YLE > Finland

Friday, 19 October, 13:41

Liknande nyheter

Taggar: Var fjärde, åldring, behandlas, illaeller , utsättsför , våld, mycket vanligare än vi tror säger expert
YLE - 09 maj 16 kl. 11:50

Släggkastaren Fredrik Fröberg: Vi behandlas illa av tävlingsarrangörerna

Sjundeå IF:s släggkastare Fredrik Fröberg säger att släggkastarna behandlas illa av tävlingsarrangörer. Sällan – om någonsin – får släggkastarna tävla på samma arena som de övriga friidrottarna. - Allt som oftast när vi släggkastare kommer till en tävlingsplats, får vi höra att vi ska tävla på någon sandplan några kilometer bort.

Blekinge Läns tidning - 05 maj 17 kl. 15:14

Skola anmäld – elev behandlas illa

Skolinspektionen kräver svar från en skola där en elev upplever sig behandlas felaktigt..

Dalarnas tidningar - 16 jan 11 kl. 04:57

Kunder behandlas illa av Hedemora Energi

[Hedemora/Husby] Upprörda Hedemorabor känner sig illa behandlade av tjänstemän på Hedemora Energi när de har påpekat att sophämtningen inte fungerar. I Hedemora lämnades komposttunnan hos en fembarnsfamilj halvfull. En familj i Djusa nekades tömning sedan chauffören plötsligt hävdade att vägen var för smal..

YLE - 29 mar 15 kl. 06:00

SS: Barn behandlar äldre illa

Myndigheterna befarar att finländarna behandlar äldre närstående illa i större utsträckning än vad man i allmänhet tror, skriver Savon Sanomat på söndagen. Både på brottsofferjouren och på Institutet för hälsa och välfärd THL säger man att de fall som kommer i dagen bara är toppen på isberget. - Det här sådant man inte talar om, säger enhetschef Minna-Liisa Luoma på THL.

Nya Wermlands Tidningen - 03 feb 12 kl. 07:30

Både unga och gamla behandlas illa

BT - 06 mar 12 kl. 08:38

Forskningsapor behandlas illa i Laos

Apor som säljs till amerikanska och europeiska laboratorier får först genomlida vidriga förhållanden på anläggningar i Laos, larmar djurrättsorganisationen Buav (British Union for the Abolition of Vivisection).
Efter att ha besökt apfarmer i Laos säger Buav att behandlingen av långsvansade makaker "bryter mot internationellt erkända djurrättsregler".
Tusentals apor exporteras från Laos via Kina och Vietnam till forskning i västvärlden.

UNT - 27 okt 14 kl. 06:00

Hyresgäster behandlas­ illa

Efter att Heby­gårdar låtit kontrollera värme och ventilation i lägenheterna märker jag att de har sänkt värmen..

Dagen - 01 okt 15 kl. 03:00

Kinaexpert: En del församlingar behandlas illa

Det går alldeles utmärkt att leva som kristen i Kina, men visst sätter den kommunistiska statsmakten en del hinder i vägen. Det menar kinakännaren Fredrik Fällman..

Dagen - 01 okt 15 kl. 03:00

Kinaexpert: En del församlingar behandlas illa

Det går alldeles utmärkt att leva som kristen i Kina, men visst sätter den kommunistiska statsmakten en del hinder i vägen. Det menar kinakännaren Fredrik Fällman..

YLE - 19 okt 17 kl. 04:57

Morgonkollen: Spaniens ultimatum till Katalonien löper ut, EU dryftar flyktingkvoter och Sipilä anses behandlas illa i medierna

Spaniens ultimatum till Katalonien löper ut i dag, EU-ledare diskuterar flyktingkvoter och Centerns distriktschefer anser att statsminister Juga Sipilä (C) blivit orättvist behandlad av medierna enligt Uutissuomalainen..

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Bussar ersätter tåg på kustbanan under veckoslutet

På grund av banarbete ersätts tågen mellan Helsingfors och Åbo helt eller delvis av bussar under tiden lördag (20.10) klockan 18 och söndag (21.10) klockan 14..

YLE - 2 timmar sedan

Polisen: Det handlade om brott mot liv då Försvarsmakten kallades in i Kuortti

Polisen i mellersta Finland bad Försvarsmakten om handräckning efter att en person dödats i en privatbostad i Leivonmäki i kommunen Joutsa..

YLE - 2 timmar sedan

Egen smörgås med – så här ordnas matserveringen i Raseborg under strejken

Under JHL:s två strejkdagar måste de allra flesta elever i Raseborg ta egen matsäck med. Så blir det även på vissa daghem. De äldre får mat som normalt, meddelar staden..

YLE - 2 timmar sedan

Tonen hårdnar mellan fackförbunden och regeringen – industrifacket säger upp konkurrenskraftsavtalet

Industrifacket har sagt upp konkurrenskraftsavtalet om arbetstidsförlängningen för 100 000 fackanslutna..

YLE - 4 timmar sedan

Utredning: Busschauffören bromsade för sent vid olyckan i Kuopio som krävde fyra dödsoffer

Olycksutredningscentralen har i stora drag rett ut händelseförloppet i samband med den bussolycka i Kuopio som krävde fyra människors liv den 24 augusti 2018. Busschauffören bromsade för sent då bussen närmade sig korsningen efter avfarten från motorvägen..

YLE - 3 timmar sedan

Alla skolelever i Borgå måste ta matsäck med på måndag och tisdag – strejken drabbar fler än väntat

Borgå lokalservice meddelar nu att man inte har möjlighet att servera någon skolmat på måndag och tisdag. Orsaken är fackförbundet JHL:s strejk..

YLE - 4 timmar sedan

Ingen EU-representant för Åland: En jättestor besvikelse, säger riksdagsledamot Mats Löfström

Åland hade hoppats på en egen plats när Finland får en extra representant i parlamentet efter att Storbritannien lämnar EU. Nu har det ändå visat sig att majoriteten av riksdagen motsätter sig förslaget. Ålands riksdagsledamot Mats Löfström säger att saken nödvändigtvis inte är slutdiskuterad..

YLE - 4 timmar sedan

Övervakande myndigheten vill kasta ut Matti Koivurinta ur stiftelsen som han grundat – advokaten idiotstämplar Patent- och registerstyrelsen

Patent- och registerstyrelsen vill ha rätt till att avsätta en styrelsemedlem eller hela styrelsen som leder en stiftelse. I nuläget måste PRS föra varje mål till tingsrätten för behandling. Saken är aktuell i Åbo där Matti Koivurinta-stiftelsen varit en nagel i ögat för myndigheten i flera års tid..

YLE - 5 timmar sedan

Raseborgs energiska vattenaffärer - åtta frågor inför måndagens beslut

Vem har försökt förstå vad det handlar om när Raseborgs stadsfullmäktige på måndag beslutar om vattenverket ska bli en del av energibolaget? Är det över huvudtaget viktigt att förstå sig på affären som känns lite torr, byråkratisk och siffertung?.

YLE - 5 timmar sedan

90 år sedan Rettigska tobakspalatset i Åbo stod färdigt – museet firar med specialutställning

Tobaksfabrikören Hans von Rettig lät bygga en stor privatbostad åt sig och sin familj bredvid tobaksfabriken vid Tavastgatan i Åbo. Nu kan du få en inblick i den jättelika lyxvillans förflutna där det har funnit både biljardsalong och observatorium..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.