DN > Utrikes

Thursday, 16 August, 13:50

DN - 14 jun 18 kl. 16:56

New Yorks statsåklagare stämmer Donald TrumpDelstaten New Yorks statsåklagare Barbara D. Underwood stämmer Donald J. Trump Foundation och dess styrelsemedlemmar. Bland annat Donald Trump själv, skriver Reuters. Anklagelserna gäller oegentligheter gällande välgörenhet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Yorks, Donald Trump, New Yorks, Barbara, Donald, Foundation, Reuters

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, Yorks, statsåklagare, stämmer, Donald, Trump
DN - 14 jun 18 kl. 16:56

New Yorks statsåklagare stämmer Donald Trump

Delstaten New Yorks statsåklagare Barbara D. Underwood stämmer Donald J. Trump Foundation och dess styrelsemedlemmar.

Expressen - 11 feb 18 kl. 23:59

New York statsåklagare stämmer Harvey Weinsteins företag

New Yorks statsåklagare Eric Schneiderman stämmer The Weinstein Company för att det inte skyddat sina anställda, uppger nyhetsbyrån AFP. .

Dagens PS - 15 dec 17 kl. 07:47

New Yorks åklagare stämmer FCC för nätneutralitet-dom

New Yorks åklagare Eric Schneiderman har meddelat att han tänker stämma FCC för beslutet att riva upp reglerna om nätneutraliteten. Det skriver The Hill. ”FCC har just gett Big Telecom en tidig julklapp genom att ge internetleverantörer ännu ett sätt att prioritera företagsvinster före konsumenter”, sade Eric Schneiderman.

SR - 12 feb 18 kl. 14:17

Harvey Weinsteins bolag stäms av staten New York

New Yorks statsåklagare Eric Schneiderman stämmer The Weinstein Company för att ha misslyckats med att skydda sina anställda, rapporterar AFP och Reuters..

Expressen - 14 jun 18 kl. 16:42

Åklagare stämmer Trump

En New York-åklagare stämmer Donald Trump, familjemedlemmar till honom och Donald J Trump Foundation, skriver Reuters.Åklagaren anklagar Trump för oegentligheter gällande välgörenhet, enligt nyhetsbyrån..

DN - 12 feb 18 kl. 09:50

Weinsteins bolag stäms av staten New York

New Yorks högsta åklagare Eric Schneiderman stämmer Harvey Weinsteins bolag The Weinstein Company för att ha brutit mot medborgerliga och mänskliga rättigheter..

BT - 26 jul 13 kl. 10:27

Åklagare begär Mursi häktad

Egyptens statsåklagare begär att Mursi häktas på grund av misstankar om kopplingar till palestinska Hamas. FN-chefen Ban Ki-Moon kräver att den egyptiska militären friger den störtade president Muhammad Mursi och andra ledare för Muslimska brödraskapet. Åklagaren vill att Mursi hålls i två veckor på grund av anklagelser om en sammansvärjning med Hamas i samband med en fängelserymning 2011, skriver Reuters.

Affärsvärlden - 27 feb 15 kl. 10:34

Hedgefondgrundare stämmer FBI

David Ganek stämmer FBI och åklagare i New York efter den räd som resulterade i att hans hedgefondfirma stängdes ner. Det skriver Business Insider..

BT - 26 jul 13 kl. 10:38

Åklagaren: Mursi dödade andra fångar

Egyptens statsåklagare begär att den störtade president Muhammad Mursi häktas på grund av misstankar om kopplingar till palestinska Hamas. FN-chefen Ban Ki-Moon kräver att den egyptiska militären friger Mursi och andra ledare för Muslimska brödraskapet. Åklagaren vill att Muhammad Mursi hålls i två veckor på grund av anklagelser om en sammansvärjning med Hamas i samband med en fängelserymning 2011, skriver Reuters.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Sökandet fortsätter i broraset i Genua

Ett tiotal personer saknas ännu efter tisdagens broras i italienska Genua. De hittills 39 dödsoffren kommer att få statliga begravningar på lördag..

DN - 6 timmar sedan

Mordrättegång inleds efter mordet på Kim Jong-Nam

Rättsprocessen mot de två kvinnor som anklagas för att ha giftmördat halvbrodern till Nordkoreas diktator Kim Jong-Un – Kim Jong-Nam ska gå vidare, meddelar en malaysisk domare..

DN - 14 timmar sedan

Australisk politiker gjorde nazireferens i parlamentet

Flera australiska parlamentsledamöter fördömer den högerpopulistiska parlamentskollegan Fraser Annings uttalande om att landet ska förbjuda muslimer från att vistas i landet. Från talarstolen i parlamentet sade Fraser Annings att det behövdes en ”slutgiltig lösning”, som var nazisternas benämning på Förintelsen. .

DN - 15 timmar sedan

Trots Facebooks löfte om åtgärder - tusentals hatiska inlägg mot rohingyer

I april sade Mark Zuckerberg att it-jätten skulle stärka upp för att kunna identifiera hatiska inlägg mot rohingyer på Facebook. Trots det arbetar i dag få som talar burmesiska på företaget och tusentals inlägg finns kvar, enligt Reuters. .

DN - 15 timmar sedan

Trump upphäver tidigare CIA-chefens säkerhetsklassning

USA:s president Donald Trump upphäver den tidigare CIA-chefen John Brennans säkerhetsklassning, rapporterar Reuters. John Brennan, som var chef under Barack Obamas styre, har uttryckt kritik mot Trump..

DN - 17 timmar sedan

Nyvald mexikansk politiker kidnappad

Den nyvalda mexikanska kongressledamoten Norma Azucena Rodríguez Zamora har kidnappats, rapporterar BBC..

DN - 19 timmar sedan

Kinesisk högt uppsatt munk misstänks ha sexuellt ofredat nunnor

En högt uppsatt buddistisk munk har lämnat sin post inom Kinas nationella buddistiska association, efter anklagelser om sexuella trakasserier, skriver The Guardian. .

DN - 21 timmar sedan

USA och Ryssland möts i Genève

Representanter för Kreml och Vita huset kommer att mötas i schweiziska Genève nästa vecka, rapporterar den brittiska nyhetsbyrån Reuters. Det är första toppmötet länderna emellan sedan presidenterna Vladimir Putin och Donald Trump träffades i Helsingfors..

DN - 22 timmar sedan

Hon blir första transpersonen att kandidera till guvernör i USA

Christine Hallquist blir demokraternas kandidat till guvernörsposten i Vermont. Det gör henne till den första transpersonen i USA:s historia att nomineras till guvernörsposten för ett större parti, rapporterar Reuters..

DN - Igår: 13:49

Stopp i flygtrafiken i Amsterdam

Flygtrafiken har tillfälligt stoppats på Schipolflygpaltsen utanför Amsterdam i Nederländerna, rapproterar nyhetsbyrån Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.