni 2018Scen/recension Ute i den ljumma kvällen möter skådespelaren/teaterdirektören Fredrik Gunnarson med en gladlynthet som synkas med den mjuka midsommargrönskan runt hans skapelse Bjärnum stadsteater.
Men inne i teaterdunklet ska snart spelas upp ett möte mellan en man och den lögn som torpederat hans förflutna. Där har Fredrik kastat lantisattributen och bytt till en urban skepnad.

Skånskan - 11 timmar sedan

Tjuvar flydde vid upptäckt

STAFFANSTORP Fyra personer som försökte bryta sig in på en byggnadsplats vid Brågarpsvägen i Staffanstorp natten till lördag upptäcktes av vittnen som larmade polis.
När de fyra inbrottstjuvarna förstod de var avslöjade flydde de från platsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.