DI > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 16:27

DI - 14 jun 18 kl. 16:47

Då listas Nuevolution på Nasdaq StockholmSTOCKHOLM (Direkt) Biomedicinbolaget Nuevolution har godkänts för listning på Nasdaq Stockholm. Sista dagen för handel med aktien på Nasdaq First North förväntas bli 21 juni..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nuevolution, Nasdaq Stockholm, Stockholm, Nasdaq First North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , listas, Nuevolution, Nasdaq, Stockholm
Affärsvärlden - 15 maj 17 kl. 10:23

TC Connect vill listas på First North

TC Connect, som är verksamt inom säkerhetslösningar, har beslutat om en nyemission samt ansökt om att aktierna ska listas på Nasdaq First North..

DI - 18 sep 17 kl. 08:40

Nuevolution flyttar från First North till Stockholmsbörsen

Bioteknikbolaget Nuevolution avser att flytta sin notering från First North till Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista under räkenskapsåret 2017/18. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 16 sep 11 kl. 07:35

Epicept lämnar Nasdaq

Epicept avnoterar sin aktie från Nasdaq i USA och väljer i stället att låta aktien listas på handelsplattformen OTCQX. Förändringen påverkar inte noteringen på Nasdaq OMX Stockholm som kvarstår som Epicepts primärnotering..

Dagensanalys.se - 08 feb 17 kl. 14:26

comScores trubbel fortsätter – kan bli avskrivna från Nasdaq

Mät- och analysföretaget comScore har nyligen gått ut med att man inte kan hinna lägga fram sin finansiella rapport innan den 23 februari – något de måste göra för att möta aktiebörsen Nasdaqs krav för att kunna listas på marknaden. Nu riskerar man alltså att åka ut, något som kan bli kulmen av ett väldigt dåligt 2016. Vi har skrivit tidigare om hur comScore i mars förra året avslöjade att man undersökta några ”oklarheter” på sina konton, något som slutade i en utredning.

Affärsvärlden - 16 sep 11 kl. 07:43

Därför avnoteras Epicept från Nasdaq

Epicept avnoterar sin aktie från Nasdaq i USA och väljer i stället att låta aktien listas på handelsplattformen OTCQX. Här är orsaken bakom beslutet..

DI - 08 feb 18 kl. 18:00

Nuevolution AB (publ) bokslutskommuniké för 2017 och delårsrapport för perioden som slutade 31 december 2017 tillgänglig

Stockholm, 8 februari 2018. Nuevolution AB (publ) bokslutskommuniké för 2017 och delårsrapport för den tremånadersperiod som slutade den 31 december 2017 finns nu tillgänglig på bolagets hemsida (www.nuevolution.

DI - 30 mar 11 kl. 14:49

Zeta Display listas på First North

Zeta Display har godkänts för listning på Nasdaq OMX First North Premier..

Affärsvärlden - 13 maj 14 kl. 14:24

Ages Industri listas på First North

Ages Industri har godkänts för listning på Nasdaq OMX First North Premier..

Affärsvärlden - 25 jun 14 kl. 07:59

Nicoccino Holding listas på First North

Nicoccino Holding har godkänts för listning på Nasdaq OMX First North..

Affärsvärlden - 27 jun 14 kl. 09:32

Alibaba listas på NYSE

Den kinesiska e-handelsjätten Alibaba har valt New York Stock Exchange, NYSE, som sin handelsplats, och inte det teknikfokuserade Nasdaq. Det rapporterar BBC på fredagsmorgonen..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Lockheed Martin ökade vinsten med 17 procent

Den amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin, konkurrent till Saab, rapporterar en 17 procent högre vinst jämfört med samma kvartal i fjol. Aktien stiger på tungt fallande S&P500..

DI - 4 minuter sedan

Rekordvinst för MTG:s e-sport gladde marknaden

MTG:s e-sport- och spelsatsning överraskade marknaden med att slå nytt vinstrekord. Nästa märkeshändelse i bolaget sker till våren då tv-verksamheter knoppas av.  Det kan innebära att Kinnevik återigen tar plats i ägarlistan..

DI - 15 minuter sedan

Konsumentförtroendet stiger mer än väntat i EMU

EU-kommissionens snabbestimat för konfidensindikatorn för hushåll i euroområdet steg till -2,7 i oktober, jämfört med oreviderade -2,9 föregående månad..

DI - 15 minuter sedan

USA:s Richmond FED index minskade mer än väntat i oktober

USA:s Richmond FED index minskade mer än väntat i oktober..

DI - 15 minuter sedan

Verkstadsjätten hoppas på ökade olje- och gasinvesteringar

Olje- och gasindustrin har börjat investera igen efter flera pressade år, vilket är goda nyheter för Sandviks affärsområde Sandvik Materials Technology, SMT..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker zynar Swedish Match: Detta är intressant i rapporten

Zyn, Zyn och Zyn. Och så lite skandinaviskt snus. Så kan marknadens fokusbild sammanfattas inför Swedish Match rapport på fredag..

DI - 30 minuter sedan

Swedol köper finskt verktygsbolag

Järnhandelskedjan Swedol förvärvar finländska Metaplan från den nuvarande ägaren Berner-gruppen, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

USA-börserna faller brant i inledningshandeln

USA-börserna faller brant efter öppning. Nasdaq är ner 1,7 procent, Dow Jones är ner 1,3 procent och S&P500 faller 1,4 procent..

DI - 45 minuter sedan

USA: Trump och Xi ska träffas på G20-mötet

USA:s president Donald Trump och Kinas president Xi Jinping kommer att träffas i samband med G20-mötet i Argentina i slutet av november..

DI - 1 timme sedan

Postnord rustar inför Black Friday för att undvika paketkaos

Postnord förbereder sig nu inför Black Friday och kommer ha 3.000 extraanställda under perioden. Dessutom ökas antalet utlämningsställen med 140 stycken jämfört med i fjol och distributionen ökas på lördagar, skriver Ehandel.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.