GöteborgsPosten > Lokalt

Monday, 10 December, 18:58

GöteborgsPosten - 14 jun 18 kl. 14:54

Störningar i spårvagnstrafikenDet är stopp i spårvagnstrafiken vid Önskeväderstorget i Biskopsgården efter att ett träd vält över en ledning. Flera linjer påverkas.
– Det är ett träd som vält över en luftledning säger Tina Zarei, störningskoordinator på Västtrafik..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Önskeväderstorget, Biskopsgården, Tina Zarei, Västtrafik

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Störningari , spårvagnstrafiken
GT - 29 jan 15 kl. 07:30

Spårvagnstrafiken drabbad av störningar

Spårvagnstrafiken drabbades under torsdagsmorgonen av stora störningar. Detta efter ett tekniskt problem. – Men nu rullar det igen, säger Malena Inglis, operativ samordnare på Spårvägen..

GöteborgsPosten - 22 okt 15 kl. 07:35

Stora störningar i spårvagnstrafiken

Det var stora störningar i spårvagnstrafiken på Hisingen i Göteborg under den tidiga torsdagsmorgonen..

GT - 26 feb 16 kl. 07:57

Stora störningar i spårvagnstrafiken

Det råder stora störningar i spårvagnstrafiken. På fyra linjer är det stopp. – Det är många som reser nu så det är klart det är besvärande, säger Jens Holmberg på Västtrafiks pressjour..

GT - 19 maj 16 kl. 15:53

Kraftiga störningar i spårvagnstrafiken

Det råder kraftiga störningar i spårvagnstrafiken till följd av att en bärlina brustit i Gamlestaden.– En bärlina på en kontaktledning som skadats. För närvarande går det ingen spårvagnstrafik från Gamlestaden in mot Centralstationen, säger Marie Fall, på Västtrafiks presstjänst..

GT - 28 jun 16 kl. 10:51

Stora störningar i spårvagnstrafiken

Det råder stora störningar i spårvagnstrafiken. Mellan Hagakyrkan och Ostindiegatan rullar det inga vagnar. – Vi har ingen ström, säger Martina Andersson på Västtrafiks störningsjour..

GT - 24 dec 16 kl. 12:45

Bil voltade i Göteborg - störningar i spårvagnstrafiken

En personbil har voltat i Göteborg, skriver polisen på sin hemsida.Den ligger mitt i vägbanan med störningar i spårvagnstrafiken som följd..

GT - 08 okt 17 kl. 23:51

Störningar i spårvagnstrafiken i centrala Göteborg

Under söndagskvällen är det stora störningar i spårvagnstrafiken i centrala Göteborg.Vid Brunnsparken och Centralstationen står flera vagnar stilla.– Det är på grund av en strömlös sträcka som vi håller på att lokalisera, säger Karoline vid Västtrafiks störningsjour..

GöteborgsPosten - 07 jan 18 kl. 07:13

Störningar i spårvagnstrafiken

En kontaktledning blev under morgonen nedriven vid Drottningtorget i Göteborg vilket ledde till ett totalstopp i spårvagnstrafiken i nästan två timmar. Vid nio-tiden rullade vagnarna igen, men med en del störningar.
– Alla linjer som kör via centrala stan har påverkats, säger Cesar Kakolewski, vid Västtrafiks störningsjour..

GT - 26 feb 18 kl. 08:18

Störningar i spårvagnstrafiken efter nedriven ledning

En nedriven kontaktledning orsakar störningar i spårvagnstrafiken i Göteborg under måndagsmorgonen.– Bussar sätts in på sträckan, säger Johannes Bergström, störningskoordinator vid Västtrafik..

GöteborgsPosten - 27 mar 18 kl. 17:22

Stora störningar i spårvagnstrafiken

Under tisdagseftermiddagen har det varit stora störningar i spårvagnstrafiken, vilket har påverkat de flesta linjerna. Vid 19-tiden rapporterar Västtrafik att det åter igen är stopp och att bussar ska ersätta några sträckor..

GT - 11 jun 18 kl. 14:22

Stora störningar i spårvagnstrafiken

Det är stora störningar i spårvagnstrafiken i Göteborg på grund av en strömlös sträcka vid Botaniska trädgården.Flera spårvagnslinjer berörs..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Krock på E6 i Göteborg

Två personbilar har krockat längs E6 i höjd med Tingstadsmotet i Göteborg.
– Högerfilen är avstängd och vägen kommer stängas av helt i fem minuter, troligen när bilarna ska bärgas, säger Björn Wänström på räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Nya elfärjan Elvy försenas – batteriet saknas

Under måndagen var det tänkt att Västtrafiks nya elfärja Elvy skulle börja trafikera Göta Älv. Men efter problem med batterileveransen har premiärturen skjutits upp på en obestämd framtid.
– Prognosen just nu är helt klart osäker, säger Västtrafiks affärschef Christer Olsson..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Överläkaren: Så tar immunterapi kål på cancern

Succémetoden immunterapi är en relativt ny form av cancerbehandling – men hur funkar den? Överläkaren Lars Ny förklarar.
– Den här typen av behandling har revolutionerat cancersjukvården, säger han..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

De tar över Styr och ställ – så ska lånecyklarna förändras

Styr och ställ kommer att förändras rejält till år 2020. Fler och "smartare" cyklar över ett större område ska ge långt fler cyklister i staden än i dag. Men smakar det så kostar det.

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

GP granskar: Vapnens väg till Göteborg

Granater i chokladburkar, nedgrävda vapen i trädgårdsland och priser som drivs upp. Ju fler skottlossningar i Göteborg desto mer pengar gör smugglarna på Balkan. Vapen från forna Jugoslavien fortsätter att skörda liv i stadens gängkrig och skjutningar.

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Väskan sprack av tyngden från vapnen

En väska med tätt inpackade kulsprutor och pistoler från Balkan hittades i en buss på väg till Sverige. Men den misstänkte sa sig inte känna till att det fanns vapen i den tunga väskan. Just nu förvaras beslaget på Tullverket i Göteborg i väntan på att det ska förstöras..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Här är vapnen som stoppades på väg till kriminella i Sverige

GP:s granskning visar att vapen fortsätter strömma in till Sverige trots skärpta vapenlagar och utökat samarbete med länderna på Balkan. Här är sex uppmärksammade beslag av vapen som stoppats i Balkanländerna eller i Sverige..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Sexhärvan sväller – idrottsanställd häktad misstänkt för barnvåldtäkter

Mannen är heltidsanställd inom idrottsrörelsen och har varit aktiv i flera föreningar och olika sporter ute i distriktet.
Nu sitter han häktad, misstänkt för sexuella övergrepp mot barn. Kontakterna ska, enligt vad GP erfar, ha skapats under tjänsteutövningen..

GöteborgsPosten - Igår: 16:40

Risk för explosion efter våldsam villabrand

En fullt utvecklad brand härjade i en villa utanför Mölnlycke under söndagen. Den hotade att sprida sig till intilliggande fastigheter.
En man i 60-årsåldern räddades ur huset av grannar och fördes till sjukhus.

GöteborgsPosten - 22 timmar sedan

Stora störningar i tågtrafiken – hundratals drabbade

Under söndagskvällen har det varit stora störningar i tågtrafiken på grund av ett signalfel söder om Hallsberg. Mellan Göteborg och Stockholm var tågen runt två timmar försenade, enligt SJ.
– Det är stora förseningar, säger Sara Lindström vid Trafikverkets pressjour..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.