Skånskan > Opinion

Friday, 17 August, 15:08

Skånskan - 14 jun 18 kl. 09:43

Fler jobb i nya lokalerHörby För drygt ett år sedan fick Hörby kommun en arbetsmarknadsenhet. I tisdags invigdes de nya lokalerna.
– Nu har vi ändamålsenliga lokaler, säger Roger Ivarsson som är arbetsmarknadschef.Enheten huserar sedan i tisdags där Arbetsförmedlingen förut låg på Slagtoftavägen 1.
– Vi invigde lokalerna med pompa och ståt, berättar Roger Ivarsson.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
För, Hörby, Roger Ivarsson, Arbetsförmedlingen, Slagtoftavägen, Susanne Meijer, Johan Eriksson, Ivarsson, Sverige, Eslöv, Hörbylokalerna

Dela artikeln

43 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, jobbi nya , lokaler
Alliansfritt Sverige - 04 jun 12 kl. 19:35

MUF:s 10 bästa förslag för fler jobb

JOBB. MUF har släppt årets kanske märkligaste politiska dokument: 100 idéer för fler jobb. Rapporten ingår i den besynnerliga kampanjen Vi jobbar på det - och aldrig har en politisk kampanj haft ett mer passande namn.

BT - 10 sep 12 kl. 11:07

Sänkt moms skapade fler jobb

Sänkningen av restaurangmomsen har skapat fler jobb. Frågan är varför Socialdemokraterna vill riva upp reformen och därmed äventyra viktiga jobb för unga männi-skor, skriver Henrik von Sydow och Annette Carlson. Aktuella siffror från Arbetsförmedlingen visar att jobben inom restaurangbranschen nu ökar i omfattning.

SmålandsPosten - 22 apr 14 kl. 08:07

Vi satsar på ökad kunskap och fler jobb

Alliansens nya reformer syftar till att öka kunskapen och stärka arbetskraften för långsiktig sysselsättning. Stora resurser läggs på att förbättra resultaten i skolan. Vi tror på att börja tidigt och satsar bland annat på förskolelyftet och lågstadielyftet, skriver Katarina Brännström, riksdagsledamot (M).

SmålandsPosten - 02 dec 14 kl. 07:03

Matchning ger möjlighet till fler jobb i Kronoberg

Vi ser ?dag ett antal styrkeområden att bygga vidare på i Kronobergs län. Det handlar om industrin, IT-sektorn och vård och omsorg, skriver Olof Björkmarker (S), tillträdande ordförande, regionala utvecklingsnämnden, Region Kronoberg.

BT - 08 maj 12 kl. 13:25

Jobbskatteavdraget ger fler jobb

Jobbskatteavdragets effekter i form av fler jobb och minskat utanförskap sätter nu ett allt tydligare avtryck i vardagen. Sambandet styrks i den utvärdering av jobbskatteavdragets effekter som finansdepartementet presenterade i samband med den ekonomiska vårpropositionen. Frågan är varför Socialdemokraterna motsätter sig skattesänkningar för vanligt folk som ger jobb och minskar utanförskapet?

BT - 29 nov 12 kl. 14:11

Efterfrågan skapar fler jobb i Sverige

Nu duggar varslen tätt. I Sverige och i Sjuhärad. Det oroar.

BT - 10 jan 14 kl. 12:52

Fler jobb ? inte sänkta skatter

Den borgerliga regeringen sätter inte jobben främst. Istället för att investera i jobb prioriterar regeringen hela tiden nya sänkta skatter. I nästan varje budget som regeringen har presenterat så har stora skattesänkningar tagit det mesta av budgetutrymmet.

SmålandsPosten - 15 jan 14 kl. 06:18

Kronoberg behöver fler jobb ? inte sänkta skatter

Nu behövs en ekonomisk politik för full sysselsättning. Den höga arbetslös­heten måste pressas tillbaka. Ett samhälle där alla som kan arbetar efter sin förmåga och sina förutsättningar, skapar förutsättningar för ett gott samhälle, skriver Karl-Petter Thorwaldsson, ordförande LO och Annelie Nordström, ordförande Kommunal.

BT - 10 jan 13 kl. 13:30

Sänkta skatter skapar fler jobb

Jag har ju blivit beskylld av en del politiska motståndare för att både tala osanning och fuska med statistik när jag har hävdat att den sänkta restaurangmomsen har skapat fler jobb. Men häromdagen kom ännu ett bevis på att jag haft helt rätt i min beskrivning. En undersökning som TT låtit Statistiska Centralbyrån göra visar att antalet anställda i restaurangbranschen var ungefär 5 000 fler under tredje kvartalet 2012 än samma kvartal 2011.

