SVT > Inrikes

Monday, 20 August, 20:24

SVT - 14 jun 18 kl. 13:22

Kaj Linna: Jag berättar om vad som har hänt utan att överdrivaBianca Ingrosso, influencer och Kaj Linna, före detta livstidsdömd kommer båda att sommarprata i Sommar i P1 år. I Morgonstudion berättade de lite om vad som kommer att tas upp i programmen. Andra som hörs som sommarpratare i år är bland annat artisten Sabina Ddumba och ryttaren Peder Fredricson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Linna, Ingrosso, Kaj Linna, Sommar, P1, Morgonstudion, Sabina Ddumba, Peder Fredricson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaj, LinnaJag , berättarom vad som har , hänt, utan att överdriva
DN - 25 jun 18 kl. 08:54

Sommarkommentar 25 juni: Kaj Linna berättar känsligt om tretton år som oskyldigt dömd

Kaj Linna dömdes felaktigt till livstid för mord. Som en fri man kan han nu berätta sin historia i Sommar i P1. DN:s Hugo Lindkvist har lyssnat.

NSD - 17 maj 17 kl. 23:06

HÖR: Linna berättar om mordkvällen

Unik inspelning från dagens förhör med Kaj Linna i hovrätten..

Dagens PS - 20 jun 17 kl. 08:41

Mordfriade Kaj Linna tänker bli entreprenör

Aftonbladet har intervjuat den numera riksbekante Kaj Linna, 55 år, som 2004 dömdes för ett rånmord i Kalamark i Norrbotten men som den 15 juni i år frikändes av hovrätten för övre Norrland sedan han äntligen lyckats få resning i målet av Högsta domstolen. Just nu befinner sig Kaj Linna på Mallorca med sin kärlek Petra Wüllrich. Paret har gjort stopp där i väntan på att flytta till sin paradisö, Kanariön El Hierro med omkring 10.

Dagens PS - 16 nov 17 kl. 15:13

Mordfriade Kaj Linna får 5,5 Mkr i förskott

Nu kan han förverkliga sin udda entreprenörsdröm. Kaj Linna dömdes till livstids fängelse för ett mord i Kalamark 2004. I somras friades han helt från dessa mordanklagelser och släpptes fri – efter 13 år i fängelse.

SVT - 05 okt 17 kl. 08:37

Kaj Linna om första tiden i frihet

Det har gått knappt fyra månader sedan Kaj Linna frikändes från rånmordet i Kalamark 2004. Då hade han suttit 13 år i fängelse. – Folk kommer fram och gratulerar, de vill ha ha en selfie eller autograf, berättar Kaj Linna för SVT Nyheter..

Expressen - 16 mar 17 kl. 19:02

Morddömde Kaj Linna: "Tror att jag är bränd"

När livstidsdömde Kaj Linna beviljades resning berättade han att det första han skulle göra i friheten var att besöka sin mamma. Från isoleringen i fängelset berättar han om livet i fängelset, rekordskadeståndet - och det tragiska beskedet efter resningen. – Mamma dog en vecka senare.

DN - 22 sep 17 kl. 18:05

Kaj Linna: Mina tretton år i fängelse får inte vara förgäves

Nu berättar Kaj Linna om den svåra tiden ”på kåken”. Han upplevde mycket våld, blev själv misshandlad, enligt honom både av andra interner och kriminalvårdare. ”Folk utanför murarna vet inte vad som händer där inne.

Barometern - 30 maj 17 kl. 15:29

Kaj Linna var säker på att bli fri – här berättar han om sina planer

Inför rättegången i Umeå träffade Baromtern Kaj Linna på fängelset i Kalmar. Så här såg han på sin situation – och framtiden – då..

