SVT > Utrikes

Tuesday, 23 October, 11:18

SVT - 14 jun 18 kl. 04:51

Efter mötet i Singapore – nu vill även Japans premiäsminister träffa Kim Jong-UnNordkoreas ledare Kim Jong-Un är tillbaka i Pyongyang igen efter veckans toppmöte med USA:s president Donald Trump i Singapore, rapporterar diktaturens nyhetsbyrå KCNA. Nu hoppas även Japans premiärminister Shinzo Abe kunna få till ett möte med diktatorn, och första steget ska tas i Mongoliet, rapporterar japanska medier..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Singapore, Japans, Kim Jong-Un, Pyongyang, USA, Donald Trump, KCNA, Shinzo Abe, Mongoliet

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter möteti , Singaporenu vill , även, Japans, premiäsminister, träffa Kim Jong-Un
Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 12:44

Matförsäljningen på nätet ökade med 40 procent i fjol – förväntas omsätta 1,6 miljarder kronor i år

Enligt en relativt ny undersökning från Svensk Handel väntas det växa med hela 1,6 miljarder kronor under år 2016. Tidigare har det existerat hinder med den så kallade kläm- och känn-faktorn, vilket betyder att kunder vill känna på frukt och grönt innan köp, men under förra året handlade en av fem konsumenter mat på nätet – något som ger en indikation på det stigande intresset. Enligt Svensk Handel ökade dessutom livsmedelsförsäljningen online med 40 procent under förra året jämfört med 2014 och under 2016 års första kvartal skedde en försäljningsuppgång på 32 procent.

YLE - 17 jul 17 kl. 06:03

Loppisar på nätet växer men butikerna har också en plats

På nätet har loppisgrupper på Facebook vuxit i popularitet i Österbotten. Den största facebookgruppen har nu över 13 000 medlemmar och dagligen byter varor ägare. Men än är den fysiska loppmarknaden stark, både vid fysiska butiker och vid pop up-loppisar runtom i Österbotten.

YLE - 14 feb 16 kl. 11:43

Bästisarna hittade varandra på nätet

Janina Kronlund från Vasa och Emma Tallgren från Korsholm har varit bästisar i nio år. Radarparet ska fira sitt tio års jubileum med en resa. Du kan hitta en partner via nätet, men även en bästa vän.

Magazin24 - 18 feb 13 kl. 14:52

Oavgjort i toppmötet

På söndagen möttes IK Bolton och Hallstahammars SK HK i en seriefinal som slutade oavgjort. Senast lagen möttes så blev det 22-22 och sedan har lagen följts åt i serien. På söndagen var det återigen dags för ett möte mellan Hallstahammars SK HK och IK Bolton.

Regeringen - 15 maj 13 kl. 12:21

Krishantering och skattefrågor dominerade finansministermötet

Skattefrågor och en diskussion om framtida hantering av bankkriser dominerade mötet i rådet för ekonomiska och finansiella frågor (Ekofin) den 14 maj. Finansminister Anders Borg representerade Sverige på mötet, som även behandlade ett förslag till ändringsbudget för EU:s årsbudget för 2013. Artikel: Krishantering och skattefrågor dominerade finansministermötet EU-representationen i Bryssel, 15 maj 2013.

SR - 17 nov 17 kl. 07:29

Direktrapport om EU-toppmötet i Göteborg

I dag hålls EU-toppmöte i Göteborg. Regeringschefer från nästa alla EU-länderna är på plats för att prata jobb, rättvisa och tillväxt.  Nästan alla regeringschefer i EU kommer närvara vid mötet.

SR - 11 okt 16 kl. 17:00

Flera åtgärder för att stoppa extremism på nätet

Den danska regeringen ska ta till nya åtgärder för att stoppa extremistisk propaganda på nätet. Men även i Sverige riktar nu flera kommuner och statliga myndigheter strålkastarljuset mot extremistiska tankar och idéer som sprids på webbsidor och sociala medier..

SR - 16 apr 17 kl. 15:49

Cibicki-show när MFF vann 100:e mötet mot HBK

Det var femton år sedan Malmö senast förlorade på Örjans vall och klassikermötet gick även nu i himmelsblå favör. Anledningen till det var Pawel Cibicki. 23-årige Cibicki lär bli en av de stora attraktionerna i årets allsvenska, om han inte redan är det.

