YLE > Finland

Monday, 18 June, 11:54

Liknande nyheter

Taggar: Höga, förväntningargjorde att , Richard, mådde, dåligtunder sin , militärtjänstgöring Jag var som en spänd fiolsträng som bara väntade på att brista
DI - 19 nov 15 kl. 10:46

Richard Bråse: Lundins diamantfeber

Lucara Diamonds rasade 9 procent i fredags förra veckan efter att bolagets specialauktion inte nådde upp till analytikernas förväntningar.Lundinbolaget revanscherar sig omgående och med besked när bolaget gör två historiska rekordfynd..

Affärsvärlden - 02 sep 16 kl. 08:59

Vapentillverkaren klådde analytikernas förväntningar

Den amerikanska vapentillverkaren Smith & Wesson steg flera procent sent på torsdagen på en stark delårsrapport för det första kvartalet. Bolaget klådde analytikernas förväntningar på samtliga punkter och höjde sin prognos för helåret..

Dagens PS - 19 apr 17 kl. 11:49

Orakel som spådde valet: Trump kommer avsättas

”Jag har identifierat åtta enskilda skäl till att Trump kan ställas inför riksrätt eller avsättas och jag tror att han är mer sårbar än någon annan president i nationens historia.” Det säger professor Allan Lichtman i en intervju med amerikanska GQ. Lichtman – som DagensPS.

YLE - 14 sep 17 kl. 11:39

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka Ingen idrottare har varit lika populär i Finland som GeeBee på toppen av sin karriär. Han nådde proffsboxningens mecka Madison Square Garden, var på pärmen av boxningsbibeln The Ring och steg till Joe Louis andra utmanare. Inte ens Nurmi, Nykänen eller Selänne utmanar ”Gunis” stjärnstatus.

BT - 23 apr 14 kl. 08:07

Ericsson under alla förväntningar

Ericsson missar snittförväntningarna rejält för första kvartalet, och det gäller såväl vinsten som omsättning och rörelseresultat. - Klart sämre än väntat, säger Jonas Olavi, chefsaktiestrateg på Nordea.Det blev en vinst före skatt på 2,42 miljarder kronor för första kvartalet.

YLE - 23 aug 16 kl. 11:39

Sportmagasinet: Magplask eller för höga förväntningar?

OS i Rio de Janeiro on över och kritiken mot den finländska toppidrotten och toppidrottarna har inte låtit vänta på sig. Samtidigt glöms många goda prestationer bort, när framgången enbart mäts i medaljer. Sett till antalet medaljer var OS i Rio en besvikelse, ett magplask och historiskt sett de sämsta resultatet någonsin.

E24 - 24 jan 17 kl. 12:57

Alibaba vinst klådde analytikernas förväntningar

Den kinesiska e-handelsjätten Alibaba, som är listad i New York, rapporterade på tisdagen såväl omsättning som resultat som översteg analytikernas förväntningar..

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 17 kl. 14:55

Pfizer missar förväntningar

Amerikanska läkemedelsjätten Pfizer nådde inte analytikernas förväntningar. Bolagets storsäljare som exempelvis läkemedel mot bröstcancer sålde visserligen klart bättre än i fjol, men sämre än bedömarnas prognoser. De totala intäkterna sjönk med 1,7 pro.

BT - 02 maj 17 kl. 14:55

Pfizer missar förväntningar

Amerikanska läkemedelsjätten Pfizer nådde inte analytikernas förväntningar. Bolagets storsäljare som exempelvis läkemedel mot bröstcancer sålde visserligen klart bättre än i fjol, men sämre än bedömarnas prognoser.(TT).

Kristianstadsbladet - 02 maj 17 kl. 14:55

Pfizer missar förväntningar

Amerikanska läkemedelsjätten Pfizer nådde inte analytikernas förväntningar. Bolagets storsäljare som exempelvis läkemedel mot bröstcancer sålde visserligen klart bättre än i fjol, men sämre än bedömarnas prognoser.(TT).

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Barn hittade farlig kniv i sandlådan på en bostadsgård - flera knivar har tidigare hittats under våren

Under våren har flera vassa köksknivar hittats på gården i Kvarnbäcken i Helsingfors. Invånarna är oroliga för barnens säkerhet..

YLE - 30 minuter sedan

Bilar och postlådor vandaliserades i Forsby under veckoslutet – misstänkta pojkar greps

Fyra unga män har gripits misstänkta för ofog i Lovisa. Åtminstone har bilar och postlådor i Forsby vandaliserats vid 3-tiden på lördagsmorgonen..

YLE - 1 timme sedan

Hakkarainen döms till dagsböter för sexuellt ofredande och misshandel

Utöver dagsböter döms Hakkarainen att betala 1400 euro i skadestånd till Ruoho samt hennes rättegångskostnader..

YLE - 1 timme sedan

Hakkarainen döms till villkorligt fängelse för sexuellt ofredande och misshandel

Utöver villkorligt fängelse döms Hakkarainen att betala 1400 euro i skadestånd till Ruoho samt hennes rättegångskostnader..

YLE - 2 timmar sedan

FFC-undersökning: Mer nytta av teknologi på arbetsplatsen om arbetstagarna får vara med och fatta besluten

Arbetarnas möjligheter att vara med och påverka vid teknologiinköp verkar ha stor betydelse för hur de förhåller sig till nya teknologiska lösningar, visar en undersökning som Finlands Fackförbunds Centralorganisation har gjort. I nuläget får arbetstagarna ofta stå ut med halvfärdiga system och bristfällig utbildning..

YLE - 2 timmar sedan

Trädfällningen i Billnäs bruk skadade inte miljön

Trädfällningen i Billnäs bruk har inte orsakat någon större skada på miljön. Därför skrider Raseborgs stad inte till några åtgärder gentemot bruksägare Olli Muurainen..

YLE - 4 timmar sedan

Trafikskyddet: Var fjärde ungdom känner någon som har kört drogpåverkad

En fjärdedel av ungdomarna i åldern 15-20 år känner personligen någon som har kört ett fordon under drogpåverkan. En överväldigande majoritet anser också att köra påverkad är en allvarlig eller mycket allvarlig trafikförseelse..

YLE - 4 timmar sedan

Teuvo Hakkarainen ställs inför rätta för sexuellt ofredande och misshandel – följ direktsändningen från rätten klockan 8.45

Åtalet gäller att Hakkarainen i december med tvång försökte kyssa Veera Ruoho då hon satt i riksdagens café. Yle sänder direkt från rätten med start klockan 8.45..

YLE - 6 timmar sedan

Forststyrelsen polisanmäler markbranden i Sibbo storskogs nationalpark

Det skulle ha kunnat sluta riktigt dåligt då någon gjorde upp en lägereld i Sibbo storskogs nationalpark för två söndagar sedan. Nu har Forststyrelsen polisanmält markbranden som följde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.