Expressen > Opinion

Tuesday, 19 June, 04:37

Expressen - 14 jun 18 kl. 05:00

Gränsen är nådd nu, Morgan JohanssonSkogsbränder rasar och torkan fortsätter. Nu larmar Brandmännens riksförbund om en farlig underbemanning: På vissa stationer är upp till hälften helt outbildade – många har inte ens C-körkort för att köra brandbilarna..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Johansson, Brandmännens

Dela artikeln

719 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gränsenär , nåddnu , Morgan, Johansson
DN - 19 feb 18 kl. 10:01

Morgan Johansson: Åldersgränsen svår att tillämpa

Åldersgränsen som ingår i nya dataskyddsförordningen GDPR kan bli svår att tillämpa, säger justitie- och inrikesminister Morgan Johansson. – Det blir ett problem att utöva tillsyn i frågan, säger han till DN..

DN - 05 nov 15 kl. 17:26

Morgan Johansson: Gränsen för Sverige är nådd


Sverige kan inte längre garantera tak över huvudet för asylsökande som kommer till Sverige. Det beskedet gav migrationsminister Morgan Johansson (S) på torsdagen. ”Jag hoppas det får en dämpande effekt”, säger han..

SR - 05 nov 15 kl. 17:31

Morgan Johansson: Gränsen är nådd för flyktingboenden

I dag meddelade Morgon Johansson, migrationsminister, att Sverige nått en gräns då det gäller boendesituationen för flyktingar..

Expressen - 11 dec 15 kl. 12:10

Morgan Johanssons (S) hårda ord mot C

Morgan Johansson, S, säger att antalet asylsökande måste ner ytterligare men fortsätter att säga nej till M-förslaget om att stänga gränsen. I stället anklagar han Annie Lööfs asylpolitik för "total brist på socialt ansvar". – Hittar man ingen bostad eller jobb med någorlunda kvalitet då får man väl jobba för 10 kronor i timmen och bo i en källare, säger Johansson..

Sydsvenskan - 07 feb 18 kl. 13:32

Stöldligorna ska stoppas vid gränsen

Utländska stöldligor ska stoppas med hårdare straff, utökad jakt på stöldgodset och fler kontroller nära gränsen. Justitieminister Morgan Johansson (S) beskriver ligorna som härjar i Sverige som ett stort problem. De har oftast sina baser i Litauen, Rum.

Opinionen.se - 05 nov 15 kl. 17:05

Slut på asylboenden: ”Vi har nått gränsen”


Sverige kan inte längre garantera boenden för flyktingar, larmar migrationsminister Morgan Johansson (S)..

Nya Wermlands Tidningen - 06 nov 15 kl. 06:01

"Vi har nått gränsen!"

I går slog vi i taket. Det finns inga fler bostäder för asylsökande kvar, enligt ansvarige ministern Morgan Johansson (S). Regeringens oförmåga att agera för att motverka det kraftigt ökande asyltrycket är nu pinsamt uppenbar för alla och envar..

SVT - 26 nov 15 kl. 21:09

Regeringens interna flyktingmål på minimumgränsen

Den senaste tiden har omkring 8.000 till 10.000 asylsökande i veckan kommit till Sverige.

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 13 kl. 10:44

Piers Morgan överväger att lämna USA


CNN-profilen Piers Morgan överväger att lämna USA trots att den brittiske journalisten ser landet som sitt andra hem, skriver Contactmusic. Efter skolmassakern i Newtown i december ställde Morgan vapenvänner till svars i CNN. En Texasjournalist tog då initiativet till ett upprop som samlade 28 500 namnunderskrifter, över gränsen på 25 000 som gör att Vita huset måste svara.

BT - 24 dec 12 kl. 07:37

Vapenvänner vill kasta ut Morgan

Vita huset måste svara på ett upprop som kräver att brittiske journalisten Piers Morgan deporteras från USA. En Texasjournalist tog initiativet sedan Morgan i tv-kanalen CNN ställt amerikanska vapenvänner till svars. Uppropet har samlat 28 500 namnunderskrifter, över gränsen på 25 000 som gör att Vita huset måste svara.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 23 timmar sedan

Alla är förlorare när en lokaltidning försvinner

När en lokaltidning försvinner är vi alla förlorare. Samhällets kostnader ökar. Det känns fattigare kulturellt och politiskt.

Expressen - Igår: 05:00

Håll tassarna borta från migrationen, C

Vi vill prioritera våra medborgare och vår gemensamma välfärd framför invandrade morbröder och farbröder.Centerns inställning till anhöriginvandring är naiv och djupt oroande, menar moderaterna Ann Heberlein, Carina Wutzler och Christian Sonesson..

Expressen - I förrgår: 05:00

Släng ut de brölande grabbgängen från BB

Att jag som nyförlöst med en bebis vid bröstet, i kläder fläckade av mjölk och blod, skulle slå mig ned bland manspreadande snubbar kändes inte som ett alternativ.Det som en gång var en trygg kvinnovärld har invaderats av män som skall pinka in sitt nyblivna faderskap, skriver Malin Lernfelt..

Expressen - 15 jun 18 kl. 05:00

Oniomanin breder ut sig – är du i farozonen?

Shoppingmissbrukare skildras ofta i skämtsamma ordalag, som lite löjliga, materialistiska och egotrippade.Många tror att det bara är att ta sig själv i kragen och sluta handla. Tyvärr är det inte så enkelt, skriver "Lyxfällans" Patrik Wincent..

Expressen - 13 jun 18 kl. 16:58

Dags att ta avstånd från Muslimska brödraskapet

För oss i KDU är det uppenbart att skattesponsrade studieförbundet Ibn Rushds ställningstaganden riskerar att radikalisera svenska muslimer.Bekänn färg nu och ta avstånd från Muslimska brödraskapet, skriver Christian Carlsson och Jakob Ljungman..

Expressen - 13 jun 18 kl. 05:00

Här är no go-zonerna i Stockholms t-bana

Fyra stationer är nu så utsatta för gäng, våld och brott att säkerheten inte kan upprätthållas utan skydd av polis.Det är vår förbannade plikt att tala klarspråk om de insatser som krävs, skriver SL:s ordförande, trafiklandstingsråd Kristoffer Tamsons (M)..

Expressen - 12 jun 18 kl. 16:26

Alla elever kan inte tvingas in i en mall

Betyg som rasar och elever som till slut stannar hemma för att inkluderingen helt enkelt inte fungerar.Den svenska skolan måste bli mer flexibel. Det handar om mänskliga rättigheter, skriver Funktionsrätt Sveriges ordförande Elisabeth Wallenius..

Expressen - 12 jun 18 kl. 10:34

Vår drivkraft är inte att straffa arbetarklassen

Rebecca Weidmo Uvell borde läsa på om sambandet mellan utsläpp och inkomst.Det krävs en särskild typ av arrogans för att kalla Miljöpartiet "elitistiska", skriver Grön ungdoms språkrör Hanna Lidström..

Expressen - 12 jun 18 kl. 05:00

Ge huvudansvaret för skolan till staten

Den svenska skolan har uppenbara problem som måste lösas omgående.Skolan är ett nationellt intresse och därför bör våra nationella politiker ta tillbaka makten, skriver Lärarnas riksförbunds ordförande Åsa Fahlén..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.