Kristianstadsbladet > Sport

Wednesday, 23 January, 12:52

Liknande nyheter

Taggar: Bladetsportens, profilerom , fotbolls-VM
Kristianstadsbladet - 15 jul 18 kl. 19:19

Marcus Nilsson summerar fotbolls-VM från A till Ö

Fotbollsfesten är över för den här gången. Dags att återgå till vardagen igen. Men först minns vi tillbaka till fyra härliga fotbollsveckor och Bladetsportens Marcus Nilsson gör det genom en summering från A till Ö..

Kristianstadsbladet - 14 jan 12 kl. 06:30

Vinnarna i Bladetsportens citattävling - är du med?

Ni var många som deltog i Bladetsportens citattävling på julafton. Tio citat från 2011 skulle paras ?
KRISTIANSTAD.

DN - 17 jun 18 kl. 06:36

Enkät: Hur går det för Sverige i fotbolls-VM?

Hur går det för Sverige i Ryssland? DN har frågat 50 profiler om hur det kommer att gå för Sverige i fotbolls-VM..

Kristianstadsbladet - 11 jan 16 kl. 03:00

Vinnarna – Bladetsportens julnötter

Bladetsportens julnötter var populärare än någonsin och det är fascinerande vilka kunskaper ni sitter inne med. Fråga 10 var den som ställde till en del problem. Det var Lugi, och inga andra, som slog ut sandkungarna Rimbo i semifinalen i Åhus Beachhandboll Festival..

Kristianstadsbladet - 22 aug 16 kl. 03:00

Bladetsportens betyg på de lokala OS-resenärerna

Kristianstadsidrottarna bjöd på blandad kompott i Rio. Här är Bladetsportens dom..

Kristianstadsbladet - 29 okt 16 kl. 15:30

Bladetsportens reporter Robin Nilsson rapporterar direkt från mötet mellan Kristianstads IK och Nybro Vikings i hockeyettan.

Bladetsportens reporter Robin Nilsson rapporterar direkt från mötet mellan Kristianstads IK och Nybro Vikings i hockeyettan..

Kristianstadsbladet - 11 jan 17 kl. 03:00

Vinnarna i Bladetsportens Julnötter

Bladetsportens julnötter var populärare än någonsin och det är fascinerande vilka kunskaper ni läsare sitter inne med. Två handbollsfrågor var dock svårknäckta. Det var Frankrikes damer som slutade trea på EM och Vive Targi Kielce från Polen som vann Champions League på herrsidan..

Kristianstadsbladet - 11 maj 18 kl. 20:09

Bladetsportens spaning från guldfirandet: Hallén bäst på fest

När IFK Kristianstad firades utanför Kristianstad Arena spanade Bladetsportens Marcus Nilsson in det mest minnesvärda. Här kommer den guldglittrande spaningsrapporten:.

Kristianstadsbladet - 09 jan 19 kl. 05:00

Grattis alla ni som knäckte Bladetsportens julnötter

Bladetsportens julnötter var populärare än någonsin och det är fascinerande vilka kunskaper ni läsare sitter inne med. Tre frågor var riktigt svårknäckta. Det var inte bara FC Helsingborg som inte kände till att Jonathan Nilsson spelade fotboll i Vanneberga IF.

NT - 07 jun 12 kl. 10:02

Svårt för Danmark, tror profiler

Danmark åker ut i gruppspelet i fotbolls-EM. Det tror de europeiska fotbollsprofiler som den danska nyhetsbyrån Ritzau pratat med..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Patric Nilsson: ”Se till att använda backspegeln”

Nanne Bergstrand brukade säga: ”det är ingen tillfällighet att framrutan är större än bakrutan eftersom det är framåt vi ska”. Det är sant – men jag hävdar att en och annan titt i backspegeln hade räddat många idrottsföreningar. Det är inte klokt hur snabbt vissa glömmer.

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Elitlicensen i fara – KIK kan tvingas till nedflyttning

Att betala av skatteskulden är bara det första steget som Kristianstads IK måste klara av. För att få elitlicens och spela kvar i hockeyettan nästa säsong måste man dessutom ha ett eget kapital på 200 000 kronor. – Annars är det enligt reglementet frågan om nedflyttning, säger licensnämndens ordförande Petter Hetta..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

KIK närmar sig lösning på miljonskulden: ”Varm i hjärtat”

Trots att en konkursansökan mot Kristianstads IK lämnades in under tisdagen hoppas klubben slippa tingsrättsförhandlingar. Enligt ordförande Christian Falk har klubben nu fått in så pass mycket pengar att man hyser gott hopp om att klara situationen. Men samtidigt återstår det flera möten med olika företag.

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Gath: ”Vi måste lägga det åt sidan”

Kristianstads IK skakas av en ekonomisk kris och hotas av konkurs. Samtidigt förbereder Mikael Gath laget på tre tuffa matcher inom loppet av fem dagar. – Det har inte varit någon rolig dag, men vi måste lägga det åt sidan och göra vårt jobb på isen, säger KIK:s tränare och sportchef..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Flytt för Vanneberga FF – vill se över systemet

Vanneberga FF har på egen begäran flyttats till mellersta sjuan och efterlyser nu en översyn av seriesystemet. – Något måste göras åt sjuorna, men jag har fått bekräftat av Skåneboll att de ska se över hela seriepyramiden, säger Hans-Inge Hansson, ordförande i Vanneberga IF..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Experten om KIK:s tidsplan: ”Brukar få två-fyra veckor på sig”

Konkurshotade Kristianstads IK har skulder till staten på sammanlagt 1 361 766 kronor. På tisdagen lämnade Skatteverket in en ansökan till tingsrätten om att försätta KIK i konkurs. – Nu ska föreningen i det här fallet få en rimlig chans att svara på den här ansökan.

Kristianstadsbladet - Igår: 07:00

Krisen är total – i dag begärs KIK i konkurs

Den ekonomiska krisen i Kristianstads IK är total. Under tisdagen kommer Skatteverket att begära klubben i konkurs. Skatteskulden är uppe i 1,3 miljoner kronor och nu kämpar KIK för sin överlevnad.

Kristianstadsbladet - Igår: 23:00

Ingen NM-start för Clarén

Kristianstadsbladet - Igår: 17:27

Full pott i USM – IFK till steg 4 med tre lag

Det blev full pott för pojkar 16 i USM-handbollen. Åhus Handboll får sällskap av tre (!) lag från IFK Kristianstad till steg 4 i mars.

Kristianstadsbladet - Igår: 17:28

Talangen slog till – nytt guld till KDFF

Hon är landslagsaktuell i truppen till La Manga och är en het kandidat till priset som årets talang. I lördags slog Evelina Duljan till två gånger om när KDFF:s flickor 03 vann Kristianstad Arena Cup Futsal. – Den här gången fick hon lov att vara med och spela med sina jämnåriga, säger KDFF-tränaren Albert Sigurdsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.