Sydsvenskan > Opinion

Tuesday, 23 October, 11:14

Liknande nyheter

Taggar: Deras förskola, brann, nernu , ställer, barnenut sina , teckningar
YLE - 20 jan 14 kl. 15:50

"Jag drömde att vårt hus brann ner"

Efter helgens brand i Norge säger flera invånare i Skata i Jakobstad att det ju faktiskt kunde ha hänt där. Trähusen står tätt packade och de allra flesta är gamla och byggda av lätt antändbara material. Märta Lisa Westman till och med drömde att deras hus brann ner.

Alingsås tidning - 28 sep 15 kl. 16:00

160-årigt torp brann ner till grunden

Torpet Gamla krogen mellan Gräfsnäs och Livered brann ner till grunden i helgen.
Det var natten mellan lördag och söndag som 1800-talstorpet eldhärjades. Räddningstjänsten ryckte ut från både Nol och Sollebrunn.

Skånskan - 28 maj 18 kl. 10:55

Sorgsen stämning på förskolan som brann ner

MALMÖ Stämningen var sorgsen och i vissa fall ilsken bland föräldrar och personal efter helgens våldsamma brand som utplånade delar av Fosiedals förskola.
Samtliga förskolebarn har dock placerats i andra lokaler.– Många upplever en oro för att förskolan som de tyckte var en trygg plats för deras barn nu har brunnit ner.

BT - 21 dec 13 kl. 07:44

Julbocken i Gävle brann ner

Julbocken i Gävle, som blivit något av en världskändis, har brunnit ner. På bilder från en webbkamera som visitgavle.com gjort tillgänglig på nätet syns bara det svarta skelettet och brandrök.

Expressen - 22 apr 17 kl. 18:21

Stor villa brann ner till grunden

Ett bostadshus i Hagfors kommun håller på att brinna ned till grunden.Räddningstjänst från två stationer kämpar mot lågorna.– De som bor ska ha tagit sig ut enligt de uppgifter jag fått, säger Ronny Brattström, inre befäl vid polisen i Värmland.

SVT - 05 jun 15 kl. 21:47

Buffon: ”Mina söner håller på Barca”

Juventus och Barcelona spelar Champions League-final i morgon. Men alla har inte stöd från sina anhöriga, som Juventus stjärna Gianluigi Buffons söner, som inte säkert håller på sin pappa. – De vet inte vilket lag de ska hålla på, säger han på en presskonferens..

HBL - 02 jul 13 kl. 09:13

Flygbolag skär ner - anställer endast kvinnor

Den försämrade ekonomin i Indien drabbat en ny grupp, manlig kabinpersonal.De stigande bränslepriserna i Indien har fått det indiska lågprisflygbolaget GoAir att anställa endast kvinnor. Anledningen är att kvinnorna väger mindre och således kan bolaget spara på bränslekostnaderna, skriver TImes of India.

NT - 25 feb 16 kl. 05:30

"Låga löner ställer arbetare mot arbetare"

– Det finns mycket lite som entydligt pekar på ett samband mellan lägre ingångslöner och lägre arbetslöshet, säger Malin Engström, Regionchef för Unionen Öst..

UT - 21 aug 14 kl. 07:17

På Bredgården brann 100 kreatur inne

Brandmännen från Vegby och Rånnaväg som hade vakat över Vistbranden på natten hade inte ens hunnit hem innan de fick åka på ett nytt larm. Det var Bredgården i Marbäck som brann som då drevs av Lennart Lindhagen och hans fru. – Det var på morgonen som vi såg rök och 45 minuter senare var ladugården helt övertänd.

Skånskan - 12 apr 18 kl. 14:00

Ännu en förskola saknar rätt bygglov

malmö Förskolan Lorens på Gamla väster stängdes i förra veckan och en av anledningarna var att den saknade ett giltigt bygglov.
Nu visar det sig att även avdelningen Onyxen som tillhör Solbackens förskola på Stadiongatan saknar bygglov.– Vi planerar för att kunna få rätt bygglov och hoppas inte att det ska behöva bli en akutstängning av avdelningen, säger Ida Sundberg som är strateg på förskoleförvaltningen.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Äldre kunder missnöjda med Swedbank

Swedbanks kunder är inte nöjda, speciellt inte de äldre..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Åtta av tio vaccineras mot HPV-viruset

Andelen flickor som vaccineras mot HPV, humant papillomvirus, fortsätter att vara hög, enligt Folkhälsomyndigheten. "Vaccinationstäckningen har legat kring 80 procent sedan HPV-vaccin började erbjudas till flickor i skolan 2012", säger Tiia Lepp, på Fol.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

En stjärna föds i nytt vildmarksdrama

"Winter's bone"-regissören Debra Granik skildrar ofta människor som lever utanför samhället. Nya filmen "Leave no trace" handlar om en far och dotter som undviker civilisationen. – Att det finns folk som väljer att leva så 2018, det intresserar mig, säg.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Fler norska skidstjärnor isolerade

Sjukdomsproblemen i det norska skidlandslaget sprider sig. Therese Johaug, Astrid Uhrenholdt Jacobsen och Mari Eide har alla insjuknat. "Vi kan inte utesluta norovirus (vinterkräksjuka) och tjejerna har isolerats på hotellet", säger den medicinskt ansva.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nya hårresande uppgifter om Khashoggis död

Ohyggliga detaljer om hur journalisten Jamal Khashoggi dödades på Saudiarabiens konsulat i Istanbul fortsätter att sippra fram. Världen väntar nu spänt på "den nakna sanningen" som Turkiets president har utlovat. Turkiets president Recep Tayyip Erdogan.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Mobilskulderna fortsätter minska

Antalet obetalda mobilskulder som går till Kronofogden fortsätter att minska, skriver myndigheten i ett pressmeddelande. Första halvåret i år fick Kronofogden in 57 800 krav på obetalda räkningar, en minskning med sju procent jämfört med samma period 20.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Swedbank klår förväntningarna

Bankkoncernen Swedbank redovisar en rörelsevinst på 7 061 miljoner kronor för tredje kvartalet 2018. Det kan jämföras med vinsten på 6 193 miljoner kronor motsvarande period 2017. Analytiker hade, enligt Reuters, i genomsnitt räknat med en rörelsevinst.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Konsthallen görs öppnare och mera attraktiv

Inredningen förnyas och utställningarna varieras på olika sätt..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Svensktrio hedrades på NHL-gala

De svenska ishockeylegendarerna Mats Sundin, Nicklas Lidström och Börje Salming hyllades under den årliga NHL Alumni-galan i Toronto. De tre före detta spelarna fick ta emot priset Keith Magnuson Man of the Year, uppkallat efter förre NHL-spelaren som o.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Monsantos miljardskadestånd sänks

En domare i Kalifornien har avslagit företaget Monsantos begäran om en ny rättegång med anledning av en dom mot företaget, men sänker samtidigt skadeståndet som bolaget ska betala. Det var i augusti som en enig jury i Kalifornien dömde Monsanto att beta.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.