VA > Ekonomi

Friday, 17 August, 01:40

VA - 14 jun 18 kl. 16:27

Uppgifter: Nu säljs klädföretaget Acne – med en prislapp på 4,5 miljarderDet svenska modehuset Acne Studios kan under sommaren komma att få nya ägare, uppger källor för Di. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Acne, Acne Studios, Di

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterNu , säljs, klädföretaget, Acnemed en , prislapp, 4,5 miljarder
YLE - 06 jul 13 kl. 10:38

Vad händer med kläder som inte säljs?

På välgörenhetsorganisationen UFF:s lagerlokal i Klövskog utanför Helsingfors finns det stora högar med insamlade kläder som väntar på att skeppas ut, antingen till företagets affärer i landet eller till behövande länder. De flesta kläderna kommer från privatpersoner som lagt sina kläder i UFF:s insamlingslådor runt om i Finland, men en allt större del kommer också från klädaffärer. - Jag kan inte säga exakt hur mycket kläder vi får från affärer, men vi samarbetar med några riktigt stora företag som vi med jämna mellanrum besöker och hämtar kläder de inte vill ha, berättar Heidi Heinonen, informatör och insamlingskoordinator på UFF.

YLE - 31 mar 17 kl. 08:10

Läkemedelsskandal i Indien – två av medicinerna säljs i Finland

Hundratals generiska läkemedel måste försättas i försäljningsförbud i EU, det kräver den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA. Orsaken är att två indiska läkemedelsforskningsenheter som hör till bolaget Micro Therapeutic Research Labs har förfalskat testresultat och behandlat forskningsresultat vårdslöst, skriver Talouselämä. Enligt läkemedelsexperter är fallet allvarligt, även om EMA inte misstänker att läkemedlen ifråga äventyrar patientsäkerheten.

Skånskan - 25 maj 16 kl. 14:00

Oro över att lanthandel säljs

STOCKAMÖLLAN Lanthandeln i Stockamöllan, Eliassons livs, ligger ute till försäljning sedan ett par månader tillbaka men har ännu inte hittat några nya ägare.Huset är utannonserat på Hemnet och har legat där i drygt två månader. Priset är satt till 1 195 000 kronor, och det avser själva fastigheten, inte butiksrörelsen.

E24 - 20 jul 15 kl. 16:20

Uppgifter: Financial Times säljs för 13 miljarder

Medieföretaget Pearson överväga att sälja affärstidningen Financial Times. Enligt tidningens konkurrent Bloomberg uppges prislappen hamna omkring 1 miljard pund, eller 13 miljarder kronor..

Dagensanalys.se - 23 apr 18 kl. 11:01

Mycket stress kring GDPR beror på missförstånd

Det är snart bara en månad kvar innan den nya dataskyddsförordningen GDPR träder i kraft. Det har givetvis gjort en hel del företag stressade med att hinna bli klara, men enligt många experter beror oron i flera fall på missförstånd kring vad den nya lagen innebär. Computer Sweden har listat några av de vanligaste missförstånden.

BT - 27 nov 13 kl. 13:41

Angora rycks från levande kaniner

Majoriteten av den ull som används i kläder av angora kommer från pälsfarmer i Kina där pälsen rycks från levande kaniner. Det hävdar djurrättsorganisationen Peta, som dokumenterat djurplågeriet med dold kamera. – Det är fasansfullt att se att man behandlar djur på det här sättet.

YLE - 22 jan 17 kl. 06:30

Du kan be Google ta bort sökresultat om dig själv - men hemlig behandling hotar yttrandefriheten, säger professor

Det har i närmare tre års tid varit möjligt för EU-medborgare att ta bort sökresultat om sig själva från sökrobotar såsom Google. Beslutet om huruvida en viss länk ska tas bort eller inte fattas av sökföretagen själva utan insyn utifrån. När en viss spansk medborgare googlade sig själv år 2009 så var han inte nöjd med det han såg.

YLE - 22 okt 16 kl. 06:05

Experter varnar för kryptovalutan Onecoin

Experter varnar för kryptovalutan Onecoin Kryptovalutan Onecoins budskap har spridits över Finland. Grandiosa möjligheter målades upp på rekryteringsmöten. I dag är det tystare.

Barometern - 27 mar 14 kl. 07:15

Datoraffär kan vara ett lagbrott

Kommunen bryter mot personuppgiftslagen när de säljer datorer utan avtal. Vid en kontroll skulle Datainspektionen utdela ett föreläggande. En kommun i egenskap av offentlig verksamhet har ansvar för den information som hanteras dagligen.

YLE - 09 feb 16 kl. 04:31

Luona struntar helt i Migrationsverkets rekommendationer

Personalmängden på det privata företaget Luonas asylboenden i huvudstadsregionen är kraftigt underdimensionerad och följer inte Migrationsverkets rekommendationer. På verket är man orolig över situationen. Yle Huvudstadsregionens tidigare granskning visade att antalet vårdare i största delen av Luonas boenden är för få och att Migrationsverkets rekommendation om en vårdare per 150 invånare inte följs.

Fler nyheter från VA

VA - 9 timmar sedan

Uppgifter: Volvo Cars närmar sig notering i Stockholm

Kan listas innan årsskiftet. .

VA - 10 timmar sedan

I H&M-krisens skugga – Superföretaget Lager 157 siktar på internationell expansion

Lager 157 är långt ifrån ensamma om att sälja kläder till låga priser. Men uppstickarkedjan har en egen strategi, som gjort dem till ett av Veckans Affärers Superföretag. .

VA - 10 timmar sedan

Svenska vinnarfonden som du skulle ägt i år – rusar till Europatoppen

Swedbank Robur-fonden levererar. .

VA - 11 timmar sedan

Vad tech-profilerna önskar att de vetat som 20-åringar, som de fått lära sig den hårda vägen

Exklusivt: 6 tunga tech-profiler ger råd till sina yngre jag. .

VA - 11 timmar sedan

Glöm insekter och larver – så här kommer vi att äta i framtiden

Det diskuteras flitigt hur framtidens innovationer ska lösa samhällsproblem. Men vi behöver inte vänta – tekniken finns redan. I det andra avsnittet av webbserien Perspektiv träffar SVT-profilen Parisa Amiri Johan Jörgensen på Sweden Foodtech.

VA - 11 timmar sedan

Fem myter om flygfrakt – som inte stämmer

Är det verkligen så dyrt att frakta med flyg? Och hur snabbt går det egentligen? DB Schenkers flygchef Gustaf Sundqvist hjälper till att slå hål på några myter om flygfrakt.

VA - 12 timmar sedan

”Vi måste våga ta steget in i framtiden”

För att skapa ett modernt och funktionellt samhälle – med tekniska lösningar som är hållbara och är ekonomiskt försvarbara – krävs företag med kompetens, mod och visioner. Det menar Tomas van Zalingen, vd på TFIP..

VA - 12 timmar sedan

Stora möjligheter på nischmarknad - Tusentals nya bostäder planeras

Micasas Fastigheter får högsta betyg av sina hyresgäster år efter år. Nu planerar bolaget att bygga 1100 nya seniorbostäder och 21 nya vård- och omsorgsboenden vilka utifrån de nya ramprogrammen skapar väl utformade bostäder. .

VA - 14 timmar sedan

Svenska algbolaget tecknar miljonavtal i Sydkorea – aktien glädjerusar

Simris Algs aktie gör glädjeskutt på börsen. .

VA - 15 timmar sedan

Varma vädret får Ica att bomma förväntningarna

Dagligvarujätten faller på svag rapport. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.