Skånskan > Opinion

Monday, 18 June, 11:46

Skånskan - 14 jun 18 kl. 09:43

Fler jobb i nya lokalerHörby För drygt ett år sedan fick Hörby kommun en arbetsmarknadsenhet. I tisdags invigdes de nya lokalerna.
– Nu har vi ändamålsenliga lokaler, säger Roger Ivarsson som är arbetsmarknadschef.Enheten huserar sedan i tisdags där Arbetsförmedlingen förut låg på Slagtoftavägen 1.
– Vi invigde lokalerna med pompa och ståt, berättar Roger Ivarsson.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
För, Hörby, Roger Ivarsson, Arbetsförmedlingen, Slagtoftavägen, Susanne Meijer, Johan Eriksson, Ivarsson, Sverige, Eslöv, Hörbylokalerna

Dela artikeln

41 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, jobbi nya , lokaler
Alliansfritt Sverige - 04 jun 12 kl. 19:35

MUF:s 10 bästa förslag för fler jobb

JOBB. MUF har släppt årets kanske märkligaste politiska dokument: 100 idéer för fler jobb. Rapporten ingår i den besynnerliga kampanjen Vi jobbar på det - och aldrig har en politisk kampanj haft ett mer passande namn.

BT - 10 sep 12 kl. 11:07

Sänkt moms skapade fler jobb

Sänkningen av restaurangmomsen har skapat fler jobb. Frågan är varför Socialdemokraterna vill riva upp reformen och därmed äventyra viktiga jobb för unga männi-skor, skriver Henrik von Sydow och Annette Carlson. Aktuella siffror från Arbetsförmedlingen visar att jobben inom restaurangbranschen nu ökar i omfattning.

SmålandsPosten - 22 apr 14 kl. 08:07

Vi satsar på ökad kunskap och fler jobb

Alliansens nya reformer syftar till att öka kunskapen och stärka arbetskraften för långsiktig sysselsättning. Stora resurser läggs på att förbättra resultaten i skolan. Vi tror på att börja tidigt och satsar bland annat på förskolelyftet och lågstadielyftet, skriver Katarina Brännström, riksdagsledamot (M).

SmålandsPosten - 02 dec 14 kl. 07:03

Matchning ger möjlighet till fler jobb i Kronoberg

Vi ser ?dag ett antal styrkeområden att bygga vidare på i Kronobergs län. Det handlar om industrin, IT-sektorn och vård och omsorg, skriver Olof Björkmarker (S), tillträdande ordförande, regionala utvecklingsnämnden, Region Kronoberg.

BT - 08 maj 12 kl. 13:25

Jobbskatteavdraget ger fler jobb

Jobbskatteavdragets effekter i form av fler jobb och minskat utanförskap sätter nu ett allt tydligare avtryck i vardagen. Sambandet styrks i den utvärdering av jobbskatteavdragets effekter som finansdepartementet presenterade i samband med den ekonomiska vårpropositionen. Frågan är varför Socialdemokraterna motsätter sig skattesänkningar för vanligt folk som ger jobb och minskar utanförskapet?

BT - 29 nov 12 kl. 14:11

Efterfrågan skapar fler jobb i Sverige

Nu duggar varslen tätt. I Sverige och i Sjuhärad. Det oroar.

BT - 10 jan 14 kl. 12:52

Fler jobb ? inte sänkta skatter

Den borgerliga regeringen sätter inte jobben främst. Istället för att investera i jobb prioriterar regeringen hela tiden nya sänkta skatter. I nästan varje budget som regeringen har presenterat så har stora skattesänkningar tagit det mesta av budgetutrymmet.

SmålandsPosten - 15 jan 14 kl. 06:18

Kronoberg behöver fler jobb ? inte sänkta skatter

Nu behövs en ekonomisk politik för full sysselsättning. Den höga arbetslös­heten måste pressas tillbaka. Ett samhälle där alla som kan arbetar efter sin förmåga och sina förutsättningar, skapar förutsättningar för ett gott samhälle, skriver Karl-Petter Thorwaldsson, ordförande LO och Annelie Nordström, ordförande Kommunal.

BT - 10 jan 13 kl. 13:30

Sänkta skatter skapar fler jobb

Jag har ju blivit beskylld av en del politiska motståndare för att både tala osanning och fuska med statistik när jag har hävdat att den sänkta restaurangmomsen har skapat fler jobb. Men häromdagen kom ännu ett bevis på att jag haft helt rätt i min beskrivning. En undersökning som TT låtit Statistiska Centralbyrån göra visar att antalet anställda i restaurangbranschen var ungefär 5 000 fler under tredje kvartalet 2012 än samma kvartal 2011.

