Expressen > Nyheter

Sunday, 24 June, 12:59

Expressen - 14 jun 18 kl. 08:08

Sparkade generaldirektören får nytt jobb av regeringen



Ann-Marie Begler sparkades plötsligt som generaldirektör för försäkringskassan.Nu får hon ett nytt uppdrag av regeringen – som särskild utredare för att stävja bidragsbrott och välfärdsfusk, skriver Aftonbladet.– Hon ska ta fram en samordnad funktion för alla statliga utbetalningar i välfärdssystemen, säger en regeringsskälla till Aftonbladet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Marie Begler, Försäkringskassan, Aftonbladet

Dela artikeln

426 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sparkade, generaldirektörenfår , nytt, jobbav , regeringen
DI - 14 jun 18 kl. 20:46

Sparkade generaldirektören Begler ska utreda välfärdsfusk

Försäkringskassans sparkade generaldirektör Ann-Marie Begler har fått ett nytt uppdrag av regeringen: stoppa välfärdsfusket. Efter mindre än tre år på myndigheten fick hon lämna posten i april, trots att hon gjort vad regeringen bett om: sparat miljoner och fått ner sjuktalen..

NSD - 13 sep 13 kl. 06:20

Sparkade landstingschefen på nytt jobb ? igen

Han fick sparken som chef för Regionala enheten och utsågs i stället till projektledare för bildandet av Region Norrbotten.Redan innan han hann börja har Kurt-Åke Hammarstedt återigen fått ett nytt jobb av landstingsledningen..

Expressen - 18 maj 18 kl. 16:30

Sparkade generaldirektören väljer mellan två olika jobb

Regeringen försöker akutlösa vad sparkade chefen för Försäkringskassan ska göra i regeringskansliet.Ann-Marie Begler – med en månadslön högre än socialminister  Annika Strandhäll – har nu erbjudits att välja mellan två olika jobb.– Diskussioner pågår, bekräftar Birgitta Karlsson, personalchef på Socialdepartementet..

SR - 07 jul 17 kl. 17:59

Sparkade generaldirektören: Jag såg ingen annan utväg

Transportstyrelsens förre generaldirektör Maria Ågren straffas med dagsböter efter att hon tillgängliggjort uppgifter som skulle kunna hota Sveriges säkerhet. Till Ekot säger hon att det var en felaktig bedömning..

DI - 11 okt 17 kl. 16:23

It-skandalen: Facket tar strid för sparkade generaldirektören

Fackförbundet Sveriges Ingenjörer begär tvisteförhandling med arbetsgivarsidan om avskedandet av Transportstyrelsens förra generaldirektör Maria Ågren från regeringskansliet. Det framgår av ett pressmeddelande   .

Aftonbladet - 20 sep 12 kl. 13:39

Efter festskandalen - Lugnet får nytt jobb

Annie Lööf ger Tillväxtverkets förra generaldirektör nytt jobb.

Nyhetskanalen - 20 sep 12 kl. 12:39

Lugnet får nytt jobb inom gruvnäringen

Tillväxtverkets sparkade chef Christina Lugnet har fått nytt jobb av närings- minister Annie Lööf (C).Lugnet ska samordna gruvnäringens expansion på flera platser i mellersta och norra Sverige. Frågor som omfattas av uppdraget är att sammanställa behovet av bland annat bostäder och infrastruktur.

DI - 04 aug 17 kl. 17:58

Petade generaldirektören tar strid för jobbet

Transportstyrelsens sparkade generaldirektör Maria Ågren tar strid för sitt jobb, rapporterar Sveriges radio. Tillsammans med en facklig företrädare har hon begärt företräde inför Statens ansvarsnämnd..

Kristianstadsbladet - 22 aug 13 kl. 08:56

Borstam nära ett beslut - på väg mot nytt jobb

Foto: Bosse Nilsson
Näringslivet får vänta. Allt lutar nu åt att Thomas Andersson Borstam satsar på ett nytt jobb inom fotbollen.
Mjällby AIF:s sparkade sportchef är nära ett beslut ?

SR - 04 aug 17 kl. 17:07

Transportstyrelsens sparkade generaldirektör tar strid om jobbet

Den förra generaldirektören vid Transportstyrelsen, Maria Ågren, kommer att ta strid för att få behålla sin tjänst..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Smällen efter värmeböljan: Elpriserna rusar till hösten

Band du ditt elpris i vintras?Grattis, du är en vinnare.Torkan och värmen i maj kan pressa upp priserna i höst, visar prognoser som Energimarknadsbyrån tagit del av..

Expressen - 45 minuter sedan

Miljöpartiet tappar flest kandidater till andra partier

Miljöpartiet är det parti som tappat flest kandidater i förhållande till hur många som tillkommit sen valet 2014.För Centerpartiet och Sverigedemokraterna är utvecklingen motsatt, skriver SVT Nyheter.– Det är de två partier som väljarna uppfattar som mest principfasta just nu, säger statsvetaren Jenny Madestam..

Expressen - 1 timme sedan

25 skadade när hus exploderade

Minst 25 personer skadades när ett hus exploderade i tyska staden Wuppertal.Flera våningar är raserade efter smällen och efterföljande brand..

Expressen - 1 timme sedan

Värmen är tillbaka – nu blir det 25 grader

Lagom till semestertiden trycks temperaturen upp igen. I början av vecka blir det stora solen på de flesta håll i landet.– Det blir varmare dag för dag, säger Tora Tomasdottir, meteorolog på väderinstitutet Storm.

Expressen - 1 timme sedan

Två bilar i frontalkrock

Två bilar har krockat på väg 50 i Borlänge kommun.– Det är tre drabbade personer, som sitter kvar i fordonet och blöder enligt initiala uppgifter, säger Peter Persson, vakthavande befäl på polisen i Region Bergslagen..

Expressen - 2 timmar sedan

Marianna var rädd att barnet skulle dö – kom över sin rädsla med ny metod

Efter en lång resa och nio missfall blev Marianna Johnsson Hägglund äntligen gravid genom IVF – men rädslan för det värsta tog över glädjen. Tack vare att barnmorskan Jenny Jonsson var med under hela graviditeten och förlossningen kom hon till slut över sin skräck. – När jag träffade Jenny kände jag mig lugn, säger Marianna Johnsson Hägglund.

Expressen - 2 timmar sedan

Person upptäckte inbrott – i tumult med tjuven

Personal till en träningsanläggning i Kvillebäcken upptäckte att dörren till lokalen var uppbruten.Snart stod det också klart att inbrottstjuven var kvar i lokalen.– Tumult stod, men personen lyckades hålla kvar tjuven, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i Region Väst..

Expressen - 2 timmar sedan

Polisanmälde sin egen make – efter upptäckten i hans telefon

Den irländska tvåbarnsmamman Mollie Clarke, 21, trodde först att hennes nyblivna make, den 25-årige Richard Cooper, var otrogen.Hon hade fel – men i hans telefon skulle något helt annat uppdagas.– Jag kastade telefonen i chock, säger hon enligt brittiska Metro..

Expressen - 5 timmar sedan

Erdogans fru kritiseras efter hon hyllat harem

Recep Tayyip Erdogan, 64, jagar ytterligare en mandatperiod i Turkiet. Vid sin sida har han som vanligt sin hustru sedan 40 år tillbaka – Emine Erdogan, 63.Samtidigt som intervjuerna är sällsynta så följer hon inte sällan med på möten med några av världens mäktigaste ledare.

Expressen - 3 timmar sedan

Två poliser skjutna i USA

Två poliser har skjutits vid en skottlossning i San Diego, uppger Fox News.En person har gripits..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.