Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 24 September, 19:05

Liknande nyheter

Taggar: Bili , diket, norrom , Tollarp
BT - 17 aug 14 kl. 12:47

Bil körde i diket norr om Limmared

Bil körde av vägen norr om Limmared. Två personer till sjukhus. En bil med två personer i körde av väg 157 några kilometer norr om Limmared.

GöteborgsPosten - 27 apr 17 kl. 20:34

Bil voltade norr om Kungälv – tre inblandade

En bil har voltat och landat i diket på länsväg 631 norr om Kungälv. När räddningstjänst kom till platsen hade alla tre passagerare tagit sig ut ur bilen. – Oklart skadeläge, ambulans på väg, sa Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst, vid utryckningen..

Nya Wermlands Tidningen - 08 mar 14 kl. 14:36

Bil i diket norr om Bäckhammar

En singelolycka har inträffat norr om Bäckhammar..

Kristianstadsbladet - 10 jan 18 kl. 09:09

Bil körde i diket norr om Osby – väg avstängd

Strax före klockan 09 fick SOS larm om en singelolycka norr om Osby. .

SmålandsPosten - 24 jul 18 kl. 00:30

Bil i diket norr om Ljungby

En bilförare körde av E4 norr om Ljungby sent på måndagskvällen..

DalaDemokraten - 16 jan 15 kl. 15:52

Lastbil i diket norr om Vansbro

Strax efter 15.30 fick Trafikverket rapport om att lastbilen ska ligga i diket cirka en mil norr om Vansbro vid Ilbäcken..

Dalarnas tidningar - 16 jan 15 kl. 15:52

Lastbil i diket norr om Vansbro

Strax efter 15.30 fick Trafikverket rapport om att lastbilen ska ligga i diket cirka en mil norr om Vansbro vid Ilbäcken..

Västerbottens Folkblad - 30 jul 15 kl. 17:22

Bil diket efter kollision med lastbil

En bil voltade efter att ha kolliderat med en lastbil. Olyckan inträffade längs väg 897 vid Islandsbäck, nära Fällfors väster om Byske. Olyckan inträffade i samband med en omkörning.

YLE - 22 mar 18 kl. 09:44

Lastbil i diket norr om Larsmo – extremt halt väglag

En lastbil har kört i diket på väg 749 mellan Larsmo och Karleby. Vägavsnittet är stängt för trafik medan lastbilen bärgas..

NSD - 27 okt 11 kl. 20:30

Bilist i diket norr om Svappavaara

Troligtvis berodde det på det svåra/halkiga väglaget när en kvinnlig bilist körde av vägen ungefär en mil norr om Svappavaara vid 13..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Kyrkan backar inte - staket byggs enligt plan

Politikerna i kommunstyrelsens presidium träffade på måndagen kyrkorådets motsvarighet för att diskutera planerna som kyrkan har på att sätta staket runt Heliga Trefaldighets kyrka. Beskedet: Staketet byggs enligt plan..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Alternativ bokmässa till Heden i Göteborg

En alternativ bokmässa planeras i Göteborg i helgen. Bland deltagarna finns den högerextrema tidningen Nya Tider, som i år nekats att ställa ut på bokmässa på Svenska Mässan. Nu meddelar arrangörerna att den nya bokmässan kommer att äga rum i en paviljong vid fotbollsplanerna på Heden.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Rysk protest mot Norge

Det ryska utrikesdepartementet har kallat upp Norges ambassadör för en officiell protest över att Norge häktat en rysk man. Enligt NRK hotar Ryssland med repressalier. Den 51-årige ryssen häktades i helgen misstänkt för olovlig underrättelseverksamhet.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Karolinskas direktör säger upp sig

Melvin Samsom, sjukhusdirektör på Karolinska universitetssjukhuset (KS), har lämnat in sin avskedsansökan. Han rekryterades till posten 2014 för att leda den stora förändring som sjukhuset stod inför, inte minst planering och inflyttning i den nya sjukhusbyggnaden i Solna (NKS).(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Piggare smak med picklat – höstens enklaste recept

Picklade grönsaker och frukt sätter smak på maten och är både snabbt och enkelt att göra. Det är gott att variera syran och ibland använda vinäger istället för ättika. Som avslutning måste jag bara bjuda på höstens favorit, bakade äpplen med muscovadosås.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Liljestrand och Wirtén får De Nio-pris

Den litterära akademien Samfundet De Nio delar ut pris till författarna Per Wirtén och Jens Liljestrand om 200 000 kronor vardera. Jens Liljestrand är biträdande kulturchef på Expressen och aktuell med boken "Mannen i skogen", en biografi över författaren Vilhelm Moberg. Han får John Landquists pris.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Skadegörelse: Ungdomar krossade pensionärers ruta

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

SD-utspel om majoritetsstyre får kalla handen

Allianspartierna med M, L, C och KD har inlett förhandlingar om ett nytt minoritetsstyre i Kristianstad. V uttrycker besvikelse över planerna och SD svarar med att bjuda in S till samtal om ett majoritetsstyre. Något S avvisar..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

KDFF–backen tvingas lämna återbud till landslaget

Mia Carlsson skulle ha åkt på landslagsläger under nästa vecka. Så blir inte fallet. En revbensskada gör att KDFF–backen tvingas kasta in handduken.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fahlin i storform inför tuffa VM-loppen

Emilia Fahlin ser ut att ha prickat formen till cykel-VM i Innsbruck. Där hoppas hon på ett avvaktande linjelopp - och lite tur. - Att det kan öppnas en chans och vi på nåt sätt kan sitta i hetluften när det ska avgöras, säger 29-åringen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.