Expressen > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:42

Expressen - 14 jun 18 kl. 10:33

Får inte en krona efter misstaget med bank-IDHär är misstagen du ska undvika med ditt mobila bank-ID.Fyra fall av bedrägerier har specialgranskats av Allmänna reklamationsnämnden (ARN).Tre har rätt till ersättning – ett offer som blivit av med 120 000 får inte ett öre.Nämnden slår ner på en rad fel som den drabbade gjort sig skyldig till..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
ID, Allmänna, ARN

Dela artikeln

124 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Får inte en kronaefter , misstagetmed , bank-ID
DN - 6 timmar sedan

Bank-id-chefen: Vi har en säker produkt

Bank-id:s vd beklagar bedrägerierna som pågår bland annat på deras plattform, men påpekar samtidigt att ansvaret till viss del ligger på användaren.  – Här måste man tänka på att det är en kedja där många involverade har ett ansvar, säger Johan Fredriksson, vd på Finansiell id-teknik. .

DI - 2 timmar sedan

Deutsche Bank cashar in på turkisk misär

Den problemtyngda tyska jätten Deutsche Bank kan trösta sig med ett par lukrativa handelsveckor. Enligt nyhetsbyrån Bloomberg har storbanken kammat hem närmare 321 miljoner kronor under den turkiska lirans branta ras..

DI - 2 timmar sedan

Norges Bank lämnar styrräntan oförändrad

Norges Bank lämnade styrräntan oförändrad på torsdagen. Folioräntan ligger därmed kvar på 0,50 procent..

DI - 30 dec 17 kl. 17:34

Danske Bank varnar för bitcoin men tror e-krona är framtiden

Bitcoin har varit på allas läppar under det gångna året och handeln hos privatspararna har ökat explosionsartat. Men nu vill Danske Bank varna för kryptovalutans baksida. "Man ska veta att det är lika stor risk att förlora pengar på investeringen", säger Lars Sjögren på Danske Bank..

Realtid - 27 feb 12 kl. 14:44

"Verkliga värdet på fordran är en krona"

I stället för att kräva återbetalning från HQ Bank avyttrande Mats Qviberg (på bilden) förlagslånet för en krona, vilket därmed är det verkliga värdet på fordran, enligt HQ:s ombud Victor Magnell..

The Local - 08 maj 13 kl. 13:32

Borg calls for action over strong krona

Swedish Finance Minister Anders Borg has said the country's central bank should keep an eye on the increasingly strong krona, with further currency appreciation a potential threat to the country's export-driven economy.    .

DI - 22 jul 13 kl. 11:18

Ericsson: Deutsche Bank sänker riktkurs

Deutsche Bank sänker riktkursen för Ericsson med en krona till 85 kronor efter rapporten för det andra kvartalet. Köp-rekommendationen upprepas, rapporterar Dow Jones Newswires. Resultatet var något svagare än väntat på grund av valutaeffekter och svaghet inom Support Solutions.

DI - 19 jun 14 kl. 16:14

Norges bank sänker Sveriges krona

Oväntat mjuka tongångar från Norges Bank fick den norska kronan att försvagas på torsdagen. Också den svenska kronan tappade..

TA - 17 feb 14 kl. 10:48

"Krona för krona" för nya reformer

Nu är det slut på stimulanser. Allt regeringen vill göra under de kommande åren måste finansieras "krona för krona", sade statsminister Fredrik Reinfeldt i dag.
Ett nytt läge råder nu i ekonomin och regeringen kommer inte att föreslå några fler skattesänkningar de närmaste åren, sade Reinfeldt på en pressträff.

BT - 17 feb 14 kl. 10:49

"Krona för krona" för nya reformer

Nu är det slut på stimulanser. Allt regeringen vill göra under de kommande åren måste finansieras "krona för krona", sade statsminister Fredrik Reinfeldt i dag. Ett nytt läge råder nu i ekonomin och regeringen kommer inte att föreslå några fler skattesänkningar de närmaste åren, sade Reinfeldt på en pressträff.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Beskedet från Alliansen: Inga miljözoner 2020

En av valets viktigaste frågor för landets bilägare är den om miljözoner. Ska den som äger en dieselbil hindras köra i vissa delar av våra städer?Nu har Alliansen i Stockholm bekänt färg i frågan.

Expressen - 15 minuter sedan

Trygg-Hansas vd avgår efter bråk med ledningen

Trygg-Hansas vd Niclas Ward avgår med omedelbar verkan, skriver nyhetsbyrån Finwire.Orsaken är meningsskiljaktigheter med högsta ledningen..

Expressen - 15 minuter sedan

Drottningens unika inbjudan – för första gången på 10 år

Drottning Margrethe är på semester i Sydfrankrike. Då passar hon på att återuppliva en tradition som vilat i tio år. – Hon skickar en viktig signal, säger den danska kungaexperten Lars Hovbakke Sörensen.

Expressen - 15 minuter sedan

Brand i villa – räddningstjänst på väg

En villa brinner utanför Ystad. Branens omfattning är oklar men enligt de första rapporterna ska inga människor befinna sig i byggnaden..

Expressen - 30 minuter sedan

Brottsmisstankar mot Allra-profilen skrivs av

Flera av brottsmisstankarna  mot Allra-profilen Alexander Ernstberger skrivs av.Uppgiften bekräftas av kammaråklagare Thomas Hertz.Det gäller misstanken bland annat grov trolöshet mot huvudman – ett brott som kan ge sex års fängelse.

Expressen - 30 minuter sedan

Katies starka ord efter ansiktstransplantationen

22-åriga Katie Stubblefield blev av med halva sitt ansikte. Nu är hon den yngsta personen i USA som fått ett nytt ansikte via transplantation.– Jag har fått en ny chans att leva, säger Katie..

Expressen - 45 minuter sedan

Yara-mördarens nya utbrott inne i fängelset

Åttaårige Yaras mördare, den livstidsdömde Amani Madi, 35, har på nytt fått en varning i fängelset. Den här gången fick hon raseriutbrott och kallade kriminalvårdare för respektlösa, psykopater och dumma i huvudet, skriver SVT Blekinge.Amani Madi dömdes mot sitt nekande tillsammans med sin make för att ha misshandlat sin fosterdotter Yara till döds med en brödkavel..

Expressen - 1 timme sedan

Politikernas svar till bilbrännarna: "Dumheter och nonsens"

Den maskerade mannens förklaring till bilbränderna – att polisen är "brutal och trakasserar människor utan grund" – totalsågas av partiledarna. Moderatledaren Ulf Kristerson vill att de som ligger bakom brotten ska tvingas bort från sina bostadsområden.– Alla de här låtsasförklaringarna om att det är synd om människor och att det är därför de sätter eld på bilar, det tycker jag är nonsens.

Expressen - 1 timme sedan

Polisen: Tre män till stoppades i Turkiet

Den 18-årige mannen som misstänks för bilbränderna i Göteborg flydde landet och greps i Turkiet.Samtidigt stoppades ytterligare tre personer i hans sällskap.– De är också stoppade av turkisk polis, säger Christian Nylén, biträdande lokalpolisområdeschef i Göteborg syd..

Expressen - 1 timme sedan

Jimmie Åkessons strikta diet: ”Väger varje tomat”

Enligt SD:s partiledare Jimmie Åkesson har sommaren inneburit "rätt många extrakilon" – därför går han på en strikt diet i en hel månad nu. – Jag får lägga mig hungrig varje kväll, säger han i SR:s program "Det politiska spelet", som gjorde en livesändning med partiledaren på Facebook. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.