GT > Nyheter

Tuesday, 23 October, 15:51

Liknande nyheter

Taggar: Fotgängare, påkörd, fördtill , sjukhus
Nyan - 15 dec 13 kl. 14:39

Fotgängare påkörd nära Ålandsplan

Vid klockan 07.15 på söndagsmorgonen anmäldes till polisen om en trafikolycka mellan bilist och fotgängare på körbanan på Ålandsvägen i Mariehamn. Händelsen inträffade cirka 50 meter söder om rondellen Ålandsplan.

YLE - 22 feb 17 kl. 09:32

Fotgängare i Alphyddan dog efter slag av grävskopa

En arbetsmaskin stötte till en fotgängare med grävskopan i Alphyddan i Helsingfors på tisdag eftermiddag. Kvinnan dog av sina skador. Olyckan skedde vid halv tvåtiden på tisdag eftermiddag.

Skånskan - 17 apr 18 kl. 21:29

Fotgängare påkörd på Rosengård

Malmö En fotgängare blev påkörd strax före klockan halv nio på tisdagskvällen vid infarten till Rosengårds Centrum.Larmet kom in till polisen 20.23 på tisdagen.

Expressen - 04 apr 13 kl. 18:38

Fotgängare påkörd av bil - fördes till sjukhus

En trafikolycka inträffar strax före klockan sex i Höllviken. En fotgängare körs på av en bil på Polisvägen. Fotgängaren förs med ambulans till sjukhus..

Expressen - 06 okt 13 kl. 17:48

Fotgängare påkörd i Malmö ? till sjukhus

En fotgängare blev påkörd av en personbil i centrala Malmö vid 16.30-tiden på söndagen. Fotgängaren klagade på smärtor och fördes i ambulans till sjukhus.

YA - 14 dec 13 kl. 18:37

Fotgängare till sjukhus efter olycka

Olyckan inträffade på Tolångavägen på lördagseftermiddagen.
Polisen fick larmet klockan 17:19. "En personbil kolliderar med en fotgängare på Tolångvägen.

Skånskan - 05 apr 16 kl. 13:23

Fotgångare till sjukhus efter bilkrock

Malmö Vid tio över tolv inträffade en trafikolycka på Scheelegatan i Malmö. En personbil och en fotgängare är inblandade. Fotgängaren skadades vid krocken och fördes till sjukhus med ambulans.

GT - 03 jan 17 kl. 15:42

Personbil och fotgängare i olycka – en till sjukhus

En personbil och en fotgängare var inblandade i en trafikolycka i Göteborg under tisdagen.Fotgängen har förts till sjukhus med lindriga skador.–  Det kommer att skrivas en anmälan om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesman i region Väst..

YLE - 30 okt 13 kl. 11:23

Fotgängare påkörd av paketbil i Pedersöre

En fotgängare som skulle korsa Hotellvägen i Pedersöre blev påkörd av en lastbil tisdag eftermiddag. Fotgängaren skadades och fördes till sjukhus för vård. Lastbilschauffören hade blivit bländad av solen och därför inte sett fotgängaren.

Kristianstadsbladet - 06 aug 12 kl. 17:54

Fotgängare påkörd i Sibbhult

En kvinnlig fotgängare blev under måndagseftermiddagen påkörd i centrala Sibbhult, och fördes med ambulans till sjukhus.
Olyckan inträffade strack före klockan 17, på Bygatan i Sibbhult. En kvinnlig fotgängare påkördes av en bilist och skadades.

Skånskan - 27 jul 18 kl. 14:38

Fotgängare påkörd

TOMELILLA En fotgängare ska ha blivit påkörd på Malmövägen på torsdagskvällen, enligt de första uppgifterna från polisen. Polis och ambulans skickades till platsen efter larm. Klockan 22.

Fler nyheter från GT

GT - 30 minuter sedan

Yngre pojke påkörd – förd till sjukhus i ambulans

En olycka har inträffat i Trollhättans kommun. Enligt larmet ska en fotgängare blivit påkörd av en bilist.Ambulans är larmad och har kört fotgängaren till sjukhus..

GT - 1 timme sedan

Lisbeths chock: Död älgtjur i trädgården

Klockan sex i morse gjorde Lisbet Claesson i Veddige en chockerande upptäckt, berättar först Hallands Nyheter.En älgtjur på 450 kilo låg död vid hennes biluppfart.– Den har ännu inte börjat lukta, jag går ut och fotograferar den med jämna mellanrum.

GT - 4 timmar sedan

Halland kan spela en historisk roll

Region Halland kan vara bryggan som förenar en västsvensk, nordeuropeisk tågkorridor. Första steget är att få Region Skåne och Västra Götalandsregionen att närma sig varandra..

GT - 5 timmar sedan

Liberaler som röstar fram SD måste uteslutas

Att liberala företrädare i Munkedal röstar fram en sverigedemokrat som ordförande för kommunens fullmäktige går emot Liberalernas stadgar. Partistyrelsen bör starta ett uteslutningsärende för Munkedalsledamöterna, skriver presidiet för LUF Väst..

GT - 6 timmar sedan

Frölunda möblerar om – efter stjärnans intåg

GÖTEBORG. Rhett Rakhshani har kommit in i laget.Då kastar Frölunda om rejält i kedjorna.

GT - 6 timmar sedan

Två bilar i krock – tre personer till sjukhus

Två personbilar kolliderade med varandra i rusningstrafiken i Lidköpings kommun under tisdagsmorgonen.Tre personer har förts till sjukhus, skadeläget är oklart.Olyckan skapar störningar i trafiken..

GT - 7 timmar sedan

Man misstänkt för barnamord uppsökte sjukhus med 3-åringen

Den man som misstänks för att ha mördat en 3-årig pojke larmade själv ambulans och åkte med barnet in till sjukhus, rapporterar P4 Skaraborg..

GT - 8 timmar sedan

Ambulansföraren Sandra hyllas – förlöste barn i vardagsrummet

Ambulanssjuksköterskan Sandra Lydén hann aldrig till sjukhuset med den gravida kvinnan.I stället hjälpte hon henne att föda hemma. Nu hyllas hon och kollegan Jens Olhammar för sin insats på Instagram.

GT - 8 timmar sedan

Simen och Daniel berättar om sin sjukdom – hatas och hotas

De trotsar sin obotliga sjukdom – och sprider humor och glädje till tusentals personer varje vecka på nätet.Men bröderna Simen och Daniel Andersen från Danmark får samtidigt ta emot mycket hat och hån för hur de ser ur.Nu ska de två tonåringarna satsa mer på att motarbeta mobbning i samhället, rapporterar danska TV2..

GT - 8 timmar sedan

Konstnärlig släktforskning är både rolig och sorglig

Klassamhället kommer upp på väggen när några konstnärer utforskar sin släkt.Hanna Johansson upplever både sorg och glädje på Göteborgs konsthall..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.