Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 23 October, 16:47

Nyan - 13 jun 18 kl. 19:00

EU bjuder på gratisresaNu kan alla som fyller 18 år under 2018 ansöka om ett resekort som EU betalar. Kortet ger fri tillgång till tågnätet i 30 europeiska länder under en treveckorsperiod. Totalt skall 15 000 resekort delas ut som en del av EU:s nya pilotprojekt, DiscoverEU. Från och med den 12 juni till den 26 juni, har alla medborgare i ett EU-land som fyller 18 år under 2018, möjligheten att ansöka om ett interrailkort. Man kan ansöka ensam eller i en grupp på högst fem personer.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
EU, Grönholm, Nyan

Dela artikeln

24 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU bjuder, gratisresa
Nya Wermlands Tidningen - 20 jun 17 kl. 13:39

Kallbäck bjuder DIF-supportrar på resa till Göteborg

Degerforsbördige agenten Michael Kallbäck arrangerade en gratisresa till DIF-supportrarna även förra säsongen. Den gången lyckades Kallbäck fylla två bussar ner till Varberg, Degerfors föll med 1–2 den 11 juni. Nu bjuder agenten återigen supportrarna till sitt hjärtelag på en resa i samband med torsdagens bortamatch mot Örgryte..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Höstlov som bjuder på mycket kulturkul

Ronneby kommun bjuder stort när höstlovet nu närmar sig. Workshopar för de kreativa eller bad och hoppborg för den som behöver röra på sig..

BLT - 16 timmar sedan

Bjuder på gratis konsert i bostad

Kompositören och pianisten Jens Keller, som ni kan läsa om här intill på BLT:s kultur- och nöjessidor, bjuder på söndag eftermiddag den 28 oktober in till en pianokonsert på Aspö. Det är pianisten Maria Bundgård som befinner sig här för att arbeta med kompositören som också spelar Ravel och Debussy för så många som får plats..

BLT - 25 jan 13 kl. 10:18

Michael och Caisa bjuder på danskalas

Michael Feiner var med i Melodifestivalen för sex år sedan. Då i bandet The Attic. Han är också medkompo­sitör till festivalens signaturmelodi.

YLE - 19 feb 14 kl. 09:35

WWF: Allt fler restauranger bjuder på hållbar fisk

Nästan en tredjedel av restaurangerna i Finland har lagt om sina menyer så att de numera bjuder på mer hållbart fångad fisk och skaldjur än tidigare. Över hälften av restaurangcheferna säger också att kunderna anser att det är viktigt att restaurangen bjuder på fisk och skaldjur som fångats på hållbart sätt. Det är WWF som rett ut hur restaurangerna förhåller sig till hållbart fiske.

Nyan - 13 sep 17 kl. 11:38

Bolstaholm bjuder till fullmatad skördefest

Teater, konst, hantverk, rodeotält, trampbilsrally, hamburgare och många andra matprodukter – Bolstaholms gård bjuder på något för alla smaker på årets skördefest.
Ann och Henrik Sundberg på Bolstaholms gård bjuder även i år in till gårdens egen skördefest 22–24 september. – För oss delas året in i före och efter skördefesten, skrattar Henrik Sundberg.

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 11 kl. 21:56

Kommunalråd bjuder på pusskalas

Sölvesborgs kommun bjuder på ett udda specialarrangemang på alla hjärtans dag på måndag. En "pusstation" anordnas mitt på Stortorget i staden, rapporterar Sveriges Radio Blekinge. Självaste kommunalrådet Helene Björklund (S) bjuder kommuninvånarna på pussar och hoppas att det hela ska bli ett positivt inslag.

BT - 11 feb 11 kl. 21:55

Kommunalråd bjuder på pusskalas

Sölvesborgs kommun bjuder på ett udda specialarrangemang på alla hjärtans dag på måndag. En "pusstation" anordnas mitt på Stortorget i staden, rapporterar Sveriges Radio Blekinge.
Självaste kommunalrådet Helene Björklund (S) bjuder kommuninvånarna på pussar och hoppas att det hela ska bli ett positivt inslag.

Nyheter 24 - 01 apr 11 kl. 17:42

SSK bjuder supportrarna på resan till Ängelholm


Södertälje vill be sina fans om ursäkt för det undermåliga spelet - nu bjuder de supportarna på resan och biljetter ner till mötet mot Rögle i Ängelholm. SÖDERTÄLJE. Elitserieklubben Södertälje har haft det tufft i kvalserien.

Trelleborgs Allehanda - 14 apr 11 kl. 06:00

Lokala kändisar bjuder till fest

Vad bjuder en fotbollsfantast på? Och hur underhåller Ulf Bingsgård (M) sina gäster?
Restaurangens nya koncept Halv åtta på Idala gård har inspirerats av tv-programmet där fyra människor som aldrig träffats förut turas om att bjuda varandra på middag.

