SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 23 October, 16:28

Liknande nyheter

Taggar: StjärnkrögarenVi , köperinte , Hotell, Borgholm
Dagens PS - 30 jun 17 kl. 11:29

Vem vinner – shejken eller stjärnkrögaren?

SvD skriver om Stureplansbråket i Stockholm. Den stenrike shejken Khalifa bin Zayed Al-Nahyan från Abu Dhabi vill riva hus och bland annat smälla upp ett nio våningar högt hotell. Shejken står bakom Abu Dhabi Investment Authority, som enligt artikeln äger tre fjärdedelar av fastigheterna.

Barometern - 13 jun 18 kl. 21:46

Stjärnkrögaren: ”Vi köper inte Hotell Borgholm”

Hotell Borgholm, som drivs av makarna Owe och Karin Fransson, har varit till salu en tid..

Affärsvärlden - 17 aug 15 kl. 10:20

Miljardär köper Melker Anderssons sommarhus till reapris

Stjärnkrögaren Melker Andersson har sålt sitt sommarhus på Ekerö, kan Affärsvärlden avslöja..

Dagens PS - 02 dec 16 kl. 15:08

Carl Jan, 70: ”Jag har aldrig haft ett jobb”

Carl Jan Granqvist är bokaktuell med ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp”. (Foto: Ola Söderlund) Carl Jan har precis hållit hov på ett mingelparty i sin fashionabla vinkällare Grappe på Östermalm i Stockholm inför boksläppet av ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp” (Måltidsakademiens förlag). En gäst som pockar på att Carl Jan ska signera boken beskriver den 270 sidor tjocka prosan som ”en bibel”.

News55 - 05 jan 16 kl. 12:46

Så här ser maten ut som Sundsvalls kommun ger sina gamla

Per Larsson fick en chock när han såg vad det var för mat som hemtjänsten skickat till hans 92-åriga mamma. Det var när han i lördags skulle värma upp innehållet i plastförpackningen som han möttes av den sorgliga synen: Några korvskivor och potatis. Ingenting annat, inte ens ett salladsblad.

Nyhetskanalen - 26 jul 12 kl. 11:43

The Boss festade med Mannerström

Några timmar efter att Bruce Springsteen anlänt till sitt hotell i Göteborg på torsdagen åkte han, tillsammans med E Street Band, för att festa på stjärnkrögaren Leif Mannerströms, 72, krog Kometen.
- De var skitnöjda, de applåderade för mig och min son, säger Leif Mannerström till Expressen. Mannerström avslöjar även hur Bossen vill ha sin biff tillagad.

DI - 11 jul 14 kl. 17:19

Kontorsflyttar ger stekigare förort

Storföretagen fortsätter att flytta ut sina huvudkontor från Stockholms centrum. När finansfolk och toppchefer ska jobba i förorterna ökar kraven på lyxiga hotell och dyrare affärskrogar där. "Vissa dagar har vi sålt mer champagne i Solna än vid Stureplan", säger stjärnkrögaren Pontus Frithiof..

BT - 02 feb 13 kl. 08:42

Premiär för Boråsmenyn i kväll

Det är dukat till premiärfest i stadshuset i kväll. Premiär för Boråsmenyn. Och premiär för den nya utmärkelsen Gullsaxarna.

Resume - 09 aug 13 kl. 15:10

Good slår tillbaka mot Mannerström


Reklamprofilen- och Resumés bloggare Urika Good köper inte TV4-kocken Anders Vendels resonemang om att bilderna för hans restaurang Vendels Matrum skulle röra sig om konst. Hon håller heller inte med stjärnkrögaren Leif Mannerström om att allt snart ses som sexistiskt. Grundaren av Rättviseförmedlingen, Lina Thomsgård, ger eldunderstöd..

Expressen - 27 aug 14 kl. 18:47

Mannerström: Har inte mycket att säga till om

Förra året kom stjärnkrögaren Anders Dahlbom in som ny jurymedlem i "Sveriges mästerkock" efter avhoppade Per Morberg. Men nu petas han - till förmån för nya medlemmen Mischa Billing. – Det handlar om att TV4 och redaktionen vill ha en kvinna på den platsen, säger juryns Leif Mannerström..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Skånetrafiken varnar kunder efter intrång

Skånetrafiken uppmanar sina kunder att byta lösenord med jämna mellanrum efter ett försök till dataintrång. Bolaget upptäckte i söndags att någon lyckats logga in på 17 kundkonton kopplade till tjänsten Mitt konto. Händelsen är anmäld till både polisen och Datainspektionen.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Fransk polis slog till mot migrantläger

Fransk polis har ännu en gång slagit till mot ett migrantläger. Under tisdagen utrymde polisen ett läger med omkring 1 800 personer i Grande-Synthe i utkanterna av hamnstaden Dunkerque i norra frankrike. Hundratals poliser deltog i tillslaget som skedde i gryningen.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Lotteri: Postnummer i Växjö får dela på en miljon

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Biltrafiken längst ner på listan i Växjös nya trafikplan

Politikerna i Växjö ska nu besluta om den nya trafikplanen. En sak står klart: Biltrafiken i stan måste till varje pris minska. .

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Barn hittade 1600-talsmynt i skolans sandlåda

Djupt ner i sandlådan på Yngsjö skola i Skåne hittade fjärdeklassarna Filip Hansson och Albin Ebbinge ett mynt. Först tänkte de gå och köpa något för det, men sedan tyckte de att det såg gammalt ut. Det visade sig vara från tidigt 1660-tal.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Elbolag får smisk av myndighet

Många elnätsföretag dribblar med siffrorna. Nu hotar böter om inte felaktigheterna rättas till. - Det handlar om att förhindra korssubventioneringar, säger Mona Karlsson, jurist på Energimarknadsinspektionen.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Petronella A Lindgren: Sju dagar, sju artiklar

Vilka nyheter är mest intressanta på Smålandspostens sajt? Nedan kommer de artiklar som flest har läst under den senaste veckan. .

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

EU kräver mer av Italiens budget

Gör om, manar EU-kommissionen till Italien, sedan landets budgetförslag inte anses vara i linje med EU:s regler. - Vi ser inga alternativ än att be våra italienska kollegor att göra så här. Euroområdet bygger på förtroende.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Fängslad svensk släpps ur fängelse i Thailand

En svensk man som suttit i fängelse i Thailand för narkotikabrott i åtta år kommer att skickas hem till Sverige för att avtjäna återstoden av sitt straff här, rapporterar Sundsvalls Tidning. Mannen, som är i 35-årsåldern, dömdes 2010 för att ha tillverkat metamfetamin.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Varning för urvattnade vattenförslag

Nya EU-regler ska ge bättre kranvatten till alla - inklusive på krogen - hoppas EU-kommissionen. Fast kritikerna varnar för att förslagen redan är urvattnade.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.