Kristianstadsbladet > Lokalt

Tuesday, 23 October, 11:41

Kristianstadsbladet - 14 jun 18 kl. 06:00

De förlorade sitt barn – oron togs inte på allvarHenrietta och Conny Sandberg förlorade sitt barn vid förlossningen. Både de och sjukhuset har anmält händelsen till IVO. – Vi är skräckexemplet på vad som händer när vården inte lyssnar ordentligt, säger föräldraparet..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Conny Sandberg, IVO

Dela artikeln

243 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De förlorade, sitt, barn, oron, togsinte på , allvar
Expressen - 14 aug 15 kl. 15:27

"Han förlorade sitt barn efter finalen"

Hull-spelaren Jake Livermore testade positivt för kokain. Nu säger hans tränare, Steve Bruce, att Livermore tog kokain på grund av sorgen efter en tragedi. – Han förlorade sitt barn precis efter FA-cupfinalen förra året, säger Bruce till BBC..

Sydsvenskan - 08 mar 18 kl. 11:02

Tidigare FCR-stjärnan förlorade sitt barn: ”Traumatisk”

Tidigare Rosengårdsstjärnan väljer att tala ut om tragedin då hon förlorade sitt barn..

Sydöstran - 03 maj 18 kl. 14:56

Förlorade sitt barn och äggledare – IVO ger kritik

Den gravida kvinnan förlorade sitt barn och en äggledare. Nu konstaterar Inspektionen för vård och omsorg (IVO) att dokumentationen i patientjournalen är bristfällig..

NSD - 27 okt 14 kl. 07:00

Hon förlorade sitt lilla barn

Tina Henell förlorade sitt barn..

GT - 20 okt 16 kl. 20:27

Hon förlorade sitt barn – efter sjukhuset miss

Solfrid Sümer och Anders Blomster i Skara försökte få barn i fem år och drog till sist en vinst i det lotteri som kallas assisterad befruktning. Men det som skulle bli den lyckligaste dagen i deras liv blev den sorgligaste. Kort innan dottern Iris föddes förlorade de henne.

Expressen - 20 okt 16 kl. 20:27

De förlorade sitt barn – efter sjukvårdens miss

Solfrid Sümer och Anders Blomster i Skara försökte få barn i fem år och drog till sist en vinst i det lotteri som kallas assisterad befruktning. Men det som skulle bli den lyckligaste dagen i deras liv blev den sorgligaste. Kort innan dottern Iris föddes förlorade de henne.

Expressen - 18 jun 17 kl. 20:00

De förlorade sitt barn – och måste betala förlossningen

Morona Labergue och Magnus Österström förlorade sin lille son under förlossningen.Nu måste de betala länssjukhuset i Kalmar för förlossningen.– Det här var mitt första barn och det är jättesvårt att acceptera det som hänt, säger Morona Labergue..

Kristianstadsbladet - 07 sep 13 kl. 14:03

Osbourne förlorade sitt barn


Jack Osbourne och hans fru Lisa har drabbats av missfall. Lisa Osbourne meddelade den tragiska nyheten på sin blogg på torsdagen. "Jack och jag förlorade vår lille son förra veckan.

Trelleborgs Allehanda - 07 sep 13 kl. 14:03

Osbourne förlorade sitt barn


Jack Osbourne och hans fru Lisa har drabbats av missfall. Lisa Osbourne meddelade den tragiska nyheten på sin blogg på torsdagen. "Jack och jag förlorade vår lille son förra veckan.

Västerbottens Folkblad - 07 sep 13 kl. 14:05

Osbourne förlorade sitt barn

Jack Osbourne och hans fru Lisa har drabbats av missfall. Lisa Osbourne meddelade den tragiska nyheten på sin blogg på torsdagen. ?

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nytt möte om Arkelstorpsviken – "Ett stort engagemang i frågan"

Kan en återställd vik skapa en högre attraktionskraft i Sjöriket? Den frågan och flera andra diskuteras på torsdag när leaderprojektet "En vik i Sjöriket Skåne" bjuder in till en ny träff för allmänheten..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Så påverkas pendlarna av de nya priserna

Dyrare att åka med Jojo-kort för vissa sträckor, men ingen höjning om du betalar med appen. Så ser Skånetrafikens förslag till taxehöjningar ut och det ska börja gälla i december..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Köpte tösalt för 140 kronor kilot

Kristianstad finns med bland de kommuner som betalat ”saltade” räkningar från varningslistade företag. Totalt rör det sig om drygt 300 000 kronor sedan 2012..

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Nu inleds miljonsatsningen – entreprenör sätter upp omdiskuterat staket

Det blir NCC som ska utföra omgestaltningen av kyrkogården runt Heliga Trefaldighets kyrka. Satsningen uppskattas landa på 12 miljoner kronor och inleds om ett par veckor. Till våren sätts det nya och så debatterade smidesstaketet upp..

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Vem gör vad när barn mår dåligt – hjälp kan finnas på flera ställen

”Hitta rätt direkt” heter en ny broschyr med kontaktuppgifter till alla verksamheter i kommunen och Region Skåne som kan få unga att må bättre. Samtidigt fortsätter bland andra skola, psykiatri och socialtjänst att öka sin samverkan. .

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Största skogsägarna i nordöstra Skåne – här är hela listan

Dagens Industri har listat landets största ägare av skogsmark. På listan finns bland annat staten och kommuner, men den största privata ägaren har vi i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - Igår: 10:00

Fler invånare ska cykla – ”Ingen ska behöva dö”

Fler ska cykla, gå och åka kollektivt i stället för att ta bilen. Det är kommunens plan för cyklingen i staden. ”Vi vill vi kunna erbjuda ett bra cykelvägnät”, säger trafikplanerare Åsa Hammarstedt..

Kristianstadsbladet - Igår: 06:00

SD:s valframgång ger klirr i kassan

Sverigedemokraternas valframgångar i Kristianstad gör att partiet får nära 160 000 mer i kommunalt partistöd per år. Socialdemokraternas nederlag ger ett stort tapp på över 120 000 kronor..

Kristianstadsbladet - Igår: 06:00

Kommunen riskerar miljonkostnad för tomt äldreboende

Kommunen tar över Attendos äldreboende, men har ingen som kan driva det. Nu riskerar kommunen att stå med hyreskostnaden för ett tomt boende i ett år framöver. Kostnad: 7,4 miljoner.

Kristianstadsbladet - Igår: 22:00

Kristianstad: Önskan om cykelväg vid nya E22-broar

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.