Vagabond > Utrikes

Tuesday, 22 January, 03:44

Vagabond - 14 jun 18 kl. 11:15

Vagabond får fler läsareDe flesta svenska tidningar får färre läsare när allt fler väljer skaffa sig information via digitala medier. Men Resemagasinet Vagabond är undantaget från den dystra trenden. Vi får istället stadigt fler läsare..
Läs mer på Vagabond
Läs mer om:
Resemagasinet Vagabond

Dela artikeln

173 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vagabondfår , fler, läsare
Vagabond - 31 jan 13 kl. 11:06

Vagabond får fler läsare

Ljus i mediemörkret. Det är svåra tider för landets tidskrifter. Under flera år har antalet läsare blivit färre.

Nya Wermlands Tidningen - 09 mar 18 kl. 06:00

NWT:s tidningar når fler och fler läsare

Den traditionella papperstidningen tappar mark.Men NWT behåller greppet och når fler läsare i dag än någonsin tidigare..

Nya Wermlands Tidningen - 10 mar 18 kl. 06:00

Provinstidningen når fler och fler läsare

Den traditionella papperstidningen tappar mark. Men PD når faktiskt fler läsare i dag än någonsin tidigare..

Alingsås tidning - 28 aug 18 kl. 05:30

Allt fler alingsåsare hittar ut

Friskvårdsprojektet Hitta ut lockar allt fler alingsåsare att ge sig ut i skog och mark. Hittills i år är det 33 procent fler än vid samma tid förra året.
– Det rullar på bra och vi är mycket nöjda med uppslutning och uppskattning, säger projektledaren Lennart Hålsjö, OK Skogshjortarna.

Nerikes Allehanda - 21 feb 14 kl. 08:55

NA backade 2 900 ex - "fler läsare än nånsin"

NA papperstidning tappade 2 900 exemplar under 2013. Trots det kan tidningschefen Katrin Säfström se ljusglimtar. - Vi har aldrig haft fler läsare än nu och vi ser en ökad efterfrågan på den digitala marknaden..

BT - 24 sep 17 kl. 20:17

Fler boråsare ska dra åt skogen

Hestra IF får kommunalt bidrag till en projektledartjänst för att driva friskvårdskonceptet hittaut. Syftet är att locka ännu fler boråsare till skogs..

Blekinge Läns tidning - 09 mar 18 kl. 23:02

BLT når fler läsare - kraftig ökning på två år

BLT har ökat sin räckvidd och hittar fler läsare..

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

Vagabond ökar antalet läsare

I den senaste mätningen från undersökningsföretaget Orvesto ökar Vagabond antalet läsare. Samtliga konkurrenter har tappat läsare..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

NWT når fler läsare

Fler läser Nya Wermlands-Tidningen!Under förra året ökade NWT:s räckvidd med 2 000 personer.Tidningen når nu 110 000 läsare..

BT - 28 jan 16 kl. 10:52

År för år – Så många fler boråsare har vi blivit

För varje år mellan 2005 och 2015 har allt fler människor kunnat kalla sig boråsare. Under tioårsperioden har kommunen växt med nära 9 000 invånare. Se utvecklingen i grafiken nedan..

Fler nyheter från Vagabond

Vagabond - 13 timmar sedan

Wien i vårskrud

Wien är en fantastiskt vacker stad där Mozart, Beethoven och flera andra kända kompositörer skapade sina mest berömda verk. Men Wien är mer än Mozart och wienervals. Praktfulla slott, som Schönbrunn och Hofburg, och magnifika parker och monument påminner om att Wien en gång var medelpunkt i det mäktiga Habsburgska riket.

Vagabond - 14 timmar sedan

26 tips till Seoul – Sydkoreas coola nöjesmecka

Sydkoreas huvudstad är en mångmiljonstad och ett neonblinkande virrvarr där natten är kung och selfiepinnarnas kamerablixtar blinkar non-stop. Vi guidar till de skönaste kvarteren, bästa shoppingställena och sevärdheterna du inte vill missa..

Vagabond - 18 timmar sedan

Vagabond listar: 6 bästa städerna 2019

I år lyfter vi Philadelphia som är ett spännande alternativ till haussade New York. Vi reser också gärna till indiska Varanasi, sydkoreanska Busan, partystaden Beirut och matstäderna Lyon och Mexico City..

Vagabond - 18 jan 19 kl. 13:24

Vagabond listar: Bästa resmålen 2019

Var finns de finaste stränderna, intressantaste städerna och mäktigaste naturupplevelserna? Och vart reser jag för minimalt ekologiskt avtryck? För tionde året i rad listar Vagabonds vittberesta redaktion världens bästa resmål..

Vagabond - 18 jan 19 kl. 12:49

Ryssland: Tiumen genom en locals ögon

Vad gör man i sibiriska Tiumen? En stad som knappt är omnämnd i reseguiderna. Vi testade nätbaserade tjänsten Showaround som sammanför resenärer och lokalbefolkning..

Vagabond - 17 jan 19 kl. 16:28

Ungdomar får chansen att utforska Europa gratis

För andra året i rad får tusentals 18-åringar i Europa möjlighet att tågluffa gratis. Detta tack vare ett initiativ från EU..

Vagabond - 17 jan 19 kl. 15:15

Hit reste vi under 2018 – intresset för exotiska resmål ökade

Den varma sommaren 2018 resulterade i en del nya restrender bland svenskarna. Nu reser vi inte endast för sol och värme, utan för upplevelsernas och erfarenheternas skull – gärna till ett exotiskt resmål..

Vagabond - 16 jan 19 kl. 16:35

Följ med Vagabond på tågresa till Italien

Att resa med tåg är ett mål i sig. Förflyttningen blir en del av reseupplevelsen. Du kan samtala med dina medresenärer, beställa en öl eller ett glas vin i restaurangvagnen, läsa en god bok eller bara luta dig tillbaka och njuta av landskapet som passerar..

Vagabond - 15 jan 19 kl. 13:12

Gratis wifi på Norwegians långdistansflyg

Norwegian ska installera wifi på sina långdistanslinjer. Det betyder att passagerare som flyger mellan Europa och Nord- och Sydamerika samt mellan Europa och Asien kommer få möjlighet att surfa, läsa mejl och hålla sig uppdaterade på sociala medier under flygturen..

Vagabond - 15 jan 19 kl. 10:49

5 resor där det går snabbare att åka tåg än att flyga

Att ta tåget är inte bara mer miljövänligt än att flyga, ibland går det faktiskt mycket snabbare också..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.