Expressen > Nyheter

Tuesday, 23 October, 15:33

Expressen - 14 jun 18 kl. 06:00

Mitt under mötet stormar fyrtio nazister in: "Ni är avsatta"KARLSTAD. En kväll dyker ett fyrtiotal nazister upp på fullmäktigemötet i Karlstad. De representerar en Facebookgrupp som protesterar mot ett moskébygge. Snart tvingas kommunpolitikerna föras ut bakvägen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Karlstad, Facebookgrupp

Dela artikeln

13200 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mitt under mötet, stormar, fyrtio, nazisterin Ni är , avsatta
Expressen - 30 maj 15 kl. 19:41

Nätet stormar mot Jay Z och företaget Tidal

Rapstjärnan besökte sin egen streamingtjänst i Norge. Nu rasar internet mot Jay Z och hans företag, enligt TMZ..

HBL - 13 dec 13 kl. 15:07

Tre stormar på en månad är ovanligt

Tusentals hushåll kan bli utan el under veckoslutet efter stormen Seijas framfart. Ännu fler stormar kan vara på väg i december.Stormen, som fick namnet Seija i Finland, drog genom landet natten till fredagen.

HBL - 17 dec 12 kl. 05:10

Kabelnätet går under jorden

Jonne Ojas manskap lägger ner en elkabel i marken vid Auroraporten i Esbo. Jobbet ska vara klart till jul och säkerställa att fler hushåll slipper strömavbrott vid nästa häftiga storm.Fortum håller på att gräva ner kilometervis med elkabel för att stormarna inte ska orsaka lika många och lika långa elavbrott i framtiden.

BT - 28 jun 14 kl. 19:52

Hundratal demonstrerade mot nazister

Ett tjugotal medlemmar i Svenskarnas parti applåderade partiledaren Stefan Jacobssons ord vid kvällens möte i Almedalen. Mötet stördes av ett hundratal motdemonstranter och ett ihållande ösregn.Ett led av poliser skiljde demonstranterna från den öppna yta som sträcker sig fram till scenen där Svenskarnas parti höll sitt möte.

YLE - 29 jul 14 kl. 04:44

Elnätet ska klara stormar bättre

Elbolagen tvingas i år investera stora summor i att förbättra elnäten. Det på grund av den nya ellagen som skärper kraven på eldistributionen. - Vi tidigarelägger våra investeringar och ökar på takten, säger Sauli Antila som är direktör för nätutvecklingsenheten på Caruna.

Expressen - 29 maj 16 kl. 00:56

Svenska nazister höll möte i Stockholm

Svenska nazister anordnade på lördagen ett möte för europeiska nazister och högerextremister i Stockholm. Mötet bekostas av EU-parlamentet som Expo tidigare avslöjat..

YLE - 15 maj 16 kl. 21:21

Lejonen stormar fram – krossade Slovakien

Nu kan vi verkligen prata om att det finländska segertåget dånar fram i ishockey-VM. Sex matcher, sex segrar – och ett mycket bra spel. Mot Slovakien var det aldrig någon fara på taket.

Barometern - 15 jul 14 kl. 07:35

Nazister får hålla torgmöte

Svenskarnas parti har fått tillstånd att hålla möte på Lilla Torget i Oskarshamn en kväll i augusti. Svenskarnas parti har sökt tillstånd att hålla det som kallas allmän sammankomst på Stora Torget. Kommunen avstyrkte eftersom torget redan är upplåtet för åtta valbodar den aktuella tiden.

Skånskan - 30 sep 15 kl. 06:00

Utpekade bröder: Vi är inga nazister

Kävlinge – Vi är inga nazister. Det är trams.
Det säger två av de bröder som den senaste tiden pekats ut som just nazister och för att sprida skräck bland byborna under helgerna.

