Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 23 October, 16:22

Liknande nyheter

Taggar: Ett gripandetill efter , människorovet
Nya Wermlands Tidningen - 20 jun 12 kl. 07:33

Nytt gripande i människorovsutredning

Ytterligare en person har gripits misstänkt för inblandning i rånet och människorovet där en butiksägare hittades skottskadad i bagageutrymmet på en bil. Sedan tidigare sitter två Karlstadsbor och deras pappa häktade..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Fransk polis slog till mot migrantläger

Fransk polis har ännu en gång slagit till mot ett migrantläger. Under tisdagen utrymde polisen ett läger med omkring 1 800 personer i Grande-Synthe i utkanterna av hamnstaden Dunkerque i norra frankrike. Hundratals poliser deltog i tillslaget som skedde i gryningen.

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Här är bilden från första turen

I fredags var en besättning från 1:a ubåtsflottiljen ute för den första provturen med ”nya” ubåten HMS Gotland. Här är bilden från färden med nya och toppmoderna system ombord i vattnen utanför Karlskrona..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Barn hittade 1600-talsmynt i skolans sandlåda

Djupt ner i sandlådan på Yngsjö skola i Skåne hittade fjärdeklassarna Filip Hansson och Albin Ebbinge ett mynt. Först tänkte de gå och köpa något för det, men sedan tyckte de att det såg gammalt ut. Det visade sig vara från tidigt 1660-tal.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

EU kräver mer av Italiens budget

Gör om, manar EU-kommissionen till Italien, sedan landets budgetförslag inte anses vara i linje med EU:s regler. - Vi ser inga alternativ än att be våra italienska kollegor att göra så här. Euroområdet bygger på förtroende.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Fängslad svensk släpps ur fängelse i Thailand

En svensk man som suttit i fängelse i Thailand för narkotikabrott i åtta år kommer att skickas hem till Sverige för att avtjäna återstoden av sitt straff här, rapporterar Sundsvalls Tidning. Mannen, som är i 35-årsåldern, dömdes 2010 för att ha tillverkat metamfetamin.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Elbolag får smisk av myndighet

Många elnätsföretag dribblar med siffrorna. Nu hotar böter om inte felaktigheterna rättas till. - Det handlar om att förhindra korssubventioneringar, säger Mona Karlsson, jurist på Energimarknadsinspektionen.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Bondlurk och kåkfarare till Södra Teatern

Den amerikanske komikern Rich Hall kommer till Sverige. Hall delar sin tid mellan gården i Montana, USA, och London där han också bor sedan många år tillbaka. Rich Hall skrev sketcher till David Letterman Show redan på 1980-talet då han också själv medverkade i programmet.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Höstlov som bjuder på mycket kulturkul

Ronneby kommun bjuder stort när höstlovet nu närmar sig. Workshopar för de kreativa eller bad och hoppborg för den som behöver röra på sig..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Varning för urvattnade vattenförslag

Nya EU-regler ska ge bättre kranvatten till alla - inklusive på krogen - hoppas EU-kommissionen. Fast kritikerna varnar för att förslagen redan är urvattnade.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Polisen varnar för oseriösa hantverkareOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.