SVT > Utrikes

Wednesday, 20 June, 13:29

SVT - 14 jun 18 kl. 04:51

Efter mötet i Singapore – nu vill även Japans premiäsminister träffa Kim Jong-UnNordkoreas ledare Kim Jong-Un är tillbaka i Pyongyang igen efter veckans toppmöte med USA:s president Donald Trump i Singapore, rapporterar diktaturens nyhetsbyrå KCNA. Nu hoppas även Japans premiärminister Shinzo Abe kunna få till ett möte med diktatorn, och första steget ska tas i Mongoliet, rapporterar japanska medier..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Singapore, Japans, Kim Jong-Un, Pyongyang, USA, Donald Trump, KCNA, Shinzo Abe, Mongoliet

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter möteti , Singaporenu vill , även, Japans, premiäsminister, träffa Kim Jong-Un
Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 12:44

Matförsäljningen på nätet ökade med 40 procent i fjol – förväntas omsätta 1,6 miljarder kronor i år

Enligt en relativt ny undersökning från Svensk Handel väntas det växa med hela 1,6 miljarder kronor under år 2016. Tidigare har det existerat hinder med den så kallade kläm- och känn-faktorn, vilket betyder att kunder vill känna på frukt och grönt innan köp, men under förra året handlade en av fem konsumenter mat på nätet – något som ger en indikation på det stigande intresset. Enligt Svensk Handel ökade dessutom livsmedelsförsäljningen online med 40 procent under förra året jämfört med 2014 och under 2016 års första kvartal skedde en försäljningsuppgång på 32 procent.

YLE - 17 jul 17 kl. 06:03

Loppisar på nätet växer men butikerna har också en plats

På nätet har loppisgrupper på Facebook vuxit i popularitet i Österbotten. Den största facebookgruppen har nu över 13 000 medlemmar och dagligen byter varor ägare. Men än är den fysiska loppmarknaden stark, både vid fysiska butiker och vid pop up-loppisar runtom i Österbotten.

YLE - 14 feb 16 kl. 11:43

Bästisarna hittade varandra på nätet

Janina Kronlund från Vasa och Emma Tallgren från Korsholm har varit bästisar i nio år. Radarparet ska fira sitt tio års jubileum med en resa. Du kan hitta en partner via nätet, men även en bästa vän.

Magazin24 - 18 feb 13 kl. 14:52

Oavgjort i toppmötet

På söndagen möttes IK Bolton och Hallstahammars SK HK i en seriefinal som slutade oavgjort. Senast lagen möttes så blev det 22-22 och sedan har lagen följts åt i serien. På söndagen var det återigen dags för ett möte mellan Hallstahammars SK HK och IK Bolton.

Regeringen - 15 maj 13 kl. 12:21

Krishantering och skattefrågor dominerade finansministermötet

Skattefrågor och en diskussion om framtida hantering av bankkriser dominerade mötet i rådet för ekonomiska och finansiella frågor (Ekofin) den 14 maj. Finansminister Anders Borg representerade Sverige på mötet, som även behandlade ett förslag till ändringsbudget för EU:s årsbudget för 2013. Artikel: Krishantering och skattefrågor dominerade finansministermötet EU-representationen i Bryssel, 15 maj 2013.

SR - 17 nov 17 kl. 07:29

Direktrapport om EU-toppmötet i Göteborg

I dag hålls EU-toppmöte i Göteborg. Regeringschefer från nästa alla EU-länderna är på plats för att prata jobb, rättvisa och tillväxt.  Nästan alla regeringschefer i EU kommer närvara vid mötet.

SR - 11 okt 16 kl. 17:00

Flera åtgärder för att stoppa extremism på nätet

Den danska regeringen ska ta till nya åtgärder för att stoppa extremistisk propaganda på nätet. Men även i Sverige riktar nu flera kommuner och statliga myndigheter strålkastarljuset mot extremistiska tankar och idéer som sprids på webbsidor och sociala medier..

