Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 January, 01:47

Expressen - 14 jun 18 kl. 06:00

Mitt under mötet stormar fyrtio nazister in: "Ni är avsatta"KARLSTAD. En kväll dyker ett fyrtiotal nazister upp på fullmäktigemötet i Karlstad. De representerar en Facebookgrupp som protesterar mot ett moskébygge. Snart tvingas kommunpolitikerna föras ut bakvägen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Karlstad, Facebookgrupp

Dela artikeln

13200 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mitt under mötet, stormar, fyrtio, nazisterin Ni är , avsatta
Expressen - 30 maj 15 kl. 19:41

Nätet stormar mot Jay Z och företaget Tidal

Rapstjärnan besökte sin egen streamingtjänst i Norge. Nu rasar internet mot Jay Z och hans företag, enligt TMZ..

HBL - 13 dec 13 kl. 15:07

Tre stormar på en månad är ovanligt

Tusentals hushåll kan bli utan el under veckoslutet efter stormen Seijas framfart. Ännu fler stormar kan vara på väg i december.Stormen, som fick namnet Seija i Finland, drog genom landet natten till fredagen.

HBL - 17 dec 12 kl. 05:10

Kabelnätet går under jorden

Jonne Ojas manskap lägger ner en elkabel i marken vid Auroraporten i Esbo. Jobbet ska vara klart till jul och säkerställa att fler hushåll slipper strömavbrott vid nästa häftiga storm.Fortum håller på att gräva ner kilometervis med elkabel för att stormarna inte ska orsaka lika många och lika långa elavbrott i framtiden.

BT - 28 jun 14 kl. 19:52

Hundratal demonstrerade mot nazister

Ett tjugotal medlemmar i Svenskarnas parti applåderade partiledaren Stefan Jacobssons ord vid kvällens möte i Almedalen. Mötet stördes av ett hundratal motdemonstranter och ett ihållande ösregn.Ett led av poliser skiljde demonstranterna från den öppna yta som sträcker sig fram till scenen där Svenskarnas parti höll sitt möte.

YLE - 29 jul 14 kl. 04:44

Elnätet ska klara stormar bättre

Elbolagen tvingas i år investera stora summor i att förbättra elnäten. Det på grund av den nya ellagen som skärper kraven på eldistributionen. - Vi tidigarelägger våra investeringar och ökar på takten, säger Sauli Antila som är direktör för nätutvecklingsenheten på Caruna.

Expressen - 29 maj 16 kl. 00:56

Svenska nazister höll möte i Stockholm

Svenska nazister anordnade på lördagen ett möte för europeiska nazister och högerextremister i Stockholm. Mötet bekostas av EU-parlamentet som Expo tidigare avslöjat..

YLE - 15 maj 16 kl. 21:21

Lejonen stormar fram – krossade Slovakien

Nu kan vi verkligen prata om att det finländska segertåget dånar fram i ishockey-VM. Sex matcher, sex segrar – och ett mycket bra spel. Mot Slovakien var det aldrig någon fara på taket.

Barometern - 15 jul 14 kl. 07:35

Nazister får hålla torgmöte

Svenskarnas parti har fått tillstånd att hålla möte på Lilla Torget i Oskarshamn en kväll i augusti. Svenskarnas parti har sökt tillstånd att hålla det som kallas allmän sammankomst på Stora Torget. Kommunen avstyrkte eftersom torget redan är upplåtet för åtta valbodar den aktuella tiden.

Skånskan - 30 sep 15 kl. 06:00

Utpekade bröder: Vi är inga nazister

Kävlinge – Vi är inga nazister. Det är trams.
Det säger två av de bröder som den senaste tiden pekats ut som just nazister och för att sprida skräck bland byborna under helgerna.

