DN > Utrikes

Wednesday, 20 June, 13:27

DN - 14 jun 18 kl. 16:56

New Yorks statsåklagare stämmer Donald TrumpDelstaten New Yorks statsåklagare Barbara D. Underwood stämmer Donald J. Trump Foundation och dess styrelsemedlemmar. Bland annat Donald Trump själv, skriver Reuters. Anklagelserna gäller oegentligheter gällande välgörenhet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Yorks, Donald Trump, New Yorks, Barbara, Donald, Foundation, Reuters

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, Yorks, statsåklagare, stämmer, Donald, Trump
DN - 14 jun 18 kl. 16:56

New Yorks statsåklagare stämmer Donald Trump

Delstaten New Yorks statsåklagare Barbara D. Underwood stämmer Donald J. Trump Foundation och dess styrelsemedlemmar.

Expressen - 11 feb 18 kl. 23:59

New York statsåklagare stämmer Harvey Weinsteins företag

New Yorks statsåklagare Eric Schneiderman stämmer The Weinstein Company för att det inte skyddat sina anställda, uppger nyhetsbyrån AFP. .

Dagens PS - 15 dec 17 kl. 07:47

New Yorks åklagare stämmer FCC för nätneutralitet-dom

New Yorks åklagare Eric Schneiderman har meddelat att han tänker stämma FCC för beslutet att riva upp reglerna om nätneutraliteten. Det skriver The Hill. ”FCC har just gett Big Telecom en tidig julklapp genom att ge internetleverantörer ännu ett sätt att prioritera företagsvinster före konsumenter”, sade Eric Schneiderman.

SR - 12 feb 18 kl. 14:17

Harvey Weinsteins bolag stäms av staten New York

New Yorks statsåklagare Eric Schneiderman stämmer The Weinstein Company för att ha misslyckats med att skydda sina anställda, rapporterar AFP och Reuters..

Expressen - 14 jun 18 kl. 16:42

Åklagare stämmer Trump

En New York-åklagare stämmer Donald Trump, familjemedlemmar till honom och Donald J Trump Foundation, skriver Reuters.Åklagaren anklagar Trump för oegentligheter gällande välgörenhet, enligt nyhetsbyrån..

DN - 12 feb 18 kl. 09:50

Weinsteins bolag stäms av staten New York

New Yorks högsta åklagare Eric Schneiderman stämmer Harvey Weinsteins bolag The Weinstein Company för att ha brutit mot medborgerliga och mänskliga rättigheter..

BT - 26 jul 13 kl. 10:27

Åklagare begär Mursi häktad

Egyptens statsåklagare begär att Mursi häktas på grund av misstankar om kopplingar till palestinska Hamas. FN-chefen Ban Ki-Moon kräver att den egyptiska militären friger den störtade president Muhammad Mursi och andra ledare för Muslimska brödraskapet. Åklagaren vill att Mursi hålls i två veckor på grund av anklagelser om en sammansvärjning med Hamas i samband med en fängelserymning 2011, skriver Reuters.

Affärsvärlden - 27 feb 15 kl. 10:34

Hedgefondgrundare stämmer FBI

David Ganek stämmer FBI och åklagare i New York efter den räd som resulterade i att hans hedgefondfirma stängdes ner. Det skriver Business Insider..

BT - 26 jul 13 kl. 10:38

Åklagaren: Mursi dödade andra fångar

Egyptens statsåklagare begär att den störtade president Muhammad Mursi häktas på grund av misstankar om kopplingar till palestinska Hamas. FN-chefen Ban Ki-Moon kräver att den egyptiska militären friger Mursi och andra ledare för Muslimska brödraskapet. Åklagaren vill att Muhammad Mursi hålls i två veckor på grund av anklagelser om en sammansvärjning med Hamas i samband med en fängelserymning 2011, skriver Reuters.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Michael Winiarski: Ytterligare ett led i att USA isolerar sig

USA lämnar FN:s råd för mänskliga rättigheter, har FN-ambassadören Nikki Haley meddelat. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski svarar på fyra frågor om vad detta beslut kan betyda..

DN - 1 timme sedan

Mugabe i Singapore för akut vård

Zimbabwes tidigare ledare Robert Mugabe har flugits till Singapore för vård. Han ska i hemlighet ha lämnat landet redan för två veckor sedan efter att hans hälsa akut försämrats, skriver lokala tidningen NewsDay..

DN - 2 timmar sedan

Eritrea inleder dialog med Etiopien

Islossningen fortsätter mellan de bittra fienderna Eritrea och Etiopien. Den eritreanske presidenten Isaias Afwerki är redo att skicka en delegation till Addis Abeba för att inleda en dialog med grannlandet..

DN - 3 timmar sedan

Björn af Kleen: De inlåsta barnen kan leda till definitiv splittring

Hur många republikaner är beredda att följa regeringspartiet in i extremnationalismen, där universella värderingsfrågor så naket underordnas nationalitet och hudfärg? De inlåsta flyktingbarnen vid gränsen kan påbörja en definitiv splittring, skriver DN:s Björn af Kleen..

DN - 4 timmar sedan

Flera döda i Nicaragua-protester

Minst tre personer har dött i strider mellan regeringskritiska grupper och säkerhetsstyrkor i staden Masaya i Nicaragua..

DN - 8 timmar sedan

Grönt ljus för cannabis i Kanadas senat

Ett lagförslag om att tillåta cannabis har nu godkänts även av senaten i Kanada. Därmed väntas det träda i kraft inom tre månader..

DN - 15 timmar sedan

”Beckers diplomatpass är en förfalskning”

Den tidigare tennisstjärnan Boris Becker vill till varje pris undvika att betala de skulder han har i Storbritannien efter en konkurs. Han anser att ett uppdrag för Centralafrikanska republiken ger honom immunitet, men nu slår det afrikanska landet tillbaka och anklagar honom för att använda ett förfalskat pass. .

DN - 15 timmar sedan

Tunnelbanestation i London stängs efter ”explosion”

Det som först rapporterades som ett misstänkt paket ska sedan ha orsakat en mindre explosion, skriver flera brittiska medier. Tunnelbanestationen Southgate har spärrats av av polis..

DN - 18 timmar sedan

USA uppges lämna FN:s råd för mänskliga rättigheter

USA ska lämna FN:s råd för mänskliga rättigheter. Beskedet väntas senare i dag av utrikesminister Mike Pompeo och FN-ambassadören Nikki Haley..

DN - 18 timmar sedan

Bråddjup spricka mellan EU-länder i asylfrågan

Sprickan är bråddjup mellan olika grupper av EU-länder när det gäller unionens gemensamma asylpolitik. EU-kommissionens förslag, att länder som vägrar ta emot asylsökande måste betala, kallar Ungerns utrikesminister för ”utpressning”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.