DN > Utrikes

Tuesday, 22 January, 03:19

DN - 14 jun 18 kl. 07:26

Ilskan och sorgen lever kvar vid Grenfell TowerLondon. Ett år efter branden i Grenfell Tower är ilskan och misstänksamheten mot ansvariga politiker och myndigheter fortfarande påtaglig bland många av områdets invånare. – Vi kommer inte att ge oss förrän vi får rättvisa, säger Ismahan Egal..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Grenfell Tower, Ismahan Egal

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ilskanoch , sorgen, lever, kvarvid , Grenfell, Tower
DN - 14 jun 18 kl. 07:30

Ilskan och sorgen lever kvar vid Grenfell Tower

Ett år efter branden i Grenfell Tower är ilskan och misstänksamheten mot ansvariga politiker och myndigheter fortfarande påtaglig bland många av områdets invånare..

YLE - 06 jun 18 kl. 06:30

Sorgen lever kvar - ny podcast om fartyget som försvann

Fartyget m/s Irma försvann en stormig natt år 1968 på norra Ålands hav. 11 personer fanns ombord, 8 av dem var från samma familj. Fartyget har än i denna dag inte hittats och ingen vet vad som hände.

SVT - 28 nov 11 kl. 22:31

Skolan i Fredrika lever kvar

Fredrika skola lever kvar. I alla fall under 2012. Det beslutade politikerna i Åsele på måndagkvällen..

DI - 13 maj 14 kl. 19:28

Greklands skattesmitarkultur lever kvar

Korruption, inga fungerande it-system och ingen koll på egenföretagares inkomster. För några år sedan klassades Greklands skatteförvaltning som en av de sämst fungerande i världen. Nu är systemet under omvandling.

BT - 28 maj 14 kl. 08:55

Malexandermorden lever kvar

Två poliser sköts till döds med sina egna vapen. 15 år har gått sedan morden i Malexander som fortfarande lever kvar i mångas medvetande. – Som polis kan man inte tro att man är fredad, säger polisen Peter Viveland, en av de första på plats.

YA - 11 okt 14 kl. 06:30

Hoppet om att styra lever kvar

Hoppet om att i minoritet kunna styra vidare i Skurup lever kvar hos Moderaterna. Men vem partiet kan komma att ingå samarbete med är långt ifrån klart.
I den nuvarande fyrklövern är det hittills enbart Centerpartiet som meddelat intresse av ett fortsatt samarbete med Moderaterna under även nästa mandatperiod.

Expressen - 04 feb 15 kl. 15:16

Lühr: AIK:s problem från i fjol lever kvar

DUBAI. En förlust som kanske inte betyder så mycket. Men att AIK:s problem från i fjol lever kvar borde oroa chefstränare Andreas Alm..

Skånskan - 04 okt 18 kl. 09:04

Lever kvar i både kropp och själ

Litteratur/recension BOK
Vajlett och Rut
Författare: Karin Alfredsson
Förlag: BokfabrikenI år nominerades Karin Alfredssons roman, Skrik tyst så grannarna inte hör, till Årets bok. Nu följer hon upp succén med romanen Vajlett och Rut.
Redan i första meningen förflyttas läsaren blixtsnabbt i tid och rum.

SmålandsPosten - 23 okt 15 kl. 09:32

Elin lever kvar i tanken – för alltid

För tolv år sedan råkade Eva Overdick ut för något av det värsta som kan hända en förälder. Eva förlorade sin dotter Elin. Sorgen kommer hon alltid att bära med sig, även om den förändras..

Expressen - 02 sep 15 kl. 06:01

Mamman om sorgen: "Lever i ett vakuum"

I augusti hittades Ida, 21, mördad vid ett motionsspår i Upplands Väsby. I premiären av "Nya Efterlyst" på TV 8 i kväll berättar Idas mamma Karin om saknaden efter dottern. – Det känns som man lever i ett vakuum, man får kämpa för varje andetag, säger hon i programmet.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Flygning fick avbrytas efter slagsmål

En flygning med lågprisbolaget Scoot från Gold Coast i östra Australien till Singapore fick avbrytas och flygplanet tvingades i stället att landa i Sydney..

DN - 5 timmar sedan

Kommunen hotade med svält – nu är örebrofåglarna räddade

Alla fåglar i Örebro kommun riskerade att stå utan mat i vinter – efter ett beslut från kommunen.  Detta fick invånarna att slåss med näbbar och klor, allt för att rädda stans alla änder och småfåglar, något som har gett resultat. .

DN - 7 timmar sedan

Kvinna död i olycka utanför Katrineholm

En kvinna i 70-årsåldern har omkommit i en olycka mellan en lastbil och en personbil på riksväg 55 utanför Katrineholm. En jämnårig man skadades allvarligt i olyckan. Båda färdades i personbilen..

DN - 7 timmar sedan

Crowdfunding ska hjälpa drabbade av nedstängd statsapparat

Fler än 1.500 insamlingskampanjer har startats med syfte att stötta de över 800.000 offentligt anställda som drabbas av den historiskt långa nedstängningen av USA:s statsapparat, rapporterar Huffington Post.

DN - 7 timmar sedan

Koreasamtalen i Sverige över: ”Varit konstruktivt”

Samtalen mellan Nordkorea, Sydkorea och USA som hållits i Sverige de senaste dagarna är nu avslutade. Utrikesdepartementet beskriver dem som ”konstruktiva” men vill i övrigt inte gå in på några konkreta resultat. .

DN - 7 timmar sedan

Nya EU-ministern sågar Polens utspel om Irlandsgräns

Sveriges nya EU-minister Hans Dahlgren sågar det polska utspelet om gränsen på Irland. Polen vill undvika en hård Brexit genom att tidsbegränsa nödlösningen som garanterar en öppen gräns. – Det är inte aktuellt för EU27 att ändra uppfattning, säger han..

DN - 8 timmar sedan

MP-minister ska skydda hederskulturens offer

Integrationen var en av valets hetaste frågor och en del av ansvaret för den läggs nu på nya statsrådet Åsa Lindhagen (MP). Hon ska både motarbeta hedersbrotten och se till att segregationen minskar. – Vi måste göra mycket mer för att stötta de ungdomar som lämnar en hedersmiljö, säger jämställdhetsminister Åsa Lindhagen..

DN - Igår: 14:54

Fyra gripna för bilbomb i Nordirland

Polisen i Nordirland har gripit fyra personer som misstänks ligga bakom en bilbomb i staden Londonderry (eller Derry). Polisens huvudspår är att det är en utbrytargrupp från numera icke krigförande IRA, som ligger bakom attacken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.