YLE > Finland

Monday, 22 October, 21:29

Liknande nyheter

Taggar: Höga, förväntningargjorde att , Richard, mådde, dåligtunder sin , militärtjänstgöring Jag var som en spänd fiolsträng som bara väntade på att brista
DI - 19 nov 15 kl. 10:46

Richard Bråse: Lundins diamantfeber

Lucara Diamonds rasade 9 procent i fredags förra veckan efter att bolagets specialauktion inte nådde upp till analytikernas förväntningar.Lundinbolaget revanscherar sig omgående och med besked när bolaget gör två historiska rekordfynd..

Affärsvärlden - 02 sep 16 kl. 08:59

Vapentillverkaren klådde analytikernas förväntningar

Den amerikanska vapentillverkaren Smith & Wesson steg flera procent sent på torsdagen på en stark delårsrapport för det första kvartalet. Bolaget klådde analytikernas förväntningar på samtliga punkter och höjde sin prognos för helåret..

DI - 25 jul 18 kl. 22:28

Facebook nådde inte analytikernas förväntningar

Facebooks delårsrapport för det andra kvartalet nådde inte upp till analytikernas förväntningar vad gäller användare. Antalet månatliga användare landade på drygt 2,2 miljarder, en liten bit från analytikernas förhoppningar..

Dagens PS - 19 apr 17 kl. 11:49

Orakel som spådde valet: Trump kommer avsättas

”Jag har identifierat åtta enskilda skäl till att Trump kan ställas inför riksrätt eller avsättas och jag tror att han är mer sårbar än någon annan president i nationens historia.” Det säger professor Allan Lichtman i en intervju med amerikanska GQ. Lichtman – som DagensPS.

YLE - 14 sep 17 kl. 11:39

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka

Alla tiders populäraste idrottare i Finland – GeeBee nådde proffsboxningens mecka Ingen idrottare har varit lika populär i Finland som GeeBee på toppen av sin karriär. Han nådde proffsboxningens mecka Madison Square Garden, var på pärmen av boxningsbibeln The Ring och steg till Joe Louis andra utmanare. Inte ens Nurmi, Nykänen eller Selänne utmanar ”Gunis” stjärnstatus.

BT - 23 apr 14 kl. 08:07

Ericsson under alla förväntningar

Ericsson missar snittförväntningarna rejält för första kvartalet, och det gäller såväl vinsten som omsättning och rörelseresultat. - Klart sämre än väntat, säger Jonas Olavi, chefsaktiestrateg på Nordea.Det blev en vinst före skatt på 2,42 miljarder kronor för första kvartalet.

YLE - 23 aug 16 kl. 11:39

Sportmagasinet: Magplask eller för höga förväntningar?

OS i Rio de Janeiro on över och kritiken mot den finländska toppidrotten och toppidrottarna har inte låtit vänta på sig. Samtidigt glöms många goda prestationer bort, när framgången enbart mäts i medaljer. Sett till antalet medaljer var OS i Rio en besvikelse, ett magplask och historiskt sett de sämsta resultatet någonsin.

E24 - 24 jan 17 kl. 12:57

Alibaba vinst klådde analytikernas förväntningar

Den kinesiska e-handelsjätten Alibaba, som är listad i New York, rapporterade på tisdagen såväl omsättning som resultat som översteg analytikernas förväntningar..

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 17 kl. 14:55

Pfizer missar förväntningar

Amerikanska läkemedelsjätten Pfizer nådde inte analytikernas förväntningar. Bolagets storsäljare som exempelvis läkemedel mot bröstcancer sålde visserligen klart bättre än i fjol, men sämre än bedömarnas prognoser. De totala intäkterna sjönk med 1,7 pro.

BT - 02 maj 17 kl. 14:55

Pfizer missar förväntningar

Amerikanska läkemedelsjätten Pfizer nådde inte analytikernas förväntningar. Bolagets storsäljare som exempelvis läkemedel mot bröstcancer sålde visserligen klart bättre än i fjol, men sämre än bedömarnas prognoser.(TT).

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

”Jag ångrar inget” – uppsagd säkerhetskontrollant försvarar Rosa bandet på arbetsklädseln

Den uppsagda säkerhetskontrollanten Patrik Leppänen försvarar envist användningen av Rosa bandet på sina arbetskläder, trots varningar från arbetsgivaren..

YLE - 1 timme sedan

Ekenäs Energi köper inte Raseborgs vatten - fullmäktige debatterade länge och röstade nästan jämnt

Det blir ingen fusion mellan stadens vattenverk och elbolag. Efter en lång diskussion valde Raseborgs fullmäktige att förkasta förslaget om en fusion..

YLE - 2 timmar sedan

Döda lodjuret i Ingå skärgård: Ena repet användes för att ta upp kadavret ur vattnet - andra repets ursprung oklart

Det är inte klart vad som har hänt med det döda lodjuret som en familj hittade i Ingå skärgård på söndagen (21.10). Men kadavret togs upp ur vattnet redan i somras, berättar polisen nu..

YLE - 3 timmar sedan

Kommentar: Ingen borde vara överraskad när Timo Soini kallar miljöskydd för "onödig hysteri"

Timo Soini och partiet Blå framtid behöver all uppmärksamhet de kan få, och Soini kan sin retorik. Vare sig det handlar om miljöfrågor eller abort följer Timo Soinis utspel samma invanda mönster som tidigare..

YLE - 4 timmar sedan

Byaföreningar bjuder på skolmat i Hindhår - det handlar inte om politik utan om gemenskap

Ett initiativ av aktiva i Hindhår byaförening och Andersböle-Veckoski ungdomsförening i Borgå ledde till att 250 barn i Hindhår bildningscentrum får mat trots att JHL strejkar..

YLE - 4 timmar sedan

Emilia debuterade i Helsinki International Horseshow – ”Det kändes overkligt”

Att en 16-åring får delta Helsinki International Horseshow är inte vardagsmat. Det kändes overkligt, säger Emilia Toivola från Ekenäs som fick göra det tillsammans med stoet Top Gun 3..

YLE - 5 timmar sedan

Meteorologerna hotar med snö i slutet av veckan – dags att plocka fram vinterdäcken och skidvallan?

Efter den varma hösten kan väderleken mot slutet av veckan chockera, med snö också i landets södra delar. Enligt både Foreca och Meteorologiska institutet kan det dessutom komma rejält..

YLE - 6 timmar sedan

Nya försök att lösa tvisten om uppsägningsskyddet - samtal förs bakom kulisserna

Både regeringen och parterna på arbetsmarknaden rapporteras söka lösningar på tvisten om uppsägningsskyddet..

YLE - 6 timmar sedan

Browder lämnade in utredningsbegäran om Nordeas pengatvätt i Finland

527 Nordeakonton är inblandade, enligt Helsingin Sanomat, och värdet på de inblandade pengarna uppges vara 234 miljoner euro..

YLE - 6 timmar sedan

Fritt fram att hämta mat - men skolköken i Raseborg hålls stängda under strejken

Många lokala företagare har önskat hjälpa till då det blev klart att barn och äldre riskerar bli utan mat under JHL-strejken. Tillträde till köket är ändå inte möjligt då man måste ta strejkregler, hygien och dyra maskiner i beaktande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.