Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 22 September, 20:32

Liknande nyheter

Taggar: Därför ska du skriva, äktenskapsförord
Dagens PS - 18 jun 18 kl. 10:20

Därför ska du skriva äktenskapsförord

Kärlek handlar om romantik och blommor, inte om avtal och juridik. Eller? Sanningen är att ett äktenskapsförord kan vara det mest omtänksamma du och din älskling kan ge varandra.

VA - 13 jun 18 kl. 13:25

Därför ska du skriva äktenskapsförord

Kärlek handlar om romantik och blommor, inte om avtal och juridik. Eller? Sanningen är att ett äktenskapsförord kan vara det mest omtänksamma du och din älskling kan ge varandra.

DrivaEget - 18 okt 12 kl. 11:34

Gratis äktenskapsförord för att skydda företaget

Att skriva bra avtal är avgörande i många affärer. I Driva Egets samarbete med Avtal24 får du hjälp att skriva avtal. Nu presenterar vi ett nytt äktenskapsförord för att skydda olika situationer som kan uppstå.

Expressen - 03 jan 14 kl. 18:20

Spelling skrev inget äktenskapsförord

Tori Spelling tror på kärleken. Trots att hon tidigare uttryckt oro över nu otrohetsanklagade maken Dean McDermotts trohet valde stjärnan att inte skriva ett äktenskapsförord. – Dean erbjöd sig att skriva under ett, men Tori vägrade, säger en källa till Radaronline..

Posh24 - 24 okt 13 kl. 10:04

Kanye West vägrar äktenskapsförord: "Tycker det är smaklöst!"

Kanye West och Kim Kardashian förlovade sig för bara ett par dagar sedan, och folk pratar redan om deras framtida bröllop. En sak är dock redan säker, Kanye tänker gifta sig med Kim utan ett äktenskapsförord - för att han tycker det är smaklöst.

"Kanye är helt förblindad av sin kärlek till Kim.

Posh24 - 24 okt 13 kl. 10:04

Kanye West tycker att äktenskapsförord är smaklöst!

Kanye West och Kim Kardashian förlovade sig för bara ett par dagar sedan, och folk pratar redan om deras framtida bröllop. En sak är dock redan säker, Kanye tänker gifta sig med Kim utan ett äktenskapsförord - för att han tycker det är smaklöst.

"Kanye är helt förblindad av sin kärlek till Kim.

Expressen - 18 jun 15 kl. 13:54

Härenstam skrev äktenskapsförord

Magnus Härenstam skrev över sina bolag på barnen flera år innan sin död. Nu visar det sig att skådespelaren också har skrivit ett äktenskapsförord med frun Birgitta, skriver Aftonbladet. Ett äktenskapsförord som innebär att inga av parets ägodelar ses som gemensamma.

Posh24 - 17 okt 13 kl. 13:31

Jolie och Pitts äktenskapsförord är värt 2,4 miljarder!

Förlovade paret Angelina Jolie och Brad Pitt ska gifta sig, men innan de skrider till altaret har de bestämt sig för att göra upp ett äktenskapsförord. Nu har det avslöjats att äktenskapsförordet är värt ungefär 2,4 miljarder kronor.

Det 101 sidor långa dokumentet fastslår bland annat att Brad behåller sina tillgångar han tjänat innan äktenskapet vid skilsmässa, och Angie likaså.

Posh24 - 14 jun 12 kl. 08:44

Courteney Cox i skilsmässa - utan äktenskapsförord!

Efter 12 år som gifta skickade Courteney Cox och David Arquette in sina skilsmässopapper tidigare i veckan. De har båda bestämt sig för att lösa allting utan advokater, men hör på det här! Paret har inget äktenskapsförord, vilket betyder att allt de tjänat under dessa 12 år tillsammans ska delas upp 50-50!

Opinionen.se - 04 apr 13 kl. 07:57

Otrogen Claes Hemberg gillar äktenskapsförord

Avanza Banks sparekonom Claes Hemberg, 44, är notoriskt otrogen - och förespråkar äktenskapsförord. "Det är väl självklart", säger han i en intervju med di.se..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 14:47

Fastighetsinvesteraren: Näthandeln dödar fysiska butiker

Det ser ljust ut för bostads-, kontors- och lagerfastigheter men handelssegmentet kommer att pressas av en butiksdöd när näthandeln vinner mark..

Affärsvärlden - Igår: 14:55

Autoliv och Volvo gasar

Kurserna på Stockholmsbörsen intog en positiv riktning i tidig fredagshandel som sedan bibehållits. Uppgångar sågs även på ledande börser i Europa..

Affärsvärlden - Igår: 10:31

Gruvbolaget rasar 35 procent efter vinstvarning

Det europeiska gruv- och smältverksbolaget Nyrstar föll brant i fredagens inledande handel sedan bolaget på torsdagskvällen varnat för att ebitda-resultatet för det andra halvåret kommer att vara väsentligt lägre det första sex månadernas resultat..

Affärsvärlden - Igår: 14:20

Norsk storbank höjer boräntor efter styrräntehöjning

Den norska storbanken DNB höjer sina bolåneräntor i Norge med 0,25 procentenheter efter torsdagens besked att centralbanken Norges Bank höjer sina styrräntor med just 0,25 procentenheter..

Affärsvärlden - Igår: 11:44

Analyshuset: Jordbruksoro skapar köpläge

Industrikoncernen Trelleborgs aktiekurs har utvecklats sämre än OMXS30-index under senare tid, sannolikt åtminstone delvis till följd av en överdriven oro för marknaden för jordbruksutrustning. Därmed har ett bra köptillfälle uppstått..

Affärsvärlden - Igår: 10:17

Även britter undersöker Danske Bank

Nu har även britterna på allvar intresserat sig för Danske Banks gigantiska penningtvättskandal med misstanken att pengarna gått från Ryssland till Storbritannien..

Affärsvärlden - Igår: 12:13

Affärsvärlden nummer 38, 2018

SAS stökiga sommar ● Rörig röra ● Tio år sedan Lehman.

Affärsvärlden - Igår: 12:03

Verkstadens handelshuvudvärk

Inbromsning. Världshandelsvolymerna på rullande tremånadersbasis dippade inför sommaren och hade vid halvårsskiftet ännu inte återupptagit senare års stadiga ökningstrend..

Affärsvärlden - Igår: 10:17

Löneökningstakten stiger i flera länder

Det syns allt fler tecken på att löneökningstakten har börjat stiga i en lång rad länder, bland annat i USA och euroområdet, tio år efter finanskrisen..

Affärsvärlden - Igår: 10:07

Danskt cannabisbolag till Spotlight

Danska bolaget Stenocare, som verkar inom segmentet medicinsk cannabis, har godkänts för listning på Spotlight Stock Market. Första dag för handel är beräknad att bli den 26 oktober 2018..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.