SVT > Inrikes

Monday, 21 January, 15:49

SVT - 14 jun 18 kl. 13:22

Kaj Linna: Jag berättar om vad som har hänt utan att överdriva



Bianca Ingrosso, influencer och Kaj Linna, före detta livstidsdömd kommer båda att sommarprata i Sommar i P1 år. I Morgonstudion berättade de lite om vad som kommer att tas upp i programmen. Andra som hörs som sommarpratare i år är bland annat artisten Sabina Ddumba och ryttaren Peder Fredricson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Linna, Ingrosso, Kaj Linna, Sommar, P1, Morgonstudion, Sabina Ddumba, Peder Fredricson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaj, LinnaJag , berättarom vad som har , hänt, utan att överdriva
DN - 25 jun 18 kl. 08:54

Sommarkommentar 25 juni: Kaj Linna berättar känsligt om tretton år som oskyldigt dömd

Kaj Linna dömdes felaktigt till livstid för mord. Som en fri man kan han nu berätta sin historia i Sommar i P1. DN:s Hugo Lindkvist har lyssnat.

NSD - 17 maj 17 kl. 23:06

HÖR: Linna berättar om mordkvällen

Unik inspelning från dagens förhör med Kaj Linna i hovrätten..

Dagens PS - 20 jun 17 kl. 08:41

Mordfriade Kaj Linna tänker bli entreprenör

Aftonbladet har intervjuat den numera riksbekante Kaj Linna, 55 år, som 2004 dömdes för ett rånmord i Kalamark i Norrbotten men som den 15 juni i år frikändes av hovrätten för övre Norrland sedan han äntligen lyckats få resning i målet av Högsta domstolen. Just nu befinner sig Kaj Linna på Mallorca med sin kärlek Petra Wüllrich. Paret har gjort stopp där i väntan på att flytta till sin paradisö, Kanariön El Hierro med omkring 10.

Dagens PS - 16 nov 17 kl. 15:13

Mordfriade Kaj Linna får 5,5 Mkr i förskott

Nu kan han förverkliga sin udda entreprenörsdröm. Kaj Linna dömdes till livstids fängelse för ett mord i Kalamark 2004. I somras friades han helt från dessa mordanklagelser och släpptes fri – efter 13 år i fängelse.

SVT - 05 okt 17 kl. 08:37

Kaj Linna om första tiden i frihet

Det har gått knappt fyra månader sedan Kaj Linna frikändes från rånmordet i Kalamark 2004. Då hade han suttit 13 år i fängelse. – Folk kommer fram och gratulerar, de vill ha ha en selfie eller autograf, berättar Kaj Linna för SVT Nyheter..

Expressen - 18 okt 18 kl. 19:57

Kaj Linna om kärleken och kampen: ”Vågade inte berätta att jag var kär”

Det har gått ett och ett halvt år sedan Kaj Linna frikändes och släpptes ur fängelset. Nu kommer hans självbiografi om kampen för frihet – men också om kärleken till spanskläraren Petra Wüllrich.– Det blev problem eftersom jag var fånge.

Expressen - 16 mar 17 kl. 19:02

Morddömde Kaj Linna: "Tror att jag är bränd"

När livstidsdömde Kaj Linna beviljades resning berättade han att det första han skulle göra i friheten var att besöka sin mamma. Från isoleringen i fängelset berättar han om livet i fängelset, rekordskadeståndet - och det tragiska beskedet efter resningen. – Mamma dog en vecka senare.

DN - 22 sep 17 kl. 18:05

Kaj Linna: Mina tretton år i fängelse får inte vara förgäves

Nu berättar Kaj Linna om den svåra tiden ”på kåken”. Han upplevde mycket våld, blev själv misshandlad, enligt honom både av andra interner och kriminalvårdare. ”Folk utanför murarna vet inte vad som händer där inne.

Barometern - 30 maj 17 kl. 15:29

Kaj Linna var säker på att bli fri – här berättar han om sina planer

Inför rättegången i Umeå träffade Baromtern Kaj Linna på fängelset i Kalmar. Så här såg han på sin situation – och framtiden – då..