Barometern - 04 sep 13 kl. 12:02

Frihandel för fler jobb

handel ?Det är oerhört positivt att EU och USA nu inlett förhandlingar om vad som förhoppningsvis mynnar ut i ett genomgripande och heltäckande avtal för handel och investeringar.? Under de senaste åren har vi upplevt den värsta globala ekonomiska krisen sedan 1930-talet.

SmålandsPosten - 14 apr 14 kl. 09:06

Mer kunskap med fler jobb och ordning i ekonomin

Ansvar för ekonomin är själva ryggraden i Nya Moderaternas löfte till Växjö. Ansvar har blivit och ska fortsätta vara synonymt med Alliansen. Sedan 2006 har vi tillsammans tagit ansvar för Växjö och resultaten av det passerar ingen obemärkt förbi.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Suc­cé för ut­lå­ning av el­dri­vna cyklar

Käv­lin­ge Förra våren er­bjöd kommunen in­vå­na­rna att låna el­cy­kel un­der en veckas tid. In­tres­set var så stort då att man i bör­jan av au­gus­ti upp­repade er­bju­dan­det.
På en vecka var båda till­gäng­liga cyklar upp­bo­kade ända fram till mitten av de­cem­ber.

Skånskan - 10 minuter sedan

Palm (M) vill se konkurrens inom äldrevården

höör Den 9 september närmar sig med stormsteg och den här veckan har valrörelsen satt igång på allvar. Skånska Dagbladets Höörredaktion tar med start i dag pulsen på toppnamnen inom samtliga fullmäktigepartier.
Först ut är Moderaternas Anna Palm som hoppas på en tredje period som kommunalråd.

Skånskan - 15 minuter sedan

Grundstött kapten åtalas för sjöfylleri

Skåne I augusti gick ett 130 meter långt lastfartyg på grund utanför Råå vallar. Nu åtalas den kaptenten för grovt sjöfylleri. Alkoholkoncentration uppmättes till 2,76 promille.

Skånskan - 1 timme sedan

35-åring ny ägare till hus i Tjörnarp, Höör

Höör 1 875 000 kronor fick Jonas Liljegren, 35 år, ge för fastigheten på Karlarpsvägen 11 i Tjörnarp, Höör. Byggår för huset är 1980 och boarean är 77 kvadratmeter. Fastigheten har också en tomt på 4 927 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

70-talshus på 103 kvadratmeter sålt i Hörby

Hörby Nu är det klart vem som köpt huset på Frostagatan 36 i Hörby av Olle Östen Vincent Nilssons dödsbo. Nya ägare är Fredrik Wilhelm och Maria Rosenlind, 32 och 28 år. Priset blev 2 015 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2018.

Skånskan - 1 timme sedan

Prideflaggor tas ner när storstjärnan framträder

Inrikes Prideflaggorna på Götaplatsen i Göteborg plockas ner inför den arabiska storstjärnan Nancy Ajram besök, skriver Göteborgs-Posten. Ajram ska framträda på Kulturkalaset i Göteborg där det samtidigt pågår en pridefestival. Enligt arrangörerna står det i kontraktet att stjärnan ska uppträda på en neutral scen och att artiken främst verkar i länder där det i vissa fall är belagt med dödsstraff att vara öppet homosexuell.

Skånskan - 3 timmar sedan

Kamrat 4 procent

För att Alliansen som ett samlat regeringsalternativ skall kunna återerövra regeringsmakten krävs det att partierna vinner väljare från det rödgröna blocket och från Sverigedemokraterna. Men det sker inte i nämnvärd utsträckning. I stället är mönstret att de borgerliga partierna kannibaliserar på varandras väljarkårer.

Skånskan - 3 timmar sedan

Lemlästade Iryna borde få stanna

Under några år på 1970- och 1980-talet hade jag som politisk tjänsteman i uppgift att följa frågor kring utlänningslagen. Då som nu dök det upp artiklar kring personer som nekades uppehållstillstånd och som olika medier tog parti för genom att publicera ensidiga reportage. Eftersom sådana utvisningsärenden blev politiskt känsliga hade jag till uppgift att informera mig om grunden till besluten.

Skånskan - 3 timmar sedan

Modigare politiker mot gängkriminella

Föga förvånade visar det sig att de personer som identifierats och nu misstänks för de omfattande bilbränderna nyligen kommer ur den traditionella gruppen gängkriminella och återfallsbrottslingar. Även om det var osedvanligt många bilbränder på kort tid och någon samordning kanske skett via sociala medier så var det i grunden en upprepning av beteenden sedan tidigare eftersom det brinner bilar runt om i Sverige nästan varje dag. Den minsta gemensamma nämnaren för dem som sätter eld på bilar – oavsett deras motiv – är att de har digra brottsregister sedan tidigare.

Skånskan - 4 timmar sedan

Fem inbrott på kort tid

Lund Under torsdagen inträffade fem bostadsinbrott inom loppet av några timmar. Fyra av dem var fullbordade inbrott och ett försök.
Vid 12.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.