SR - 16 apr 17 kl. 15:49

Cibicki-show när MFF vann 100:e mötet mot HBK

Det var femton år sedan Malmö senast förlorade på Örjans vall och klassikermötet gick även nu i himmelsblå favör. Anledningen till det var Pawel Cibicki. 23-årige Cibicki lär bli en av de stora attraktionerna i årets allsvenska, om han inte redan är det.

Aftonbladet - 15 jan 14 kl. 21:17

Trots krismötet – "Löven" föll igen

Tionde förlusten på elva matcher.

Sydsvenskan - 14 mar 16 kl. 13:17

Hårdare ciggregler i Singapore

Från och med 2017 måste cigaretter förvaras utom synhåll i butiker i Singapore, som redan är bland de länder i världen som har lägst andel rökare i befolkningen. I länder som Australien, Kanada, Storbritannien och Nya Zeeland är det redan förbjudet att visa cigaretter i butiker.Parlamentet röstade också för att förbjuda alla former av cigarettreklam, även på nätet.

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 minuter sedan

EU inför strafftullar mot USA

EU har beslutat sig för att införa strafftullar mot USA. Åtgärden är ett svar på på landets stål- och aluminiumtullar..

SVT - 1 timme sedan

Pappan: ”Det krossar mitt hjärta”

Bilden på en gråtande tvåårig flicka från Honduras som nyss skiljts från sin mamma har skapat starka reaktioner i USA. ”Pappa”, säger flickan..

SVT - 4 timmar sedan

WHO slutar klassa transpersoner som psykiskt sjuka

Världshälsoorganisationen, WHO, pekar inte längre ut transpersoner som psykiskt sjuka. Det framgår av en ny rapport som FN-organet författat..

SVT - 4 timmar sedan

Därför skiljs barn från sina föräldrar vid mexikanska gränsen

Barn separeras från sina föräldrar vid gränsen mellan USA och Mexiko och hålls inlåsta i en gammal butikslokal i Texas. USA:s ”nolltolerans mot illegal invandring” väcker debatt. SVT Nyheter reder ut vad det handlar om..

SVT - 5 timmar sedan

Prinsessan Elisabeth av Danmark har avlidit

Prinsessan Elisabeth av Danmark har avlidit efter en längre tids sjukdom, rapporterar danska nyhetsbyrån Ritzau..

SVT - 6 timmar sedan

Världens bästa restaurang finns i Italien

Den italienska restaurangen Osteria Francescana har för andra gången utsetts till världens bästa restaurang enligt listan ”World's 50 best restaurants”..

SVT - 8 timmar sedan

180 saknas efter svår olycka med färja i Indonesien

Myndigheterna i Indonesien höjer nu siffran över antalet saknade efter den svåra färjeolycka som ägde rum på landets största sjö under måndagen. Totalt 180 personer saknas nu, vilket är tre gånger så många färjan klarade av att ta, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

SVT - 8 timmar sedan

Jens Stoltenberg: Politiska orosmoln kan splittra Nato

Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg varnar för att splittringen mellan Donald Trumps USA och de europeiska Nato-länderna kan få allvarliga konsekvenser för det transatlantiska samarbetet..

SVT - 9 timmar sedan

Hemliga uppgifter om kriminalvårdare i Danmark låg helt öppet på nätet

En omfattande läcka av hemliga uppgifter, med bland annat fullständiga namn och personnummer, har drabbat 590 anställda inom kriminalvården i Danmark, avslöjar tidningen Politiken. Uppgifterna låg ute öppet på en webbplats under 20 dagar..

SVT - 10 timmar sedan

Trump manar på invandringslagar – stödjer båda lagförslagen

Donald Trump stödjer nu båda de lagförslag om invandring som är aktuella i representanthuset i USA. Det uppges presidenten ha sagt i ett slutet möte i kongressen. Trump säger sig söka en lösning på problemet där flera tusen barn separerats från sina föräldrar vid mexikanska gränsen, men de nya lagförslagen är kontroversiella och det är oklart om den kommer gå igenom..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.