UNT > Sport

Tuesday, 23 October, 15:50

Liknande nyheter

Taggar: 17.00, VM-premiäri , Moskva
BT - 30 aug 14 kl. 11:22

EU kan skärpa tonen mot Moskva

Sveriges regering vill att EU ska fördöma den ryska upptrappningen i Ukraina och förbereda nya sanktioner mot Moskva. - Regeringens uppfattning är att Europeiska rådet bör fördöma denna ryska destabilisieringspolitik och kräva att Ryssland omgående drar tillbaka sina trupper från östra Ukraina. Europeiska rådet bör också signalera EU:s beredskap att utöka sanktionerna om inte Ryssland bidrar till att de-eskalera situationen, sade statsminister Fredrik Reinfeldt (M) i EU-nämnden i förmiddags inför kvällens toppmöte med sina EU-kollegor i Bryssel.

Sydsvenskan - 24 apr 16 kl. 20:02

Svensk film bombhotad i Moskva

Ett bombhot avbröt visningen av den svenska filmen "Pojkarna" under HBTQ-filmfestivalen Side by Side i Moskva på söndagen.— Jag är lite skärrad nu, säger regissören Alexandra-Therese Keining till TT.Festivalen visar flera dokumentärer och filmer på liknande tema, men Keining tror att "Pojkarna" är extra kontroversiell eftersom den handlar om unga personer som utforskar sin sexualitet och sina könsroller.

BT - 21 okt 14 kl. 15:47

Färgstark olje-vd omkom i Moskva

Den franska oljejätten Totals vd Christophe de Margerie har omkommit i en flygplatsolycka i Moskva. Uppgifterna går redan isär om vad som orsakat olyckan, där ytterligare tre människor omkom. Christophe de Margeries privatplan krockade sent på måndagskvällen med en snöröjningsmaskin på startbanan.

Sydsvenskan - 27 feb 15 kl. 23:20

Oppositionsledare skjuten i Moskva

Den ryske oppositionsledaren Boris Nemtsov har skjutits till döds i Moskva, bekräftar regeringskällor.Nemtsov dödades med fyra skott i centrala Moskva, uppger Interfax.Nemtsov var tidigare biträdande premiärminister och en av de som ledde det ekonomiska reformarbetet i Ryssland på 1990-talet.

YLE - 12 feb 16 kl. 22:27

Niinistö blev inbjuden till Moskva

President Sauli Niinistö har fått en inbjudan till ett möte med Rysslands president Vladimir Putin i Moskva kring påsk. Det var premiärminister Dmitrij Medvedev som kom med inbjudan då han diskuterade med Niinistö i samband med säkerhetskonferensen i München på fredag kväll. Niinistö bekräftade efter mötet att han reser till Moskva.

YLE - 31 aug 17 kl. 05:37

Inför kvällens EM-premiär: Fransmännen är inte vana vid Finlands ibland rätt så våghalsiga skytte

När Finland och Frankrike på torsdag möter varandra i Helsingforsarenan har Finland en sjätte spelare med i leken. Publiken på de fullsatta läktarna är minst lika taggade som "Vargflocken" på parketten. Publikstödet kan vara den avgörande faktorn som lyfter Finlands spel efter den svaga förberedelseperioden med sju förluster på åtta matcher.

Kristianstadsbladet - 02 maj 13 kl. 17:24

Markström startar i VM-premiären

Det blir Jacob Markström som får chansen först av de båda Tre Kronor-målvakterna. Han vaktar målet mot Schweiz, i VM-premiären på fredagskvällen medan Jhonas Enroth står mot Tjeckien på lördag.
- Det stämmer, vi väljer Jacob först, säger Tre Kronors målvaktstränare Stefan Ladhe till aftonbladet.

YLE - 07 feb 13 kl. 21:56

President Niinistö reser på arbetsbesök till Moskva

President Sauli Niinistö reser på måndag till Moskva. Under sitt besök träffar han Rysslands president Vladimir Putin och premiärminister Dmitrij Medvedev. Parterna ska diskutera bilaterala frågor mellan Finland och Ryssland, relationerna mellan EU och Ryssland samt aktuella internationella frågor.

HBL - 11 feb 13 kl. 06:17

Niinistö och Medvedev träffas i Moskva

President Sauli Niinistö möter Rysslands premiärminister Dmitrij Medvedev i Moskva i dag.I morgon träffar president Niinistö Rysslands president Vladimir Putin. Enligt presidentens kansli ska bilaterala frågor, förhållandet mellan EU och Ryssland samt aktuella internationella frågor behandlas under mötena.

NT - 22 mar 13 kl. 10:12

Moskva utrikespremiär för Kinas Xi

Kinas president Xi Jinping anlände i dag till Moskva, första anhalt på den fyra länder långa premiärturnén som den nya ledaren gör i egenskap av president. Ryssland, världens största energiproducent, och Kina, som slukar mer energi än något annat land, vill samarbeta kring ekonomiska frågor, men även världspolitiskt som motvikt till USA och EU..

Kristianstadsbladet - 22 mar 13 kl. 10:12

Moskva utrikespremiär för Kinas Xi


Kinas president Xi Jinping anlände i dag till Moskva, första anhalt på den fyra länder långa premiärturnén som den nya ledaren gör i egenskap av president. Ryssland, världens största energiproducent, och Kina, som slukar mer energi än något annat land, vill samarbeta kring ekonomiska frågor, men även världspolitiskt som motvikt till USA och EU.Förutom Ryssland ska Xi besöka Tanzania, Sydafrika och Kongo-Brazzaville, vilket tolkas som ett tecken på Kinas växande intressen på den afrikanska kontinenten..

Fler nyheter från UNT

UNT - 3 timmar sedan

Siriusmålvakt med i landslagstrupp

Siriusmålvakten Lovisa Nilsson har tagits ut till Sveriges U19-landslag till Euro Floorball Tour..

UNT - 4 timmar sedan

Båda parter överklagar Wicks-domen

Siriusmålvakten Josh Wicks fick lägsta möjliga straff för dopningsbrottet men nu har domen överklagats – av båda parter..

UNT - 23 timmar sedan

Sirius premiär kan ställas in

Sirius har seriepremiär på fredag men frågan är om matchen mot Tellus kommer att kunna spelas..

UNT - Igår: 14:08

Klart: Fyrishov får EM-kvalmatch

En ny förbundskapten i Hugo Lopez och en ny kvalfylld landslagshöst..

UNT - Igår: 12:24

Favoritseger på Tierp Arena

Veteranen Stig Andervang höll för favorittrycket och vann Bresontrofén på Tierp Arena..

UNT - Igår: 12:00

Barn tränar för lite – och för tråkigt

I tioårsåldern borde våra barn ha sin allra mest aktiva period och träna minst tre timmar om dagen..

UNT - Igår: 09:00

Sirius vädjan till Uppsalapubliken

Säsongens viktigaste match väntar Sirius på söndag hemma mot Brommapojkarna..

UNT - Igår: 21:53

Storslam för Uppsala i trampolin-NM

När nordiska mästerskapen i trampolin avgjordes i Göteborg i helgen kammade Uppsala Gymnastikförening hem inte mindre än fem av sex svenska medaljer i klassen DMT..

UNT - Igår: 20:51

Ge Stenberg en plats i VM-truppen

Sverige vann allt i Euro Floorball Tour och får räknas som favoriter inför VM som är en dryg månad bort..

UNT - Igår: 20:27

Presskonferens Trelleborg–Sirius

Se vad de båda tränarna hade att säga efter matchen mellan Trelleborg och Sirius under söndagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.