Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 20 June, 13:10

Liknande nyheter

Taggar: Deras förskola, brann, nernu , ställer, barnenut sina , teckningar
YLE - 20 jan 14 kl. 15:50

"Jag drömde att vårt hus brann ner"

Efter helgens brand i Norge säger flera invånare i Skata i Jakobstad att det ju faktiskt kunde ha hänt där. Trähusen står tätt packade och de allra flesta är gamla och byggda av lätt antändbara material. Märta Lisa Westman till och med drömde att deras hus brann ner.

Alingsås tidning - 28 sep 15 kl. 16:00

160-årigt torp brann ner till grunden

Torpet Gamla krogen mellan Gräfsnäs och Livered brann ner till grunden i helgen.
Det var natten mellan lördag och söndag som 1800-talstorpet eldhärjades. Räddningstjänsten ryckte ut från både Nol och Sollebrunn.

Skånskan - 28 maj 18 kl. 10:55

Sorgsen stämning på förskolan som brann ner

MALMÖ Stämningen var sorgsen och i vissa fall ilsken bland föräldrar och personal efter helgens våldsamma brand som utplånade delar av Fosiedals förskola.
Samtliga förskolebarn har dock placerats i andra lokaler.– Många upplever en oro för att förskolan som de tyckte var en trygg plats för deras barn nu har brunnit ner.

BT - 21 dec 13 kl. 07:44

Julbocken i Gävle brann ner

Julbocken i Gävle, som blivit något av en världskändis, har brunnit ner. På bilder från en webbkamera som visitgavle.com gjort tillgänglig på nätet syns bara det svarta skelettet och brandrök.

Expressen - 22 apr 17 kl. 18:21

Stor villa brann ner till grunden

Ett bostadshus i Hagfors kommun håller på att brinna ned till grunden.Räddningstjänst från två stationer kämpar mot lågorna.– De som bor ska ha tagit sig ut enligt de uppgifter jag fått, säger Ronny Brattström, inre befäl vid polisen i Värmland.

SVT - 05 jun 15 kl. 21:47

Buffon: ”Mina söner håller på Barca”

Juventus och Barcelona spelar Champions League-final i morgon. Men alla har inte stöd från sina anhöriga, som Juventus stjärna Gianluigi Buffons söner, som inte säkert håller på sin pappa. – De vet inte vilket lag de ska hålla på, säger han på en presskonferens..

HBL - 02 jul 13 kl. 09:13

Flygbolag skär ner - anställer endast kvinnor

Den försämrade ekonomin i Indien drabbat en ny grupp, manlig kabinpersonal.De stigande bränslepriserna i Indien har fått det indiska lågprisflygbolaget GoAir att anställa endast kvinnor. Anledningen är att kvinnorna väger mindre och således kan bolaget spara på bränslekostnaderna, skriver TImes of India.

NT - 25 feb 16 kl. 05:30

"Låga löner ställer arbetare mot arbetare"

– Det finns mycket lite som entydligt pekar på ett samband mellan lägre ingångslöner och lägre arbetslöshet, säger Malin Engström, Regionchef för Unionen Öst..

UT - 21 aug 14 kl. 07:17

På Bredgården brann 100 kreatur inne

Brandmännen från Vegby och Rånnaväg som hade vakat över Vistbranden på natten hade inte ens hunnit hem innan de fick åka på ett nytt larm. Det var Bredgården i Marbäck som brann som då drevs av Lennart Lindhagen och hans fru. – Det var på morgonen som vi såg rök och 45 minuter senare var ladugården helt övertänd.

Skånskan - 12 apr 18 kl. 14:00

Ännu en förskola saknar rätt bygglov

malmö Förskolan Lorens på Gamla väster stängdes i förra veckan och en av anledningarna var att den saknade ett giltigt bygglov.
Nu visar det sig att även avdelningen Onyxen som tillhör Solbackens förskola på Stadiongatan saknar bygglov.– Vi planerar för att kunna få rätt bygglov och hoppas inte att det ska behöva bli en akutstängning av avdelningen, säger Ida Sundberg som är strateg på förskoleförvaltningen.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Bråvalla lägger ner för gott

Efter att ha ställt in årets festival står det nu klart att Bråvallafestivalen lägger ner helt och hållet. Festivalen meddelar beslutet på sin Facebook-sida. "Efter fem festivaler, 250 000 besökare, 349 artister och otaliga minnen för livet vill vi tack.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ny kritiserad upphovsrätt vann omröstning

EU-parlamentets rättsliga utskott har röstat ja till ett förslag om ny upphovsrättslagstiftning. Kritikerna menar att den kan vara slutet för dagens öppna internet. I förslaget har kritikerna riktat in sig på artiklarna 11 och 13.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bodström hjälper Uma Thurman att bli svensk

Skådespelaren Uma Thurman gör verklighet av sin dröm att bli svensk. Det säger advokaten och tidigare justitieministern Thomas Bodström, som fått uppdraget att ansöka om svenskt medborgarskap åt den 48-åriga filmstjärnan. – Större delen av hennes släkt.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Dags att passa på tillfället

Lena Granqvist, polisen i Lund: "Vi lägger ut nya passtider varje dag"..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

En berättelse som har allt man förväntar sig av en Dickens-klassiker

Maria Küchen om John Boynes roman "Hjärtats osynliga raseri"..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

AC från start i sin MFF-comeback

Så formerar nya tyska tränaren sitt första lag i mötet med Molde..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Klä dig för kall och blöt midsommar

Efter den kanonvarma försommaren har bakslaget kommit med regn och fallande temperaturer – och midsommar ser heller inte ut att bjuda på sol i någon större mängd. – Det blir klassiskt svenskt midsommarväder, säger Lisa Frost på SMHI. På midsommarafton v.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

En ensam kamp att försöka gå ner i vikt

Åtta av tio personer med svår fetma kämpar med att gå ner i vikt. Kampen är ofta en ensam och lång resa. Det visar en studie vid Sahlgrenska Akademin i Göteborg som följt över 2 000 personer med övervikt i tio år.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Ökad omsättning för Skistar

Skidanläggningsoperatören Skistar, som drar in merparten av intäkterna under vinter- och vårsäsongerna, redovisar en vinst före skatt på 303 miljoner kronor för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal. Det kan jämföras med ett resultat på 313 miljoner.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Marit Bergman får Taubestipendium

Låtskrivaren och artisten Marit Bergman tilldelas Skaps (Sveriges kompositörer och textförfattares) Evert Taube-stipendium 2018. I juryns motivering framgår det att hon valts ut, bland rekordmånga sökande, för sin fantastiska språkkänsla och sina noga u.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.