DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 02:30

DI - 14 jun 18 kl. 16:47

Då listas Nuevolution på Nasdaq StockholmSTOCKHOLM (Direkt) Biomedicinbolaget Nuevolution har godkänts för listning på Nasdaq Stockholm. Sista dagen för handel med aktien på Nasdaq First North förväntas bli 21 juni..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nuevolution, Nasdaq Stockholm, Stockholm, Nasdaq First North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , listas, Nuevolution, Nasdaq, Stockholm
Affärsvärlden - 15 maj 17 kl. 10:23

TC Connect vill listas på First North

TC Connect, som är verksamt inom säkerhetslösningar, har beslutat om en nyemission samt ansökt om att aktierna ska listas på Nasdaq First North..

DI - 18 sep 17 kl. 08:40

Nuevolution flyttar från First North till Stockholmsbörsen

Bioteknikbolaget Nuevolution avser att flytta sin notering från First North till Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista under räkenskapsåret 2017/18. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 16 sep 11 kl. 07:35

Epicept lämnar Nasdaq

Epicept avnoterar sin aktie från Nasdaq i USA och väljer i stället att låta aktien listas på handelsplattformen OTCQX. Förändringen påverkar inte noteringen på Nasdaq OMX Stockholm som kvarstår som Epicepts primärnotering..

Dagensanalys.se - 08 feb 17 kl. 14:26

comScores trubbel fortsätter – kan bli avskrivna från Nasdaq

Mät- och analysföretaget comScore har nyligen gått ut med att man inte kan hinna lägga fram sin finansiella rapport innan den 23 februari – något de måste göra för att möta aktiebörsen Nasdaqs krav för att kunna listas på marknaden. Nu riskerar man alltså att åka ut, något som kan bli kulmen av ett väldigt dåligt 2016. Vi har skrivit tidigare om hur comScore i mars förra året avslöjade att man undersökta några ”oklarheter” på sina konton, något som slutade i en utredning.

Affärsvärlden - 16 sep 11 kl. 07:43

Därför avnoteras Epicept från Nasdaq

Epicept avnoterar sin aktie från Nasdaq i USA och väljer i stället att låta aktien listas på handelsplattformen OTCQX. Här är orsaken bakom beslutet..

DI - 08 feb 18 kl. 18:00

Nuevolution AB (publ) bokslutskommuniké för 2017 och delårsrapport för perioden som slutade 31 december 2017 tillgänglig

Stockholm, 8 februari 2018. Nuevolution AB (publ) bokslutskommuniké för 2017 och delårsrapport för den tremånadersperiod som slutade den 31 december 2017 finns nu tillgänglig på bolagets hemsida (www.nuevolution.

DI - 30 mar 11 kl. 14:49

Zeta Display listas på First North

Zeta Display har godkänts för listning på Nasdaq OMX First North Premier..

Affärsvärlden - 13 maj 14 kl. 14:24

Ages Industri listas på First North

Ages Industri har godkänts för listning på Nasdaq OMX First North Premier..

Affärsvärlden - 25 jun 14 kl. 07:59

Nicoccino Holding listas på First North

Nicoccino Holding har godkänts för listning på Nasdaq OMX First North..

Affärsvärlden - 27 jun 14 kl. 09:32

Alibaba listas på NYSE

Den kinesiska e-handelsjätten Alibaba har valt New York Stock Exchange, NYSE, som sin handelsplats, och inte det teknikfokuserade Nasdaq. Det rapporterar BBC på fredagsmorgonen..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

IBM:s rapport över förväntan – aktien stiger i efterhandeln

IBM rapporterar intäkter på 21,8 miljarder dollar, motsvarande 196,8 miljarder kronor, för det fjärde kvartalet. Det var över snittprognosen 21,7 miljarder dollar enligt Bloomberg. Aktien stiger 4,6 procent i efterhandeln..

DI - 4 timmar sedan

Liberty avbryter samtalen med Millicom

Liberty Latin America avbryter samtalen med Millicom. Det uppger bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 4 timmar sedan

Wall Street går mot röd avslutning efter förnyad handelsoro

New York-börserna bjuder på röda siffror på tisdagen. Kort innan börsstängning handlas S&P 500 ned 1,8 procent efter varningssignaler för den globala konjunkturen och förnyad oro kring handelskonflikten mellan USA och Kina..

DI - 4 timmar sedan

SBAB varnar för boprisfall om ränteavdragen slopas

I teorin skulle slopade ränteavdrag kunna ge ett boprisfall på uppemot 30 procent. Det skriver SBAB:s chefsekonom Robert Boije på DN Debatt..

DI - 5 timmar sedan

Nordeatoppen hyllar Gardell – ”vän av kortsiktighet”

När Christer Gardell och Cevian går in i bolag ökar trycket och därmed ofta takten i förbättringsarbetet.  Det säger Nordeas vice ordförande Lars G Nordström som uppskattar den nya ägaren i banken. .

DI - 5 timmar sedan

Bolsonaro lovar öppna Brasilien

DAVOS. Ett frieri till internationella företagsledare. Så kan den brasilianske presidenten Jair Bolsonaros tal på Världsekonomiskt forum, hans första som president, sammanfattas..

DI - 5 timmar sedan

Rekar: SEB sänker Nibe till behåll, riktkursen oförändrad på 106 kronor

Storbanken SEB har sänkt rekommendationen för värmeteknikföretaget Nibe från tidigare köp till behåll. Riktkursen är oförändrad på 106 kronor..

DI - 5 timmar sedan

Trumps toppdiplomat för Europa avgår

Wess MItchell, amerikansk toppdiplomat med ansvar för relationerna till Europa, har begärt avsked. Mitchell hänvisar till personliga och yrkesmässiga skäl i sin avskedsansökan till USA:s utrikesminister Mike Pompeo, rapporterar  The Washington Post..

DI - 6 timmar sedan

GE faller tungt i intensiv handel efter att luften gått ur försäljningsrykten

Konglomeratet General Electric faller tungt i tisdagshandeln efter att uppgifter i Wall Street Journal punkterat förhoppningarna om en försäljning av bolagets flygplansleasingverksamhet..

DI - 6 timmar sedan

Radhusägare portas från elbilar – ”en jättestor fråga”

Hundratusentals svenskar stoppas från att investera i laddbara bilar. Garageregler som gäller för samfälligheter där främst radhusområden ingår tillåter nämligen ingen laddning. Andreas Lindblad är en av de drabbade.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.