Mobil > Teknik

Monday, 24 September, 19:04

Mobil - 14 jun 18 kl. 09:49

IOS-uppdatering sätter stopp för polisens upplåsningsenhetApple bekräftar nu att en kommande IOS-uppdatering kommer att förhindra Graykey-upplåsning av Iphone-enheter som inte varit upplåsta på över en timme..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
IOS, Graykey, Iphone

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IOS-uppdatering, sätter, stoppför , polisens, upplåsningsenhet
Dagensanalys.se - 08 okt 17 kl. 17:43

Din iPhone blir INTE långsammare efter varje iOS-uppdatering

Vi har alla sagt det – att mobilen blir F#!* långsammare efter varje uppdatering – och funderat på att slänga ut den genom fönstret. Nu visar en studie att vi faktiskt har fel.

SvD - 25 sep 14 kl. 09:15

Apple drog tillbaka IOS 8-uppdatering

Strulet fortsätter för Apples nya Iphone 6 och 6 plus. I går släpptes den första uppdateringen av nya programvaran IOS 8 – men drogs tillbaka bara timmar senare, efter klagomål om att den bland annat stört de nya modellernas förmåga att ringa samtal..

IDG - 15 jul 11 kl. 23:17

Uppdatering för iPad, iPhone och iPod Touch

Nya iOS 4.3.4 sätter stopp för den senaste jailbreaklösningen.

IDG - 07 jan 14 kl. 20:23

Tredje betaversionen av iOS 7.1 är här

Apple fortsätter att finslipa på nästa uppdatering för iPhone, iPad och iPod Touch..

IDG - 20 jan 14 kl. 20:23

Fjärde betaversionen av iOS 7.1 är här

Apple fortsätter att finslipa på nästa uppdatering för iPhone, iPad och iPod Touch..

IDG - 04 feb 14 kl. 20:04

Femte betaversionen av iOS 7.1 är här

Apple fortsätter att finslipa på nästa uppdatering för iPhone, iPad och iPod Touch. .

Dagensanalys.se - 07 apr 16 kl. 11:31

Facebook fortsätter satsningen på livevideos

Facebook har under det senaste halvåret eller så verkligen intensifierat sin lansering av live-videos för mobiltelefoner. Nu kommer man med en rätt radikal uppdatering för Facebooks app, exempelvis en integrerad videohubb. Men målet att underlätta såväl skapande som tittande på live-videos så kommer snart alla (iOS såväl som Android) att se sin Messenger-ikon i appens högra ruta ersättas av en livevideo-tabb, som leder till en hubb för Facebook Live.

DN - 02 aug 16 kl. 15:57

Apple ersätter revolver-emoji med en vattenpistol


Efter en rad uppmärksammade skjutningar i USA ger sig mobiljätten Apple in i antivåldsdebatten. I höstens uppdatering av programvaran iOS 10 för Iphone och Ipad ersätts revolver-emojin med en illgrön vattenpistol..

Nyheter 24 - 30 nov 13 kl. 12:31

Apple och iPhones – ett stort problem för svensk polis"Kan inte uttala mig"

SVERIGE. Hos polisen i Halland beslagtas omkring 1 000 mobiler varje år. Mobilerna, som mestadels är av märket iPhone, misstänks ofta innehålla viktigt bevismaterial i form av sms, bilder eller ljudfiler.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 3 timmar sedan

Huawei övertygade om att Kirin 980 slår Apples A12 Binoic-chipp

Huaweis nya mobilchipp Kirin 980 kommer att ha betydligt högre prestanda än Apples nya A12 Bionic-chipp. Det har åtminstone Huawei sagt sig vara övertygade om, i samband med en produktpresentation i Dubai..

Mobil - 3 timmar sedan

”Inga planer på att knoppa av Honor från Huawei”

Honor har på ganska snabbt tid gått från att ha varit ett namn på en serie telefoner från Huawei till att uppfattas mer och mer som ett fristående märke, och rykten om att verksamheten skulle knoppas av och bli ett eget bolag har cirkulerat under lång tid. Men Honor-chefen Zhao Ming förnekar nu bestämt att det finns några sådana planer..

Mobil - 8 timmar sedan

Hållbarhetstest: Iphone XS Max mycket tåligare än Iphone X

Den är gjord nästan helt i glas och det gör riskerna för skador när du tappar den fortsatt hög, men Squaretrade som testat hållbarheten i Iphone XS och Iphone XS Max är imponerade över framförallt hur mycket den nya Iphone XS Max tål..

Mobil - 7 timmar sedan

Test: Brusreducerande hörlurarna Sony WH-1000X M3 är i en egen klass

Sonys senaste brusreducerande hörlurar överträffar vad vi tidigare hört..

Mobil - 8 timmar sedan

Nu får Oneplus 6 Android 9.0 Pie

Oneplus har börjat rulla ut sin första uppdatering till Android 9.0 Pie, och i Sverige får Oneplus 6 uppdateringen den 26 september..

Mobil - 9 timmar sedan

Youtube Music får bättre musikkvalitet

Den senaste uppdateringen av Youtube Musig ger den utlovade förbättringen av ljudkvalitet, men man har inga planer på HD-ljud..

Mobil - 9 timmar sedan

Rykte: Galaxy S10 kommer i en version utan böjda skärmkanter

Sedan Galaxy S8 lanserades kommer alla Samsungs Galaxy-flaggskepp med böjda skärmar. Men med kommande Galaxy S10 kan den helt platta skärmen göra comeback, åtminstone om man får tro techläckaren Ice Universe..

Mobil - 9 timmar sedan

Sverige är det starkaste europeiska fästet för Oneplus

Den kinesiska uppstickaren Oneplus vinner allt mer mark med sina telefoner, som erbjuder tämligen god prestanda till ett förhållandevis lågt pris. Och enligt färska siffror från Counterpoint så är Sverige det starkaste fästet i Europa..

Mobil - 21 sep 18 kl. 15:25

Nu finns Apple Iphone XS och XS Max i svenska butiker – här är den billigast

Idag den 21 september började nya Iphonemodellerna att säljas och de första som förbeställt har fått sina telefoner levererade..

Mobil - 21 sep 18 kl. 14:40

Huawei går starkt framåt i Sverige

Färska siffror från analysfirman GFK visar att Huawei går starkt framåt på den svenska marknaden, något som sannolikt kan tillskrivas de nya P20-telefonernas popularitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.