DN > Utrikes

Wednesday, 20 June, 13:19

DN - 14 jun 18 kl. 07:26

Ilskan och sorgen lever kvar vid Grenfell TowerLondon. Ett år efter branden i Grenfell Tower är ilskan och misstänksamheten mot ansvariga politiker och myndigheter fortfarande påtaglig bland många av områdets invånare. – Vi kommer inte att ge oss förrän vi får rättvisa, säger Ismahan Egal..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Grenfell Tower, Ismahan Egal

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ilskanoch , sorgen, lever, kvarvid , Grenfell, Tower
DN - 14 jun 18 kl. 07:30

Ilskan och sorgen lever kvar vid Grenfell Tower

Ett år efter branden i Grenfell Tower är ilskan och misstänksamheten mot ansvariga politiker och myndigheter fortfarande påtaglig bland många av områdets invånare..

YLE - 06 jun 18 kl. 06:30

Sorgen lever kvar - ny podcast om fartyget som försvann

Fartyget m/s Irma försvann en stormig natt år 1968 på norra Ålands hav. 11 personer fanns ombord, 8 av dem var från samma familj. Fartyget har än i denna dag inte hittats och ingen vet vad som hände.

SVT - 28 nov 11 kl. 22:31

Skolan i Fredrika lever kvar

Fredrika skola lever kvar. I alla fall under 2012. Det beslutade politikerna i Åsele på måndagkvällen..

DI - 13 maj 14 kl. 19:28

Greklands skattesmitarkultur lever kvar

Korruption, inga fungerande it-system och ingen koll på egenföretagares inkomster. För några år sedan klassades Greklands skatteförvaltning som en av de sämst fungerande i världen. Nu är systemet under omvandling.

BT - 28 maj 14 kl. 08:55

Malexandermorden lever kvar

Två poliser sköts till döds med sina egna vapen. 15 år har gått sedan morden i Malexander som fortfarande lever kvar i mångas medvetande. – Som polis kan man inte tro att man är fredad, säger polisen Peter Viveland, en av de första på plats.

YA - 11 okt 14 kl. 06:30

Hoppet om att styra lever kvar

Hoppet om att i minoritet kunna styra vidare i Skurup lever kvar hos Moderaterna. Men vem partiet kan komma att ingå samarbete med är långt ifrån klart.
I den nuvarande fyrklövern är det hittills enbart Centerpartiet som meddelat intresse av ett fortsatt samarbete med Moderaterna under även nästa mandatperiod.

Expressen - 04 feb 15 kl. 15:16

Lühr: AIK:s problem från i fjol lever kvar

DUBAI. En förlust som kanske inte betyder så mycket. Men att AIK:s problem från i fjol lever kvar borde oroa chefstränare Andreas Alm..

SmålandsPosten - 23 okt 15 kl. 09:32

Elin lever kvar i tanken – för alltid

För tolv år sedan råkade Eva Overdick ut för något av det värsta som kan hända en förälder. Eva förlorade sin dotter Elin. Sorgen kommer hon alltid att bära med sig, även om den förändras..

Expressen - 02 sep 15 kl. 06:01

Mamman om sorgen: "Lever i ett vakuum"

I augusti hittades Ida, 21, mördad vid ett motionsspår i Upplands Väsby. I premiären av "Nya Efterlyst" på TV 8 i kväll berättar Idas mamma Karin om saknaden efter dottern. – Det känns som man lever i ett vakuum, man får kämpa för varje andetag, säger hon i programmet.

GöteborgsPosten - 24 mar 15 kl. 05:00

Oron och sorgen finns kvar på Vårväderstorget

En knapp vecka efter dubbelmordet ligger sorgen och oron fortfarande tung över Vårväderstorget.– Att det händer på en krog, bland allmänheten, det är det som folk tar mycket stryk av, säger Murat Dedemen, 30..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Michael Winiarski: Ytterligare ett led i att USA isolerar sig

USA lämnar FN:s råd för mänskliga rättigheter, har FN-ambassadören Nikki Haley meddelat. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski svarar på fyra frågor om vad detta beslut kan betyda..

DN - 1 timme sedan

Mugabe i Singapore för akut vård

Zimbabwes tidigare ledare Robert Mugabe har flugits till Singapore för vård. Han ska i hemlighet ha lämnat landet redan för två veckor sedan efter att hans hälsa akut försämrats, skriver lokala tidningen NewsDay..

DN - 2 timmar sedan

Eritrea inleder dialog med Etiopien

Islossningen fortsätter mellan de bittra fienderna Eritrea och Etiopien. Den eritreanske presidenten Isaias Afwerki är redo att skicka en delegation till Addis Abeba för att inleda en dialog med grannlandet..

DN - 2 timmar sedan

Björn af Kleen: De inlåsta barnen kan leda till definitiv splittring

Hur många republikaner är beredda att följa regeringspartiet in i extremnationalismen, där universella värderingsfrågor så naket underordnas nationalitet och hudfärg? De inlåsta flyktingbarnen vid gränsen kan påbörja en definitiv splittring, skriver DN:s Björn af Kleen..

DN - 4 timmar sedan

Flera döda i Nicaragua-protester

Minst tre personer har dött i strider mellan regeringskritiska grupper och säkerhetsstyrkor i staden Masaya i Nicaragua..

DN - 7 timmar sedan

Grönt ljus för cannabis i Kanadas senat

Ett lagförslag om att tillåta cannabis har nu godkänts även av senaten i Kanada. Därmed väntas det träda i kraft inom tre månader..

DN - 14 timmar sedan

”Beckers diplomatpass är en förfalskning”

Den tidigare tennisstjärnan Boris Becker vill till varje pris undvika att betala de skulder han har i Storbritannien efter en konkurs. Han anser att ett uppdrag för Centralafrikanska republiken ger honom immunitet, men nu slår det afrikanska landet tillbaka och anklagar honom för att använda ett förfalskat pass. .

DN - 15 timmar sedan

Tunnelbanestation i London stängs efter ”explosion”

Det som först rapporterades som ett misstänkt paket ska sedan ha orsakat en mindre explosion, skriver flera brittiska medier. Tunnelbanestationen Southgate har spärrats av av polis..

DN - 18 timmar sedan

USA uppges lämna FN:s råd för mänskliga rättigheter

USA ska lämna FN:s råd för mänskliga rättigheter. Beskedet väntas senare i dag av utrikesminister Mike Pompeo och FN-ambassadören Nikki Haley..

DN - 18 timmar sedan

Bråddjup spricka mellan EU-länder i asylfrågan

Sprickan är bråddjup mellan olika grupper av EU-länder när det gäller unionens gemensamma asylpolitik. EU-kommissionens förslag, att länder som vägrar ta emot asylsökande måste betala, kallar Ungerns utrikesminister för ”utpressning”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.