SVT - 25 jan 16 kl. 22:49

Experter: Nazister har flyttat från gatan till nätet

Nazistiska demonstrationer och kravaller som nazister ligger bakom har enligt flera experter minskat i Sverige de senaste tjugo åren. Kravallerna i Kärrtorp i slutet av 2013 och polisens gripande av 38 medlemmar ur Svenska Motståndsrörelsen i lördags på Medborgarplatsen i Stockholm, hör i dag till ovanligheterna..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Prinsessan Estelle historiska släktstund – på biblioteket

Prinsessan Estelle, snart sju år börjar lära sig mer och mer sin egen kungliga familjs historia.Senast i veckan besökte kronprinsessan Victoria, Estelle och kung Carl Gustaf Bernadottebiblioteket på Kungliga slottet, något som Kungahuset delar med sig av på Instagram.  .

Expressen - 1 timme sedan

Facket nobbar bud – hamnstrejk på onsdagen

Facket har nobbat medlarnas sista bud i hamnkonflikten.Mycket talar nu för att den varslade strejken och lockouten bryter ut under onsdagen – med stora konsekvenser för en mängd företag..

Expressen - 3 timmar sedan

Just nu: Larm om explosion i Stockholm

Räddningstjänsten är på plats i Kista efter larm om en explosion, enligt Aftonbladet.  Källor till tidningen uppger att bombgruppen är på väg. – Vi har precis kommit dit, säger Björn Johansson vid räddningstjänsten till Aftonbladet.

Expressen - 3 timmar sedan

Besvärligt vinterväder i helgen: ”Då brakar det loss”

Nytt köldrekord, mycket snö – och på det ordentlig blåst.Vädret de närmaste dagarna kan sammanfattas med ett ord: Kallt.– I helgen får vi riktigt besvärligt vinterväder över stora delar av landet, säger  Johan Groth meteorolog på Storm..

Expressen - 3 timmar sedan

Hamnstrejken kan ge enorma konsekvenser

Svenska Hamnarbetarförbundet och Svenska Hamnar har ännu inte nått en överenskommelse.Strejk och lockout väntas därför i flera svenska hamnar på onsdagen.– Det kommer att få stora konsekvenser redan på kort sikt, säger Mattias Dahl, vd på Transportföretagen, till TT..

Expressen - 3 timmar sedan

LO: Sveriges problem riskerar nu att fördjupas

”Den liberala ekonomiska politik som S, C, L och MP kommit överens om leder Sverige mot större inkomstklyftor och ökad polarisering.I stället måste en mer progressiv politik formas som bekämpar klyftorna och stärker löntagarnas trygghet”, skriver åtta LO-ekonomer i en debattartikel i onsdagens SvD..

Expressen - 4 timmar sedan

De är vinnare efter maktkampen

Trots stor dramatik i svensk politik den senaste tiden ligger partiernas väljarstöd relativt stabilt. Det visar januarimätningen från DN/Ipsos.  – Socialdemokraterna ligger något högre än valresultatet medan Moderaterna har tappat något, säger Nicklas Källebring på Ipsos till DN.

Expressen - 4 timmar sedan

Kvinnans liv – åren innan misstänkta människorovet

Hon levde ett ordnat liv, men allt tog en ny vändning för drygt åtta år sedan.Efter att ha utvecklat ett missbruk har kvinnan i 40-årsåldern dömts för flertalet snatterier och för våld mot tjänsteman.Nu är hon gripen och misstänkt för att ha kidnappat den sex månader ung flicka som försvann i en barnvagn under tisdagen, och återfanns på en Coop-butik..

Expressen - 4 timmar sedan

Busschauffören Roman rasar mot vandalerna

Den utspillda och kvarlämnade kebabtallriken blev droppen som fick Roman Mitkovs till bredden fyllda bägare att rinna över.Han skrev ett upprört inlägg på Facebook där han frågade sig om det är djur eller människor han kör på dagarna.– De visar ingen respekt alls.

Expressen - 4 timmar sedan

Christine, 27, tog hem miljonvinsten på Triss

Hotellchefen Christine Karlsson kammade hem den dryga miljonvinsten i strålkastarljuset på Idrottsgalan.På scen, inför flera celebriteter, lyckades hon skrapa fram 1,8 miljoner kronor.– Det blir en ljusblå slips till sambon och sedan åker vi till Karibien, säger Christine..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.