DI > Ekonomi

Tuesday, 19 June, 04:53

DI - 14 jun 18 kl. 16:47

Då listas Nuevolution på Nasdaq StockholmSTOCKHOLM (Direkt) Biomedicinbolaget Nuevolution har godkänts för listning på Nasdaq Stockholm. Sista dagen för handel med aktien på Nasdaq First North förväntas bli 21 juni..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nuevolution, Nasdaq Stockholm, Stockholm, Nasdaq First North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , listas, Nuevolution, Nasdaq, Stockholm
Affärsvärlden - 15 maj 17 kl. 10:23

TC Connect vill listas på First North

TC Connect, som är verksamt inom säkerhetslösningar, har beslutat om en nyemission samt ansökt om att aktierna ska listas på Nasdaq First North..

DI - 18 sep 17 kl. 08:40

Nuevolution flyttar från First North till Stockholmsbörsen

Bioteknikbolaget Nuevolution avser att flytta sin notering från First North till Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista under räkenskapsåret 2017/18. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 16 sep 11 kl. 07:35

Epicept lämnar Nasdaq

Epicept avnoterar sin aktie från Nasdaq i USA och väljer i stället att låta aktien listas på handelsplattformen OTCQX. Förändringen påverkar inte noteringen på Nasdaq OMX Stockholm som kvarstår som Epicepts primärnotering..

Dagensanalys.se - 08 feb 17 kl. 14:26

comScores trubbel fortsätter – kan bli avskrivna från Nasdaq

Mät- och analysföretaget comScore har nyligen gått ut med att man inte kan hinna lägga fram sin finansiella rapport innan den 23 februari – något de måste göra för att möta aktiebörsen Nasdaqs krav för att kunna listas på marknaden. Nu riskerar man alltså att åka ut, något som kan bli kulmen av ett väldigt dåligt 2016. Vi har skrivit tidigare om hur comScore i mars förra året avslöjade att man undersökta några ”oklarheter” på sina konton, något som slutade i en utredning.

Affärsvärlden - 16 sep 11 kl. 07:43

Därför avnoteras Epicept från Nasdaq

Epicept avnoterar sin aktie från Nasdaq i USA och väljer i stället att låta aktien listas på handelsplattformen OTCQX. Här är orsaken bakom beslutet..

DI - 08 feb 18 kl. 18:00

Nuevolution AB (publ) bokslutskommuniké för 2017 och delårsrapport för perioden som slutade 31 december 2017 tillgänglig

Stockholm, 8 februari 2018. Nuevolution AB (publ) bokslutskommuniké för 2017 och delårsrapport för den tremånadersperiod som slutade den 31 december 2017 finns nu tillgänglig på bolagets hemsida (www.nuevolution.

DI - 04 okt 16 kl. 08:55

Nuevolution ingår ett samarbete med Amgen

Bioteknikbolaget Nuevolution har ingått ett forskninsgssamarbete med Amgen kring multipla sjukdomsmål för att utveckla och kommersialisera nya behandlingar inom onkologi och neurovetenskap. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 12 dec 16 kl. 13:09

Bioteknikbolaget Nuevolution i stort avtal

Bioteknikbolaget Nuevolution, som handlas på First North, har tecknat avtal som innebär att Almirall får rättigheter till Nuevolutions program för ROR?t-hämmare för att identifiera och utveckla småmolekylära läkemedel för inflammatoriska hudsjukdomar samt psoriasisartrit (PsA). Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 12 dec 16 kl. 15:21

Nuevolution rusar på miljardavtal

Bioteknikbolaget Nuevolution ingår ett miljardavtal med Almirall. Det har fått aktien att rusa över 60 procent..

PrivataAffärer - 12 dec 16 kl. 17:06

Nuevolution: Genombrott ger stora intäkter

Nuevolution på First North rusar idag med ca 60 procent sedan bolaget ingått ett samarbete med läkemedelsbolaget Almirall kring bolagets substans för behandling av inflammatoriska hudsjukdomar och psoriasisartrit....

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Tillfällig paus i tysk asylstrid

Tysklands förbundskansler Angela Merkel får två veckor på sig att hitta en europeisk lösning på migrationsbråket med regeringspartnern CSU. Lyckas inte detta, vill CSU direktavvisa flyktingar vid den tyska gränsen. Ett beslut som skulle få dominoeffekter i hela EU..

DI - 5 timmar sedan

Här lär sig nordkoreaner att starta eget

SINGAPORE. Efter mötet mellan Donald Trump och Kim Jong-un väntas nu Nordkoreas ekonomi växla upp takten. Samtidigt är suget stort bland nordkoreaner att sätta upp egna företag, enligt flera personer som Di talat med..

DI - 5 timmar sedan

Vonovia når majoritet - fullföljer budet på Victoria Park

Vonovia kommer att bli ägare till mer än 50 procent av rösterna i Victoria Park enligt en preliminär sammanräkning vid acceptansperiodens utgång den 18 juni. I och med det är villkoren uppfyllda och Vonovia kommer därmed fullfölja budet och förlänger dessutom acceptansfristen till den 3 juli.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 6 timmar sedan

JP Morgan riktar blicken mot Epiroc

JP Morgan inleder bevakning på Epiroc..

DI - 6 timmar sedan

Hård kritik mot Åkessons EU-utspel - "Lika rationellt som att storhandla på 7-Eleven”

Sverigedemokraterna möts av hård kritik från såväl höger som vänster efter utspelet i Di om att man vill att Sverige lämnar EU. ”Det finns inget enskilt beslut som skulle vara så farligt för Sverige”, säger Moderatledaren Ulf Kristersson..

DI - 6 timmar sedan

USA-börser: Handelsoro tyngde Wall Street

De ledande börserna på Wall Street inledde handelsveckan med negativa rörelser efter fortsatt oro kring handelskonflikten mellan USA och Kina. Trump-administrationen meddelade i fredags att den går vidare med sina planerade tullar på ytterligare 50 miljarder dollar mot Kina som har svarat med tullar på amerikanska varor till ett värde på 34 miljarder dollar..

DI - 6 timmar sedan

Vonovia fullföljer sitt erbjudande till aktieägarna i Victoria Park och förlänger acceptfristen

Vonovia SE (”Vonovia”) har offentliggjort att dess helägda dotterbolag Deutsche Annington Acquisition Holding GmbH (”Vonovia Acquisition Holding”) kommer att bli ägare till mer än 50 procent av rösterna i Victoria Park. Vonovia fullföljer därmed det kontanta uppköpserbjudande (”Erbjudandet”) som Vonovia genom Vonovia Acquisition Holding lämnade till Victoria Parks aktieägare den 3 maj 2018 samt förlänger acceptfristen..

DI - 6 timmar sedan

Volvo minskar på plasten: "Vi måste öka medvetenheten"

Volvo Ocean Race är inte bara en kappseglingstävling. Det är också en kamp för att lyfta frågan om nedskräpning av plast i våra hav. ”Vi måste öka medvetenheten” säger Volvo Cars vd Håkan Samuelsson..

DI - 7 timmar sedan

Fjärrvärmen blir allt renare

Andelen fossila bränslen i Sveriges olika fjärrvärmenät minskar stadigt. Från 2016 till 2017 sjönk andelen från sju till fyra procent, enligt branschorganisationen Energiföretagen..

DI - 10 timmar sedan

USA-börser: Oro för utveckling i Tyskland

De ledande börserna på Wall Street inledde handelsveckan med negativa rörelser efter fortsatt oro kring handelskonflikten mellan USA och Kina. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.