Expressen > Opinion

Monday, 22 October, 22:53

Expressen - 14 jun 18 kl. 05:00

Gränsen är nådd nu, Morgan JohanssonSkogsbränder rasar och torkan fortsätter. Nu larmar Brandmännens riksförbund om en farlig underbemanning: På vissa stationer är upp till hälften helt outbildade – många har inte ens C-körkort för att köra brandbilarna..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Johansson, Brandmännens

Dela artikeln

901 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gränsenär , nåddnu , Morgan, Johansson
DN - 19 feb 18 kl. 10:01

Morgan Johansson: Åldersgränsen svår att tillämpa

Åldersgränsen som ingår i nya dataskyddsförordningen GDPR kan bli svår att tillämpa, säger justitie- och inrikesminister Morgan Johansson. – Det blir ett problem att utöva tillsyn i frågan, säger han till DN..

DN - 05 nov 15 kl. 17:26

Morgan Johansson: Gränsen för Sverige är nådd


Sverige kan inte längre garantera tak över huvudet för asylsökande som kommer till Sverige. Det beskedet gav migrationsminister Morgan Johansson (S) på torsdagen. ”Jag hoppas det får en dämpande effekt”, säger han..

SR - 05 nov 15 kl. 17:31

Morgan Johansson: Gränsen är nådd för flyktingboenden

I dag meddelade Morgon Johansson, migrationsminister, att Sverige nått en gräns då det gäller boendesituationen för flyktingar..

Expressen - 11 dec 15 kl. 12:10

Morgan Johanssons (S) hårda ord mot C

Morgan Johansson, S, säger att antalet asylsökande måste ner ytterligare men fortsätter att säga nej till M-förslaget om att stänga gränsen. I stället anklagar han Annie Lööfs asylpolitik för "total brist på socialt ansvar". – Hittar man ingen bostad eller jobb med någorlunda kvalitet då får man väl jobba för 10 kronor i timmen och bo i en källare, säger Johansson..

Sydsvenskan - 07 feb 18 kl. 13:32

Stöldligorna ska stoppas vid gränsen

Utländska stöldligor ska stoppas med hårdare straff, utökad jakt på stöldgodset och fler kontroller nära gränsen. Justitieminister Morgan Johansson (S) beskriver ligorna som härjar i Sverige som ett stort problem. De har oftast sina baser i Litauen, Rum.

Opinionen.se - 05 nov 15 kl. 17:05

Slut på asylboenden: ”Vi har nått gränsen”


Sverige kan inte längre garantera boenden för flyktingar, larmar migrationsminister Morgan Johansson (S)..

Nya Wermlands Tidningen - 06 nov 15 kl. 06:01

"Vi har nått gränsen!"

I går slog vi i taket. Det finns inga fler bostäder för asylsökande kvar, enligt ansvarige ministern Morgan Johansson (S). Regeringens oförmåga att agera för att motverka det kraftigt ökande asyltrycket är nu pinsamt uppenbar för alla och envar..

SVT - 26 nov 15 kl. 21:09

Regeringens interna flyktingmål på minimumgränsen

Den senaste tiden har omkring 8.000 till 10.000 asylsökande i veckan kommit till Sverige.

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 13 kl. 10:44

Piers Morgan överväger att lämna USA


CNN-profilen Piers Morgan överväger att lämna USA trots att den brittiske journalisten ser landet som sitt andra hem, skriver Contactmusic. Efter skolmassakern i Newtown i december ställde Morgan vapenvänner till svars i CNN. En Texasjournalist tog då initiativet till ett upprop som samlade 28 500 namnunderskrifter, över gränsen på 25 000 som gör att Vita huset måste svara.

BT - 24 dec 12 kl. 07:37

Vapenvänner vill kasta ut Morgan

Vita huset måste svara på ett upprop som kräver att brittiske journalisten Piers Morgan deporteras från USA. En Texasjournalist tog initiativet sedan Morgan i tv-kanalen CNN ställt amerikanska vapenvänner till svars. Uppropet har samlat 28 500 namnunderskrifter, över gränsen på 25 000 som gör att Vita huset måste svara.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 16 timmar sedan

Reglera människors flygresor i en motbok

Det behövs långt mer än subventionerade elcyklar för att rädda planeten. Samtidigt beter vi oss som alkoholister som inte kan sluta.Ge varje person ett flygkonto med ett begränsat antal flygtimmar per år, skriver miljöaktivisten Paula Grossman..

Expressen - Igår: 07:15

Lärare: Allt kan inte handla om era barns diagnoser

Så fort det kommer kritik mot barn eller föräldrar med normbrytande beteende i skolan, står NPF-grupperna i farstun och ropar hej.Snälla, ta inte över alla debatter om ordning och reda, skriver läraren Ola Alfredsson..

Expressen - I förrgår: 07:15

S talar inte sanning om antisemitismen

Lars Adaktusson (KD) listar exemplen på att Ingvar Carlsson och partitopparna förskönar S-historien och tränger undan snedstegen. .

Expressen - 19 okt 18 kl. 06:30

Miljardnota: Så gömmer S de nyanlända i låtsasjobb

Istället för att ohämmat spendera miljarder av skattebetalarnas pengar på att gömma undan människor i låtsasjobb måste vi ta bort de hinder som försvårar för människor att få anställning, skriver Gulan Avci (L). .

Expressen - 18 okt 18 kl. 19:00

Rädda oss från Unni Drougges genusfascism

Unni Drougge bevisar att det inte alls är en garanti att ett tredje världskrig inte skulle kunna äga rum om det bara var kvinnor som styrde världen.Att kastrera män kan aldrig vara lösningen, skriver psykiatern David Eberhard..

Expressen - 18 okt 18 kl. 06:30

Lägg inte skulden för antisemitismen på S

Som vänner till Israel är vi djupt bekymrade över i vilken riktning landet håller på att utvecklas.Samtidigt förgiftas samhällsklimatet av tonläget i debatten, skriver ex-statsministern Ingvar Carlsson med flera tunga S-profiler..

Expressen - 17 okt 18 kl. 16:18

Eberhard tjänar pengar på antifeministisk gubbröra

Hade genusvetenskapen varit relevant skulle män födas utan penis. Ungefär så kan psykiatern David Eberhards uppgörelse med "genusflummet" sammanfattas.Oj, vad synd det är om killarna plötsligt – det är ju skitjobbigt att vara ett svin, skriver författaren Unni Drougge..

Expressen - 17 okt 18 kl. 06:30

Gui Minhai måste släppas – använd kungen mot Kina

Vi kan inte låta den svenske medborgaren Gui Minhai fortsätta att plågas i fångenskap dag efter dag. Ge instruktioner till kungen att verka för en omedelbar frigivning, skriver Kurdo Baksi och Magnus Fiskesjö på årsdagen av gripandet..

Expressen - 16 okt 18 kl. 18:07

Att undvika SD kan inte vara ett mål i sig

Vad är det för hemska "värderingar" min partiledare gång på gång hänvisar till vad gäller SD?Vårt mål bör givetvis vara att få igenom så mycket moderat politik som möjligt, skriver Ann Heberlein (M)..

Expressen - 16 okt 18 kl. 06:30

Din självupptagenhet kan bli en dödlig drog

En genomsnittlig person beräknas ta 25 000 selfies under en livstid. Mycket tyder på att detta inte är ett helt sunt beteende. Här är tre frågor du måste ställa dig innan du lägger ut en bild, skriver beteendeterapeuten Patrik Wincent från "Lyxfällan"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.