DN > Utrikes

Wednesday, 16 January, 17:01

DN - 14 jun 18 kl. 16:56

New Yorks statsåklagare stämmer Donald TrumpDelstaten New Yorks statsåklagare Barbara D. Underwood stämmer Donald J. Trump Foundation och dess styrelsemedlemmar. Bland annat Donald Trump själv, skriver Reuters. Anklagelserna gäller oegentligheter gällande välgörenhet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Yorks, Donald Trump, New Yorks, Barbara, Donald, Foundation, Reuters

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, Yorks, statsåklagare, stämmer, Donald, Trump
DN - 14 jun 18 kl. 16:56

New Yorks statsåklagare stämmer Donald Trump

Delstaten New Yorks statsåklagare Barbara D. Underwood stämmer Donald J. Trump Foundation och dess styrelsemedlemmar.

Expressen - 11 feb 18 kl. 23:59

New York statsåklagare stämmer Harvey Weinsteins företag

New Yorks statsåklagare Eric Schneiderman stämmer The Weinstein Company för att det inte skyddat sina anställda, uppger nyhetsbyrån AFP. .

Dagens PS - 15 dec 17 kl. 07:47

New Yorks åklagare stämmer FCC för nätneutralitet-dom

New Yorks åklagare Eric Schneiderman har meddelat att han tänker stämma FCC för beslutet att riva upp reglerna om nätneutraliteten. Det skriver The Hill. ”FCC har just gett Big Telecom en tidig julklapp genom att ge internetleverantörer ännu ett sätt att prioritera företagsvinster före konsumenter”, sade Eric Schneiderman.

SR - 12 feb 18 kl. 14:17

Harvey Weinsteins bolag stäms av staten New York

New Yorks statsåklagare Eric Schneiderman stämmer The Weinstein Company för att ha misslyckats med att skydda sina anställda, rapporterar AFP och Reuters..

Expressen - 14 jun 18 kl. 16:42

Åklagare stämmer Trump

En New York-åklagare stämmer Donald Trump, familjemedlemmar till honom och Donald J Trump Foundation, skriver Reuters.Åklagaren anklagar Trump för oegentligheter gällande välgörenhet, enligt nyhetsbyrån..

DN - 12 feb 18 kl. 09:50

Weinsteins bolag stäms av staten New York

New Yorks högsta åklagare Eric Schneiderman stämmer Harvey Weinsteins bolag The Weinstein Company för att ha brutit mot medborgerliga och mänskliga rättigheter..

BT - 26 jul 13 kl. 10:27

Åklagare begär Mursi häktad

Egyptens statsåklagare begär att Mursi häktas på grund av misstankar om kopplingar till palestinska Hamas. FN-chefen Ban Ki-Moon kräver att den egyptiska militären friger den störtade president Muhammad Mursi och andra ledare för Muslimska brödraskapet. Åklagaren vill att Mursi hålls i två veckor på grund av anklagelser om en sammansvärjning med Hamas i samband med en fängelserymning 2011, skriver Reuters.

Affärsvärlden - 27 feb 15 kl. 10:34

Hedgefondgrundare stämmer FBI

David Ganek stämmer FBI och åklagare i New York efter den räd som resulterade i att hans hedgefondfirma stängdes ner. Det skriver Business Insider..

BT - 26 jul 13 kl. 10:38

Åklagaren: Mursi dödade andra fångar

Egyptens statsåklagare begär att den störtade president Muhammad Mursi häktas på grund av misstankar om kopplingar till palestinska Hamas. FN-chefen Ban Ki-Moon kräver att den egyptiska militären friger Mursi och andra ledare för Muslimska brödraskapet. Åklagaren vill att Muhammad Mursi hålls i två veckor på grund av anklagelser om en sammansvärjning med Hamas i samband med en fängelserymning 2011, skriver Reuters.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Fem medlemmar lämnar Lidingöpartiet

Fem medlemmar lämnar Lidingöpartiet, rapporterar Mitt i. Två av dessa är styrelsemedlemmar. Medlemmarna riktar skarp kritik mot partiet – bland annat på grund av hur de bemött invånarnas kritik av kommunpolitikernas höjda arvoden..

DN - 2 timmar sedan

Kritik mot Folk och Försvars rikskonferens

SÄLEN. Politiker från flera partier kritiserar programmet på Folk och Försvars rikskonferens därför att de inte fick komma till tals. Endast två av de åtta riksdagspartierna kunde tala om sin försvarspolitik.

DN - 2 timmar sedan

Gästarbetare fick arbeta gratis på bygget av NKS

20 gästarbetare som jobbat med bygget av Nya Karolinska fick aldrig sin lön utbetald, rapporterar Byggnadsarbetaren. – Chefen sa hela tiden att lönen snart skulle komma. Jag väntade och väntade men fick ingenting, säger en av arbetarna till tidningen..

DN - 2 timmar sedan

Jakobsson lägger av efter hjärnskakningarna

Hjärnskakningen som han fick under EM i fjol gör att handbollsstjärnan Johan Jakobsson tvingas lägga av..

DN - 2 timmar sedan

Evighetsmaskinen Lavrov tuffar vidare

MOSKVA. Den ryska utrikesministern Sergej Lavrov är en av världens mest långvariga i yrket. Han är den minister som har tjänat längst under Putin – och den enda ryska politiker förutom Putin som håller årliga presskonferenser..

DN - 3 timmar sedan

Kvinna döms till 8 års fängelse för mordförsök med yxa

I höstas försökte en kvinna hugga sin sambo med ett yxliknande föremål när han sov. Mannen träffades i pannan, men lyckades skadad ta sig från parets lägenhet på Östermalm. Nu dömer Stockholms tingsrätt kvinnan till åtta års fängelse för mordförsöket..

DN - 3 timmar sedan

Svenska småföretag rådvilla inför Brexit

Ledningarna för små- och medelstora företag har förstått att Brexit kan innebära svårigheter för dem. Men hur de ska möta dem är den stora utmaningen, menar Anneli Wengelin, ämnesråd på Kommerskollegium. .

DN - 3 timmar sedan

JO utreder polisens bortforsling av tiggande kvinna

Två människorättsorganisationer anmälde i höstas Polismyndigheten till Justitieombudsmannen, JO, för att ”systematiskt” ha forslat bort en tiggande kvinna från centrala Stockholm. Nu inleder JO en utredning av händelserna..

DN - 3 timmar sedan

Socialborgarrådet: Staden har bra strategier för att fånga upp barn i tiggerimiljöer

Det ökande antalet barn i tiggerimiljöer är oroande, anser socialborgarrådet Jan Jönsson (L). Men Stockholms stad har enligt honom en bra strategi för att fånga upp barnen. – Alternativen är att de åker hem eller att barnen blir omhändertagna med tvång, säger Jan Jönsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.