Länstidningen i Jämtland - 23 jun 18 kl. 09:16

Handla säkert på nätet – här är polisens bästa tips

Näthandeln fortsätter öka och de som är vana näthandlare handlar allt oftare. Men nätet lockar även bedragare och för att minska antalet bedrägerier pågår just nu en informationskampanj inom Europol, Europeiska unionens byrå för brottsbekämpning, om hur du handlar säkert. Här är sex tips från polisen:.

Aftonbladet - 15 jan 14 kl. 21:17

Trots krismötet – "Löven" föll igen

Tionde förlusten på elva matcher.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Turkiets president håller tal om Khashoggis död

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan håller i dag ett tal inför det turkiska parlamentet där han i förväg har utlovat den “nakna sanningen” om den saudiske journalisten Jamal Khashoggis död..

SVT - 1 timme sedan

Kina inviger jättebro – världens längsta över vattnet

Efter nästan tio år är den klar – världens längsta bro över vatten..

SVT - 2 timmar sedan

Samir Abu Eid: ”Marken kommer nog ge med sig när som helst”

Om 50 år beräknas Bangladesh ha upp till 25-30 miljoner klimatflyktingar. Samir Abu Eid är på plats i Nair i Bangladesh som har drabbats hårt av klimatförändringar. Flera hus har försvunnit på grund av erosioner i marken..

SVT - 7 timmar sedan

Källor: Dödspatrullen styrdes över Skype från Saudiarabien

Nu knyts journalisten Jamal Khashoggis död allt närmare det saudiska kungahuset. Enligt nya uppgifter till nyhetsbyrån Reuters ska kronprins Mohammed bin Salmans rådgivare Saud al-Qahtani ha medverkat över Skype då journalisten dödades. – Ge mig hundens huvud, ska han ha sagt under samtalet, enligt Reuters källa..

SVT - 9 timmar sedan

Trump planerar fler kärnvapen: ”Ett hot mot Ryssland”

Donald Trump vill rusta med fler kärnvapen – tills världen lugnar ner sig. Det beskedet gav han under måndagen efter att det kommit nya uppgifter om att han är beredd att dra sig ur Startavtalet om atomnedrustning. – Vem som ska hotas?

SVT - 12 timmar sedan

Museets urgamla bibelskrifter visade sig vara oäkta

Delar av de berömda Dödahavsrullarna som finns på bibelmuseet i Washington D.C har visat sig vara oäkta, rapporterar CNN. Det efter ett forskarteam upptäckt att de inte stämde överens med övriga delar från originalet.

SVT - 12 timmar sedan

Experten om Saudiarabiens agerande: ”Korkat”

Fel på fel på fel. Så beskriver Mellanösternexperten Saudiarabiens agerande efter det misstänkta mordet på journalisten Jamal Khashoggi. – De är desperata, säger Rouzbeh Parsi på Utrikespolitiska institutet..

SVT - 13 timmar sedan

SVT:s Elin Jönsson: Ryssland vill inte skrota INF-avtalet

USA:s president Donald Trump meddelade i helgen att han vill att USA drar sig ur nedrustningsavtalet med Ryssland. I SVT:s Aktuellt berättar utrikeskorrespondenten Elin Jönsson att Ryssland hellre ser att man diskuterar anklagelserna om att båda sidor brutit mot avtalet..

SVT - 13 timmar sedan

97 procent av Iran drabbat av torka – här är en av effekterna

Iran plågas hårt av klimatförändringarna. 97 procent av landet är drabbat av torka, och stora delar av den odlingsbara marken riskerar att gå förlorad..

SVT - 13 timmar sedan

Näthatgranskare: ”Skryter om hur de behandlar personal rasistiskt”

Vardagsrasismen som apotekspersonal får utstå är en förlängning av språket som används på nätet, menar Tomas Åberg som är med och driver organisationen Näthatsgranskaren. Han vittnar om personer som skryter på Facebook om hur de behandlar personal. – Vi ser hur de skryter om hur de vägrar ta hjälp av rasifierade och använder ”N-ordet”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.