Kristianstadsbladet > Sport

Wednesday, 23 January, 02:42

Kristianstadsbladet - 14 jun 18 kl. 00:10

KFC:s ungdomsverksamhet är hotad: ”Är tvungna att följa regelverket”Kristianstad FC:s skuldberg riskerar att rasera hela deras ungdomsverksamhet. Klubben följer inte avbetalningsplanen med kommunen och får nu inga nya matchtider och träningstider på kommunens anläggningar..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
KFC, FC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KFC:s, ungdomsverksamhetär , hotadÄr , tvungnaatt , följa, regelverket
Kristianstadsbladet - 04 jun 18 kl. 09:47

KFC:s existens hotad – har mångmiljonskulder

Tränarkaos, sportslig kräftgång och en ekonomi körd i botten. Nu kommer nästa blytunga smäll för Kristianstad FC. Klubben dras med mångmiljonskulder och föreningens existens är i fara.

Kristianstadsbladet - 20 okt 16 kl. 03:00

Redo att ta sig an Åhus HBK: Jag längtar redan

Åhus HBK:s nye tränare är på plats. Efter flera år i KFF/KFC:s ungdomsverksamhet är Sergio Gonzalez redo för sitt första stora senioruppdrag. – Jag längtar redan till den förste december när jag kan sätta igång, säger den nye Åhus-tränaren..

Kristianstadsbladet - 05 okt 18 kl. 17:08

”Konsumerar du inte KIK-nyheter på två-tre dagar så kan halva truppen ha bytts ut”

1. Kristianstads IK har gått som tåget inledningsvis i hockeyettan samtidigt som det varit en relativt stor ruljans på spelare som lämnat och kommit in. Blir inte hockeyintresset lidande när det byts spelare till höger och vänster som det gör i framför allt i hockeyettan?

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Flytt för Vanneberga FF – vill se över systemet

Vanneberga FF har på egen begäran flyttats till mellersta sjuan och efterlyser nu en översyn av seriesystemet. – Något måste göras åt sjuorna, men jag har fått bekräftat av Skåneboll att de ska se över hela seriepyramiden, säger Hans-Inge Hansson, ordförande i Vanneberga IF..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Experten om KIK:s tidsplan: ”Brukar få två-fyra veckor på sig”

Konkurshotade Kristianstads IK har skulder till staten på sammanlagt 1 361 766 kronor. På tisdagen lämnade Skatteverket in en ansökan till tingsrätten om att försätta KIK i konkurs. – Nu ska föreningen i det här fallet få en rimlig chans att svara på den här ansökan.

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Krisen är total – i dag begärs KIK i konkurs

Den ekonomiska krisen i Kristianstads IK är total. Under tisdagen kommer Skatteverket att begära klubben i konkurs. Skatteskulden är uppe i 1,3 miljoner kronor och nu kämpar KIK för sin överlevnad.

Kristianstadsbladet - Igår: 23:00

Ingen NM-start för Clarén

Kristianstadsbladet - Igår: 17:27

Full pott i USM – IFK till steg 4 med tre lag

Det blev full pott för pojkar 16 i USM-handbollen. Åhus Handboll får sällskap av tre (!) lag från IFK Kristianstad till steg 4 i mars.

Kristianstadsbladet - Igår: 17:28

Talangen slog till – nytt guld till KDFF

Hon är landslagsaktuell i truppen till La Manga och är en het kandidat till priset som årets talang. I lördags slog Evelina Duljan till två gånger om när KDFF:s flickor 03 vann Kristianstad Arena Cup Futsal. – Den här gången fick hon lov att vara med och spela med sina jämnåriga, säger KDFF-tränaren Albert Sigurdsson..

Kristianstadsbladet - Igår: 06:00

Malmberg tillbaka som vinnare

En mer efterlängtad comeback får man leta efter. Junioreuropamästarinnan på 400 meter häck 2015 gjorde sin första tävling sedan Finnkampen samma år. – Det var så man fick rysningar när jag skulle gå ner i startblocken, sa Elise Malmberg – som fick största jublet när hon presenterades..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Robin Nilsson: ”Sagosen är (kanske) världens bäste – men glöm inte O'Sullivan”

Sander Sagosen eller Mikkel Hansen? Eller kanske Nikola Karabatic? Och man ska ju inte glömma Andy Schmid.

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Klubbarna i Kristianstad blöder ekonomiskt

Senaste numret av svenska handelstidningen Justitia är ingen munter läsning för de lokala idrottsföreningarna. De värsta siffrorna står Kristianstad FC och Kristianstads IK för. Båda föreningarna berättar dock att man förväntar sig ett större ekonomiskt tillskott inom en snar framtid.

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Patric Nilsson: ”Skulder som borde oroa våra politiker”

IFK Kristianstad har aldrig varit starkare. Varken sportsligt eller ekonomiskt. IFK omsatte säsongen som gick 34 miljoner kronor och har i dag ett eget kapital på 7,5 miljon kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.