Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 23 January, 02:47

Nyan - 13 jun 18 kl. 19:00

EU bjuder på gratisresaNu kan alla som fyller 18 år under 2018 ansöka om ett resekort som EU betalar. Kortet ger fri tillgång till tågnätet i 30 europeiska länder under en treveckorsperiod. Totalt skall 15 000 resekort delas ut som en del av EU:s nya pilotprojekt, DiscoverEU. Från och med den 12 juni till den 26 juni, har alla medborgare i ett EU-land som fyller 18 år under 2018, möjligheten att ansöka om ett interrailkort. Man kan ansöka ensam eller i en grupp på högst fem personer.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
EU, Grönholm, Nyan

Dela artikeln

24 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU bjuder, gratisresa
Nya Wermlands Tidningen - 20 jun 17 kl. 13:39

Kallbäck bjuder DIF-supportrar på resa till Göteborg

Degerforsbördige agenten Michael Kallbäck arrangerade en gratisresa till DIF-supportrarna även förra säsongen. Den gången lyckades Kallbäck fylla två bussar ner till Varberg, Degerfors föll med 1–2 den 11 juni. Nu bjuder agenten återigen supportrarna till sitt hjärtelag på en resa i samband med torsdagens bortamatch mot Örgryte..

BLT - 25 jan 13 kl. 10:18

Michael och Caisa bjuder på danskalas

Michael Feiner var med i Melodifestivalen för sex år sedan. Då i bandet The Attic. Han är också medkompo­sitör till festivalens signaturmelodi.

YLE - 19 feb 14 kl. 09:35

WWF: Allt fler restauranger bjuder på hållbar fisk

Nästan en tredjedel av restaurangerna i Finland har lagt om sina menyer så att de numera bjuder på mer hållbart fångad fisk och skaldjur än tidigare. Över hälften av restaurangcheferna säger också att kunderna anser att det är viktigt att restaurangen bjuder på fisk och skaldjur som fångats på hållbart sätt. Det är WWF som rett ut hur restaurangerna förhåller sig till hållbart fiske.

Nyan - 13 sep 17 kl. 11:38

Bolstaholm bjuder till fullmatad skördefest

Teater, konst, hantverk, rodeotält, trampbilsrally, hamburgare och många andra matprodukter – Bolstaholms gård bjuder på något för alla smaker på årets skördefest.
Ann och Henrik Sundberg på Bolstaholms gård bjuder även i år in till gårdens egen skördefest 22–24 september. – För oss delas året in i före och efter skördefesten, skrattar Henrik Sundberg.

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 11 kl. 21:56

Kommunalråd bjuder på pusskalas

Sölvesborgs kommun bjuder på ett udda specialarrangemang på alla hjärtans dag på måndag. En "pusstation" anordnas mitt på Stortorget i staden, rapporterar Sveriges Radio Blekinge. Självaste kommunalrådet Helene Björklund (S) bjuder kommuninvånarna på pussar och hoppas att det hela ska bli ett positivt inslag.

BT - 11 feb 11 kl. 21:55

Kommunalråd bjuder på pusskalas

Sölvesborgs kommun bjuder på ett udda specialarrangemang på alla hjärtans dag på måndag. En "pusstation" anordnas mitt på Stortorget i staden, rapporterar Sveriges Radio Blekinge.
Självaste kommunalrådet Helene Björklund (S) bjuder kommuninvånarna på pussar och hoppas att det hela ska bli ett positivt inslag.

Nyheter 24 - 01 apr 11 kl. 17:42

SSK bjuder supportrarna på resan till Ängelholm


Södertälje vill be sina fans om ursäkt för det undermåliga spelet - nu bjuder de supportarna på resan och biljetter ner till mötet mot Rögle i Ängelholm. SÖDERTÄLJE. Elitserieklubben Södertälje har haft det tufft i kvalserien.

Trelleborgs Allehanda - 14 apr 11 kl. 06:00

Lokala kändisar bjuder till fest

Vad bjuder en fotbollsfantast på? Och hur underhåller Ulf Bingsgård (M) sina gäster?
Restaurangens nya koncept Halv åtta på Idala gård har inspirerats av tv-programmet där fyra människor som aldrig träffats förut turas om att bjuda varandra på middag.