Expressen - 29 jun 17 kl. 21:48

Kaj Linna: "Som att bli pånyttfödd"

Det nya livet har börjat. Kaj Linna är stammis på en tapaskrog, har börjat spela racketsporten padel och drömmer om att köpa en spansk bondgård och bygga upp den till något eget. I en stor intervju på Mallorca berättar han om kändisskapet, friheten – och att 13 år i fängelset aldrig förändrade honom: – Den frihet jag känner inom mig själv har de aldrig kunnat ta ifrån mig..

GöteborgsPosten - 24 aug 17 kl. 11:19

Kaj Linna kommer till Bokmässan

Han satt fängslad i 13 år för ett brott han inte begått. I slutet av september kommer Kaj Linna till Bokmässan i Göteborg och berättar om sina upplevelser.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Forskare: Allvarliga brister i systemet för utredningar av vårdnadstvister

I en ny studie vid Uppsala Universitet riktar forskaren Annika Rejmer skarp kritik mot systemet för utredningar av vårdnadstvister. Enligt henne saknar de som utreder tillräckliga befogenheter för att kunna avgöra vad som är bäst för barnet, trots att det enligt svensk lag ska vara avgörande..

SVT - 15 minuter sedan

Linnéas föräldrar tvistade i fem år om vårdnaden – ”Gjorde vad jag kunde för att överleva”

Under fem års tid tvistade Linnéa Elfström Schederins föräldrar om vem som skulle ha vårdnaden om henne. Idag är hon 25, men vissa sår finns fortfarande kvar..

SVT - 45 minuter sedan

SVT:s politikreporter: Det här innebär Balis agerande för Moderaterna

Flera har reagerat på bilder där den moderata riksdagsledamoten Hanif Bali poserar med vapen, bland annat Tidningsutgivarna och Jan Björklund. SVT Nyheters politikreporter Love Benigh kommenterar händelsen. – Man vill att det här ska blåsa över, säger Love Benigh..

SVT - 2 timmar sedan

Efter Hanif Balis utspel – nu svarar Ulf Kristersson

Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) har återigen hamnat i blåsväder efter att ha delat en bild på Twitter där han poserar med ett halvautomatiskt gevär av modell AR-15. Hittils har inlägget fått mycket hård kritik av bland annat Tidningsutgivarna som kräver ett möte med Moderaternas Ulf Kristersson. Men till SVT skriver nu Moderaternas pressekreterare att det är partisekreteraren Gunnar Strömmer som kommer träffa TU..

SVT - 2 timmar sedan

Detta har hänt: Morden i Vivalla

SVT - 4 timmar sedan

Tidningsutgivarna vill prata med Kristersson om Hanif Bali

”Press E to destroy DN” har den moderate riksdagsmannen Hanif Bali skrivit under ett bildmontage där han själv poserar med en automatpistol i varje hand och två automatkarbiner slängda över ryggen. På bilden, som Bali har publicerat på sitt Instagramkonto, står ”Call of duty – Hanif & DN at war”, en anspelning på datorspelet Call of duty..

SVT - 6 timmar sedan

Jan Björklund om allianskollegans vapenbild: ”Omdömeslöst”

Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) poserar med en AR-15 – ett vapen som är vanligt förekommande i skolskjutningar i USA. Nu får tilltaget hård kritik av Liberalernas partiledare Jan Björklund. – Det sänder en obehaglig signal.

SVT - 7 timmar sedan

Lantmännen: Matpriserna lär höjas efter torkan

Sommarens torka beräknas ge den näst lägsta spannmålsskörden under 2000-talet. Dyrare mat lär bli följden, varnar Lantmännen..

SVT - 9 timmar sedan

Läraren peppar sina elever med en personlig hälsning varje morgon

Läraren Rickard Nordström hälsar på sina elever med en egen, personlig hälsning varje morgon. Se hälsningen och hör Rickard Nordströms bästa tips om hur du peppar ditt barn inför skolstarten..

SVT - 10 timmar sedan

Efter extremvärmen – regeringen om Sveriges beredskap

Efter sommarens extrema väder med skogsbränder och torka presenterar regeringen ett nytt beredskapspaket. SVT sänder direkt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.