Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 21 April, 12:09

Affärsvärlden - 14 jun 18 kl. 00:01

Därför ska du skriva äktenskapsförordKärlek handlar om romantik och blommor, inte om avtal och juridik. Eller? Sanningen är att ett äktenskapsförord kan vara det mest omtänksamma du och din älskling kan ge varandra..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför ska du skriva, äktenskapsförord
Dagens PS - 18 jun 18 kl. 10:20

Därför ska du skriva äktenskapsförord

Kärlek handlar om romantik och blommor, inte om avtal och juridik. Eller? Sanningen är att ett äktenskapsförord kan vara det mest omtänksamma du och din älskling kan ge varandra.

VA - 13 jun 18 kl. 13:25

Därför ska du skriva äktenskapsförord

Kärlek handlar om romantik och blommor, inte om avtal och juridik. Eller? Sanningen är att ett äktenskapsförord kan vara det mest omtänksamma du och din älskling kan ge varandra.

DrivaEget - 18 okt 12 kl. 11:34

Gratis äktenskapsförord för att skydda företaget

Att skriva bra avtal är avgörande i många affärer. I Driva Egets samarbete med Avtal24 får du hjälp att skriva avtal. Nu presenterar vi ett nytt äktenskapsförord för att skydda olika situationer som kan uppstå.

Expressen - 03 jan 14 kl. 18:20

Spelling skrev inget äktenskapsförord

Tori Spelling tror på kärleken. Trots att hon tidigare uttryckt oro över nu otrohetsanklagade maken Dean McDermotts trohet valde stjärnan att inte skriva ett äktenskapsförord. – Dean erbjöd sig att skriva under ett, men Tori vägrade, säger en källa till Radaronline..

Posh24 - 24 okt 13 kl. 10:04

Kanye West vägrar äktenskapsförord: "Tycker det är smaklöst!"

Kanye West och Kim Kardashian förlovade sig för bara ett par dagar sedan, och folk pratar redan om deras framtida bröllop. En sak är dock redan säker, Kanye tänker gifta sig med Kim utan ett äktenskapsförord - för att han tycker det är smaklöst.

"Kanye är helt förblindad av sin kärlek till Kim.

Posh24 - 24 okt 13 kl. 10:04

Kanye West tycker att äktenskapsförord är smaklöst!

Kanye West och Kim Kardashian förlovade sig för bara ett par dagar sedan, och folk pratar redan om deras framtida bröllop. En sak är dock redan säker, Kanye tänker gifta sig med Kim utan ett äktenskapsförord - för att han tycker det är smaklöst.

"Kanye är helt förblindad av sin kärlek till Kim.

Expressen - 18 jun 15 kl. 13:54

Härenstam skrev äktenskapsförord

Magnus Härenstam skrev över sina bolag på barnen flera år innan sin död. Nu visar det sig att skådespelaren också har skrivit ett äktenskapsförord med frun Birgitta, skriver Aftonbladet. Ett äktenskapsförord som innebär att inga av parets ägodelar ses som gemensamma.

Posh24 - 17 okt 13 kl. 13:31

Jolie och Pitts äktenskapsförord är värt 2,4 miljarder!

Förlovade paret Angelina Jolie och Brad Pitt ska gifta sig, men innan de skrider till altaret har de bestämt sig för att göra upp ett äktenskapsförord. Nu har det avslöjats att äktenskapsförordet är värt ungefär 2,4 miljarder kronor.

Det 101 sidor långa dokumentet fastslår bland annat att Brad behåller sina tillgångar han tjänat innan äktenskapet vid skilsmässa, och Angie likaså.

Posh24 - 14 jun 12 kl. 08:44

Courteney Cox i skilsmässa - utan äktenskapsförord!

Efter 12 år som gifta skickade Courteney Cox och David Arquette in sina skilsmässopapper tidigare i veckan. De har båda bestämt sig för att lösa allting utan advokater, men hör på det här! Paret har inget äktenskapsförord, vilket betyder att allt de tjänat under dessa 12 år tillsammans ska delas upp 50-50!

Opinionen.se - 04 apr 13 kl. 07:57

Otrogen Claes Hemberg gillar äktenskapsförord

Avanza Banks sparekonom Claes Hemberg, 44, är notoriskt otrogen - och förespråkar äktenskapsförord. "Det är väl självklart", säger han i en intervju med di.se..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 15:17

Analytiker om Evolution Gamings kommande rapport

En svagare svensk marknad efter omregleringen väntas inte påverka Evolution Gaming negativt. Det framgår av analyser som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av inför rapporten för det första kvartalet..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:05

Små indexrörelser väntas på Wall Street

USA-terminerna visade små rörelser på torsdagen och hölls tillbaka av svag ekonomisk statistik från andra sidan av Atlanten, i form av PMI-data för april som gav en dyster bild av tysk tillverkningsindustri..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 11:00

Danska bolag på kapitaljakt i Sverige

Danska investerare skyr småbolag. Det har lett till att danska bolag som sammanlagt är värda mer än 13 miljarder kronor är börsnoterade i Sverige där riskviljan finns..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 11:04

Sandvik ser ingen lågkonjunktur

Lägre vinst, men starkare orderingång än väntat. Sandviks vd Björn Rosengren ser inga tecken på någon kommande lågkonjunktur. Aktien föll först men vände sedan upp..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:47

Affärsvärldens påskägg - veckans mest lästa artiklar

Kronkursen, aktieråd och hyllade 72-timmarsveckor. Här är de artiklar som lästes mest i veckan..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:38

Sveriges mest klickade bostadsobjekt

Bostadssajten Hemnet listar varje vecka vilka objekt som får flest klick. Det objekt som är sajtens mest klickade någonsin är en kändis lägenhet på Södermalm i Stockholm..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:06

Tummen upp för Sandvik efter rapport

Stockholmsbörsen inledde skärtorsdagen lätt nedåt, men tog sig efter ett par timmars handel en bra bit över nollstrecket..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:02

Acando ansöker om avnotering

Styrelsen i Acando har, på begäran av CGI Nordic som äger över 90 procent av aktierna, beslut ansöka om avnotering av Acandos B-aktier från Nasdaq Stockholm..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:35

Kronan faller efter arbetslöshetsstatistik

Den svenska kronan föll markant när data från SCB samtidigt visade en oväntat hög arbetslöshet i mars..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 12:09

Bästa första kvartal för hedgefonder sedan 2006

Hedgefonder har haft en bra start på året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.