Kristianstadsbladet - 21 okt 11 kl. 06:30

IFK-spelarna bjuder fansen på bortaresa

Ett bra supporterstöd kan få laget att krama ur det där lilla extra. Det vet IFK Kristianstad. Därför bjuder IFK-spelarna sina mest trogna fans på bussresan till Göteborg i nästa vecka.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Backebergs lekplats har fått en Kottestuga

Backebergs lekpark i Mariehamn har länge saknat en lekstuga. Nu har de en. – Jag är så glad att jag vågade ta steget att fråga Anders Wiklöf om han kunde sponsra, säger föreståndare Susann Karlsson.

Nyan - 3 timmar sedan

Fortfarande inget svar på klagomålen

Air Leap har fortfarande inte svarat på klagomålen om säkerheten ombord. – Det är fel mot dem som skrivit till oss att de inte får svar, säger Per-Erik Cederkvist, landskapets upphandlare för flygtrafiken.
Landskapsregeringen har fått in flera klagomål från allmänheten om säkerhetsgenomgången ombord på Stockholmsflyget, något som Nya Åland rapporterade om den 28 september och 3 oktober.

Nyan - 5 timmar sedan

Tobbe Trollkarl till Åland

Lördagen den 8 december äntrar Tobbe Trollkarl Alandicas stora scen.
Enligt pressmeddelandet handlar det om ”en trollerishow i ett rafflande tempo som lockar till skratt både hos stora och små”. Tobbe Trollkarl är en välkänd underhållare i Sverige med mer än 20 års erfarenhet från scen och tv, informerar pressmeddelandet vidare.

Nyan - 5 timmar sedan

Anställningstvist dyr för anställd

En före detta anställd på skärgårdsfärjorna hävdar att landskapet behandlat honom orättvist och sökte ersättning. Enligt landskapet har dock allt gått rätt till och tingsrätten gick på landskapets linje.
Det var under 2013–2016 som mannen jobbade i perioder på Ejdern och Grisslan både som befäl, styrman och överstyrman.

Nyan - 6 timmar sedan

Körde 87 km/h på 30-område

En ung man dömdes i går av tingsrätten till 45 dagsböter för grovt äventyrande av trafiksäkerheten. Förra månaden körde han motorcykel i hög hastighet på Neptunigatan i Mariehamn strax efter klockan 9 på morgonen i ett område med skolor och daghem. Polisens radar visade på 90 km i timmen där högsta tillåtna hastighet är 30 km i timmen.

Nyan - 8 timmar sedan

Uppåt för Ålandsbanken

Ålandsbankens rörelseresultat steg med 12 procent under årets första nio månader, trots stramare regelverk, högre stabilitetsavgift och en svag krona.
Ålandsbankens vd Peter Wiklöf kommenterar resultatet så här: – Under årets första nio månader har vi förbättrat rörelseresultatet med 12 procent till 21,9 miljoner euro. Vi uppnår detta resultat trots en omfattande implementering av nya regelverk, en kraftigt höjd stabilitetsavgift och en klart svagare svensk krona, som påverkar både våra affärsvolymer och vårt resultat negativt.

Nyan - 8 timmar sedan

Mira Sagulin vann nordisk skrivtävling

Femtonåriga Mira Sagulin från Åland är en av tre vinnare i Föreningen Nordens och Stortingets skrivtävling Elever i hela Norden uppmanades att skriva på temat hur man i Norden kan skapa en trygg framtid för havet, miljön och framtida generationer. Mira Sagulin vann en resa till Oslo där hon får delta i Nordiska rådets session 30-31 oktober. (ke) Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 10 timmar sedan

”Överväg polisanmälan”

Staden bör överväga polisanmälan mot hamnens tidigare chef Leif Ahlqvist för att utreda om han begått tjänstebrott eller något annat brott när han attesterat fakturor från sonens elfirma. Det skriver Helge Vuoti på revisionssammanslutningen BDO Ab i den specialrevision som staden beställt och som nyss blev offentlig. Rapporten gäller åren 2011-2014, alltså den tid när Leif Ahlqvist var anställd av Mariehamns stad för att leda hamnverksamheten.

Nyan - 21 timmar sedan

Jens Harberg ger ut minnen om jakt och skärgård

Landskapets tidigare jaktvårdskonsulent Jens Harberg ger i höst ut en bok som sammanställer fakta och funderingar från hans aktiva år. Boken ”Fakta och funderingar om livet bland jägare och skärgårdsbor” handlar exakt om det som titeln säger. Det menar Jens Harberg som presenterade sin bok under den åländska bokmässan.

Nyan - 22 timmar sedan

Mariebad stängt i kväll

Mariebad håller stängt resten av kvällen 22.10, meddelar man från badhuset. – Öppnar igen tisdagen den 23.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.