DI > Ekonomi

Friday, 17 August, 01:40

DI - 14 jun 18 kl. 16:47

Då listas Nuevolution på Nasdaq StockholmSTOCKHOLM (Direkt) Biomedicinbolaget Nuevolution har godkänts för listning på Nasdaq Stockholm. Sista dagen för handel med aktien på Nasdaq First North förväntas bli 21 juni..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nuevolution, Nasdaq Stockholm, Stockholm, Nasdaq First North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , listas, Nuevolution, Nasdaq, Stockholm
Affärsvärlden - 15 maj 17 kl. 10:23

TC Connect vill listas på First North

TC Connect, som är verksamt inom säkerhetslösningar, har beslutat om en nyemission samt ansökt om att aktierna ska listas på Nasdaq First North..

DI - 18 sep 17 kl. 08:40

Nuevolution flyttar från First North till Stockholmsbörsen

Bioteknikbolaget Nuevolution avser att flytta sin notering från First North till Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista under räkenskapsåret 2017/18. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 16 sep 11 kl. 07:35

Epicept lämnar Nasdaq

Epicept avnoterar sin aktie från Nasdaq i USA och väljer i stället att låta aktien listas på handelsplattformen OTCQX. Förändringen påverkar inte noteringen på Nasdaq OMX Stockholm som kvarstår som Epicepts primärnotering..

Dagensanalys.se - 08 feb 17 kl. 14:26

comScores trubbel fortsätter – kan bli avskrivna från Nasdaq

Mät- och analysföretaget comScore har nyligen gått ut med att man inte kan hinna lägga fram sin finansiella rapport innan den 23 februari – något de måste göra för att möta aktiebörsen Nasdaqs krav för att kunna listas på marknaden. Nu riskerar man alltså att åka ut, något som kan bli kulmen av ett väldigt dåligt 2016. Vi har skrivit tidigare om hur comScore i mars förra året avslöjade att man undersökta några ”oklarheter” på sina konton, något som slutade i en utredning.

Affärsvärlden - 16 sep 11 kl. 07:43

Därför avnoteras Epicept från Nasdaq

Epicept avnoterar sin aktie från Nasdaq i USA och väljer i stället att låta aktien listas på handelsplattformen OTCQX. Här är orsaken bakom beslutet..

DI - 08 feb 18 kl. 18:00

Nuevolution AB (publ) bokslutskommuniké för 2017 och delårsrapport för perioden som slutade 31 december 2017 tillgänglig

Stockholm, 8 februari 2018. Nuevolution AB (publ) bokslutskommuniké för 2017 och delårsrapport för den tremånadersperiod som slutade den 31 december 2017 finns nu tillgänglig på bolagets hemsida (www.nuevolution.

DI - 04 okt 16 kl. 08:55

Nuevolution ingår ett samarbete med Amgen

Bioteknikbolaget Nuevolution har ingått ett forskninsgssamarbete med Amgen kring multipla sjukdomsmål för att utveckla och kommersialisera nya behandlingar inom onkologi och neurovetenskap. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 12 dec 16 kl. 13:09

Bioteknikbolaget Nuevolution i stort avtal

Bioteknikbolaget Nuevolution, som handlas på First North, har tecknat avtal som innebär att Almirall får rättigheter till Nuevolutions program för ROR?t-hämmare för att identifiera och utveckla småmolekylära läkemedel för inflammatoriska hudsjukdomar samt psoriasisartrit (PsA). Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 12 dec 16 kl. 15:21

Nuevolution rusar på miljardavtal

Bioteknikbolaget Nuevolution ingår ett miljardavtal med Almirall. Det har fått aktien att rusa över 60 procent..

PrivataAffärer - 12 dec 16 kl. 17:06

Nuevolution: Genombrott ger stora intäkter

Nuevolution på First North rusar idag med ca 60 procent sedan bolaget ingått ett samarbete med läkemedelsbolaget Almirall kring bolagets substans för behandling av inflammatoriska hudsjukdomar och psoriasisartrit....

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Förmögen Madonna firar 60 år

Musikikonen Madonna kan sannolikt fira 60-årsdagen med flärd. Efter en över tre decennier lång karriär är hon god för 5,4 miljarder kronor..

DI - 3 timmar sedan

USA-börser: Walmart rusade – största uppgången på tio år

De ledande börserna i New York steg på torsdagen. Rapporterande bolag som Walmart och Cisco ledde uppgången, tillsammans med Boeing, på Dow Jones industriindex..

DI - 3 timmar sedan

Kudlow: "Kinas ekonomi är förfärlig"

När Vita husets ekonomiske rådgivare Larry Kudlow blev tillfrågad av Donald Trump om Kinas ekonomi under torsdagen skrädde han inte med orden.  "Kinas ekonomi är förfärlig", sade han..

DI - 3 timmar sedan

Daniel Ek: "Är hänsynslös när jag prioriterar"

Om du bjuder in Spotifys vd blir han glad, men han lär inte dyka upp. Det berättar Daniel Ek i en intervju med amerikanska magasinet Fast Company..

DI - 3 timmar sedan

Ogiltiga kandidater på nio SD-listor inför valet

I nio av landets kommuner finns bara ogiltiga kandidater för Sverigedemokraterna inför valet i september, skriver Dagens Nyheter..

DI - 4 timmar sedan

Klart: Då lämnar Soros stiftelse Ungern

Den amerikanske miljardären och filantropen George Soros stiftelse slutar verka i Ungern den sista augusti..

DI - 4 timmar sedan

Pressen ökar på matjättarna – "kommer bli dyrare"

Samtidigt som de svenska matjättarna investerar stort i e-handel står branschen inför flera utmaningar utanför handlarnas kontroll.  Kronan är svag, vädret har varit extremt och ingen vet hur stora prissvängningar som väntar på kött och spannmål framöver. .

DI - 4 timmar sedan

Trump: Hoppas Kina kan erbjuda mer

Donald Trump hoppas att Kina ska kunna erbjuda USA mer än de tidigare gjort, under de kommande förhandlingarna länderna emellan. Det sade den amerikanska presidenten under ett kabinettmöte i Vita huset på torsdagen, skriver Bloomberg News..

DI - 5 timmar sedan

Ny uppstickare större än S och M i Göteborg

Uppstickarpartiet Demokraterna är största parti i Göteborg i en ny opinionsundersökning från Sifo som beställts av Göteborgs-Posten..

DI - 5 timmar sedan

Mio-vd:n: Då spöar vi Ikea på hemmaplan

Trots investeringar i affärssystem, problem i Göteborgs hamn och en svag krona har möbel- och inredningsföretaget Mio nått rekordresultat.  Vd:n Björn Lindblad ser det inte som omöjligt att slå Ikea på hemmamarknaden. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.