GT > Nyheter

Friday, 17 August, 01:41

GT - 13 jun 18 kl. 16:53

Här kan du följa VM – på storbild i GöteborgFotbolls-VM närmar sig med stormsteg.För dig som inte har möjlighet att följa festen på plats i Ryssland finns det flera alternativ om du vill se matcherna tillsammans med andra.Här är en sammanställning över var i Göteborg du kan se VM på storbildsskärm..
Läs mer på GT
Läs mer om:
VM, Göteborg, Ryssland

Dela artikeln

227 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här kan du följaVM på , storbildi , Göteborg
GöteborgsPosten - 12 mar 14 kl. 19:04

Mané: "Han fick mig att välja IFK Göteborg"

Sogndals tränare Jonas Olsson låg bakom Malick Manés övergång till IFK Göteborg. – Han sa att det var ett stort lag, så då bestämde jag mig, säger Blåvitts nyförvärv..

GT - 25 maj 18 kl. 16:19

Här kan du följa VM – på storbild i Göteborg

Har du inte möjlighet att följa VM på plats i Ryssland?Då kan detta vara ett bra alternativ för alla göteborgare.Nu står det klart att fotbolls-VM visas på storbildsskärm på Ullevi..

Kristianstadsbladet - 17 sep 12 kl. 09:49

Göteborg kan sälja"Pärlan"

Pär Ericsson blev matchhjälte och nu riskerar Mjällby att bli snuvade på sin skyttekung. IFK Göteborg kan sälja anfallaren om rätt bud kommer. Även om klubbarna kommit överens över nästa säsong.

Dagensanalys.se - 10 nov 17 kl. 14:41

Marknadsföreningen i Göteborg har utsett alla vinnare

Marknadsföreningen i Göteborg (MiG) har utsett de personer och företag som under 2017 gjort uppmärksammade insatser inom marknadsföring, försäljning och kommunikation. Vinnare är Julia Gillgren och Malin Saarinen, Uncle Unicorn och Sam Manaberi, TRINE samt Lucas Simonsson, Jonas Fagerström och Carl Deman, JLC. – Vi har haft en fantastisk morgon då vi korat riktigt härliga profiler i tre kategorier, cool underhållning av DJ Susanne Svensson & Phelix och inte minst grym föreläsning av futurologisten Aric Dromi.

Cornucopia - 23 nov 17 kl. 16:59

Den demografiska utvecklingen och utmaningar i Stor-Göteborg

Igår höll jag ett anförande på Fastighetsvärldens konferens Bostadsdagen i Göteborg, med fokus på den demografiska utvecklingen i Stor-Göteborg. En åldrande befolkning och inflyttning från utlandet driver behovet av bostäder, medan mängden småbarn knappt ökar alls och ungdomar i behov av en förstabostad minskar rejält.
Nettoinflyttning Göteborgs kommun 1968-2016.

Cornucopia - 29 dec 15 kl. 15:47

Booli: Lägenhetspriserna faller i Göteborg sedan augusti

Enligt Boolis data (cred läsaren Adam) på lägenhetsavslut och lockpriser ("accepterat pris") faller lägenhetspriserna i Göteborg sedan toppen i augusti. Än så länge har priserna fallit 6% och antalet affärer är också lägre än förra hösten, vilket kan bekräfta att Göteborg bostadsbubbla spruckit. Dock bör man invänta vårens utveckling för en slutlig bekräftelse.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 12:41

Svårt sälja fritidsbåten

Är du fritidsseglare - sitt still i båten.Att försöka sälja den är ett sämre beslut, mindre segelbåtar är just nu både svårsålda och rekordbilliga. - Det har varit väldigt dött.

TA - 07 jul 14 kl. 12:41

Svårt sälja fritidsbåten

Är du fritidsseglare - sitt still i båten.Att försöka sälja den är ett sämre beslut, mindre segelbåtar är just nu både svårsålda och rekordbilliga. - Det har varit väldigt dött.

BT - 07 jul 14 kl. 12:47

Svårt sälja fritidsbåten

Är du fritidsseglare - sitt still i båten. Att försöka sälja den är ett sämre beslut, mindre segelbåtar är just nu både svårsålda och rekordbilliga.- Det har varit väldigt dött.

BT - 10 maj 13 kl. 10:01

Fler borde följa den rödgröna linjen ? i Göteborg

Om inte mer än två tredjedelar av fullmäktige i Göteborg säger nej till en folkomröstning om trängselskatten blir det en sådan. Och eftersom redan Moderaterna, det lokala Vägvalet och Sverigedemokraterna är för, är det i princip redan klart att det blir en omröstning. Med andra ord skulle man kunna säga att det inte spelar någon roll att de rödgröna nu bestämt sig för att säga nej.

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Kraftig brand i garage – risk för spridning till villor och skog

En kraftig brand rasar just nu i ett garage och en friggebod i Härryda utanför Göteborg.– Vi fokuserar på att klara villan och intilliggande villor, säger Lotta Molander, larm– och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.Det finns också spridningsrisk till skog som ligger intill.

GT - 2 timmar sedan

Efter chockstarten: ”Mindre smickrande”

KUNGSBACKA. 0–3-underläge två matcher i rad.Mot Växjö klarade Frölunda av att vända och vinna – men inte mot HV 71.

GT - 3 timmar sedan

Bröt målnollan direkt: ”Skapar lite vanor”

KUNGSBACKA. Bara fyra mål totalt under fjolårssäsongen var en stor besvikelse.Mot HV 71 klev Max Friberg fram som en målskytt direkt – samtidigt som hans kedja imponerade.

GT - 4 timmar sedan

Frölunda föll mot HV 71 efter en mardrömsstart

KUNGSBACKA. En mardrömsinledning blev kostsam.Frölunda föll mot HV 71 med 2–3 i Kungsbacka efter att nyförvärvet Markus Ljungh gjort två mål..

GT - 5 timmar sedan

Göteborg går mot en mycket osäker framtid

Demokraterna kan vara på väg att bli det största partiet i Göteborg. Vad man får för en röst på partiet är dock mindre klart..

GT - 5 timmar sedan

Demente Per Anders, 53, fick gå runt med bruten fot

I somras fick demente Per Anders Carlén, 53, en plats på ett korttidsboende.När familjen kom hem efter två veckors avlastning upptäckte de att han hade brutit foten – utan att någon märkt det.– Han krälade på alla fyra, det är väldigt tufft att se sin pappa så, säger sonen.

GT - 6 timmar sedan

Frölundas kollaps – krossas av HV 71

HV 71 förnedrar Frölunda i Kungsbacka.Efter första perioder leder smålänningarna med hela 3–0 – mycket tack vare nyförvärvet Markus Ljunghs målsuccé..

GT - 7 timmar sedan

Gunhild Stordalens rädsla för framtiden

Den extremt torra och varma sommaren är en varningsklocka.Det menar läkaren, filantropen och människorättsaktivisten Gunhild Stordalen.– Alla borde ha galopperande klimatångest.

GT - 11 timmar sedan

Man allvarligt skadad – knivskuren efter bråk

En man knivhöggs allvarligt efter ett bråk i Göteborg på torsdagen.Den skadade har förts till sjukhus.Knivmannen kunde gripas på platsen, skriver polisen på sin hemsida..

GT - 12 timmar sedan

De blir Frölundas nya samarbetsklubb

GÖTEBORG. Diskussion har pågått under längre tid.Nu står det klart att Frölunda och division 1-klubben Hanhals IF inleder ett samarbete.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.