Barometern > Nyheter

Wednesday, 12 December, 17:29

Liknande nyheter

Taggar: Feltänkt, folkomröstning
GöteborgsPosten - 12 sep 14 kl. 07:51

Förvirring inför folkomröstning om trängselskatten

Ingenjören Henrik Åkesson kommer att rösta nej till trängselskatten. Inte för att han har något emot den, utan för att han tycker att Västlänken är ett feltänk..

Dagens PS - 19 jun 18 kl. 10:51

Ledarkollen: Är en svensk medborgare värd mer?

Varje dag läser Dagens PS ett antal ledarsidor och återger det viktigaste. Idag handlar det om EU och företagen, om styret i Västra Götaland, om SD, om människosyn och om Italiens nya regering. EU och företagen En bra och seriös ledarsida förstår betydelsen av att varva inhemska texter med mer utåtblickande och dörfjupande sådana.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Budgeten: Jämställdhetsmyndigheten avvecklas

Jämställdhetsmyndigheten kommer att lägga ner. Det blir en konsekvens av att riksdagen röstat igenom Moderaternas och Kristdemokraternas budgetförslag, skriver P4 Göteborg. - Vi kommer att minska utrymmet med 40 miljoner kronor till myndigheten för 2019 och det blir inga pengar för 2020.

Barometern - 45 minuter sedan

M: Vuxna människor kan betala entré själva

M och KD tar bort fri entré på de statliga museerna och det särskilda anslaget till landets kulturskolor i sin budget. Däremot får biblioteken ett extra anslag. På onsdagen klubbade riksdagen igenom Moderaternas och Kristdemokraternas budgetramar.

Barometern - 45 minuter sedan

Starbreeze ändrar fokus - aktien rusar

Spelutvecklaren Starbreeze ska fokusera på sin kärnverksamhet spelutveckling och förlagsverksamhet, meddelar bolaget i ett pressmeddelande. Nyheten fick aktien att ta ett rejält skutt uppåt. B-aktien har rusat upp över 50 procent.

Barometern - 45 minuter sedan

Kalmar på väg mot nytt rekord

Kalmar ser ut att gå mot en ny rekordstor befolkningsökning. När bara två veckor återstår av året har kommunen ökat med 1 040 personer, vilket är 12 fler än 2015..

Barometern - 45 minuter sedan

Seger i världscupspremiären för Modin

Zebastian Modin fick en kanonstart på världscupen i paraskidor i finländska Vuokatti. Svensken, med Vasaloppsprofilen Jerry Ahrlin som guide, vann säsongens första tävling med en marginal på 1. 29,4 till kanadensiska tvåan Brian McKeever.

Barometern - 45 minuter sedan

Debutant höll nollan i Damkronornas kross

Leksandsmålvakten Julia Åberg fick en drömdebut i sin första landslagsmatch för Damkronorna. 22-åringen räddade samtliga 19 skott och höll nollan när Schweiz besegrades med 7-0 vid femnationsturneringen i Vierumäki.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Malmös Europaäventyr avgörs: "Tuff match"

Malmö FF har allt i egna händer inför avgörandet i Europa League-gruppspelet. Men de måste vinna borta mot storlaget Besiktas för att ta sig vidare. - Det kommer att bli en väldigt tuff match, men vi har alla möjligheter, säger försvararen Rasmus Bengtsson till Sydsvenskan.

Barometern - 30 minuter sedan

Öland: Nya krafter bakom Victoriadagen

Kay Wiestål tar ett steg tillbaka och ett produktionsbolag träder in. Sommarens firande planeras och biljetter släpps..

Barometern - 30 minuter sedan

Nej till väg i skärgården

Länsstyrelsen upphäver nu ett beslut om strandskyddsdispens som samhällsbyggnadsnämnden tidigare tagit..

Barometern - 30 minuter sedan

Oskarshamnsmodell för brandbekämpning i fordon

Räddningstjänsten i Oskarshamn har blivit en förebild för räddningspersonal när det handlar om att släcka bränder i bilar med nya drivmedel. På onsdagen deltog brandmän och befäl från Närke och Västmanland i övningar i Oskarshamn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.