Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 June, 04:47

Expressen - 14 jun 18 kl. 06:00

Mitt under mötet stormar fyrtio nazister in: "Ni är avsatta"KARLSTAD. En kväll dyker ett fyrtiotal nazister upp på fullmäktigemötet i Karlstad. De representerar en Facebookgrupp som protesterar mot ett moskébygge. Snart tvingas kommunpolitikerna föras ut bakvägen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Karlstad, Facebookgrupp

Dela artikeln

10801 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mitt under mötet, stormar, fyrtio, nazisterin Ni är , avsatta
Expressen - 30 maj 15 kl. 19:41

Nätet stormar mot Jay Z och företaget Tidal

Rapstjärnan besökte sin egen streamingtjänst i Norge. Nu rasar internet mot Jay Z och hans företag, enligt TMZ..

HBL - 13 dec 13 kl. 15:07

Tre stormar på en månad är ovanligt

Tusentals hushåll kan bli utan el under veckoslutet efter stormen Seijas framfart. Ännu fler stormar kan vara på väg i december.Stormen, som fick namnet Seija i Finland, drog genom landet natten till fredagen.

HBL - 17 dec 12 kl. 05:10

Kabelnätet går under jorden

Jonne Ojas manskap lägger ner en elkabel i marken vid Auroraporten i Esbo. Jobbet ska vara klart till jul och säkerställa att fler hushåll slipper strömavbrott vid nästa häftiga storm.Fortum håller på att gräva ner kilometervis med elkabel för att stormarna inte ska orsaka lika många och lika långa elavbrott i framtiden.

BT - 28 jun 14 kl. 19:52

Hundratal demonstrerade mot nazister

Ett tjugotal medlemmar i Svenskarnas parti applåderade partiledaren Stefan Jacobssons ord vid kvällens möte i Almedalen. Mötet stördes av ett hundratal motdemonstranter och ett ihållande ösregn.Ett led av poliser skiljde demonstranterna från den öppna yta som sträcker sig fram till scenen där Svenskarnas parti höll sitt möte.

YLE - 29 jul 14 kl. 04:44

Elnätet ska klara stormar bättre

Elbolagen tvingas i år investera stora summor i att förbättra elnäten. Det på grund av den nya ellagen som skärper kraven på eldistributionen. - Vi tidigarelägger våra investeringar och ökar på takten, säger Sauli Antila som är direktör för nätutvecklingsenheten på Caruna.

Expressen - 29 maj 16 kl. 00:56

Svenska nazister höll möte i Stockholm

Svenska nazister anordnade på lördagen ett möte för europeiska nazister och högerextremister i Stockholm. Mötet bekostas av EU-parlamentet som Expo tidigare avslöjat..

YLE - 15 maj 16 kl. 21:21

Lejonen stormar fram – krossade Slovakien

Nu kan vi verkligen prata om att det finländska segertåget dånar fram i ishockey-VM. Sex matcher, sex segrar – och ett mycket bra spel. Mot Slovakien var det aldrig någon fara på taket.

Barometern - 15 jul 14 kl. 07:35

Nazister får hålla torgmöte

Svenskarnas parti har fått tillstånd att hålla möte på Lilla Torget i Oskarshamn en kväll i augusti. Svenskarnas parti har sökt tillstånd att hålla det som kallas allmän sammankomst på Stora Torget. Kommunen avstyrkte eftersom torget redan är upplåtet för åtta valbodar den aktuella tiden.

Skånskan - 30 sep 15 kl. 06:00

Utpekade bröder: Vi är inga nazister

Kävlinge – Vi är inga nazister. Det är trams.
Det säger två av de bröder som den senaste tiden pekats ut som just nazister och för att sprida skräck bland byborna under helgerna.

