VA > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 02:13

VA - 14 jun 18 kl. 16:27

Uppgifter: Nu säljs klädföretaget Acne – med en prislapp på 4,5 miljarderDet svenska modehuset Acne Studios kan under sommaren komma att få nya ägare, uppger källor för Di. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Acne, Acne Studios, Di

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterNu , säljs, klädföretaget, Acnemed en , prislapp, 4,5 miljarder
YLE - 06 jul 13 kl. 10:38

Vad händer med kläder som inte säljs?

På välgörenhetsorganisationen UFF:s lagerlokal i Klövskog utanför Helsingfors finns det stora högar med insamlade kläder som väntar på att skeppas ut, antingen till företagets affärer i landet eller till behövande länder. De flesta kläderna kommer från privatpersoner som lagt sina kläder i UFF:s insamlingslådor runt om i Finland, men en allt större del kommer också från klädaffärer. - Jag kan inte säga exakt hur mycket kläder vi får från affärer, men vi samarbetar med några riktigt stora företag som vi med jämna mellanrum besöker och hämtar kläder de inte vill ha, berättar Heidi Heinonen, informatör och insamlingskoordinator på UFF.

YLE - 31 mar 17 kl. 08:10

Läkemedelsskandal i Indien – två av medicinerna säljs i Finland

Hundratals generiska läkemedel måste försättas i försäljningsförbud i EU, det kräver den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA. Orsaken är att två indiska läkemedelsforskningsenheter som hör till bolaget Micro Therapeutic Research Labs har förfalskat testresultat och behandlat forskningsresultat vårdslöst, skriver Talouselämä. Enligt läkemedelsexperter är fallet allvarligt, även om EMA inte misstänker att läkemedlen ifråga äventyrar patientsäkerheten.

Skånskan - 25 maj 16 kl. 14:00

Oro över att lanthandel säljs

STOCKAMÖLLAN Lanthandeln i Stockamöllan, Eliassons livs, ligger ute till försäljning sedan ett par månader tillbaka men har ännu inte hittat några nya ägare.Huset är utannonserat på Hemnet och har legat där i drygt två månader. Priset är satt till 1 195 000 kronor, och det avser själva fastigheten, inte butiksrörelsen.

E24 - 20 jul 15 kl. 16:20

Uppgifter: Financial Times säljs för 13 miljarder

Medieföretaget Pearson överväga att sälja affärstidningen Financial Times. Enligt tidningens konkurrent Bloomberg uppges prislappen hamna omkring 1 miljard pund, eller 13 miljarder kronor..

Dagensanalys.se - 23 apr 18 kl. 11:01

Mycket stress kring GDPR beror på missförstånd

Det är snart bara en månad kvar innan den nya dataskyddsförordningen GDPR träder i kraft. Det har givetvis gjort en hel del företag stressade med att hinna bli klara, men enligt många experter beror oron i flera fall på missförstånd kring vad den nya lagen innebär. Computer Sweden har listat några av de vanligaste missförstånden.

BT - 27 nov 13 kl. 13:41

Angora rycks från levande kaniner

Majoriteten av den ull som används i kläder av angora kommer från pälsfarmer i Kina där pälsen rycks från levande kaniner. Det hävdar djurrättsorganisationen Peta, som dokumenterat djurplågeriet med dold kamera. – Det är fasansfullt att se att man behandlar djur på det här sättet.

YLE - 22 jan 17 kl. 06:30

Du kan be Google ta bort sökresultat om dig själv - men hemlig behandling hotar yttrandefriheten, säger professor

Det har i närmare tre års tid varit möjligt för EU-medborgare att ta bort sökresultat om sig själva från sökrobotar såsom Google. Beslutet om huruvida en viss länk ska tas bort eller inte fattas av sökföretagen själva utan insyn utifrån. När en viss spansk medborgare googlade sig själv år 2009 så var han inte nöjd med det han såg.

