SVT > Inrikes

Tuesday, 23 October, 14:56

SVT - 14 jun 18 kl. 13:22

Kaj Linna: Jag berättar om vad som har hänt utan att överdrivaBianca Ingrosso, influencer och Kaj Linna, före detta livstidsdömd kommer båda att sommarprata i Sommar i P1 år. I Morgonstudion berättade de lite om vad som kommer att tas upp i programmen. Andra som hörs som sommarpratare i år är bland annat artisten Sabina Ddumba och ryttaren Peder Fredricson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Linna, Ingrosso, Kaj Linna, Sommar, P1, Morgonstudion, Sabina Ddumba, Peder Fredricson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaj, LinnaJag , berättarom vad som har , hänt, utan att överdriva
DN - 25 jun 18 kl. 08:54

Sommarkommentar 25 juni: Kaj Linna berättar känsligt om tretton år som oskyldigt dömd

Kaj Linna dömdes felaktigt till livstid för mord. Som en fri man kan han nu berätta sin historia i Sommar i P1. DN:s Hugo Lindkvist har lyssnat.

NSD - 17 maj 17 kl. 23:06

HÖR: Linna berättar om mordkvällen

Unik inspelning från dagens förhör med Kaj Linna i hovrätten..

Dagens PS - 20 jun 17 kl. 08:41

Mordfriade Kaj Linna tänker bli entreprenör

Aftonbladet har intervjuat den numera riksbekante Kaj Linna, 55 år, som 2004 dömdes för ett rånmord i Kalamark i Norrbotten men som den 15 juni i år frikändes av hovrätten för övre Norrland sedan han äntligen lyckats få resning i målet av Högsta domstolen. Just nu befinner sig Kaj Linna på Mallorca med sin kärlek Petra Wüllrich. Paret har gjort stopp där i väntan på att flytta till sin paradisö, Kanariön El Hierro med omkring 10.

Dagens PS - 16 nov 17 kl. 15:13

Mordfriade Kaj Linna får 5,5 Mkr i förskott

Nu kan han förverkliga sin udda entreprenörsdröm. Kaj Linna dömdes till livstids fängelse för ett mord i Kalamark 2004. I somras friades han helt från dessa mordanklagelser och släpptes fri – efter 13 år i fängelse.

SVT - 05 okt 17 kl. 08:37

Kaj Linna om första tiden i frihet

Det har gått knappt fyra månader sedan Kaj Linna frikändes från rånmordet i Kalamark 2004. Då hade han suttit 13 år i fängelse. – Folk kommer fram och gratulerar, de vill ha ha en selfie eller autograf, berättar Kaj Linna för SVT Nyheter..

Expressen - 18 okt 18 kl. 19:57

Kaj Linna om kärleken och kampen: ”Vågade inte berätta att jag var kär”

Det har gått ett och ett halvt år sedan Kaj Linna frikändes och släpptes ur fängelset. Nu kommer hans självbiografi om kampen för frihet – men också om kärleken till spanskläraren Petra Wüllrich.– Det blev problem eftersom jag var fånge.

Expressen - 16 mar 17 kl. 19:02

Morddömde Kaj Linna: "Tror att jag är bränd"

När livstidsdömde Kaj Linna beviljades resning berättade han att det första han skulle göra i friheten var att besöka sin mamma. Från isoleringen i fängelset berättar han om livet i fängelset, rekordskadeståndet - och det tragiska beskedet efter resningen. – Mamma dog en vecka senare.

DN - 22 sep 17 kl. 18:05

Kaj Linna: Mina tretton år i fängelse får inte vara förgäves

Nu berättar Kaj Linna om den svåra tiden ”på kåken”. Han upplevde mycket våld, blev själv misshandlad, enligt honom både av andra interner och kriminalvårdare. ”Folk utanför murarna vet inte vad som händer där inne.

Barometern - 30 maj 17 kl. 15:29

Kaj Linna var säker på att bli fri – här berättar han om sina planer

Inför rättegången i Umeå träffade Baromtern Kaj Linna på fängelset i Kalmar. Så här såg han på sin situation – och framtiden – då..

