Kristianstadsbladet > Lokalt

Friday, 17 August, 15:08

Liknande nyheter

Taggar: Johan, Rönn, Nej, barneni , dagär inte , värre, än vi var
Expressen - 31 dec 13 kl. 14:57

Johan Dahlin tackar nej till januariturnén

STOCKHOLM. Fotbollsmålvakten Johan Dahlin, som nyligen lämnade Malmö FF för turkiska Gençlerbirligi, har lämnat återbud till landslagets januariturné i Abu Dhabi, skriver Svenska fotbollförbundet på sin hemsida..

Expressen - 25 apr 14 kl. 10:55

Johan Alm tackar nej till spel i Tre Kronor

Skellefteå var nära att få med ytterligare spelare i Tre Kronor. Backen Johan Alm var aktuell för Oddset Hockey Games nästa vecka. – Det hade varit en otrolig ära, säger Alm till SportExpressen.

SVT - 29 apr 11 kl. 21:24

Harju säger nej till VM

Johan Harju säger nej till VM. Förbundskapten Pär Mårts kallade in honom och Andreas Jämtin till den svenska VM-truppen, men har nu fått nej från Harju, som i dag skrev på ett ettårskontrakt med Luleå..

Skånskan - 08 okt 15 kl. 14:00

Nej till tolv flyktingbarn

Skurup Kommunstyrelsen röstade i onsdags nej till tolv ensamkommande barn från Trelleborg till boendet på Hjortonstigen i Rydsgård. I stället beslöt den att först ta fram ett lämpligt boende för barnen.– Just nu märks inte flyktingkrisen i Skurup, men det är bara en tidsfråga när det gör det, oavsett om man vill det eller inte, sa förvaltningschef Rickard Pettersson när han presenterade fakta om flyktingkrisen som underlag för kommunstyrelsen beslut.

Skånskan - 12 maj 16 kl. 16:00

Nej till kommunala jobb för analfabeter

ESLÖV Låt det ökande antalet lågutbildade/analfabeter i Eslöv jobba som biträden inom vård- och omsorgsförvaltningen eller barn- och familjeförvaltningen, föreslog frivilligentusiasten Kristina Warming i ett medborgarförslag.
Kommunstyrelsen är inte riktigt med på noterna.Kristina Warming hade föreslagit att Eslövs kommun återinför de biträdestjänster som fanns förr inom vård och omsorg.

Skånskan - 21 feb 17 kl. 21:15

Barnen gjorde en resa i tiden

LUND Hur var det att vara barn på 1800-talet? Att ämnet fascinerar var tydligt när kulturen arrangerade en visning på temat.
Deltagarna fick bekanta sig med två barn – Ida som bodde i stan och Hanna som växte upp på landet.

Sydsvenskan - 26 dec 13 kl. 06:30

MNW-barnen regerar i svenskt musikliv

Låt mig pröva en teori. Den svenska popvågen 2013 föddes på en julfest i början av 90-talet.Tänk er en snöig decemberkväll i Vaxholm i början av 90-talet.

YA - 25 jul 13 kl. 06:30

Johan hittade brorsans ring i havet

Foto: Ita Jablonska
Semesterresan till Löderups strandbad höll på att sluta i tragedi. Först blev Peter Blomberg osams med sin bror ? sedan tappade han sin jubileumsring på stranden.

News55 - 08 maj 17 kl. 16:49

Johan Ulveson om sin svåra sjukdom: “De visste inte om jag skulle vakna”

Det var för drygt fyra år sedan som den folkkäre skådespelaren Johan Ulveson, 62, i samband med repetitionerna av en föreställning kände sig hängig och orkeslös. Det som verkade vara en vanlig influensa visade sig vara något mycket värre, berättar Ulveson i podcasten ”Nemo möter en vän”. “Jag kände inte igen barnen” – Till slut blev jag förvirrad.

Trelleborgs Allehanda - 29 mar 11 kl. 09:26

"När detta händer kommer barnen först"

Johan Kullenberg satt i ett möte på sjunde våningen i Tokyo när jordbävningen slog till.
Har man bott i Tokyo i tolv år är man van vid jordbävningar. Någon gång i månaden skakar det till.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

SMHI: Regn och åska drar in över nordöstra Skåne

Fredagen bjuder mestadels på högsommarvärme och sol. Men framåt eftermiddagen drar ett oväder med regn och åska in över nordöstra Skåne. .

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Vägglöss härjar på äldreboende – ”Personalen är jätteorolig”

Vägglöss upptäcktes tidigare i somras på vård- och omsorgsboendet Hjärtebacken på Näsby. Saneringsprocessen har varit långdragen och pågår fortfarande..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Brott: Åtal om mordförsök dröjer

Åtalet dröjer om det misstänkta mordförsöket på Näsby i mars 2017. En 39-åring är fortsatt häktad..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Emma Pilthammar: Gör sociologi till kärnämne – det kan bryta destruktiva könsnormer

Det är märkligt hur män bestämmer över kvinnors liv, att kvinnor inte har lika mycket rättigheter som män och att vi ska utstå saker bara för att vi är kvinnor. Vem har bestämt att det ska vara så här och varför bryts inte denna onda cirkel?.

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Evakuerade barn flyttas till Österäng

Föräldrarnas oro är påtaglig efter de problem med fukt som uppstått på Lekholmens förskola. Efter en inspektion av kommunens miljöinspektörer står det klart att nattis kan hålla öppet som vanligt. De barn som evakueras flyttas till öppna förskolan på Österäng..

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Sista strandhugget är svingat – nu ska det kluras

Svensk balkanmusik från bandet Östblocket fick privilegiet att avrunda årets strandhugg i Tivoliparken..

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Skarpt Taggen-förslag från kommundirektören – ”Behöver utredas på nytt”

Nej till höjning, nej till ökning av fundamentet och nej till förlängning av tiden för Taggenprojektet. Det är kommunledningskontorets förslag som politikerna ska rösta om i kommunfullmäktige. .

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Oro: Folk som grillar anmäls – ”patrull på plats”

Sedan i måndags är det åter tillåtet att grilla på egen tomt, om vissa kriterier uppfylls. Men polisen fortsätter att få in samtal från oroliga privatpersoner. .

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

”Någon måste ta ansvar för det här”

Robbin Bornehag som har en son som går på Lekholmens förskola polisanmäler nu ansvariga för tjänstefel. – De har vetat om problemen men inte gjort någonting, säger han..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Stor satsning ska skydda strandkanten – ”bedrövligt liten”

Tio länsstyrelser går samman i en kampanj för att se över strandskyddet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.