Jönköpingsnytt > Nyheter

Sunday, 24 June, 13:15

Liknande nyheter

Taggar: Sandhem, tar, emot, Värsås, Idrottsparkeni , kväll
GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Öster tar emot AFC Eskilstuna på Myresjöhus Arena på söndagen

Öster tar emot AFC Eskilstuna hemma på Myresjöhus Arena i Superettan. Det blev seger i den senaste matchen för Öster, 4–2 mot Gefle på bortaplan, AFC Eskilstuna blev utan poäng i mötet med Halmstad..

YLE - 27 aug 15 kl. 14:56

Nästan hela Österbotten tar emot flyktingar

Det är ytterst få österbottniska kommuner som inte tar emot några flyktingar i år. Det är enbart Korsnäs dit varken asylsökande eller kvotflyktingar verkar anlända. Omkring 140 kvotflyktingar tas emot av kommunerna i svenska Österbotten i år.

HBL - 22 jan 14 kl. 07:05

Sibbo och Närpes tar emot syrier

Fem nya kommuner meddelar att de tar emot syriska flyktingar: Villmanstrand, Sibbo, Närpes, Lojo och Siikajoki.– Vi kom till den här lösningen av rent humanitära skäl. Tjänstemännen minns inte att staden någonsin tidigare skulle ha tagit emot kvotflyktingar, säger stadsdirektör Kimmo Jarva i Villmanstrand.

Alliansfritt Sverige - 05 feb 14 kl. 11:22

Försök inte, Schlingmann har redan erkänt att M tar emot pengar från företag

Moderaternas hemliga partifinansiering är åter på tapeten. Igår publicerade EU-kommissionen sin rapport om korruption, och Moderaterna fick sig en släng av sleven. Idag kommer de rödgröna med ett lagförslag om öppenhet – tar man emot anonyma bidrag ska man inte få partistöd.

YLE - 12 dec 13 kl. 06:44

Lojo tar emot flyktingar 2015

Stadsfullmäktige i Lojo beslöt igår efter omröstning att staden tar emot 30 flyktingar år 2015. Flyktingbeslutet kom efter omröstning. Lojofullmäktiges beslut att at emot flyktingar fattades efter omröstning där 30 ledamöter var för och tjugo emot.

YLE - 11 nov 15 kl. 20:46

Lovisa tar emot flyktingar nästa år

Lovisa tar emot 25 flyktingar nästa år. Det beslöt stadsfullmäktige efter omröstning på onsdag kväll. Femtio ledamöter röstade för att Lovisa tar emot flyktingar nästa år medan sju Sannfinländare röstade emot.

YLE - 30 aug 13 kl. 04:30

"Bittert med Kyrkslätt som inte tar emot flyende"

Tidigare människorättsrapportören Elisabeth Rehn vet hur enorm nöden är bland flyktingar som väntar på ett liv i trygghet.
Som Kyrkslättbo är hon djupt besviken på sin hemkommun. - Jag är sorgsen, det har jag varit hela tiden.

YLE - 18 maj 16 kl. 11:59

”Glädjande att Östnyland tar emot så många kvotflyktingar”

Behovet av kommunplatser för flyktingar som får uppehållstillstånd är skriande. Bland annat ser Borgå ut att öka sin kvot rejält, från 25 till 119 i år. Martina Lindroos, chef för asylboendena i Borgå, är glad över signalerna från kommunerna.

YLE - 16 aug 16 kl. 10:14

Malax tar emot flera syriska flyktingar

Malax tar emot tio syriska kvotflyktingar under hösten. Petalax blir den troliga placeringsorten. Det beslöt kommunstyrelsen i måndags.

YLE - 22 jul 17 kl. 16:32

Plastinsamlingen tar emot förpackningar - men inte leksaker

De flesta plastsorter passar in i plastinsamlingen, men några saker är bra att minnas då man sorterar plast. Plastinsamlingen tar emot plast som kommer från olika förpackningar, till exempel livsmedel. I plastinsamlingen sätter man alltså allt från smörpaket till schampooflaskor och plastpåsar.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Gjorde resan från Dalvik till Dubai

Daniel Daboczy växte upp på Dalvik Jönköping efter att ha kommit till Sverige från Rumänien 1989. I dag driver han ett världsomspännande bolag med kontor i sex länder som han startade 2009. I en intervju med Jnytt berättar han om sin resa hur han tog sig dit han är i dag.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

4,1 miljoner till välfärdsteknik

Regeringen har avsatt 350 miljoner i vårbudgeten som ska ge stöd för välfärdsteknik till äldre och funktionshindrade. Jönköpings kommun får 4,1 miljoner.
.

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

"Uppdraget var att filma och överleva”

Fredrik Blomqvist var aldrig någon äventyrare från början. Det som började med en dokumentärfilm om Göran Kropp ledde till att filma de mest extrema expeditionerna. Mycket har han upplevt och vissa upplevelser får honom ännu att vakna till om nätterna.

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

TV-klipp och bilder: VM-feber i Jönköping

Det är VM-feber i Jönköping. Uteserveringar och barer i staden var välbesökta när det närmade sig avspark mellan Sverige och Tyskland.
.

Jönköpingsnytt - 19 timmar sedan

Mästarklubb draftade HV-talang

Under lördagseftermiddagen och kvällen fullbordas årets upplaga av NHL-draften. HV-spelarna Martin Fehervary och David Gustafsson är på plats i Texas.
.

Jönköpingsnytt - 21 timmar sedan

Husqvarnas väntan kan vara över

Husqvarna FF har fått spela sina sex inledande hemmamatcher på annat håll, men när laget på söndagen möter Eskilsminne ser det ut att bli match på Vapenvallen.
.

Jönköpingsnytt - 22 timmar sedan

De får tävla under SM-veckan

Tabergsdalens damlag vann division 1 och gör nu upp i finalspelet under SM-veckan i Helsingborg och Landskrona.
.

Jönköpingsnytt - Igår: 12:30

Jordskalv i Skara hördes i Jönköping

Klockan 07:49 inträffade ett jordskalv med en preliminär magnitud 3,0, nio kilometer nordöst om Skara. Skalvet kändes av många i Skara, i närliggande områden och har även hörts i Jönköping.
.

Jönköpingsnytt - Igår: 11:22

Fyra gripna efter grov misshandel

00.08 på midsommarnatten fick polisen ett larm om ett stort bråk i Skillingaryd. Fyra personer greps för grovmisshandel.

Jönköpingsnytt - Igår: 09:52

Återvunnet material inget för Jönköping

Endast en av kommunerna i Jönköping län tänker på att köpa in varor av återvunnet material. – Kommunerna kan bidra till en förändring, om de använder skattebetalarnas pengar, säger Pär Larshans, hållbarhetschef på Ragn-Sells.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.