Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 21 August, 00:37

Nyan - 14 jun 18 kl. 09:00

Tredje gången gillt för VM-aktuella LindellKRAFTSPORT. Efter två misslyckade försök får Stina Lindell äntligen göra sitt första världsmästerskap.
– För mig är det otroligt stort, säger Lindell, på plats i Kanada. För två år sedan fick hon en VM-biljett, som det finländska förbundet sedan drog tillbaka.
I fjol var hon tvungen att ställa in på grund av en ryggskada.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
VM, Lindell, Kraftsport, Stina Lindell, Kanada, Calgary, Nya Åland, Sundqvist, Nyan

Dela artikeln

27 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tredje gången, gilltför , VM-aktuella, Lindell
Nyan - 16 mar 17 kl. 10:40

Hoppas på tredje gången gillt

KRAFTSPORT. Stina Lindell står redo att genomföra sitt tredje Europamästerskap. Hon rankas som tvåa i förhandslistan och hoppas således kunna återvända hem till Åland med sin första ”riktiga” EM-medalj.

Helsingborgs Dagblad - 09 mar 13 kl. 16:13

Tredje gången gillt

Fler skratt, färre longörer. Många instämde i underrubrikens "En himla rolig revy" (anspelar på den lite löst förankrade rymddekoren).När Helsingborgsrevyn visar för tredje året upp staden med omnejd i skrattspegel.

Eurosport - 09 jul 14 kl. 18:12

Lindell utslagen i andra omgången i Båstad

Christian Lindell tog sin första ATP-seger igår, men i den andra omgången tog äventyret slut. Lindell föll mot uruguayanen Pablo Cuevas med 4-6, 6-2, 7-6..

YLE - 04 nov 16 kl. 06:04

Puljujärvi tillbaka i matchprotokollet efter otrolig assist – Lindell öppnade sitt poängkonto

Jesse Puljujärvi noterades för sin tredje poäng i NHL då Edmonton föll på bortais mot New York Rangers. Samtidigt passade Esa Lindell fram en lagkamrat för den första gången i toppligan. Puljujärvis Edmonton hör till de absolut hetaste lagen i NHL för tillfället, men New York Rangers gav inte vika för de unga stjärnorna.

YLE - 03 apr 17 kl. 06:46

Trepoängskväll för Lindell – spelade stora minuter

Esa Lindell var inblandad i Dallas samtliga tre mål i förlustmatchen mot Tampa Bay. Lindell stod för 0+3 och spelade över 27 minuter i matchen. Esa Lindell har den här säsongen fått sitt stora genombrott i NHL.

Sydsvenskan - 22 jul 15 kl. 16:44

Christian Lindell sist ut av svenskarna

Allt svenskhopp stod under onsdagen till Christian Lindell. Den Brasilienbördiga svensken var nämligen det enda kvarvarande blågula bidraget under den tredje tävlingsdagen då både Elias Ymer och Markus Eriksson förlorade sina inledande matcher. Lindell, som vann med 2-1 mot den 88-rankade brassen Joao Souza i den första omgången, ställdes på nytt mot en brasilianare i form av 41-rankade Thomaz Bellucci.

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 15 kl. 16:44

Christian Lindell sist ut av svenskarna

Allt svenskhopp stod under onsdagen till Christian Lindell. Den Brasilienbördiga svensken var nämligen det enda kvarvarande blågula bidraget under den tredje tävlingsdagen då både Elias Ymer och Markus Eriksson förlorade sina inledande matcher. Lindell, som vann med 2-1 mot den 88-rankade brassen Joao Souza i den första omgången, ställdes på nytt mot en brasilianare i form av 41-rankade Thomaz Bellucci.

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 15 kl. 12:21

Lindell gör grand slam-debut

Christian Lindell är klar för sin första grand slam-turnering. Den Brasilien-födde 23-åringen vann även sin tredje kvalmatch till Franska mästerskapen och går därmed in i huvudturneringen. Lindell slog den tolv år äldre tjecken Jan Hernych med 3—6, 6—4, 6—4.

Sydsvenskan - 22 maj 15 kl. 12:21

Lindell gör grand slam-debut

Christian Lindell är klar för sin första grand slam-turnering. Den Brasilien-födde 23-åringen vann även sin tredje kvalmatch till Franska mästerskapen och går därmed in i huvudturneringen. Lindell slog den tolv år äldre tjecken Jan Hernych med 3—6, 6—4, 6—4.