SVT - 25 jan 16 kl. 22:49

Experter: Nazister har flyttat från gatan till nätet

Nazistiska demonstrationer och kravaller som nazister ligger bakom har enligt flera experter minskat i Sverige de senaste tjugo åren. Kravallerna i Kärrtorp i slutet av 2013 och polisens gripande av 38 medlemmar ur Svenska Motståndsrörelsen i lördags på Medborgarplatsen i Stockholm, hör i dag till ovanligheterna..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Taxiföretag besköts i natt – dygnet efter två bilbränder

Ett taxiföretag i Malmö besköts i natt med tolv skott.Bara dygnet tidigare brann två av företagets bilar.– Självklart tar vi det i beaktande.

Expressen - 15 minuter sedan

EU underkänner Italiens budget – kräver in en ny

EU-kommissionen vill att Italien återkommer med ett nytt, omarbetat budgetförslag.Det uppgav en senior EU-företrädare på tisdagen enligt Bloomberg News.Ett brev till Italien kommer att skickas från Valdis Dombrovskis, vice ordförande för EMU, samt Pierre Moscovici, ekonomikommissionär.

Expressen - 1 timme sedan

M och S överens – det blir sänkt pensionärsskatt direkt

Moderaterna vill att sänkt skatt för pensionärer ska vara med i en övergångsbudget.Frågan brådskar och svenska pensionärer riskerar högre skatt än politikerna lovat om regeringen inte kommer överens med oppositionen.Socialdemokraterna svarar nu på kravet från M och lovar sänkt pensionärsskatt redan från årsskiftet..

Expressen - 1 timme sedan

Bolaget ville skryta lite – skälldes ut av kunderna

Telecombolaget IP-Only ville skryta om sin jämställda ledningsgrupp på Facebook.Det slog inte väl ut.Ilskna kunder passade på att skälla ut företaget inför öppen ridå.

Expressen - 1 timme sedan

E6 öppnar två dagar tidigare än väntat

E6 öppnar två dagar tidigare än planerat.Redan på torsdag är vägen körbar igen, skriver Sydsvenskan.– Vi har haft sådan himla tur med vädret, säger Trafikverkets projektledare Jens Eisenschmidt till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

M ger S grönt ljus för sänkt pensionärsskatt

Moderaterna vill att sänkt skatt för pensionärer ska vara med i en övergångsbudget.Frågan brådskar och svenska pensionärer riskerar högre skatt än politikerna lovat om regeringen inte kommer överens med oppositionen.Samtidigt utesluter inte Kristdemokraterna att det blir en M/KD-budget.

Expressen - 2 timmar sedan

Victorias längtan efter barnen när hon hörde skräckhistorierna

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel tog del av fruktansvärda berättelser från flyktingar och blev serverade fantastiska maträtter under resan till Jordanien och Libanon. Samtidigt sökte sig Victorias tankar hem, till barnen prins Oscar och prinsessan Estelle. – Åh, jag längtar alltid massor efter dem, säger hon till Svensk Dam.

Expressen - 2 timmar sedan

Kiran hittade sin okända tvillingbror – efter 30 år

Kiran Gustafsson, 33 år, åkte till Indien för att söka efter sin biologiska mamma – men fick i stället reda på att hon har en tvillingbror.För första gången är syskonen nu återförenade.– Länge har jag trott att det varit något fel på mig.

Expressen - 2 timmar sedan

Svenske Kim släpps ur skräckfängelset i Thailand

Kim Eriksson kommer att släppas ur thailändskt fängelse inom kort.Enligt släktingarna har myndigheterna beslutat att han kan överföras till Sverige för att avtjäna resten av straffet här.– Han får komma hem, papperen har lämnats in på den svenska ambassaden i Bangkok, så allt ska vara klart, säger mamman Åsa Eriksson till Sundsvalls Tidning..

Expressen - 3 timmar sedan

Sahlgrenska skär ner – 250 tjänster bort

Sahlgrenska universitetssjukhuset tampas med budgetproblem. Hittills i år har 80 tjänster dragits in och ytterligare 250 måste bort, skriver Göteborgs-Posten.Det rör sig inte om varsel, men en del tjänster och vikariat ska inte återbesättas, bland annat läkartjänster..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.