YLE > Svenskfinland

Tuesday, 21 August, 00:37

YLE - 14 jun 18 kl. 11:13

Tvärnit i förhandlingarna med spanska ägarna - Vasa stad kommer inte åt problemen vid nedlagda WasalandiaFörfallet vid den nedlagda nöjesparken Wasalandia kan i värsta fall fortsätta i åratal. Områdets spanska ägare Aspro har meddelat Vasa stad att man fortsätter hyra tomten..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Wasalandia, Aspro, Vasa

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvärniti , förhandlingarnamed , spanska, ägarna, Vasastad kommer , inte åt problemen vid nedlagda Wasalandia
YLE - 14 jun 18 kl. 11:13

Tvärnit i förhandlingarna med Aspro - Vasa stad kommer inte åt problemen vid nedlagda Wasalandia

Förfallet vid den nedlagda nöjesparken Wasalandia kan i värsta fall fortsätta i åratal. Områdets spanska ägare Aspro har meddelat Vasa stad att man fortsätter hyra tomten..

YLE - 26 jan 15 kl. 07:32

Spanska farthinder för favoriterna – Williams fick kämpa i två timmar

Serena Williams jakt efter ett sjätte Australien Openmästerskap fortsätter. Amerikanskan vann över spanskan Garbine Muguruza efter tre set (2-6, 6-3, 6-2) i den fjärde omgången av turneringen. Ettan på ATP-listan förlorade under fjolårets upplaga av Australian Open i den fjärde omgången och förlorade också mot Muguruza i Roland Garros.

DI - 16 mar 16 kl. 21:21

Tvärnit i byggförhandlingarna

Avtalsrörelsen börjar hetta till på allvar. Fackförbundet Byggnads har abrupt avbrutit förhandlingarna med arbetsgivarna..

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Tusentals laserstrålar i stället för fyrverkerier på Veneziaden i Karleby

När man gör show med laser finns det ungefär 16 miljoner olika färger att välja mellan för strålarna. En megashow utlovas på torget i Karleby på lördag..

YLE - 4 timmar sedan

SJK:s uppryckning räckte inte – föll tungt hemma mot Ilves

Alexei Eremenkos SJK avslutade matchen mot Ilves starkt men laget fick lämna planen utan poäng. Tre insläppta mål under den första timmen blev för mycket. Vi gjorde för många misstag, säger mittfältaren Johannes Laaksonen..

YLE - 5 timmar sedan

Nordiska konstskolan i Karleby läggs ner - eleverna är för få

Nordiska konstskolan i Karleby läggs ner med omedelbar verkan. Läsåret skulle inledas nästa veckan men Kvarnen samkommun beslöt att lägga ner skolan med hänvisning till att 17 elever är för få..

YLE - 19 timmar sedan

Foderbrist i Sydösterbotten – "många behöver mer foder till vintern"

Det råder brist på foder i Sydösterbotten. Enligt Fredrik Grannas, ombudsman på ÖSP, är situationen allvarlig..

YLE - 12 timmar sedan

Norovirus i badvattnet i Vasa – ännu inte tryggt att simma

Det finns både norovirus och adenovirus i de vattenprover som tagits utanför badstränderna Sandö och Smulterö i Vasa. Badförbudet fortsätter därför tillsvidare..

YLE - 12 timmar sedan

Vattenprover i Vasa visar: Ännu inte tryggt att simma

Det finns såväl Norovirus som Adenovirus i de vattenprover som tagits utanför badstränderna Sandö och Smulterö i Vasa. Badförbudet fortsätter därför tillsvidare..

YLE - 15 timmar sedan

Inbrottsvåg i Karleby – polisen misstänker utländska ligor och ber om tips

Flera hushåll i Karleby drabbades under veckoslutet av inbrott. Polisen misstänker att en eller flera utländska kriminella ligor nu rör sig i Österbotten..

YLE - 15 timmar sedan

Sandra Eriksson snabbast i Stockholmsnatten: "Så skönt att gå i mål som vinnare"

Sandra Eriksson fick – precis som i fjol – fira seger i Midnattsloppet i ett nattligt Stockholm. – Så skönt att gå i mål som vinnare och jag är mer än nöjd med att jag slog fjolårstiden med 59 sekunder, skriver Eriksson på sitt Instagramkonto..

YLE - 19 timmar sedan

Forskningsexpedition intar Kvarken i september – syftet är att främja skyddet av Kvarken

Världens största icke-statliga organisation som uteslutande jobbar med havsbeskyddelse kommer att undersöka Kvarken i höst. Organisationen hoppas kunna lyfta fram områdets unika miljöer..

YLE - 19 timmar sedan

Ingen foderbrist i Österbotten – "inga toppskördar men inte heller några katastrofskördar"

Det råder foderbrist på flera håll i landet men i Österbotten ser man ut att klara sig rätt bra. Fredrik Grannas, ombudsman på ÖSP, säger att ingen har hört av sig till honom gällande foderbrist..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.