Barometern - 04 sep 13 kl. 12:02

Frihandel för fler jobb

handel ?Det är oerhört positivt att EU och USA nu inlett förhandlingar om vad som förhoppningsvis mynnar ut i ett genomgripande och heltäckande avtal för handel och investeringar.? Under de senaste åren har vi upplevt den värsta globala ekonomiska krisen sedan 1930-talet.

SmålandsPosten - 14 apr 14 kl. 09:06

Mer kunskap med fler jobb och ordning i ekonomin

Ansvar för ekonomin är själva ryggraden i Nya Moderaternas löfte till Växjö. Ansvar har blivit och ska fortsätta vara synonymt med Alliansen. Sedan 2006 har vi tillsammans tagit ansvar för Växjö och resultaten av det passerar ingen obemärkt förbi.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 14 timmar sedan

Motorcykel körde av vägen

Trelleborg Olyckan inträffade på väg 101, i höjd med Tingbacken. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmas till platsen 20.44.

Skånskan - 17 timmar sedan

Snäckor skapar ljud i parken

Lund Snäckor som rasslar, knackar, bubblar, sjunger. När konstnären James Brewster leker med ljud gör han det med hjälp från både naturen och publiken.Vem som helst komma till Stadsparken och, genom vackra snäckskalsformade hörlurar, ta del av de märkliga ljud som skapas när man till exempel blåser in luft i en stor snäcka under vattnet, eller åstadkommer ett stillsamt men taktfast knackande genom att få stora snäckskal att röra sig mot akvariets botten.

Skånskan - 18 timmar sedan

Första, andra, fyrtiotredje – såld!

Norra Rörum På söndagen befann sig runt 2 000 personer på idrottsplatsen i Norra Rörum när det för 43:e året i rad anordnades loppmarknad och auktion där.När klockan slog elva släpptes bandet och den stora folksamling som samlats vid fotbollsplanen rusade in till marknadsområdet.
Bara några minuter senare hade Stig Olle Nilsson från Tyringe hittat sitt första fynd för dagen – en lyktstolpe.

Skånskan - Igår: 10:01

Bil brann på pendlarparkering

Rolsberga Strax efter klockan 03 natten mot lördagen brann en bil på en pendlarparkering vid E22:an i höjd med Rolsberga. Polis och räddningstjänst larmades till platsen och då ingen naturlig brandorsak kunde konstateras, upprättades en anmälan om skadegörelse. Ingen skadades i samband med branden och ännu har ingen gripits..

Skånskan - Igår: 07:41

Bilar brann på Söderkulla

Strax efter 01.00 under natten mot söndag kallades polis och räddningstjänst till Söderkullagatan med anledning av en bilbrand.Elden kunde släckas men innan dess han den sprida sig till ytterligare en bil i närheten.

Skånskan - Igår: 20:57

Man med misstänkt vapen vid Kävlingeån

Kävlinge Allmänheten slog larm efter att en man setts med ett revolverliknande föremål intill Kävlingeån på lördagskvällen. Personer som grillade intill Kävlingeån såg en man som bar på ett revolverliknande föremål. Polisen larmades 19.

Skånskan - Igår: 21:00

60-talsvilla på 97 kvadratmeter såld i Eslöv – priset: 1 870 000 kronor

Eslöv Försäljningen av huset på adressen Rårödsvägen 18 i Eslöv är nu klar. Nya ägare blir Emine och Nexhat Muqiqi, 37 och 39 år, som köper fastigheten av Ester Maj-Britt Larsson. Huset är byggt 1967 och har en boyta på 97 kvadratmeter.

Skånskan - Igår: 21:00

179 kvadratmeter stor villa i Hörby såld för 1 280 000 kronor

Hörby Försäljningen av fastigheten på Askeröd 1050 i Hörby är nu klar. Nya ägare är Amanda Nielsen, 27, och Linus Jeppsson, 28, och säljare är Per Inge Jörgen Andersson, Mats Rickard Andersson, Hans-Göran Conny Barnekow och Marie Anett Anderberg. Huset har en boyta på 179 kvadratmeter.

Skånskan - Igår: 21:00

Villa på 179 kvadratmeter såld i Blentarp – priset: 2 495 000 kronor

Blentarp Marie Nilsson, 27, och Kewe Johansson, 35, är nya ägare till huset på Regnbågsvägen 2 i Blentarp. Det 179 kvadratmeter stora huset är byggt 1992. Säljare är Carina och Mats Richard Engström.

Skånskan - Igår: 21:00

80 kvadratmeter stor villa i Höör såld för 870 000 kronor

Höör Nu är det klart vem som köpt huset på Sjunnerupsvägen 17 i Höör av Mikael Pedersen. Nya ägare är Annica Maria och Bengt Tage Åström, 65 och 63 år, från Sandviken. Priset blev 870 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2018.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.