GT > Nyheter

Friday, 17 August, 09:07

GT - 14 jun 18 kl. 16:46

Fotgängare påkörd – förd till sjukhusEn man har blivit påkörd i Varbergs under torsdagseftermiddagen, uppger polisen.Mannen har förts till sjukhus med ambulans.Omständigheterna kring olyckan är fortfarande oklara..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Varbergs

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotgängare, påkörd, fördtill , sjukhus
Nyan - 15 dec 13 kl. 14:39

Fotgängare påkörd nära Ålandsplan

Vid klockan 07.15 på söndagsmorgonen anmäldes till polisen om en trafikolycka mellan bilist och fotgängare på körbanan på Ålandsvägen i Mariehamn. Händelsen inträffade cirka 50 meter söder om rondellen Ålandsplan.

YLE - 22 feb 17 kl. 09:32

Fotgängare i Alphyddan dog efter slag av grävskopa

En arbetsmaskin stötte till en fotgängare med grävskopan i Alphyddan i Helsingfors på tisdag eftermiddag. Kvinnan dog av sina skador. Olyckan skedde vid halv tvåtiden på tisdag eftermiddag.

Skånskan - 17 apr 18 kl. 21:29

Fotgängare påkörd på Rosengård

Malmö En fotgängare blev påkörd strax före klockan halv nio på tisdagskvällen vid infarten till Rosengårds Centrum.Larmet kom in till polisen 20.23 på tisdagen.

Expressen - 04 apr 13 kl. 18:38

Fotgängare påkörd av bil - fördes till sjukhus

En trafikolycka inträffar strax före klockan sex i Höllviken. En fotgängare körs på av en bil på Polisvägen. Fotgängaren förs med ambulans till sjukhus..

Expressen - 06 okt 13 kl. 17:48

Fotgängare påkörd i Malmö ? till sjukhus

En fotgängare blev påkörd av en personbil i centrala Malmö vid 16.30-tiden på söndagen. Fotgängaren klagade på smärtor och fördes i ambulans till sjukhus.

YLE - 30 okt 13 kl. 11:23

Fotgängare påkörd av paketbil i Pedersöre

En fotgängare som skulle korsa Hotellvägen i Pedersöre blev påkörd av en lastbil tisdag eftermiddag. Fotgängaren skadades och fördes till sjukhus för vård. Lastbilschauffören hade blivit bländad av solen och därför inte sett fotgängaren.

YA - 14 dec 13 kl. 18:37

Fotgängare till sjukhus efter olycka

Olyckan inträffade på Tolångavägen på lördagseftermiddagen.
Polisen fick larmet klockan 17:19. "En personbil kolliderar med en fotgängare på Tolångvägen.

Skånskan - 05 apr 16 kl. 13:23

Fotgångare till sjukhus efter bilkrock

Malmö Vid tio över tolv inträffade en trafikolycka på Scheelegatan i Malmö. En personbil och en fotgängare är inblandade. Fotgängaren skadades vid krocken och fördes till sjukhus med ambulans.

GT - 03 jan 17 kl. 15:42

Personbil och fotgängare i olycka – en till sjukhus

En personbil och en fotgängare var inblandade i en trafikolycka i Göteborg under tisdagen.Fotgängen har förts till sjukhus med lindriga skador.–  Det kommer att skrivas en anmälan om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesman i region Väst..

Kristianstadsbladet - 06 aug 12 kl. 17:54

Fotgängare påkörd i Sibbhult

En kvinnlig fotgängare blev under måndagseftermiddagen påkörd i centrala Sibbhult, och fördes med ambulans till sjukhus.
Olyckan inträffade strack före klockan 17, på Bygatan i Sibbhult. En kvinnlig fotgängare påkördes av en bilist och skadades.

YLE - 13 nov 15 kl. 10:18

Fotgängare omkom i olycka i Karleby

En fotgängare omkom i en olycka i Karleby på torsdag kväll. Olyckan inträffade vid 16.30-tiden.

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Emma, 37, födde sin systers barn: "En självklarhet"

Efter att Sara Wärnåker förlorat sin livmoder trodde hon inte att hon skulle kunna få barn – då erbjöd sig hennes syster att bära barnet åt henne, vilket GP var först att rapportera om. Altruistiskt surrogatmödraskap är inte tillåtet att utföra inom svensk sjukvård, så systrarna åkte till USA. – Min syster som är världens bästa och som alla barn älskar, i min värld fanns inget annat.

GT - 1 timme sedan

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Stan präglas av Kulturkalaset och Europride den här helgen. Det blir allt från Göteborgs Symfoniker, Sven-Bertil Taube till Boy George och Benjamin Ingrosso. .

GT - 1 timme sedan

Vem kan lita på Martin Wannholt?

Den före detta moderaten och numera partiledaren för Demokraterna Martin Wannholt leder en valkampanj mot Västlänken som är helt unik. Den bygger helt på påståenden. Men Martin Wannholt har inte haft rätt en enda gång i sina ogrundade påståenden.

GT - 3 timmar sedan

13-årige Ahmad släpades efter buss: ”Det var kört”

Ahmad och hans vänner ”stökade” på bussen, som han själv uttrycker det – de blev då avslängda av busschauffören.  När Ahmad skulle gå av stängdes dörren och han fastnade med armen – och drogs med i två kilometer, menar åklagaren. – Jag tänkte att det var kört och att jag inte kommer leva längre, säger Ahmad.

GT - 10 timmar sedan

Kraftig brand i garage – risk för spridning till villor och skog

En kraftig brand rasar just nu i ett garage och en friggebod i Härryda utanför Göteborg.– Vi fokuserar på att klara villan och intilliggande villor, säger Lotta Molander, larm– och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.Det finns också spridningsrisk till skog som ligger intill.

GT - 10 timmar sedan

Efter chockstarten: ”Mindre smickrande”

KUNGSBACKA. 0–3-underläge två matcher i rad.Mot Växjö klarade Frölunda av att vända och vinna – men inte mot HV 71.

GT - 10 timmar sedan

Bröt målnollan direkt: ”Skapar lite vanor”

KUNGSBACKA. Bara fyra mål totalt under fjolårssäsongen var en stor besvikelse.Mot HV 71 klev Max Friberg fram som en målskytt direkt – samtidigt som hans kedja imponerade.

GT - 12 timmar sedan

Frölunda föll mot HV 71 efter en mardrömsstart

KUNGSBACKA. En mardrömsinledning blev kostsam.Frölunda föll mot HV 71 med 2–3 i Kungsbacka efter att nyförvärvet Markus Ljungh gjort två mål..

GT - 12 timmar sedan

Göteborg går mot en mycket osäker framtid

Demokraterna kan vara på väg att bli det största partiet i Göteborg. Vad man får för en röst på partiet är dock mindre klart..

GT - 13 timmar sedan

Demente Per Anders, 53, fick gå runt med bruten fot

I somras fick demente Per Anders Carlén, 53, en plats på ett korttidsboende.När familjen kom hem efter två veckors avlastning upptäckte de att han hade brutit foten – utan att någon märkt det.– Han krälade på alla fyra, det är väldigt tufft att se sin pappa så, säger sonen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.