YLE > Finland

Friday, 17 August, 15:09

Liknande nyheter

Taggar: Ålands, kommunreformär en , eldfängd, frågaVi kommer , kämpa, mot det här med alla lagliga medel
SmålandsPosten - 19 apr 14 kl. 13:10

Eldfängd Labero leker med lågor

Joe Labero är tillbaka i Växjö och bjuder denna­ gång på en eldfängd show kallad Inferno. Med två uppträdande i stadens konserthus på långfredagen och lika många i?dag närmar sig nu den 29 städer och många fler föreställningar långa Sverigeturnén sitt slut.

SVT - 08 feb 14 kl. 18:07

”Skolutredning kastar nytt bränsle på eldfängd debatt”

Professorn i statsvetenskap Leif Lewin kastar nu ytterligare bränsle i den eldfängda debatten om svensk skola. Knappt har den senaste Pisa-mätningen med förfärande resultat för svenskt vidkommande sjunkit in förrän Leif Lewin presenterar sin slutsats: Huvudorsaken är kommunaliseringen av skolan och hur denna kommunalisering har hanterats av staten..

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 13 kl. 16:54

Eldfängd invigning av Filborna

Filbornaverket är invigt med eld, rök och ministertal..

SvD - 21 mar 13 kl. 07:06

Eldfängd kämpe är tillbaka i hetluften

Provocerar och beundras som få..

Dalarnas tidningar - 04 sep 13 kl. 19:55

Eldfängd kulturnatt avslutar Avesta Art

På lördag avslutas Avesta Art med kulturnatt i Verket. Musik, brinnande skulpturer och eldshow utlovas..

Dalarnas tidningar - 04 sep 13 kl. 20:05

Eldfängd kulturnatt avslutar Avesta Art

På lördag avslutas Avesta Art med kulturnatt i Verket. Musik, brinnande skulpturer och eldshow utlovas..

NT - 02 dec 13 kl. 01:08

Eldfängd sängvärmare utkastad

En vetekudde orsakade brandkårsutryckning till ett äldreboende i Järpen på söndagskvällen. Det kom in larm om brand på en balkong..

Kristianstadsbladet - 02 dec 13 kl. 01:08

Eldfängd sängvärmare utkastad


En vetekudde orsakade brandkårsutryckning till ett äldreboende i Järpen på söndagskvällen. Det kom in larm om brand på en balkong.När räddningstjänsten kom fram visade det sig att en boende hade värmt en vetekudde i mikron och lagt den i sängen.

Helsingborgs Dagblad - 02 dec 13 kl. 01:11

Eldfängd sängvärmare utkastad

En vetekudde orsakade brandkårsutryckning till ett äldreboende i Järpen på söndagskvällen. Det kom in larm om brand på en balkong. När räddningstjänsten kom fram visade det sig att en boende hade värmt en vetekudde i mikron och lagt den i sängen.

BT - 02 dec 13 kl. 01:10

Eldfängd sängvärmare utkastad

En vetekudde orsakade brandkårsutryckning till ett äldreboende i Järpen på söndagskvällen. Det kom in larm om brand på en balkong. När räddningstjänsten kom fram visade det sig att en boende hade värmt en vetekudde i mikron och lagt den i sängen.

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

För mycket näring i Kyrkfjärden i Ingå - naturutredning föreslår bassänger i Ingå å

Sedimenteringsbassänger, våtmarker eller bevattningsbassänger längs Ingå å. Det föreslås i en naturutredning som visar att Kyrkfjärdens ekologiska status är försvarlig men kunde förbättras..

YLE - 2 timmar sedan

10 månader villkorligt fängelse för Jari Sillanpää - "Jag har aldrig varit i en liknande situation"

Det var ett stort medieuppbåd i dag när domen mot sångaren Jari Sillanpää föll. Sångaren stod åtalad på två olika punkter, bägge frågan om narkotikabrott..

YLE - 3 timmar sedan

Enastående utlåtande från Högsta förvaltningsdomstolen: Google tvungen att radera sökresultat

Högsta förvaltningsdomstolen har för första gången tillämpat EU-domstolens linje om sökresultat. Domstolen har beslutat om att Google måste ta bort sökresultat på en medborgares begäran..

YLE - 5 timmar sedan

Emil Roos ska susa nerför backe i lådbil - Raseborgs GP ordnas i Ekenäs centrum

Åttaåriga Emil Roos och brorsan Elis Roos, 5 år, ska tävla i Raseborgs GP i Ekenäs centrum på lördagen. Evenemanget är gratis..

YLE - 5 timmar sedan

Sista sommarhelgen? Passa på att njuta för det blir 20 grader och sol: "Varmt men omväxlande är veckoslutet i ett nötskal"

En av sommarens sista helger ser ut att gå i solens tecken med reservation för lokala åskskurar. Båtförare får ändå förbereda sig på blåsigt väder..

YLE - 5 timmar sedan

Strulig start för skolskjutsarna: Jenni har utrustat sin femåriga son med specialbehov med en GPS för att veta vart bilen kör honom

Det nya läsåret har börjat struligt för skolskjutsarna för barn med specialbehov i Helsingfors. Förseningar, bristfällig information och långa resor har varit vardag för Jenni Larres femåriga son som åker skolskjuts från hemmet i Drumsö till förskolan i Tölö, Helsingfors..

YLE - 10 timmar sedan

Trålhamnen i Lovisa förvandlas till företagskluster: ”Vi lever i symbios med varandra”

Det är buller och bång i trålhamnen i Lovisa. Grävmaskiner och andra arbetsfordon arbetar för fullt med att utvidga området så att allt fler företag kan flytta in..

YLE - 9 timmar sedan

Svårt att följa lagen och tjäna pengar på glass - "Man måste sälja en hel del bollar bara för att täcka hyreskostnader"

För företagare för glasskiosker kan det vara en så gott som omöjlig ekvation att ha en lukrativ verksamhet och samtidigt följa lagen kring arbetsvillkor. Därför valde Sallu Högberg att till största del sälja själv under de fem år hon hade en glasskiosk i Ekenäs. Den här arbetsgivaren har ingen koppling till fallen som nämns i artikeln om missförhållanden i glasskiosker..

YLE - 9 timmar sedan

Morgonkollen: Pentagon vill inte betala 90 miljoner för Trumps militärparad, och Jari Sillanpää får sin dom

Trump får ingen militärparad, kvinnor som tidigt diagnostiseras med typ 1-diabetes dör i snitt 18 år tidigare än andra, och regeringen får kritik för planerna om en ny livsmedelsmarknadsombudsman..

YLE - 10 timmar sedan

Ny ombudsman ska skydda lantbruksproducenterna – handeln reser ragg åt förslaget

Lantbruksproducenterna är för svaga när de förhandlar med industrin och handeln. Men behöver de en helt ny beskyddare?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.