Expressen - 29 jun 17 kl. 21:48

Kaj Linna: "Som att bli pånyttfödd"

Det nya livet har börjat. Kaj Linna är stammis på en tapaskrog, har börjat spela racketsporten padel och drömmer om att köpa en spansk bondgård och bygga upp den till något eget. I en stor intervju på Mallorca berättar han om kändisskapet, friheten – och att 13 år i fängelset aldrig förändrade honom: – Den frihet jag känner inom mig själv har de aldrig kunnat ta ifrån mig..

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Fler för stöd för att vårda en anhörig

Allt fler personer får bidrag för att vårda en svårt sjuk närstående i hemmet. Det visar nya siffror från Försäkringskassan. Majoriteten av dem är kvinnor..

SVT - 6 timmar sedan

Efter hackningen: Facebook på jakt efter nytt cybersäkerhetsbolag

I efterdyningarna av den stora Facebook-hackningen vill sociala medier-jätten nu köpa upp ett större cybersäkerhetsbolag, det uppger källor till nättidningen The Information..

SVT - 6 timmar sedan

Vad får hackarna ut för information om oss?

Senaste tiden har allt fler uppgifter kring hackade konton dykt upp. SVT:s reporter Esmeralda Johansson har träffat säkerhetsexperten Anders Aro för att ta reda på vad hackarna kan få ut för uppgifter från våra konton på sociala medier..

SVT - 16 timmar sedan

Första snön i södra Sverige kan komma i helgen

Veckan blir mycket blåsig i södra Sverige med risk för stormbyar – och till helgen kan det bli snöfall på flera håll. – I norra Götaland och södra Svealand blir det i sådana fall säsongens första, säger SVT:s meteorolog Nils Holmqvist..

SVT - 19 timmar sedan

Nato om satellitbilderna: ”Ett beteendemönster hos ett mer självsäkert Ryssland”

Natos talesperson Oana Lungescu avböjer att kommentera detaljerna i de nya satellitbilderna som tyder på att Ryssland uppgraderar fyra militära baser i Kaliningrad. ”Allt det här ingår i ett beteendemönster hos ett mer självsäkert Ryssland som har uppvisat en vilja att ta till våld mot sina grannländer”, skriver Nato..

SVT - 19 timmar sedan

Nya satellitbilder av rysk militär uppbyggnad i Kaliningrad

Nya satellitbilder från Israel tyder på att Ryssland uppgraderar fyra militära baser i Kaliningrad vid Östersjön. Enligt Fredrik Westerlund på Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) är det sannolikt att Ryssland behöver nya och säkrare förråd, då tillförseln av nya vapensystem möjligen innebär en fördubbling av antalet robotar och stridsspetsar till vissa vapensystem..

SVT - 21 timmar sedan

Vad gör din stad vackrare – eller fulare?

Vilket föremål, byggnad eller inslag i offentliga miljöer sticker ut på orten där du bor? SVT Nyheter vill veta vad som gör din hemstad vackrare eller möjligtvis fulare. Gå in och berätta här – och skicka in bilder..

SVT - Igår: 12:27

Tv-tips om tonårshäxa och terror-thriller

Stor dramatik i London när Game of Thrones-stjärnan Richard Madden nu ska bekämpa bland annat terror i nya serien ”Bodyguard. Och så har tonårshäxan Sabrina fått en omgörning och lanseras i lite mörkare format igen. Det tipsar tv-recensenten Linus Fremin om i klippet ovan, där ni också kan se snuttar ur serierna..

SVT - Igår: 11:24

Marmorstein svarar: Tio frågor och svar om det politiska läget just nu

När ger talmannen upp? Och kommer det att bli extra val? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarade på frågor om det politiska läget – här kan du läsa några av svaren!.

SVT - Igår: 10:41

Så reser du miljövänligt utomlands

Det är inte miljövänligt att flyga men som resenär kan du tänka på flera saker för att vara så miljövänlig som möjligt. Om flygbolaget flyger grönt är en av de saker du kan kolla upp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.