UNT > Kultur

Saturday, 23 March, 16:08

Liknande nyheter

Taggar: Minnsdu , artistbesökeni , Parksnäckan
Uppsalanyheter.se - 01 sep 14 kl. 18:59

Underbart är kort - ako minns Monica Z med storbandet Daylight

Vare sig man var pensionär eller inte kunde man njuta av söndagens säsongspremiär på Kulturoasen i Hågaby. Vare sig man var pensionär eller inte kunde man njuta av söndagens säsongspremiär på Kulturoasen i Hågaby.     Ca 350 personer kom när PRO och Kulturhjältarna bjöd in till Manifestation och konsert.

Uppsalanyheter.se - 23 jul 16 kl. 00:46

Recension: Avslappnat med Scocco och Andersson Wij

Det var som bäddat för en skön musikkväll när Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde på Parksnäckans scen i en av de hittills finaste sommarkvällarna i år. Inför i det närmaste fullsatt Parksnäckan och en uppskattande publik får vi höra dem framföra några av sina sånger och däremellan filosofera om lite av varje i ett avslappnat mellansnack. Det var som bäddat för en skön musikkväll när Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde på Parksnäckans scen i en av de hittills finaste sommarkvällarna i år.

Uppsalanyheter.se - 02 jul 16 kl. 01:54

Recension: Sommarsverige - fyra röster och massor av hits

Det var en fin sommarkväll i parksnäckan då Uno Svenningsson, Tommy Nilsson och Patrik Isaksson med god assistans av Anna Stadling delade med sig av sin gemensamma låtskatt.Det var en fin sommarkväll i parksnäckan då Uno Svenningsson, Tommy Nilsson och Patrik Isaksson med god assistans av Anna Stadling delade med sig av sin gemensamma låtskatt.
Vad är sommarsverige?

Uppsalanyheter.se - 06 dec 14 kl. 03:45

Recension: Briljant balans mellan värme och vemod

Musikerna skapar magi tillsammans med Sarah Dawn Finer då hon sprider värme och vemod med sång, musik och det nära samtalet hon framför på UKK ikväll.Musikerna skapar magi tillsammans med Sarah Dawn Finer då hon sprider värme och vemod med sång, musik och det nära samtalet hon framför på UKK ikväll.   Senast SDF sjöng i Uppsala var en sommarkväll i Parksnäckan när luften var ljummen och solen sken där sångerskan fick närkontakt med publiken.

YLE - 01 jun 17 kl. 15:31

Mitt triathlon: vad hände sen?

Från soffpotatis till stålman. Så löd programidén som fick heta Mitt triathlon. Många sökte, fyra blev valda att delta i det som i bästa fall skulle leda till en livsstilsförändring.

HBL - 28 jul 14 kl. 06:00

För Ruusalo är duvan en fattigmans travhäst

Att se sina brevduvor dyka upp vid trädtopparna på väg mot målet och hemmet ger Juha Ruutsalo samma upprymdhet som travhästentusiasten då hästarna vänder in på slutrakan. Med över 45 års erfarenhet av fåglar vet han hur snabba brevduvor föds upp, tränas och gallras fram.Inifrån det blågröna uthuset i Storlandet i Kyrkslätt hörs ett distinkt kuttrande ljud.

Fler nyheter från UNT

UNT - 8 timmar sedan

Studie i brott

"All den luft som omger oss" är boken som Tom Malmquist kämpade med när allting plötsligt förändrades..

UNT - 8 timmar sedan

"Jag lovar och svär att fortsätta ljuga"

Har vi förlorat vår förmåga att bortse från vem som säger jag i en roman?.

UNT - 9 timmar sedan

Störst av allt är kärleken till havet

Eva-Marie Liffner har i sin roman "Vem kan segla" skapat ett förunderligt och högst fascinerande porträtt av skeppsbyggaren Fredric af Chapman..

UNT - 9 timmar sedan

När allt står i guds hand

Tara Westovers självbiografiska roman "Allt jag fått lära mig" har i USA hyllats av både läsare och kritiker..

UNT - Igår: 15:39

Topplistorna: Mares tar över på albumlistan

Mares stormar in på den svenska albumlistan med "Sunnanvind"..

UNT - Igår: 11:30

Häftigt med Cirkus Cirkör

Cirkus Cirkör intar Dramatens stora scen med en häpnadsväckande, fräck och underhållande granskning av idéhistorien baserad på Bibeln..

UNT - Igår: 10:56

Ren power med dynamisk Seluah

Inte din baby är en träffande historia om destruktiv kärlek, tycker Loretto Villalobos..

UNT - Igår: 10:54

OD gör konsert med discokungen

OD bjuder in Trio X och Andreas Lundstedt till en gemensam försommarkonsert i Uppsala..

UNT - Igår: 06:10

Singel, album och turné med Bob Hund

Bob Hund avslöjar att de senare i vår släpper ett nytt album och dessutom ger sig ut på en stor turné med stopp i Uppsala (Katalin) 25 oktober..

UNT - Igår: 08:53

Osorterat godis när stråkarna höll hov

Det var en välblandad godisskål som stråkarna ur Uppsala Kammarorkester bjöd på, där särskilt ett stort antal ”andante” blev största behållningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.