DI > Ekonomi

Friday, 22 June, 17:21

DI - 13 jun 18 kl. 20:42

Styrelseproffset strök tre uppdrag direktStyrelseproffset Kristina Jarring Lilja har sett sig tvungen att ta bort tre styrelseuppdrag sedan möjligheten att fakturera för arvodet togs bort. ”Små och medelstora företag kommer få problem att attrahera professionella styrelseledamöter”, säger hon..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kristina Jarring Lilja

Dela artikeln

79 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Styrelseproffset, strök, tre, uppdrag, direkt
YLE - 22 feb 18 kl. 14:24

Mopedverkstaden blev sista strået - tre ledamöter avgår från välfärdsnämnden i Pyttis

Ledamöterna som avgår anser att välfärdsnämnden inte på länge haft någon riktig möjlighet att fatta beslut. Sista strået blev kommunens beslut om att sluta understöda en mopedverkstad..

Regeringen - 17 mar 16 kl. 13:25

Claes Stråth får i uppdrag att se över behovet av att utveckla hyressättningssystemet

I dag beslutade regeringen att ge Claes Stråth i uppdrag, att som förhandlingsledare, identifiera eventuella behov och ta fram förslag på hur dagens system för hyressättning kan utvecklas. Uppdraget ska redovisas senast den 10 maj 2016 och ske i samråd med Fastighetsägarna, Hyresgästföreningen och Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag (SABO)..

Affärsvärlden - 17 mar 16 kl. 13:43

Stråth ska se över systemet för hyressättning

Regeringen ger Medlingsinstitutets tidigare generaldirektör Claes Stråth i uppdrag att se över behovet av att utveckla hyressättningssystemet..

ÖstersundsPosten - 25 jul 17 kl. 00:55

Flera fordon i lågor på bildemonteringen i Strömsund

En kraftig brand bröt ut på bildemonteringen i Strömsund. Tre bilar stod i lågor när räddningstjänsten kom fram..

Länstidningen i Jämtland - 25 jul 17 kl. 00:55

Flera fordon i lågor på bildemonteringen i Strömsund

En kraftig brand bröt ut på bildemonteringen i Strömsund. Tre bilar stod i lågor när räddningstjänsten kom fram..

Sydsvenskan - 27 okt 12 kl. 06:35

Styrelseproffset som ställer om

Styrelseproffset Stine Bosse har ett nytt uppdrag ? att lotsa Danmark genom omställningen till ett klimatneutralt samhälle..

NSD - 20 nov 17 kl. 11:11

S-veteranens svåra nya uppdrag

Styrelseproffset och S-veteranen Anders Sundström kan ha fått sitt svåraste uppdrag hittills: att lösa bostadsbristen på uppdrag av Hyresgästföreningen..

DI - 13 feb 14 kl. 17:30

Marie Ehrling lämnar uppdrag

Styrelseproffset Marie Ehrling kommer sitta kvar i Nordeas styrelse. Men för att följa den nya lagstiftningen släpper hon två av sina andra uppdrag. Men vilka det är vill Teliasoneras ordförande inte berätta..

Skånskan - 04 aug 16 kl. 18:30

Strömavbrott blev extraärende på KS

Skurup Under veckans kommunstyrelsemöte blev onsdagens strömavbrott till ett spontant ärende.
Resultatet blev att kommunen kräver bättring av Eon.Under onsdagen var många el-abonnenter utan ström på eftermiddagen och kvällen i Rydsgård och Villie.

UT - 20 nov 14 kl. 09:44

Öppnar för nya hus på Sträckås

Inte 15. Men upp till nio nya hus kan tillåtas i stadsdelen Sträckås i Ulricehamn, enligt ett nytt förslag till områdesbestämmelser, som politikerna tar ställning till i nästa vecka. Det är på uppdrag av kommunstyrelsen som områdesbestämmelser för Sträckås ska tas fram.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Trump hotar EU med 20-procentiga biltullar

Trump säger att han tänker eskalera sitt handelskrig med EU om de senare inte backar från sina mottullar genom att införa en 20-procentig tull på bilar, skriver han på twitter..

DI - 1 timme sedan

Lista: Hänger din lön med?

Lönerna ökar för både arbetare och tjänstemän – och ökningen är nästan tre gånger större än den var förra året. Här kan du se om din timlön hänger med. .

DI - 1 timme sedan

Merkel tonar ner förväntningar inför krismöte

Tysklands förbundskansler Angela Merkel tonar ner eventuella förväntningar inför söndagens informella EU-möte om migration och understryker att det rör sig om "ett sonderingsmöte mellan intresserade medlemsstater"..

DI - 2 timmar sedan

Danske Bank: Nytt börsrekord väntar – stuva om portföljen nu

Trots den ökade volatiliteten har världens börser potential att fortsätta stiga under det kommande året, enligt Danske Banks nya marknadsrapport. Men många svenska sparare behöver se över sina portföljer, säger bankens sparekonom Maria Landeborn..

DI - 2 timmar sedan

Källa: Klart att Opec ökar produktionen

Oljekartellen Opec har nått ett avtal om att öka produktionen med cirka en miljon fat per dag från och med juli, uppger en källa för nyhetsbyrån Reuters. Uppgörelsen omfattar Opecländerna och dess allierade, däribland Ryssland..

DI - 2 timmar sedan

Aktiefonder populärast när miljonärerna investerar

Att investera i aktiefonder är det vanligaste sättet för landets miljonärer att förvalta sitt kapital. Åtminstone enligt en undersökning gjord av tidningen Conoisseur..

DI - 3 timmar sedan

FI varnar: Hård brexit sätter press på svenska banker

En hård brexit kan innebära problem och öka kostnaderna för svenska banker, varnar Finansinspektionen i en ny rapport. Orsaken är att clearingen av svenska räntederivat i sådana fall måste flytta från London, vilket Investorägda Nasdaq i sin tur kan bli vinnare på..

DI - 3 timmar sedan

Elektas Larry Leksell säljer en miljon aktier

Elektas ordförande och huvudägare Larry Leksell har privat och genom bolag sålt totalt 1 miljon B-aktier i strålterapibolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 3 timmar sedan

Financial Times: Sverige med i grupp för att stoppa Macrons och Merkels plan

Ett dussin EU-länder - däribland Sverige - ifrågasätter den plan för en gemensam Eurobudget som Frankrikes president Emanuel Macron sökt stöd av Tysklands Angela Merkel för att genomföra. Det skriver Financial Times..

DI - 4 timmar sedan

Skarp brexitvarning från Airbus

Den franska flygplanstillverkaren Airbus utfärdar en skarp varning till den brittiska regeringen: Om inget brexitavtal är på plats när Storbritannien lämnar EU är tusentals jobb i fara..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.