UNT > Kultur

Monday, 10 December, 19:28

Liknande nyheter

Taggar: Minnsdu , artistbesökeni , Parksnäckan
Uppsalanyheter.se - 01 sep 14 kl. 18:59

Underbart är kort - ako minns Monica Z med storbandet Daylight

Vare sig man var pensionär eller inte kunde man njuta av söndagens säsongspremiär på Kulturoasen i Hågaby. Vare sig man var pensionär eller inte kunde man njuta av söndagens säsongspremiär på Kulturoasen i Hågaby.     Ca 350 personer kom när PRO och Kulturhjältarna bjöd in till Manifestation och konsert.

Uppsalanyheter.se - 23 jul 16 kl. 00:46

Recension: Avslappnat med Scocco och Andersson Wij

Det var som bäddat för en skön musikkväll när Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde på Parksnäckans scen i en av de hittills finaste sommarkvällarna i år. Inför i det närmaste fullsatt Parksnäckan och en uppskattande publik får vi höra dem framföra några av sina sånger och däremellan filosofera om lite av varje i ett avslappnat mellansnack. Det var som bäddat för en skön musikkväll när Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde på Parksnäckans scen i en av de hittills finaste sommarkvällarna i år.

Uppsalanyheter.se - 02 jul 16 kl. 01:54

Recension: Sommarsverige - fyra röster och massor av hits

Det var en fin sommarkväll i parksnäckan då Uno Svenningsson, Tommy Nilsson och Patrik Isaksson med god assistans av Anna Stadling delade med sig av sin gemensamma låtskatt.Det var en fin sommarkväll i parksnäckan då Uno Svenningsson, Tommy Nilsson och Patrik Isaksson med god assistans av Anna Stadling delade med sig av sin gemensamma låtskatt.
Vad är sommarsverige?

Uppsalanyheter.se - 06 dec 14 kl. 03:45

Recension: Briljant balans mellan värme och vemod

Musikerna skapar magi tillsammans med Sarah Dawn Finer då hon sprider värme och vemod med sång, musik och det nära samtalet hon framför på UKK ikväll.Musikerna skapar magi tillsammans med Sarah Dawn Finer då hon sprider värme och vemod med sång, musik och det nära samtalet hon framför på UKK ikväll.   Senast SDF sjöng i Uppsala var en sommarkväll i Parksnäckan när luften var ljummen och solen sken där sångerskan fick närkontakt med publiken.

YLE - 01 jun 17 kl. 15:31

Mitt triathlon: vad hände sen?

Från soffpotatis till stålman. Så löd programidén som fick heta Mitt triathlon. Många sökte, fyra blev valda att delta i det som i bästa fall skulle leda till en livsstilsförändring.

HBL - 28 jul 14 kl. 06:00

För Ruusalo är duvan en fattigmans travhäst

Att se sina brevduvor dyka upp vid trädtopparna på väg mot målet och hemmet ger Juha Ruutsalo samma upprymdhet som travhästentusiasten då hästarna vänder in på slutrakan. Med över 45 års erfarenhet av fåglar vet han hur snabba brevduvor föds upp, tränas och gallras fram.Inifrån det blågröna uthuset i Storlandet i Kyrkslätt hörs ett distinkt kuttrande ljud.

Fler nyheter från UNT

UNT - Igår: 12:11

”Hundra skitsnygga män”

Det är självklart långt ifrån alla Capricer som jag sett, men frågan är om inte årets upplaga var den mest proffsiga showen..

UNT - I förrgår: 10:00

Vi har underskattat förfäderna

Böljande kullar, skogsdungar, blänkande vattendrag – mycket av det landskap vi ser som vilt och naturligt är tuktat av människan sedan urminnes tider, skriver Håkan Lindgren..

UNT - I förrgår: 07:00

En dubbelspions märkliga odyssé

Jakob Carlander får nya perspektiv på Vietnamkriget efter att ha läst den amerikanske författaren Viet Thanh Nguyens prisade roman "Sympatisören"..

UNT - 07 dec 18 kl. 14:58

Splittrade kvinnobilder

Susanne Sigroth-Lambe har sett en vanlig kvinnas liv bli okronologisk teater på Dramaten..

UNT - 07 dec 18 kl. 13:53

Han berättar om sin livsresa

Erfarenheter av livet i kejsardöme, förbundsrepublik, ayathollavälde och demokrati..

UNT - 07 dec 18 kl. 13:24

"Han var en stark kulturaktör"

Livet är obevekligt..

UNT - 07 dec 18 kl. 11:37

Bitterljuvt julfnatt

Susanne Sigroth-Lambe har sett en julkabaret med många smaker..

UNT - 07 dec 18 kl. 11:00

Filmfestivalskväll i Tierp

Det blir en kortfilmsdag på biblioteket i Tierp dagarna innan jul med ett stort urval av filmer..

UNT - 06 dec 18 kl. 23:04

Rockartisten Pete Shelley död

Pete Shelley, sångare i brittiska punkbandet Buzzcocks, har avlidit, 63 år gammal..

UNT - 07 dec 18 kl. 07:00

Vargen är och förblir en gåta

Bo Gustafsson har läst den tyska författaren Petra Ahnes bok "Vargar" – bok nummer fyra i bokserien Naturläror..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.