YLE > Svenskfinland

Tuesday, 19 June, 04:33

YLE - 13 jun 18 kl. 19:37

Richardsson fixade EM-gränsen: "Man har någonting att göra på ett EM då gränsen ryker fast man far ensam till Karlsplan"Hinderlöparen Camilla Richardsson hade som mål att slå EM-gränsen då GP-serien i friidrott drog i gång i Esbo. Vasa IS-löparen vann och kom under EM-gränsen med klar marginal men missade det egna personbästat med en sekund. En åtta måste jag nog ge det, sade Richardsson då hon poängsatte loppet..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
EM, Karlsplan, Camilla Richardsson, GP, Esbo, IS, Richardsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Richardsson, fixade, EM-gränsenMan har , någontingatt , göra, ett EM då gränsen ryker fast man far ensam till Karlsplan
YLE - 13 jun 18 kl. 19:37

Richardsson fixade EM-biljetten: "Man har någonting att göra på ett EM då gränsen ryker fast man far ensam till Karlsplan"

Hinderlöparen Camilla Richardsson hade som mål att slå EM-gränsen då GP-serien i friidrott drog i gång i Esbo. Vasa IS-löparen vann och kom under EM-gränsen med klar marginal men missade det egna personbästat med en sekund. En åtta måste jag nog ge det, sade Richardsson då hon poängsatte loppet..

YLE - 08 jul 16 kl. 07:26

Richardsson i rekordform: ”Hoppas det smäller”

Trots den svaga generalrepetitionen är Camilla Richardsson inte orolig inför EM-försöksheaten på 3000 meter hinder i Amsterdam. Vasa IS-löparen tror på personbästa och finalplats. Efter att jakten på OS-gränsen 9.

YLE - 29 jul 15 kl. 10:57

Tänkte strunta i hela säsongen – nu är storformen nära

Sandra Eriksson osar av självförtroende inför Kalevaspelen. VM-gränsen på 3000 meter hinder borde inte medföra några problem. Det här trots bekymmer med vristen, vader, seghet och sjukdom.

Kristianstadsbladet - 13 jul 12 kl. 09:30

Dålig sikt och gropar oroar boende

Foto: Malin Palm
Håkanrydsvägen börjar i Grödby och sträcker sig hela vägen bort till Ynde utanför Sölvesborg. Den håliga vägen har fått boende att reagera. Farlig, säger de, men inte tillräckligt trafikfarlig enligt Trafikverket.

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 timmar sedan

Vindkraften kan gå förbi kärnkraften - men först om tjugo år

Vindkraften är en konkurrenskraftig energiform, och den kommer att öka kraftigt under de kommande tjugo åren. Samtidigt kommer kärnkraftens konkurrenskraft att minska. Det här innebär stora förändringar inom energifältet..

YLE - 13 timmar sedan

Vasa centralsjukhus får PET-CT apparat – "stödet genom pengainsamlingen är unikt i landet"

Vasa centralsjukhus får en PET-CT apparatur för cancerdiagnostik. Det här är unikt i landet säger sjukvårdsdistriktets fullmäktigeordförande Gösta Willman om den insamling som gjordes för att få apparaturen anskaffad..

YLE - 14 timmar sedan

Minns du midsommarvädret sedan 80-talet? Det har varit varmast i S:t Karins och kallast på Kallan visar vår app – också i år ser det ut att bli ostadigt

Kolla hur midsommarvädret varit på kuststationerna från åttiotalet fram till idag. Vi har kartlagt hurdant vädret längs kusten har varit under midsommarhelgen..

YLE - 14 timmar sedan

Flera kraftigt berusade bilförare fast i Karleby – en med ett litet barn i bilen

Under helgen tog polisen fast flera kraftigt berusade bilförare i Karleby. Tre personer blåste över 3 promille. En 26-årig man, som blåste 1.

YLE - 15 timmar sedan

”En fars” – Jaro avgjorde mot KTP med uppenbar hands, medger det till och med själv

FF Jaro besegrade KTP på bortaplan med 1–0 under lördagens omgång i fotbollens division 1. Problemet? Målet var solklar hands.

YLE - 16 timmar sedan

Turister ska lockas till Kvarkenregionen genom nytt projekt

Nu ska företag gå samman för att kunna locka fler turister till Kvarkenregionen. De ska utveckla gemensamma produktpaket som ska locka folk både från utlandet och Finland. Det kan vara upplevelser, utflykter, restaurangbesök och inkvartering..

YLE - Igår: 12:54

80 frivilliga sökte efter försvunnen man i Kronoby – mannen har nu hittats

En man försvann från en bostad i Nedervetil, Kronoby på lördag kväll innan klockan 21. Mannen har nu hittats i gott skick i närheten av den bostad han försvann från. Polis och ett 80-tal frivilliga deltog i efterspaningen..

YLE - 23 timmar sedan

Byggnadsavfall brann i Närpes – allmänheten uppmanades hålla fönstren stängda

En brand härjade i en hög med byggnadsavfall på Högbackens industriområde i Närpes på söndag kväll. Strax före klockan 22 kom larmet till räddningsverket..

YLE - 23 timmar sedan

Fullt ös i båtbranschen i Österbotten

Det går bra för båttillverkarna i Österbotten. Orderböckerna är fulla och i Korsholm har en ny båttillverkare just lanserat sin första modell..

YLE - 23 timmar sedan

Vårdare och läkare i Karlebyregionen kan få en halv miljon euro – pengarna ska hjälpa dem att orka

Det är svårt att få vikarier och personalen måste göra extra skiften. Vardagen på vårdsamkommunen Soite i Karlebyregionen har gjort att de anställda är trötta. Men nu kan de få en halv miljon för att orka bättre..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.