Kristianstadsbladet - 18 feb 14 kl. 06:11

Lindell Vikarby gillar favoritrollen

Hon går ut som nummer två. Men vill sluta som nummer ett.Jessica Lindell Vikarby gör sitt nionde stora mästerskap.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 4 timmar sedan

Andra ÅM-titeln – på två veckor

SKYTTE. Pistolskytten Victor Erikslund har vunnit ÅM i snabbpistol.
Titeln var hans andra på blott två veckor.

Nyan - 16 timmar sedan

Flera fortkörare fast i kontroller

Tre förare som körde för fort på Getavägen i Finström bötfälldes på måndagen. Föraren som körde 70 kilometer i timmen på en femtiosträcka fick betala 200 euro. De två andra som körde 62 respektive 60 kilometer på femtiosträckan fick böter på 170 euro.

Nyan - 8 timmar sedan

Hindrande av tjänsteman gav böter i rätten

Oklara omständigheter och bristande bevis ledde till att tingsrätten förkastade ett åtal om grov rattfylla. Men mannen dömdes dock för att ha gjort motstånd mot polisen.
En man var upp i tingsrätten åtalad för grovt rattfylleri samt hindrande av tjänsteman.

Nyan - 9 timmar sedan

Kebabkiosk kan öppna igen

Kebabkiosken vid Västra utfarten i Mariehamn kan få en ny innehavare – restaurangföretagaren Robert Lahti. Han har förhandlat med kioskfastighetens ägare men något avtal finns ännu inte. Kiosken som kallats Alis kebab har varit stängd sen slutet av 2017 när den dåvarande innehavaren Ali Moudanib avled.

Nyan - 10 timmar sedan

Berusad person fick sova hos polisen

En person uppträdde aggressivt efter att ha blivit avvisad från ett kryssningsfartyg som lagt till i Mariehamn igår morse. Personen greps och fick sova ruset av sig på polisstationen. Under söndagen genomförde polisen nykterhetskontroller i Hammarland och Mariehamn.

Nyan - 11 timmar sedan

Ledarskap prio när omsorgschef ska väljas

13 personer. Så många sökte tjänsten som ny omsorgschef. – Majoriteten är nog från Sverige, säger styrelseordförande Clas Öfverström.

Nyan - 12 timmar sedan

Körförbud för rattfull man

En man ska framförde en personbil från Eckerövägen till Kyrkoby trots att han hade förtärt alkohol i sådan mängd att alkoholhalten i hans utandningsluft efter bilfärden har varit minst 0,56 promille. Mannen hade haft två passagerare i fordonet. Svaranden erkände gärningen.

Nyan - 14 timmar sedan

Svansjön ser ut som öken

Torpfjärden i Jomala, som i folkmun också kallas för Svansjön, liknar numera en oas i öknen. Uttorkad sjöbotten omger det vatten som finns kvar längst in i fjärden.
– Det är någonting som är fel, jag har aldrig sett något liknande, säger fågelskådaren Anki Johansson, som möter upp Nya Åland för en vandring i den uttorkade viken.

Nyan - 18 timmar sedan

Harry Jansson: De mest elementära bristerna måste åtgärdas

Harry Jansson, ordförande för Centerns lagtingsgrupp, ser en stor obalans i det åländska lagstiftningsarbetet och vill att landskapsregeringen tillsätter den laggranskningsnämnd som tidigare behandlade alla åländska lagförslag innan de kom till lagtinget för behandling.
Han tycker att det är fel att en eller två lagberedare ska skriva en lag, som landskapsregeringen sedan skickar till lagtinget. – Först efter att lagtinget gjort sitt, börjar det verkliga arbetet.

Nyan - Igår: 20:31

Brandkår assisterade ambulans i Ingby

Jomala FBK ryckte under söndagseftermiddagen ut för att assistera en i ambulanstransport Ingbybergen i Jomala. – Det var lite långt för ambulanspersonalen att bära från skogen, säger räddningschef Lennart Johansson, som inte kan uttala sig om bakgrunden till utryckningen. (lb) Lisa Bergkvist lisa.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.