GöteborgsPosten > Lokalt

Sunday, 23 September, 22:17

GöteborgsPosten - 14 jun 18 kl. 14:54

Störningar i spårvagnstrafikenDet är stopp i spårvagnstrafiken vid Önskeväderstorget i Biskopsgården efter att ett träd vält över en ledning. Flera linjer påverkas.
– Det är ett träd som vält över en luftledning säger Tina Zarei, störningskoordinator på Västtrafik..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Önskeväderstorget, Biskopsgården, Tina Zarei, Västtrafik

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Störningari , spårvagnstrafiken
GT - 29 jan 15 kl. 07:30

Spårvagnstrafiken drabbad av störningar

Spårvagnstrafiken drabbades under torsdagsmorgonen av stora störningar. Detta efter ett tekniskt problem. – Men nu rullar det igen, säger Malena Inglis, operativ samordnare på Spårvägen..

GöteborgsPosten - 22 okt 15 kl. 07:35

Stora störningar i spårvagnstrafiken

Det var stora störningar i spårvagnstrafiken på Hisingen i Göteborg under den tidiga torsdagsmorgonen..

GT - 26 feb 16 kl. 07:57

Stora störningar i spårvagnstrafiken

Det råder stora störningar i spårvagnstrafiken. På fyra linjer är det stopp. – Det är många som reser nu så det är klart det är besvärande, säger Jens Holmberg på Västtrafiks pressjour..

GT - 19 maj 16 kl. 15:53

Kraftiga störningar i spårvagnstrafiken

Det råder kraftiga störningar i spårvagnstrafiken till följd av att en bärlina brustit i Gamlestaden.– En bärlina på en kontaktledning som skadats. För närvarande går det ingen spårvagnstrafik från Gamlestaden in mot Centralstationen, säger Marie Fall, på Västtrafiks presstjänst..

GT - 28 jun 16 kl. 10:51

Stora störningar i spårvagnstrafiken

Det råder stora störningar i spårvagnstrafiken. Mellan Hagakyrkan och Ostindiegatan rullar det inga vagnar. – Vi har ingen ström, säger Martina Andersson på Västtrafiks störningsjour..

GT - 24 dec 16 kl. 12:45

Bil voltade i Göteborg - störningar i spårvagnstrafiken

En personbil har voltat i Göteborg, skriver polisen på sin hemsida.Den ligger mitt i vägbanan med störningar i spårvagnstrafiken som följd..

GT - 08 okt 17 kl. 23:51

Störningar i spårvagnstrafiken i centrala Göteborg

Under söndagskvällen är det stora störningar i spårvagnstrafiken i centrala Göteborg.Vid Brunnsparken och Centralstationen står flera vagnar stilla.– Det är på grund av en strömlös sträcka som vi håller på att lokalisera, säger Karoline vid Västtrafiks störningsjour..

GöteborgsPosten - 07 jan 18 kl. 07:13

Störningar i spårvagnstrafiken

En kontaktledning blev under morgonen nedriven vid Drottningtorget i Göteborg vilket ledde till ett totalstopp i spårvagnstrafiken i nästan två timmar. Vid nio-tiden rullade vagnarna igen, men med en del störningar.
– Alla linjer som kör via centrala stan har påverkats, säger Cesar Kakolewski, vid Västtrafiks störningsjour..

GT - 26 feb 18 kl. 08:18

Störningar i spårvagnstrafiken efter nedriven ledning

En nedriven kontaktledning orsakar störningar i spårvagnstrafiken i Göteborg under måndagsmorgonen.– Bussar sätts in på sträckan, säger Johannes Bergström, störningskoordinator vid Västtrafik..

GöteborgsPosten - 27 mar 18 kl. 17:22

Stora störningar i spårvagnstrafiken

Under tisdagseftermiddagen har det varit stora störningar i spårvagnstrafiken, vilket har påverkat de flesta linjerna. Vid 19-tiden rapporterar Västtrafik att det åter igen är stopp och att bussar ska ersätta några sträckor..

GT - 11 jun 18 kl. 14:22

Stora störningar i spårvagnstrafiken

Det är stora störningar i spårvagnstrafiken i Göteborg på grund av en strömlös sträcka vid Botaniska trädgården.Flera spårvagnslinjer berörs..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Här dyker de vid Sveriges största miljöbomb

Närmare 1,7 ton gift vilar på havsbotten vid Götaverken – ett förorenat arv från varvsverksamheten. Under söndagen dök dykare i området för att dokumentera platsen.
– Vi förutsätter att det är en helt död botten, inget kan leva där, säger Ida Fossenstrand, ledamot i Svenska Sportdykarförbundet..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Motorcyklist till sjukhus efter krock

En motorcykel och en personbil har krockat på Norra Sjöfarten i Göteborg. MC-föraren har först till sjukhus med ambulans..

GöteborgsPosten - Igår: 17:31

Trafikolycka på Edsborgsvägen

Två personbilar kolliderade vid en rondell på Edsborgsvägen i Trollhättan under lördagseftermiddagen. Enligt polisen ska ingen person vara skadad..

GöteborgsPosten - Igår: 21:39

Konstutställning i skörhetens tecken

En grupp utvalda konstnärerna visar upp verk med temat skörhet i Konsthallen Trollhättan. Det ömtåliga och valet av enkla material är konstnärernas gemensamma nämnare..

GöteborgsPosten - 20 sep 18 kl. 08:09

Snart är Göteborgs nya terrorskydd på plats

Fyra ton tunga betongbänkar ska ställas ut i centrum. Syftet är att förhindra en terrorattack som den på Drottninggatan i Stockholm..

GöteborgsPosten - 20 sep 18 kl. 13:34

Ofrivillig blomning sliter på växterna

Många växter blir i år förvirrade av en lång torr sommar följd av en fuktig höst. När de nu inleder en andra ofrivillig blomning ger det två årssäsonger under ett års tid, säger Mats Havström på Göteborgs botaniska trädgård..

GöteborgsPosten - I förrgår: 07:38

Mamman: "Man förstår inte att det hänt"

Ilska. Det är den dominerande känslan som Magnus Natschkis mamma har inför den stundande rättegången.
– Det är ofattbart, säger Fia Spännare om mordet på hennes son..

GöteborgsPosten - I förrgår: 08:06

Många frågetecken att räta ut under rättegången

Hur kunde det bli så här? Det är den fråga som hängt över mig under rapporteringen kring mordet på Magnus Natschki. Samtidigt förefaller hela den fruktansvärda dagen utgöra ett regisserat brott där dödandet i skogen utanför Uddevalla var en på förhand skriven del..

GöteborgsPosten - I förrgår: 09:13

Följ rättegången efter mordet på Magnus Natschki

På fredagen börjar rättegången mot de fem män som misstänks för inblandning i mordet på Magnus Natschki i Uddevalla. Bohusläningen direktrapporterar från den första rättegångsdagen..

GöteborgsPosten - I förrgår: 10:07

Stormbyar tros komma i två omgångar

Stormvindarna väntas komma på besök till TTELA:s område under fredagskvällen. SMHI:s klass 2-varning söder och väster om Vänern kvarstår. Värst tros det bli vid midnatt, natten till lördag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.