SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 17 August, 09:06

Liknande nyheter

Taggar: StjärnkrögarenVi , köperinte , Hotell, Borgholm
Dagens PS - 30 jun 17 kl. 11:29

Vem vinner – shejken eller stjärnkrögaren?

SvD skriver om Stureplansbråket i Stockholm. Den stenrike shejken Khalifa bin Zayed Al-Nahyan från Abu Dhabi vill riva hus och bland annat smälla upp ett nio våningar högt hotell. Shejken står bakom Abu Dhabi Investment Authority, som enligt artikeln äger tre fjärdedelar av fastigheterna.

Barometern - 13 jun 18 kl. 21:46

Stjärnkrögaren: ”Vi köper inte Hotell Borgholm”

Hotell Borgholm, som drivs av makarna Owe och Karin Fransson, har varit till salu en tid..

Affärsvärlden - 17 aug 15 kl. 10:20

Miljardär köper Melker Anderssons sommarhus till reapris

Stjärnkrögaren Melker Andersson har sålt sitt sommarhus på Ekerö, kan Affärsvärlden avslöja..

Dagens PS - 02 dec 16 kl. 15:08

Carl Jan, 70: ”Jag har aldrig haft ett jobb”

Carl Jan Granqvist är bokaktuell med ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp”. (Foto: Ola Söderlund) Carl Jan har precis hållit hov på ett mingelparty i sin fashionabla vinkällare Grappe på Östermalm i Stockholm inför boksläppet av ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp” (Måltidsakademiens förlag). En gäst som pockar på att Carl Jan ska signera boken beskriver den 270 sidor tjocka prosan som ”en bibel”.

News55 - 05 jan 16 kl. 12:46

Så här ser maten ut som Sundsvalls kommun ger sina gamla

Per Larsson fick en chock när han såg vad det var för mat som hemtjänsten skickat till hans 92-åriga mamma. Det var när han i lördags skulle värma upp innehållet i plastförpackningen som han möttes av den sorgliga synen: Några korvskivor och potatis. Ingenting annat, inte ens ett salladsblad.

Nyhetskanalen - 26 jul 12 kl. 11:43

The Boss festade med Mannerström

Några timmar efter att Bruce Springsteen anlänt till sitt hotell i Göteborg på torsdagen åkte han, tillsammans med E Street Band, för att festa på stjärnkrögaren Leif Mannerströms, 72, krog Kometen.
- De var skitnöjda, de applåderade för mig och min son, säger Leif Mannerström till Expressen. Mannerström avslöjar även hur Bossen vill ha sin biff tillagad.

DI - 11 jul 14 kl. 17:19

Kontorsflyttar ger stekigare förort

Storföretagen fortsätter att flytta ut sina huvudkontor från Stockholms centrum. När finansfolk och toppchefer ska jobba i förorterna ökar kraven på lyxiga hotell och dyrare affärskrogar där. "Vissa dagar har vi sålt mer champagne i Solna än vid Stureplan", säger stjärnkrögaren Pontus Frithiof..

BT - 02 feb 13 kl. 08:42

Premiär för Boråsmenyn i kväll

Det är dukat till premiärfest i stadshuset i kväll. Premiär för Boråsmenyn. Och premiär för den nya utmärkelsen Gullsaxarna.

Resume - 09 aug 13 kl. 15:10

Good slår tillbaka mot Mannerström


Reklamprofilen- och Resumés bloggare Urika Good köper inte TV4-kocken Anders Vendels resonemang om att bilderna för hans restaurang Vendels Matrum skulle röra sig om konst. Hon håller heller inte med stjärnkrögaren Leif Mannerström om att allt snart ses som sexistiskt. Grundaren av Rättviseförmedlingen, Lina Thomsgård, ger eldunderstöd..

Expressen - 27 aug 14 kl. 18:47

Mannerström: Har inte mycket att säga till om

Förra året kom stjärnkrögaren Anders Dahlbom in som ny jurymedlem i "Sveriges mästerkock" efter avhoppade Per Morberg. Men nu petas han - till förmån för nya medlemmen Mischa Billing. – Det handlar om att TV4 och redaktionen vill ha en kvinna på den platsen, säger juryns Leif Mannerström..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Stor brist på havsreservat

Stora naturområden skyddas i Sverige genom att vara naturreservat. Men nästan alla skyddade områden finns på land, och havreservat utgör endast en väldigt liten del.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Rederijätte gör förlustkvartal

Den danska rederijätten AP Möller Maersk redovisar en förlust före skatt på 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 230 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018. Det kan jämföras med en vinst på 43 miljoner dollar under samma period i fjol.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Fler använder cannabis i Sverige

Antalet vuxna som använder cannabis regelbundet blir fler, rapporterar SVT Nyheter. Andelen av den vuxna befolkningen som brukat drogen det senaste året ökade från 2,5 till 3,6 procent mellan 2013 och 2017, enligt en studie från Centralförbundet för alkohol- och narkotika upplysning, CAN.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Trump om Turkiet: Har utnyttjat oss länge

USA:s president Donald Trump ökar trycket på Turkiet, vars gripande av den amerikanske pastorn Andrew Brunson har gjort den redan dåliga relationen mellan länderna bottenfrusen.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Pentagon sätter P för Trumps parad

Pentagon skjuter upp den planerade militärparaden genom Washington minst ett år. Paraden var tänkt att hållas den 10 november som en hyllning till krigsveteraner och för att högtidlighålla första världskrigets slut.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Antihjältar: Carina Rydberg

Carina Rydberg, den ratade, den som ingen kan älska. Men skriva kan hon, och i "Den högsta kasten" gör hon sig själv till antihjälten som ständigt misslyckas i kärlek. Hon är barnet som blir bortvalt av de jämnåriga tjejerna och den otänkbara tonåringen i ryska posten.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Förbättrad vinst för Peab

Byggföretaget Peab redovisar en vinst före skatt på 673 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018. Det kan jämföras med en vinst på 617 miljoner kronor motsvarande period 2017. Omsättningen uppgick till 13 453 miljoner kronor, jämfört med 12 791 miljoner kronor ett år tidigare.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Intervjuer med Bergman blir podcast

Utvalda delar av intervjuerna bakom boken "Bergman om Bergman" släpps nu som podcasts av P1 Kultur, meddelar Sveriges Radio i ett pressmeddelande. Boken kom 1970 och totalt blev det 54 rullband intervjuer med Ingmar Bergman av Stig Björkman, Jonas Sima och Torsten Manns.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Jakten på råbock kan påverkas av torkan

I torsdags inleddes jaktpremiären på råbock. På grund av den extrema torkan har Svenska jägareförbundet gått ut med särskilda rekommendationer. Därför väljer en del jägare att halvera sin avskjutning eller avstå den helt..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sällsynt gnagare dök upp efter tio år

Efter tio års frånvaro har bamburåttan visat sig igen - och blivit fotograferad. Det är första gången som den sällsynta gnagaren, som bor runt ruinstaden Machu Picchu i Peru, fångats på bild. Den upptäcktes av parkvakter bland bambun nära citadellet och de lyckades påpassligt ta en bild.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.