Expressen > Nyheter

Friday, 17 August, 01:40

Expressen - 14 jun 18 kl. 06:00

Mitt under mötet stormar fyrtio nazister in: "Ni är avsatta"KARLSTAD. En kväll dyker ett fyrtiotal nazister upp på fullmäktigemötet i Karlstad. De representerar en Facebookgrupp som protesterar mot ett moskébygge. Snart tvingas kommunpolitikerna föras ut bakvägen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Karlstad, Facebookgrupp

Dela artikeln

13072 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mitt under mötet, stormar, fyrtio, nazisterin Ni är , avsatta
Expressen - 30 maj 15 kl. 19:41

Nätet stormar mot Jay Z och företaget Tidal

Rapstjärnan besökte sin egen streamingtjänst i Norge. Nu rasar internet mot Jay Z och hans företag, enligt TMZ..

HBL - 13 dec 13 kl. 15:07

Tre stormar på en månad är ovanligt

Tusentals hushåll kan bli utan el under veckoslutet efter stormen Seijas framfart. Ännu fler stormar kan vara på väg i december.Stormen, som fick namnet Seija i Finland, drog genom landet natten till fredagen.

HBL - 17 dec 12 kl. 05:10

Kabelnätet går under jorden

Jonne Ojas manskap lägger ner en elkabel i marken vid Auroraporten i Esbo. Jobbet ska vara klart till jul och säkerställa att fler hushåll slipper strömavbrott vid nästa häftiga storm.Fortum håller på att gräva ner kilometervis med elkabel för att stormarna inte ska orsaka lika många och lika långa elavbrott i framtiden.

YLE - 29 jul 14 kl. 04:44

Elnätet ska klara stormar bättre

Elbolagen tvingas i år investera stora summor i att förbättra elnäten. Det på grund av den nya ellagen som skärper kraven på eldistributionen. - Vi tidigarelägger våra investeringar och ökar på takten, säger Sauli Antila som är direktör för nätutvecklingsenheten på Caruna.

BT - 28 jun 14 kl. 19:52

Hundratal demonstrerade mot nazister

Ett tjugotal medlemmar i Svenskarnas parti applåderade partiledaren Stefan Jacobssons ord vid kvällens möte i Almedalen. Mötet stördes av ett hundratal motdemonstranter och ett ihållande ösregn.Ett led av poliser skiljde demonstranterna från den öppna yta som sträcker sig fram till scenen där Svenskarnas parti höll sitt möte.

Expressen - 29 maj 16 kl. 00:56

Svenska nazister höll möte i Stockholm

Svenska nazister anordnade på lördagen ett möte för europeiska nazister och högerextremister i Stockholm. Mötet bekostas av EU-parlamentet som Expo tidigare avslöjat..

YLE - 15 maj 16 kl. 21:21

Lejonen stormar fram – krossade Slovakien

Nu kan vi verkligen prata om att det finländska segertåget dånar fram i ishockey-VM. Sex matcher, sex segrar – och ett mycket bra spel. Mot Slovakien var det aldrig någon fara på taket.

Barometern - 15 jul 14 kl. 07:35

Nazister får hålla torgmöte

Svenskarnas parti har fått tillstånd att hålla möte på Lilla Torget i Oskarshamn en kväll i augusti. Svenskarnas parti har sökt tillstånd att hålla det som kallas allmän sammankomst på Stora Torget. Kommunen avstyrkte eftersom torget redan är upplåtet för åtta valbodar den aktuella tiden.

Skånskan - 30 sep 15 kl. 06:00

Utpekade bröder: Vi är inga nazister

Kävlinge – Vi är inga nazister. Det är trams.
Det säger två av de bröder som den senaste tiden pekats ut som just nazister och för att sprida skräck bland byborna under helgerna.

SVT - 25 jan 16 kl. 22:49

Experter: Nazister har flyttat från gatan till nätet

Nazistiska demonstrationer och kravaller som nazister ligger bakom har enligt flera experter minskat i Sverige de senaste tjugo åren. Kravallerna i Kärrtorp i slutet av 2013 och polisens gripande av 38 medlemmar ur Svenska Motståndsrörelsen i lördags på Medborgarplatsen i Stockholm, hör i dag till ovanligheterna..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Ministrarnas dopp – före kräftskivan

Först presenterade finansminister Magdalena Andersson läget i svensk ekonomi på Harpsund.  Sedan blev det ett kvällsdopp och kräftskiva.Arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson (S) tog sig ett nakendopp.

Expressen - 2 timmar sedan

Moderaterna köper annonser om bilbränder

Vågen av bilbränder har skakat Västsverige och lett till starka reaktioner från politikerna. Nu visar det sig att Moderaterna har köpt Google-annonser om ämnet för att nå ut till väljarna.Den som googlar ”bilbränder” får upp en länk till partiets hemsida, skriver Aftonbladet .

Expressen - 2 timmar sedan

Agnes Wolds kritik mot SD:s abortförslag: "Absurt"

Sverigedemokraterna går till val med att vilja sänka den fria abortgränsen från vecka 18 till vecka tolv.Nu riktar Agnes Wold, hård kritik mot förslaget – och menar att partiet saknar kunskap i frågan. – Det är så klåfingrigt och dumt, säger hon.

Expressen - 3 timmar sedan

Vattenshow avbruten – ställning rasade i vattnet

En ponton har rasat vid Strömmen i Stockholm.En vattenshow har avbrutits.– Vi fick ett larm om att en ställning med fotografer på som rasat, säger Magnus Bengtsson vid räddningstjänsten..

Expressen - 3 timmar sedan

Misstänkta bilbrännarna kopplas till gängnätverk

Under tisdagen flydde en av de huvudmisstänkta för veckans samordnade bilbränder landet.Tillsammans med honom på flyget till Turkiet fanns en släkting och två män knutna till ett av Göteborgs mest inflytelserika kriminella nätverk.Och det resesällskapet var ingen slump..

Expressen - 3 timmar sedan

Ministrarnas dopp – innan kräftskivan

Först presenterade finansminister Magdalena Andersson läget i svensk ekonomi på Harpsund.  Sedan blev det ett kvällsdopp – och kräftskiva. – Stämningen är god och budgetarbetet mellan MP och S fortsätter, sa en person..

Expressen - 3 timmar sedan

Mediernas protest mot Trump: ”Inte folkets fiende”

– Vi är inte folkets fiende.Det förklarar Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på Boston Globe.Den amerikanska tidningen har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker på medierna.

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna påkörd av spårvagn

En kvinna har blivit påkörd av en spårvagn.– Enligt SOS var hon medvetslös. I övrigt har jag inget om skadeläget just nu, säger Peter Adlersson, polisen presstalesperson i region Väst..

Expressen - 3 timmar sedan

Skottlossning – skjuten man hittad

En man har hittats i Helsingborg med misstänkta skottskador. .

Expressen - 4 timmar sedan

Offren i Brandbergen syskon – storasystern såg sin bror dödas

23-åringen mördades på öppen gatan – mitt framför ögonen på sin storasyster, som även hon skadades.Nu har kvinnan, som är 31 år, och flera vittnen pekat ut två misstänkta mördare.– Två personer är på sannolika skäl misstänkta för mord och försök till mord, säger kammaråklagare Per Bergmark till Aftonbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.