YLE - 22 okt 16 kl. 06:05

Experter varnar för kryptovalutan Onecoin

Experter varnar för kryptovalutan Onecoin Kryptovalutan Onecoins budskap har spridits över Finland. Grandiosa möjligheter målades upp på rekryteringsmöten. I dag är det tystare.

Barometern - 27 mar 14 kl. 07:15

Datoraffär kan vara ett lagbrott

Kommunen bryter mot personuppgiftslagen när de säljer datorer utan avtal. Vid en kontroll skulle Datainspektionen utdela ett föreläggande. En kommun i egenskap av offentlig verksamhet har ansvar för den information som hanteras dagligen.

YLE - 09 feb 16 kl. 04:31

Luona struntar helt i Migrationsverkets rekommendationer

Personalmängden på det privata företaget Luonas asylboenden i huvudstadsregionen är kraftigt underdimensionerad och följer inte Migrationsverkets rekommendationer. På verket är man orolig över situationen. Yle Huvudstadsregionens tidigare granskning visade att antalet vårdare i största delen av Luonas boenden är för få och att Migrationsverkets rekommendation om en vårdare per 150 invånare inte följs.

Fler nyheter från VA

VA - 10 timmar sedan

Leif GW Perssons känga mot kändisviner: “Antingen är de tondöva i gommen eller så skiter de i det”

Leif GW Persson fortsätter sin framgångsrika vinsatsning med ett vitt vin: GW:s Vita. Han berättar om Portugal som undervärderad vinregion, om affärssamarbetet med barndomsvännen Tegnér, och så riktar han en ordentlig känga mot andra kändisviner. .

VA - 11 timmar sedan

Omgiven av idioter, färger och bläckplumpar – allt du behöver veta om personlighetstester

Hört talas om personlighetsfärger, Omgiven av idioter och debatten om Årets förvillare 2018? Här är allt du behöver veta om att fånga in en människas personlighet. .

VA - 11 timmar sedan

Löwengrips nya satsning: Exklusiva håraccessoarer – designade med hjälp av Instagram-följare

Sidensjalar att sätta i håret och hårklämmor i akryl och acetat. Det är produkter som ingår i Isabella ”Blondinbella” Löwengrips senaste satsning, som tagits fram med hjälp av insikter från Instagram. .

VA - 11 timmar sedan

Här är världens mest innovativa länder 2019 – Sverige förlorar pallplatsen

Sverige halkar ned på Bloombergs topplista över världens mest innovativa länder. .

VA - 12 timmar sedan

Lång väntelista på organtransplantation - Nu kan fler organ räddas

20 procent av alla som hamnar på väntelistan för transplantation hinner dö innan ett passande organ hittas. Anledningen är organbrist – det finns inte tillräckligt många helt enkelt. Med visionen att “ingen skall behöva avlida i väntan på ett organ” som främsta drivkraft har medicinteknikbolaget XVIVO Perfusion ändrat på detta.

VA - 12 timmar sedan

Penningtvätt – en internationell utmaning

Ekobrottsmyndigheten såg under 2018 en lavinartad ökning av anmälningar om ekobrott. Penningtvätt ligger därmed högt upp på agendan när rapporter om internationella penningstvättsfall fortsätter att rulla in. Men vad krävs för att stoppa den negativa utvecklingen?

VA - 13 timmar sedan

Mardrömsrapport för Danske Bank: Ryktet är numera lika skamfilat som Lehman Brothers

Penningtvättsskandalen i Estland är en tung börda för Danske Bank. .

VA - 14 timmar sedan

Världens superrika drar ifrån – varannan dag blir någon dollarmiljardär

I en ny rapport förespråkar hjälporganisationen Oxfam ökad förmögenhetsskatt för att råda bot på skenande klyftor. .

VA - 16 timmar sedan

Pewdiepies följarskara ökar med 700% i fajten mot indiska utmanaren

Klamrar sig fast på toppen. .

VA - 16 timmar sedan

Proffsens köpbonanza: 5 aktier pekas ut som klipp inför rapport

"Chansen är god till extra fin utveckling." .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.