Expressen - 29 jun 17 kl. 21:48

Kaj Linna: "Som att bli pånyttfödd"

Det nya livet har börjat. Kaj Linna är stammis på en tapaskrog, har börjat spela racketsporten padel och drömmer om att köpa en spansk bondgård och bygga upp den till något eget. I en stor intervju på Mallorca berättar han om kändisskapet, friheten – och att 13 år i fängelset aldrig förändrade honom: – Den frihet jag känner inom mig själv har de aldrig kunnat ta ifrån mig..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Ygeman tillbaka som minister – valet får kritik av oppositionen

”Anmärkningsvärt och olämpligt”. Så kommenterar SD-ledaren Jimmie Åkesson beslutet att låta Anders Ygeman (S) göra comeback som minister. Även KD-ledaren Ebba Busch Thor är kritisk till Löfvens val..

SVT - 1 timme sedan

Här är Löfvens (S) nya ministrar

Statsminister Stefan Löfven (S) har nu presenterat sin nya regering och vem som ska göra vad i den. Anders Ygeman (S) återvänder som minister. Här kan du lära känna de nya ministrarna:.

SVT - 3 timmar sedan

Alla Löfven-regeringens ministrar – hela listan

Sex nya ministrar, sex ministrar som slutar och fyra som får byta plats. Här är hela listan på Löfven-regeringens ministrar..

SVT - 3 timmar sedan

Löfven slår fast: Fri hyressättning vid nybyggnation

Hyresmarknaden ska reformeras genom fri hyressättning vid nybyggnation och lägenheternas kvalitet och läge ska få betyda mer när hyran ska sättas. Det slog statsminister Stefan Löfven (S) fast vid regeringsförklaringen. Därmed hotar konfrontation med Vänsterpartiet som har lovat att väcka en misstroendeförklaring om regeringen inför marknadshyror..

SVT - 5 timmar sedan

Stefan Löfven presenterar sin nya regering

Drygt fyra månader efter valet får Sverige en regering på plats. Stefan Löfven (S) ska presentera sin regeringsförklaring och väntas i samma veva byta ut ett antal ministrar. SVT direktsänder med start 10.

SVT - 6 timmar sedan

Trenden: Återanvända klänningar på röda mattan

Trenden med återanvändandet av kläder syntes på årets modefest, Ellegalan, som hölls i helgen. Till exempel hade gäster som Sara Danius, Annie Lööf och Elsa Billgren klänningar som de setts bära vid andra högtidliga tillfällen..

SVT - 6 timmar sedan

Sipri om hemliga Nordkoreamötet i Sverige: ”Hoppas mötet bidrar till fred och säkerhet”

Mycket lite uppgifter läcker ut från mötet mellan USA och Nordkorea som pågår i Sverige sedan i helgen., men Sipri som deltar bekräftar att det är ett förberedande möte inför det kommande toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un. – Sipri hoppas att mötet leder till ökad fred och säkerhet på Koreahalvön, säger kommunikationschefen Stephanie Blenckner till SVT Nyheter..

SVT - 6 timmar sedan

Karolinska Institutet ska kontrolltesta AI-system

Hur bra är befintliga AI-verktyg på att hitta bröstcancer? Det ska ett forskarteam på Karolinska Institutet undersöka under våren. Förhoppningen är att testen ska visa om utvecklingen kommit så långt att datorer är lika bra som röntgenläkare..

SVT - 7 timmar sedan

Fortsatta förhör med terrormisstänkta

Rättegången mot de tre män som misstänks för att ha förberett terrordåd i Sverige går nu in på sin fjärde dag. I dag fortsätter förhören med de tre misstänkta själva. Dessutom väntas åklagaren presentera ny bevisning som ska styrka att en av de misstänkta männen haft kännedom om bombtillverkning..

SVT - 14 timmar sedan

Brist på el hotar delar av Sverige: ”Har kommit väldigt snabbt”

Växande städer, elektrifiering i samhället och nya industrier har gjort att delar av landet nu riskerar elbrist. Det menar den ansvariga myndigheten Svenska kraftnät, som sagt nej till att öka nätkapaciteten på flera håll. – För tre år sen hade vi inte det här problemet, säger Niclas Damsgaard, marknadsstrateg Svenska Kraftnät..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.