SVT - 25 jan 16 kl. 22:49

Experter: Nazister har flyttat från gatan till nätet

Nazistiska demonstrationer och kravaller som nazister ligger bakom har enligt flera experter minskat i Sverige de senaste tjugo åren. Kravallerna i Kärrtorp i slutet av 2013 och polisens gripande av 38 medlemmar ur Svenska Motståndsrörelsen i lördags på Medborgarplatsen i Stockholm, hör i dag till ovanligheterna..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Jämnt mellan blocken inför Stockholms kommunalval

Stödet för de rödgrönrosa i Stockholms stadshus minskar.Samtidigt knappar allianspartierna in i DN/Ipsos junimätning.– Det är ett spännande och helt öppet läge inför valet, säger Ipsos analyschef David Ahlin till tidningen..

Expressen - 5 timmar sedan

Kostnaderna för Sveriges nya luftvärn blir dyrare när dollarn stärks

Sveriges miljardinköp av luftvärnsystemet Patriot från USA fördyras när dollarn stärks, skriver Dagens industri. Dessutom avslöjar Di att underhållet av Patriot omkring 300 miljoner kronor om året, vilket motsvarar en tredjedel av arméns totala matierialunderhåll i nuläget..

Expressen - 5 timmar sedan

Svenskar tar varningar på allvar – oroliga för utländsk valpåverkan

Hackerattacker med läckta dokument, Twitter-botar och trollfabriker har påverkat flera utländska val de sneaste åren. Och varannan svensk oroar sig för att även det svenska riksdagsvalet ska utsättas för påverkan av utländska stater, enligt en ny Ipsos-undersökning som Svenska Dagbladet har tagit del av..

Expressen - 5 timmar sedan

Så ska svenskarnas matsvinn halveras

Dyrt och miljöfarligt – det finns viktiga anledningar att minska svenskarnas matsvinn. Nu har därför Livsmedelsverket, Naturvårdsverket och Jordbruksverket tagit fram en gemensam handlingsplan för att halvera matsvinnet till år 2030, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

Expressen - 6 timmar sedan

Ålandsbanken hjälpte Allras toppchefer att köpa lyxvillor

Ålandsbanken har beviljat flera av nyckelpersonerna i brottsutredningen kring pensionsbolaget Allra stora lån för köp av sina lyxvillor.Expressen kan i dag avslöja nya detaljer kring bankens agerande i det senaste fallet med Allra-direktören David Persson Rothmans lyxvilla.– Han fick låna 17 miljoner av Ålandsbanken till lyxvillan, uppger en person med insyn..

Expressen - 7 timmar sedan

Fyra personer misshandlade – en knivskuren

Fyra personer har misshandlats i Västerås, uppger polisen.En man i 35-årsåldern ska ha knivskurits och tre pojkar i 15-årsåldern har blivit misshandlade på annat sätt. .

Expressen - 7 timmar sedan

Person misshandlad med stickvapen och instrument

En person har skadats med ett stickvapen av en okänd gärningsperson i Bagarmossen.Brottsoffret ska också ha skadats med ett instrument, uppger polisen på sin hemsida..

Expressen - 8 timmar sedan

JUST NU: Flera skadade i skottlossning

Flera personer har skadats i en skottlossning i centrala Malmö, uppger polisen..

Expressen - 8 timmar sedan

Här blir vädret bäst på midsommarafton

Den som vill sola på midsommar kan behöva tänka om – det ser ut att bli ett klassiskt svenskt sommarväder.Bäst vädervecka lär det bli i trakterna kring Skåne, Blekinge och Kalmar – och allra värst blir det för invånarna i norra Sverige.– Värmen som vi har haft är ganska bortblåst, säger Johan Groth, meteorolog vid Storm..

Expressen - 8 timmar sedan

Uppmärksammat SL-fall avgörs i rätten

Sofia Dahlén, 30, identifierades av SL genom en Facebookgrupp.De hävdar att hon vägrat visa id och sedan försökt varna andra. Hon menar att hon aldrig stoppades.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.