Kristianstadsbladet - 21 okt 11 kl. 06:30

IFK-spelarna bjuder fansen på bortaresa

Ett bra supporterstöd kan få laget att krama ur det där lilla extra. Det vet IFK Kristianstad. Därför bjuder IFK-spelarna sina mest trogna fans på bussresan till Göteborg i nästa vecka.

Nya Wermlands Tidningen - 07 apr 12 kl. 15:15

Munkforsrevyn bjuder på överraskningar

Munkforsrevyn är gänget som levererar. De bjuder på sånger i hög klass, danser med en koreografi som bländar och sketcher som bjuder på galna överraskningar. Kan det bli bättre än så här?.

Nya Wermlands Tidningen - 17 jul 12 kl. 14:31

Klassiska dansband bjuder upp

Danshösten i Medborgarhuset bjuder på något alldeles extra lördagen den 1 december. Då arrangeras Vinterdansen och då bjuder två av landets mest klassiska band upp..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 5 timmar sedan

IFK förhandlar med Vyatkin

FOTBOLL. Mot Ekenäs IF bildade testspelarna Artem Vyatkin och Javi Pérez mittbackspar. .

Nyan - 6 timmar sedan

Trafikkontroller och rådjursolyckor sysselsatte polisen

En trafikkontroll som polisen genomförde på tisdagen resulterade i en ordningsbot för en förare av en obesiktad bil. Polisen tog bort bilens registerskyltar. Övriga trafikanter skötte sig väl, Två rådjursolyckor inträffade på tisdag morgon på landsbygden.

Nyan - 7 timmar sedan

Polisen delade ut flertal böter

Natten till tisdagen fick tre bilförare varsin böteslapp. En bilist på Godbyvägen körde 75 kilometer i timmen där endast femtio var tillåtet. På Nya Godbyvägen i Jomala valde en förare att ignorera stoppskylten och delgavs böter.

Nyan - 7 timmar sedan

Lär om hållbarhet av historien

”Det var bättre förr” är det lite luriga namnet på Ålands museums nya specialutställning. .

Nyan - 8 timmar sedan

Talmannen träffade kungen av Belgien

Lagtingets talman Gun-Mari Lindholm besökte den tysktalande regionen i Belgien förra veckan, med anledning av regionens 100-årsjubileum. Regionen har självstyrelse och ett eget parlament med säte i staden Eupen i östra Belgien. I samband med jubileet hölls ett seminarium där Sydtyrolen, Alsace och Åland deltog, i egenskap av regioner med egen lagstiftningsbehörighet.

Nyan - 9 timmar sedan

70 000 i stipendier inom sjöfart

Gustaf B. Thordéns Stipendiestiftelse delar ut 50 stipendier om 1 000 euro till sökanden från sjöfartsrelaterade utbildningar i Sverige, Finland och på Åland. – Stiftelsen har även ambitionen att fortsätta dela ut 20 000 euro till studerandeföreningar, sägs i ett pressmeddelande.

Nyan - 10 timmar sedan

De hackade sig till en London-resa

Tre åttondeklassister i Strandnäs skola har knipit en biljett till London för att presentera sin lösning på hur man ska hantera tristess i skolan. .

Nyan - 12 timmar sedan

Påminner om farliga ledningar

Det finns ännu trasiga elledningar som ligger på marken, det skriver Ålands elandelslags vd David Karlsson i ett pressmeddelande. Elandelslaget påminner om att man inte ska röra ledningarna, då det kan vara farligt. – Vi åtgärdar ledningarna så snart vi kan, men det finns ledningar på marken på många ställen, skriver Karlsson.

Nyan - 13 timmar sedan

Pommerns docka håller budgeten

Bygget av Pommerns torrdocka ser ut att hålla sig inom fastslagna budgetramar, men projektet har dragit ut på tiden.
Hittills har bygget kostat 1,67 miljoner av totalt budgeterade 2,02 miljoner euro. Nu föreslås stadsstyrelsen föreslå för fullmäktige att de resterande 348 763 euro som inte användes under 2018 flyttas fram för att slutföra bygget under 2019.

Nyan - 15 timmar sedan

En rymdblomma hyllar Bowie

När Thomas Di Leva som elvaåring fick syn på omslaget till David Bowies ”Pin Ups” i ett skivfönster hemma i Gävle förändrades hans liv. Det var inte bara han som kom från yttre rymden! .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.