Sydsvenskan > IT

Tuesday, 23 October, 12:28

Sydsvenskan - 13 jun 18 kl. 17:07

Efter stölderna – Toppengallerians ledning skriver brev till HöllvikenföräldrarStöldvåg under våren har gjort att Toppengallerian ökat kameraövervakningen och satt in fler väktare..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Höllvikenföräldrar, Toppengallerian

Dela artikeln

188 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter stölderna, Toppengallerians, ledningskriver , brevtill , Höllvikenföräldrar
DrivaEget - 19 feb 15 kl. 10:29

Id-stölderna ökar – så skyddar du dig och ditt företag

 Bluffakturor  Över 60 000 svenskar blev bestulna på sina identiteter under 2014. Nästa år kommer det att ske fler ID-stölder än bostadsinbrott i Sverige. Så här skyddar du dig.

YLE - 12 aug 16 kl. 17:12

Sipilä och Soini svarar på journalistförbundets brev

Statsminister Juha Sipilä (C) och utrikesminister Timo Soini (Sannf) fördömer kuppförsöket i Turkiet. I ett svar på ett brev av Journalistförbundet skriver ministrarna att yttrande- och åsiktsfrihet är grundläggande stöttepelare i det demokratiska samhället. Finland försvarar dem nu och i framtiden, skriver Sipilä och Soini.

SVT - 07 okt 15 kl. 11:27

Röhsska museets ledning sågar personalen i öppet brev

I ett öppet brev från Röhsska museets ledning riktas skarp kritik mot personalen. De anställda beskylls bland annat för smutskastning och kallas omogna och undvikande..

Skånskan - 20 feb 16 kl. 06:00

Caféstölderna ökar när tågstölderna minskar

Malmö Parallellt med att tågstölderna minskat ser polisen att stölder på kaféer ökar.
Under januari ökade antalet kaféstölder med mer än hälften jämfört med samma period förra året.Kaféstölderna är spridda över hela Malmö och det som stjäls är alltifrån iPads till telefoner, plånböcker till kläder.

News55 - 07 okt 16 kl. 14:32

Postnord i blåsväder efter försenade brev

Den senaste tiden har Postnords ledning varit i blåsväder. Trasiga paket, bortglömda brev och födelsedagskort som levereras 26 dagar för sent. Klagomålen från företagets kunder är många och nu vittnar även företagets anställda om en ohållbar situation.

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 12 kl. 01:33

Fickstölderna ökar i Stockholm

Fickstölderna ökar rejält i Stockholm enligt polisens statistik. I innerstaden har stölderna ökat med 40 procent på ett år och på Södermalm har fickstölderna nästan fördubblats på fem år, skriver Svenska Dagbladet. Stockholm Visitors Board väntar en klar ökning av turister i år ?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fickstölderna ökar rejält i Stockholm

Fickstölderna i Stockholm ökar rejält. I innerstaden har stölderna ökat med 40 procent på ett år och i stadsdelen Södermalm har stölderna nästan fördubblats på fem år. Det visar polisens statistik, skriver Svenska Dagbladet.

Barometern - 19 sep 14 kl. 07:30

Cykelstölderna minskar i länet

Att stjäla en cykel är fortfarande ett vanligt brott, även om cykelstölderna på lång sikt har minskat rejält. – Hos oss kan jag inte säga att stölderna har minskat det senaste året, de ligger nog på ungefär samma nivå som tidigare, menar Anders Pernius vid polisen i Oskarshamn.
– Den stora skillnaden är att cyklarna som stjäls i dag är betydligt dyrare och finare än de som försvann förr.

Nyheter 24 - 22 jul 11 kl. 22:11

Här är Reinfeldts brev till Norge


Statsminister Fredrik Reinfeldt har uttalat sig om terrordåden i Norge.  Statsminister Fredrik Reinfeldt väljer att kommentera händelserna i Norge via ett pressmeddelande som släppts via regeringens hemsida. Nedan är hans uttalande.

E24 - 08 nov 11 kl. 15:48

Clausens brev till de anställda

Nordeas ledning är hårt pressad av den senaste tidens händelser. VD Christian Clausen har nu gått ut med ett långt brev till de anställda som E24 tagit del av..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kvinna häktad misstänkt för giftmord i Norrtälje

Misstänks ha giftmördat man för att få pengar från hans försäkringar..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Facken syndar mest mot GDPR

Fackföreningarna sticker ut i Datainspektionens granskning om hur företag, myndigheter och organisationer följer dataskyddsförordningen GDPR som infördes i maj. Av 51 granskade fackförbund har 25 procent inte uppfyllt kravet att utse ett dataskyddsombud.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Krav på stopp av svensk vapenexport

Tyskland har valt att stoppa vapenexporten till Saudiarabien – och nu höjs röster från Svenska freds om att Sverige ska stoppa sin. Ett sådant vapenexportstopp är dock inte aktuellt enligt justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S). – Vårt syste.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Danske bank har tappat 100 miljarder i värde

Liksom övriga tongivande aktier i Danmark faller Danske Bank under tisdagsmorgonen – ned 1,5 procent till 128:50 danska kronor. Det innebär att bankens börsvärde rasat med cirka 100 miljarder danska kronor, motsvarande cirka 140 svenska, sedan årsskifte.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen tar rygg på fallande Asienbörser och sjunker. OMXS-index har efter fem minuters handel tappat 1,1 procent. Swedbanks aktie stiger 0,5 procent sedan storbanken redovisat ett oväntat starkt resultat för årets tredje kvartal.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Frillesås utan is inför bandypremiären

Sensationslaget Frillesås BK i bandyns elitserie står inför ett stort dilemma. På lördag gör de debut i den högsta serien men på hemmabanan Sjöaremossen går det ännu inte att lägga is. Vädret är för milt.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Sprängladdning hittad hos Soros

En sprängladdning har hittats i en brevlåda utanför miljardären George Soros hus i den amerikanska delstaten New York, uppger polisen. Enligt tidningen New York Times har den detonerats under kontrollerade former av polisens bombgrupp. Soros är föremål.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Skäringer förlänger sin turné – med ett år

Hon sålde ut både Globen och Scandinavium på åtta minuter med showen "Avig Maria – no more fucks to give". På grund av det stora intresset förlängs nu Mia Skäringers turné över hela nästa år. Showen är en uppdaterad version av föreställningen "Avig Mari.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Saab gör miljardemission

Försvarsindustrikoncernen Saab planerar en nyemission på cirka sex miljarder kronor, skriver bolaget i ett pressmeddelande. "För att stödja bolagets fortsatta tillväxtresa och ge Saab ökad möjlighet att framgångsrikt konkurrera om nya stora ordrar plane.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Astra Zeneca köper in sig i franskt bolag

Den svensk-brittiska läkemedelskoncernen Astra Zeneca köper en post på 9,8 procent av aktierna i den franska konkurrenten Innate Pharma, rapporterar Reuters. Det handlar om en affär där Astra Zeneca köper 6,26 miljoner aktier för 10 euro styck, vilket i.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.