DN > Utrikes

Tuesday, 23 October, 11:14

Liknande nyheter

Taggar: New, Yorks, statsåklagare, stämmer, Donald, Trump
DN - 14 jun 18 kl. 16:56

New Yorks statsåklagare stämmer Donald Trump

Delstaten New Yorks statsåklagare Barbara D. Underwood stämmer Donald J. Trump Foundation och dess styrelsemedlemmar.

Expressen - 11 feb 18 kl. 23:59

New York statsåklagare stämmer Harvey Weinsteins företag

New Yorks statsåklagare Eric Schneiderman stämmer The Weinstein Company för att det inte skyddat sina anställda, uppger nyhetsbyrån AFP. .

Dagens PS - 15 dec 17 kl. 07:47

New Yorks åklagare stämmer FCC för nätneutralitet-dom

New Yorks åklagare Eric Schneiderman har meddelat att han tänker stämma FCC för beslutet att riva upp reglerna om nätneutraliteten. Det skriver The Hill. ”FCC har just gett Big Telecom en tidig julklapp genom att ge internetleverantörer ännu ett sätt att prioritera företagsvinster före konsumenter”, sade Eric Schneiderman.

SR - 12 feb 18 kl. 14:17

Harvey Weinsteins bolag stäms av staten New York

New Yorks statsåklagare Eric Schneiderman stämmer The Weinstein Company för att ha misslyckats med att skydda sina anställda, rapporterar AFP och Reuters..

Expressen - 14 jun 18 kl. 16:42

Åklagare stämmer Trump

En New York-åklagare stämmer Donald Trump, familjemedlemmar till honom och Donald J Trump Foundation, skriver Reuters.Åklagaren anklagar Trump för oegentligheter gällande välgörenhet, enligt nyhetsbyrån..

DN - 12 feb 18 kl. 09:50

Weinsteins bolag stäms av staten New York

New Yorks högsta åklagare Eric Schneiderman stämmer Harvey Weinsteins bolag The Weinstein Company för att ha brutit mot medborgerliga och mänskliga rättigheter..

BT - 26 jul 13 kl. 10:27

Åklagare begär Mursi häktad

Egyptens statsåklagare begär att Mursi häktas på grund av misstankar om kopplingar till palestinska Hamas. FN-chefen Ban Ki-Moon kräver att den egyptiska militären friger den störtade president Muhammad Mursi och andra ledare för Muslimska brödraskapet. Åklagaren vill att Mursi hålls i två veckor på grund av anklagelser om en sammansvärjning med Hamas i samband med en fängelserymning 2011, skriver Reuters.

Affärsvärlden - 27 feb 15 kl. 10:34

Hedgefondgrundare stämmer FBI

David Ganek stämmer FBI och åklagare i New York efter den räd som resulterade i att hans hedgefondfirma stängdes ner. Det skriver Business Insider..

BT - 26 jul 13 kl. 10:38

Åklagaren: Mursi dödade andra fångar

Egyptens statsåklagare begär att den störtade president Muhammad Mursi häktas på grund av misstankar om kopplingar till palestinska Hamas. FN-chefen Ban Ki-Moon kräver att den egyptiska militären friger Mursi och andra ledare för Muslimska brödraskapet. Åklagaren vill att Muhammad Mursi hålls i två veckor på grund av anklagelser om en sammansvärjning med Hamas i samband med en fängelserymning 2011, skriver Reuters.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Nya hårresande uppgifter om Khashoggis död

Ohyggliga detaljer om hur journalisten Jamal Khashoggi dödades på Saudiarabiens konsulat i Istanbul fortsätter att sippra fram. Världen väntar nu spänt på ”den nakna sanningen” som Turkiets president har utlovat..

DN - 3 timmar sedan

Bomb upptäckt vid George Soros bostad

Ett explosivt föremål upptäcktes på måndagen i en brevlåda tillhörande miljardären George Soros bostad i delstaten New York. Soros spelar en central roll i många av den nya extremhögerns konspirationsteorier, men någon gärningsman är ännu inte känd i detta fall..

DN - 3 timmar sedan

EU:s kommande plastförbud har redan fått effekt

BRYSSEL. För att minska skräpet i Europas hav och på stränderna vill EU förbjuda tio engångsartiklar i plast. Redan nu har förslaget fått restauranger och butiker att se över vad de säljer..

DN - 4 timmar sedan

Jordskalv skakar Taiwan

Ett jordskalv med en magnitud på omkring 6,0 har inträffat öster om Taiwans kust, rapporterar flera nyhetsbyråer. Skalvet kunde enligt AFP kännas tydligt i huvudstaden Taipei..

DN - 10 timmar sedan

Bolsonaro: Det min son sa var absurt

Han är favorit till presidentposten i Brasilien, och känd för nedvärderande utfall mot motståndare, rasistiska och homofoba uttalanden samt förminskande av kvinnor. Men när Jair Bolsonaros egen son tyckte det var en bra idé att hota landets högsta domstol blev det för mycket även för den vanligtvis så sluggande fadern..

DN - 11 timmar sedan

Kaffesuktande isbjörn härjar på Svalbard

Doften av kaffe och tvål har fått en isbjörn att bryta sig in i minst tio stugor nära byn Ny-Ålesund på Svalbard. Nu vill stugägarna att björnen ska flyttas..

DN - 12 timmar sedan

Trump: Inte nöjd med det jag har hört

Donald Trump är fortfarande missnöjd med Saudiarabiens förklaring gällande journalisten Jamal Khashoggis död. Samtidigt sa den amerikanska presidenten att han inte vill förlora investeringen som saudierna gjort i USA, enligt Reuters. .

DN - 14 timmar sedan

Experter: risk för ny kärnvapenkapprustning

En ny kärnvapenkapprustning mellan stormakterna för första gången sedan kalla kriget. Det kan bli följden om USA drar sig ur INF-avtalet, tror experter som DN har talat med..

DN - 19 timmar sedan

Spekulationer om dubbelgångare ökar förvirringen i fallet Khashoggi

En saudisk agent ska ha varit dubbelgångare för den dödade journalisten Jamal Khashoggi och gått omkring i den dödes kläder ”som fortfarande höll hans kroppsvärme”. På måndagen kom nya ohyggliga detaljer om vad som hände inne på konsulatet i Istanbul. Men nu växer också kritiken mot alla anonyma uppgifter om fallet Khashoggi i främst turkisk press..

DN - Igår: 10:11

Två döda vid förlisning utanför Turkiet

Två människor har omkommit vid en förlisning bara 50 meter från Turkiets västkust nära Bodrum, enligt kustbevakningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.