DI > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 16:26

DI - 13 jun 18 kl. 20:58

König fick nyckelroll i bolag kopplat till AllraKraschade HQ Banks tidigare vd Mikael König har sagt att han bara var konsult åt Allrakopplade DS Platforms på Malta. I själva verket var han anställd i en central roll – men till Di säger han att han ”under inga omständigheter” hade insyn i affärerna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Allra, HQ Banks, Mikael König, Allrakopplade DS Platforms, Malta, Di

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Königfick , nyckelrolli , bolag, kopplattill Allra
DI - 16 jul 14 kl. 10:17

Telias bolag kopplat till presidentfamiljen

Azerbajdzjans presidentdöttrar kan vara mer kopplade till Telia Soneras bolag i Azerbajdzjan, Azercell, än tidigare känt..

Expressen - 14 jun 18 kl. 01:30

Mikael König hade central roll på bolag nära Allra

Den förre HQ Bank-vd:n Mikael König har haft en central roll på ett bolag med nära kopplingar till Allra, skriver Dagens industri.Han sa att han var konsult åt bolaget – men var anställd.König hävdar ändå att han inte alls hade insyn i affärerna..

E24 - 20 jan 12 kl. 07:12

Skandia ger ny stiftelse nyckelroll

En hittills okänd stiftelse med de tre i styrelsen får en nyckelroll när Skandia Liv ska förvandlas till ett kundägt bolag..

HBL - 22 okt 13 kl. 07:14

Försenat bolag för hyresbostäderna

BORGÅ. Först om ett drygt år kan det nya bolaget för Borgå stads hyresbostäder inleda verksamheten.
Enligt Borgå stads bostadspolitiska program borde ett nytt bolag för alla av stadens ägda hyresbostäder redan ha grundats och planerna var att bolaget kunde köra i gång den första januari 2014.

Trelleborgs Allehanda - 31 aug 13 kl. 19:50

König kung i bergen


Första riktiga bergsetappen i Spanien runt. Då borde det väl hända lite i toppen? Det gjorde det.

Kristianstadsbladet - 31 aug 13 kl. 19:50

König kung i bergen


Första riktiga bergsetappen i Spanien runt. Då borde det väl hända lite i toppen? Det gjorde det.

Uppsalanyheter.se - 17 apr 18 kl. 10:24

Almondy anställer Catarina König - Sveriges Mästerkock

Catarina König från Uppsala blev 2016 utsedd till Sveriges Mästerkock i TV4. Idag är en hon en av Sveriges främsta matinfluencers. Nu anställs hon av Almondy som produktutvecklare på heltid med fokus på att identifiera nya trender och smaker.

Realtid - 30 mar 17 kl. 15:28

Så tjänar bolag tid och pengar vid försäljningsprocesser

Förbereder du dig inför en försäljning? Due Diligence processer är sedan länge kopplat till korta tidsplaner och höga rådgivarkostnader. Kom igång långt innan det blir ett faktum – Admincontrols datarum sparar dig och ditt bolag pengar..

DI - 17 okt 18 kl. 08:29

Ikea-kopplat bolag köper H&M-aktier

IH Capital HC1 AB, ett bolag där ledande personer har kopplingar till Ikea, har köpt drygt 10 miljoner B-aktier i H&M, skriver Nyhetsbyrån Direkt. Det motsvarar 0,6 procent av aktiekapitalet i H&M..

BT - 02 feb 14 kl. 15:08

Dagens sport: Svärd 14:e i König Ludwig Lauf

Söndagens Sjuhäradssport: Oskar Svärd var inte långt många meter ifrån segern i König Ludwig Lauf. Ändå hamnade han först på 14:e plats. SKIDOR: Tvärredssonen Oskar Svärd fanns med i den stora klunga som spurtade om segern i dagens långlopp i Ski Classics, König Ludwig Lauf.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Lockheed Martin ökade vinsten med 17 procent

Den amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin, konkurrent till Saab, rapporterar en 17 procent högre vinst jämfört med samma kvartal i fjol. Aktien stiger på tungt fallande S&P500..

DI - 3 minuter sedan

Rekordvinst för MTG:s e-sport gladde marknaden

MTG:s e-sport- och spelsatsning överraskade marknaden med att slå nytt vinstrekord. Nästa märkeshändelse i bolaget sker till våren då tv-verksamheter knoppas av.  Det kan innebära att Kinnevik återigen tar plats i ägarlistan..

DI - 15 minuter sedan

Konsumentförtroendet stiger mer än väntat i EMU

EU-kommissionens snabbestimat för konfidensindikatorn för hushåll i euroområdet steg till -2,7 i oktober, jämfört med oreviderade -2,9 föregående månad..

DI - 15 minuter sedan

USA:s Richmond FED index minskade mer än väntat i oktober

USA:s Richmond FED index minskade mer än väntat i oktober..

DI - 15 minuter sedan

Verkstadsjätten hoppas på ökade olje- och gasinvesteringar

Olje- och gasindustrin har börjat investera igen efter flera pressade år, vilket är goda nyheter för Sandviks affärsområde Sandvik Materials Technology, SMT..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker zynar Swedish Match: Detta är intressant i rapporten

Zyn, Zyn och Zyn. Och så lite skandinaviskt snus. Så kan marknadens fokusbild sammanfattas inför Swedish Match rapport på fredag..

DI - 30 minuter sedan

Swedol köper finskt verktygsbolag

Järnhandelskedjan Swedol förvärvar finländska Metaplan från den nuvarande ägaren Berner-gruppen, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

USA-börserna faller brant i inledningshandeln

USA-börserna faller brant efter öppning. Nasdaq är ner 1,7 procent, Dow Jones är ner 1,3 procent och S&P500 faller 1,4 procent..

DI - 45 minuter sedan

USA: Trump och Xi ska träffas på G20-mötet

USA:s president Donald Trump och Kinas president Xi Jinping kommer att träffas i samband med G20-mötet i Argentina i slutet av november..

DI - 1 timme sedan

Postnord rustar inför Black Friday för att undvika paketkaos

Postnord förbereder sig nu inför Black Friday och kommer ha 3.000 extraanställda under perioden. Dessutom ökas antalet utlämningsställen med 140 stycken jämfört med i fjol och distributionen ökas på lördagar, skriver Ehandel.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.