Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 12 December, 03:37

Kristianstadsbladet - 13 jun 18 kl. 23:55

Bil i diket norr om TollarpEn bil har kört av vägen och ner i diket utanför Tollarp sent på onsdagskvällen..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Tollarp

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bili , diket, norrom , Tollarp
BT - 17 aug 14 kl. 12:47

Bil körde i diket norr om Limmared

Bil körde av vägen norr om Limmared. Två personer till sjukhus. En bil med två personer i körde av väg 157 några kilometer norr om Limmared.

GöteborgsPosten - 27 apr 17 kl. 20:34

Bil voltade norr om Kungälv – tre inblandade

En bil har voltat och landat i diket på länsväg 631 norr om Kungälv. När räddningstjänst kom till platsen hade alla tre passagerare tagit sig ut ur bilen. – Oklart skadeläge, ambulans på väg, sa Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst, vid utryckningen..

Nya Wermlands Tidningen - 08 mar 14 kl. 14:36

Bil i diket norr om Bäckhammar

En singelolycka har inträffat norr om Bäckhammar..

Kristianstadsbladet - 10 jan 18 kl. 09:09

Bil körde i diket norr om Osby – väg avstängd

Strax före klockan 09 fick SOS larm om en singelolycka norr om Osby. .

SmålandsPosten - 24 jul 18 kl. 00:30

Bil i diket norr om Ljungby

En bilförare körde av E4 norr om Ljungby sent på måndagskvällen..

DalaDemokraten - 16 jan 15 kl. 15:52

Lastbil i diket norr om Vansbro

Strax efter 15.30 fick Trafikverket rapport om att lastbilen ska ligga i diket cirka en mil norr om Vansbro vid Ilbäcken..

Dalarnas tidningar - 16 jan 15 kl. 15:52

Lastbil i diket norr om Vansbro

Strax efter 15.30 fick Trafikverket rapport om att lastbilen ska ligga i diket cirka en mil norr om Vansbro vid Ilbäcken..

Västerbottens Folkblad - 30 jul 15 kl. 17:22

Bil diket efter kollision med lastbil

En bil voltade efter att ha kolliderat med en lastbil. Olyckan inträffade längs väg 897 vid Islandsbäck, nära Fällfors väster om Byske. Olyckan inträffade i samband med en omkörning.

YLE - 22 mar 18 kl. 09:44

Lastbil i diket norr om Larsmo – extremt halt väglag

En lastbil har kört i diket på väg 749 mellan Larsmo och Karleby. Vägavsnittet är stängt för trafik medan lastbilen bärgas..

NSD - 27 okt 11 kl. 20:30

Bilist i diket norr om Svappavaara

Troligtvis berodde det på det svåra/halkiga väglaget när en kvinnlig bilist körde av vägen ungefär en mil norr om Svappavaara vid 13..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Nobelpristagarnas uppmaning: Frige Djalali

121 Nobelpristagare har skrivit under ett brev till Irans högste ledare ayatolla Ali Khamenei. De uppmanar honom att säkerställa att den dödsdömde svensk-iranske läkaren Ahmadreza Djalali släpps fri.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Hälsokontroller av äldre förare inte aktuellt

Enligt en forskarrapport från Trafikstyrelsen och Statens väg- och transportforskningsinstitut finns det inte någon tydlig koppling mellan äldre bilförares sjukdomar och inblandning i trafikolyckor, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Åtta döda i explosion i kyrka

Sju människor har dödats i en stor explosion vid en procession utanför en mexikansk kyrka. Runt 50 skadades i olyckan, uppger myndigheterna. Två barn, 11 och 12 år gamla, finns bland de som dödades tidigt på morgonen i orten Tequisquiapan, som ligger 14,5 mil nordost om Mexico City.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Misstänkt föremål i Västra Frölunda

Ett område i Västra Frölunda i Göteborg har spärrats av eftersom man hittat ett misstänkt farligt föremål i samband med en bilbrand. - Vi har en personbil som brinner, klockan 23. 20 får vi larmet från räddningstjänsten.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Minst fyra döda - misstänkt inringad

Minst fyra personer rapporteras ha skjutits till döds och tolv har skadats i Strasbourg i Frankrike. Polisen vet vem gärningsmannen är och han uppges vara inringad. Händelsen utreds som terrorbrott.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Stormy Daniels ska böta till Trump

En domare i Kalifornien har beslutat att den tidigare porrstjärnan Stormy Daniels ska böta närmare 300 000 dollar, ungefär 2,7 miljoner kronor, för att ha stämt USA:s president Donald Trump i ett fall som avvisades i rätten.(TT).

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Hueweichefen kan bli fri mot borgen

It-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou får släppas mot borgen, meddelar en domare i Vancouver i Kanada. Men beslutet har en rad hårda villkor, bland annat att hon ska hålla sig i en specifik bostad större delen av dygnet och vara bevakad om hon lämnar den.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fler prillor - färre cigg

I dag röker färre än hälften så många svenskar än i slutet av 1980-talet. Sverige, Island och Norge har minsta andelen rökare i Europa enligt OECD. Men räknar man även in snuset förlorar Sverige placeringen.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Tio års fängelse för man som hotade poliser

En 35-årig man döms av Norrköpings tingsrätt till tio års fängelse för flera brott, bland annat mordförsök, misshandel av sin sambo och grovt hot mot tjänsteman, skriver Norrköpings Tidningar. Det var tidigare i höst som ambulans kallades till en bostad i Norrköping.(TT).

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Dramatik både på tv och i bokform

Två nya tv-dramer, en sträckläsningsbok och sista chansen att se dokumentären om Gösta Ekman får man i julhelgerna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.