Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Monday, 18 June, 07:56

Nya Wermlands Tidningen - 14 jun 18 kl. 06:00

Välkommen Mumin välkomnar Mumin1 400 personer samlas i Facebook-gruppen Välkommen Mumin och där diskuteras det flitigt just nu.
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Mumin, Facebook, Välkommen Mumin

Dela artikeln

327 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Välkommen, Mumin, välkomnar, Mumin
Nya Wermlands Tidningen - 14 jun 18 kl. 06:00

Välkommen Mumin vill synas

Förespråkarna för en Muminetablering på Skutberget är inte organiserade på samma sätt som motståndarna. 1 400 personer samlas i Facebook-gruppen Välkommen Mumin där det nu planeras för en Mumin-marsch som stöd för etableringen..

YLE - 27 jan 17 kl. 13:09

En Mumin-temapark i Finland räcker

Det är inte ändamålsenligt med flera temaparker om muminfigurerna i Finland. Muminvärlden i Nådendal fungerar bra och Tove Jansson gillade konceptet. Det slår Muminvärldens vd Tomi Lohikoski fast.

YLE - 11 aug 17 kl. 18:28

Konstens natt med Mumin och fina bilar på Kimitoön

Kimitoön inledde firandet av Konstens natt med att bland annat visa upp fina åkdon för öns äldre. Almahemmet stod först i tur då Locals Motorgroup Kimitoön brummade fram. - När vi ändå ska samlas i dag tänkte jag att vi kunde köra en sväng till öns service- och åldringshem, förklarar Mona Söderblom som tillsammans med sin man Stefan rattar en Chevrolet Impala SS 1965.

Nya Wermlands Tidningen - 27 apr 17 kl. 06:00

Välkommen, Mumin!

Har det gått troll i processen kring Skutberget? Nej då, men om några år kanske det går troll på berget – mumintroll. Redan på slutet av 1500-talet kom det finsk förstärkning till det värmländska näringslivet genom inflyttning i ödebygderna..

Nya Wermlands Tidningen - 12 feb 18 kl. 20:38

Gruppen som välkomnar Mumin till Karlstad växer

JOHAN SVENSSON: "Temaparken är kul och bra för Karlstad och Värmland".

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Fi välkomnar PaowByter

Under måndagen berättade Nyheter24 att Paulina "Paow" Danielsson på sin blogg avsjöjar att hon röstat på feminismen.Nyheten kom lite som en överraskning då bloggerskan tidigare uttryckt åsikter närmare Sverigedemokraterna. Nu verkar hon dock ha ändrat sig, något som välkomnas av Feministiskt initiativ.

GT - 03 sep 16 kl. 03:39

USA stämplar Mumin som terrorist

Nu terroriststämplas Abdulkadir Mumin av USA. Mumin radikaliserades i Göteborg och blev en högt uppsatt person inom al-Qaida – för att sedan gå med i IS. – Det kändes som att han var en tickande bomb, man visste inte var han skulle sluta, har en svensk bekant till honom tidigare sagt..

Barometern - 16 jan 14 kl. 09:36

En välkommen skattehöjning på alkoholen

En rad företrädare för den svenska bryggerinäringen skriver att en skattehöjning på öl kommer att skapa mer problem än den kommer att lösa. De efterlyser en gränshandelsutredning.
Debattörerna ger en vilseledande beskrivning av utvecklingen.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Välkommen Elea!

Robin och Emelie välkomnar nytillskottet Elea!.

YLE - 27 mar 17 kl. 20:08

SvD: Danmark välkomnar storbanken Nordea

Välkommen till Danmark, säger den danska näringsministern Brian Mikkelsen till finanskoncernen Nordea med anledning av bankens hot om att lämna Sverige. Enligt Mikkelsen har Danmark inte för avsikt att införa en skatt som motsvarar den i Sverige, skriver Svenska Dagbladet. Sverige vill höja avgiften till "resolutionsreserven" Sveriges finansminister Magdalena Andersson har föreslagit att avgiften till den så kallade resolutionsreserven ska höjas.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Mycket bra har gjorts, men vi vill mer

Trots att välfärdsmiljarder gett Landstinget i Värmland bättre förutsättningar så förmår inte det M-ledda landstingsstyret att få ner köerna till operation, till telefon, till psykiatrin, skriver Kenneth Johannesson..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Ta en cykeltur – med sjökänsla

Nära-vatten-upplevelse i Kristinehamn.

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Karlstad ska vara en kommun för alla

Vi vill att alla ska känna sig trygga och välkomna här. Därför arbetar vi på många olika sätt för ökad mångfald och välfärd..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Även dementa behöver tandvård

Min gamla mamma vårdas sedan några år på särskilt boende i Karlstad. Hon är rullstolsbunden och dement. Hemtandvården har varit en förutsättning för att hon ska kunna ha en hyfsad tandhälsa..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Vargavinter väntar landsbygden

Vid utformningen av en klok rovdjurspolitik räcker det inte med att väga in vargens perspektiv, de människor som får bära de sociala och ekonomiska kostnaderna av vargen måste också få inflytande, skriver Hugo Selling..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Studentexamen var inte bättre förr

Att på självaste studentdagen behöva utstå förhör visar bara prov på maktutövning, menar signaturen Lära för livet..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Barnens rätt på fel sätt

FN:s barnkonvention från 1989 blir svensk lag. Det har riksdagen nu beslutat, eftersom alla partier utom Centerpartiet, Moderaterna och Sverigedemokraterna den 13 juni röstade för regeringens förslag. Kritikerna är dock många och de har god grund för sina invändningar..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Bra utdelning för Köla/Koppom

Arvika Cup lockade 233 lag till årets turnering och det spelades 665 matcher.

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Lagligt fiska med nät?

Jag visste inte att man fick fiska med nät i vattendrag, här i Värmland..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Matsedel Seniorboende vecka 25Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.