DN > Nyheter

Thursday, 16 August, 13:49

DN - 13 jun 18 kl. 23:21

Linna och Danius är två av årets sommarpratareKaj Linna, som satt oskyldigt dömd i fängelse i 13 år innan han i fjol blev frikänd, är en av årets sommarvärdar i P1. Lyssnarna får även möta sommarpratare som Sara Danius, Sabina Ddumba och Mark Levengood..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Danius, Linna, P1, Sara Danius, Ddumba, Mark Levengood

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Linnaoch , Daniusär , tvåav årets , sommarpratare
GöteborgsPosten - 13 jun 18 kl. 14:00

Årets sommarpratare är ...

Kaj Linna, Sara Danius och Bianca Ingrosso är några av värdarna för Sommar i P1 som presenterades på onsdagen. De göteborgska färgerna representeras bland annat av Mikkey Dee..

GöteborgsPosten - 13 jun 18 kl. 13:57

Här är alla årets sommarpratare

Sara Danius är en av årets sommarvärdar i P1. Den tidigare ständiga sekreteraren i Svenska Akademien var ett av de första namnen som avslöjades på Sveriges Radios presskonferens i dag. Även Kaj Linna, Bianca Ingrosso, Frida Hansdotter och Peder Fredricson kommer att sommarprata..

DN - 13 jun 18 kl. 16:10

Tre Sommarpratare att se fram emot 2018

Vad har Sara Danius, Kaj Linna, och Victoria Silvstedt gemensamt? Inte mycket mer än att DN:s Greta Thurfjell ser fram emot just deras ”Sommar i P1”. .

GöteborgsPosten - 13 jun 18 kl. 13:57

Här är alla årets sommarpratare

Sara Danius är en av årets sommarvärdar i P1. Den tidigare ständiga sekreteraren i Svenska Akademien var ett av de första namnen som avslöjades på Sveriges Radios presskonferens i dag. Även Kaj Linna, Bianca Ingrosso, Frida Hansdotter och Peder Fredricson kommer att sommarprata..

SVT - 14 jun 18 kl. 13:22

Kaj Linna: Jag berättar om vad som har hänt utan att överdriva

Bianca Ingrosso, influencer och Kaj Linna, före detta livstidsdömd kommer båda att sommarprata i Sommar i P1 år. I Morgonstudion berättade de lite om vad som kommer att tas upp i programmen. Andra som hörs som sommarpratare i år är bland annat artisten Sabina Ddumba och ryttaren Peder Fredricson..

Expressen - 13 jun 18 kl. 14:36

Här är alla sommarpratare 2018

Årets alla sommarvärdar för "Sommar i P1" har nu presenterats. Svenska Akademiens förra ständiga sekreterare Sara Danius, tv-profilen Bianca Ingrosso och fotomodellen Victoria Silvstedt  är några av årets sommarpratare.– Flera av årets värdar har befunnit sig mitt i händelsernas centrum och i Sommar får vi höra berättelserna inifrån, säger Sommars programchef Bibi Rödöö i ett pressmeddelande.

Aftonbladet - 08 aug 13 kl. 14:30

Danius sparar på snasket

Patrik Lundberg recenserar dagens sommarpratare.

Hela Gotland - 13 jun 18 kl. 14:06

Här är alla årets sommarpratare

Sara Danius är en av årets sommarvärdar i P1..

NSD - 13 jun 18 kl. 13:11

Just nu: Kaj Linna blir sommarpratare

Sommarpratarna presenteras just ju..

NSD - 13 jun 18 kl. 13:11

Kaj Linna blir sommarpratare

Sommarpratarna presenteras just nu..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

”Felaktiga slutsatser av intetsägande sifferexercis”

REPLIK DN DEBATT 15/8. Timbros artikel är ett fint exempel på hur särintressen utan professionell kunskap om vården väljer ut en variabel som man tror speglar verksamheten. Utifrån statistiska jämförelser drar man långtgående och felaktiga slutsatser.

DN - 30 minuter sedan

”Införandet av effektiva cancermediciner har motarbetats”

REPLIK DN DEBATT 11/8. Ledande personer inom de Regionala Cancercentra  har genom åren aktivt motarbetat införandet av effektiva cancerläkemedel, vilket lett till katastrofala följder, skriver cancerforskarna Jonas Bergh, Johan Hansson och Nils Wilking..

DN - 45 minuter sedan

Dystra skadebesked för Arsenal

Arsenal föll tungt i Premier League-premiären mot Manchester City. Nu kommer fler dystra nyheter för fotbollsklubben från London..

DN - 45 minuter sedan

Brottsmisstankar mot Allras förre vd skrivs av

Kammaråklagare Thomas Hertz har skrivit av två av misstankarna mot Alexander Ernstberger, tidigare vd för fondbolaget Allra. Det bekräftar åklagaren för Expressen..

DN - 45 minuter sedan

Trög villamarknad väntas i Stockholms i höst

Utbudet av villor i Stockholms län har ökat kraftigt på ett år - samtidigt som allt fler säljare inte genomför affären.  – Det verkar finnas ett glapp prismässigt mellan köpare och säljare - de kommer inte överens, säger Staffan Tell, taleperson för Hemnet..

DN - 1 timme sedan

Minnesord: Lars-Yngve Johansson

”Antikrundans” silver- och smyckeexpert, antikhandlaren Lars-Yngve Johansson, Stockholm, har som tidigare meddelats har avlidit i en ålder av 77 år. Närmast anhöriga är vännerna..

DN - 1 timme sedan

Undantagstillstånd utlyst efter broraset

Italien utlyser ett tolv månader långt undantagstillstånd i Genua med anledning av brokatastrofen, meddelar premiärminister Giuseppe Conte..

DN - 1 timme sedan

Martin Liby Troein: Vem är den riktige Jonas Sjöstedt – demokraten eller diktaturkramaren?

Vänsterpartiet har konsekvent klappat takten när demokratin monterats ned i Venezuela. Jonas Sjöstedt borde be om ursäkt för stödet till Hugo Chávez och Nicolás Maduro..

DN - 1 timme sedan

Ministern: 10.000 i månaden är en rimlig hyra

Bostadsminister Peter Eriksson (MP) anser att 10.000 kronor i månaden för en nybyggd hyrestrea är en nivå man får acceptera i Stockholm..

DN - 1 timme sedan

Jansson om skambudet: ”Inte en chans”

I en intervju med sajten Fotbollsthlm delar Hammarbys sportchef Jesper Jansson med sig av hur han resonerade kring sommarens transferfönster. Bland annat förklarar han fördelarna med försäljningen av Pa Dibba, samt skambudet på mittbacksstjärnan Paulsen. – Jag tänkte bara: ”no fucking chance”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.