Sydsvenskan > IT

Tuesday, 23 October, 11:21

Sydsvenskan - 13 jun 18 kl. 16:01

Hotade att skjuta 23-åring och hans mamma – döms till mångåriga fängelsestraffEn drogskuld slutade med dödshot och människorov..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotadeatt , skjuta, 23-åringoch hans , mamma, dömstill , mångåriga fängelsestraff
GT - 22 aug 14 kl. 20:46

En man hotade skjuta sin mamma vid butik

En man i 35-årsåldern hotade vid 20-tiden på fredagen att skjuta sin mamma med en pistol utanför en livsmedelsbutik i Kålltorp. Mamman lyckades ta skydd inne i affären. Sonen greps på platsen.

Expressen - 09 maj 14 kl. 11:00

Hotade att skjuta sin mamma och styvfar

SÄFFLE/BORÅS. Mannen hotade att skjuta sin mamma och styvfar. Sedan slog han sönder rutorna på deras bil.

Aftonbladet - 22 aug 14 kl. 21:23

Man hotade skjuta sin mamma med pistol

Skånskan - 02 maj 17 kl. 06:00

25-åring hotade skjuta exsambo

HÖRBY En 25-årig man från Hörby har dömts till 40 dagsböter av Lunds tingsrätt efter ha hotat döda sin exsambo när de träffades i samband med ett möte på socialtjänsten.
Han brusade upp på mötet och beskyllde kvinnan för att vara en dålig mamma och sade att han tänkte skjuta henne. ERWP.

Skånskan - 11 sep 16 kl. 14:00

Sonen hotade bränna mamma inne

Malmö 33-åringen tände eld på mammans soffa och hotade binda fast henne i den.33-åringen har en lång historia av missbruk, vilket påverkat förhållandet till mamman.
I augusti i år befann han sig hemma hos modern när sinnet plötsligt rann över.

Skånskan - 07 mar 17 kl. 12:15

45-åring hotade skjuta parhusgranne

Hofterup När grannen hade en allt för högljudd fest bankade kvinnan i väggen för att förmå honom att sänka ljudet.
Minuten senare slog den 45-årige grannen ner hennes sambo. ERWP.

GT - 22 mar 14 kl. 23:22

OG-man hotade att skjuta sin mamma

Den tungt kriminelle 26-åringen drog fram en laddad pistol och riktade den mot sin mamma. Hon blev livrädd men lyckades fly ut på gatan och ringa polisen. Efter en stor polisinsats kunde 26-åringen, som uppges ha kopplingar till det kriminella gänget Original Gangsters, gripas..

Nya Wermlands Tidningen - 06 okt 13 kl. 07:36

57-åring hotade skjuta sin son

En 57-årig man greps på lördagskvällen efter att ha hotat skjuta sin son..

GöteborgsPosten - 15 nov 13 kl. 14:47

41-åring hotade skjuta svärfar

Ett vansinnesdåd mot den egna familjen hotade när polisen i oktober grep en 41-årig man i Gårdsten. På fredagen åtalades han för grovt vapenbrott..

Sydöstran - 07 apr 16 kl. 12:36

25-åring hotade skjuta polis

En 25-årig sölvesborgare döms till skyddstillsyn efter att ha hotat att skjuta en polis..

Västerbottens Folkblad - 22 dec 15 kl. 16:50

Tjuv hotade skjuta husägare när han upptäcktes

Nu åtalas en 29-åring från Norrbotten efter flera gärningar i samma bostadsområde.   En 29-årig man åtalas nu för flera brott mot boende på en gata i Skellefteå den 27 november. Mannen tog sig först in i ett hus där han letade efter bilnycklar i ett nyckelskåp för att försöka ta en bil som stod […].

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Facken syndar mest mot GDPR

Fackföreningarna sticker ut i Datainspektionens granskning om hur företag, myndigheter och organisationer följer dataskyddsförordningen GDPR som infördes i maj. Av 51 granskade fackförbund har 25 procent inte uppfyllt kravet att utse ett dataskyddsombud.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Krav på stopp av svensk vapenexport

Tyskland har valt att stoppa vapenexporten till Saudiarabien – och nu höjs röster från Svenska freds om att Sverige ska stoppa sin. Ett sådant vapenexportstopp är dock inte aktuellt enligt justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S). – Vårt syste.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Danske bank har tappat 100 miljarder i värde

Liksom övriga tongivande aktier i Danmark faller Danske Bank under tisdagsmorgonen – ned 1,5 procent till 128:50 danska kronor. Det innebär att bankens börsvärde rasat med cirka 100 miljarder danska kronor, motsvarande cirka 140 svenska, sedan årsskifte.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen tar rygg på fallande Asienbörser och sjunker. OMXS-index har efter fem minuters handel tappat 1,1 procent. Swedbanks aktie stiger 0,5 procent sedan storbanken redovisat ett oväntat starkt resultat för årets tredje kvartal.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Frillesås utan is inför bandypremiären

Sensationslaget Frillesås BK i bandyns elitserie står inför ett stort dilemma. På lördag gör de debut i den högsta serien men på hemmabanan Sjöaremossen går det ännu inte att lägga is. Vädret är för milt.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Sprängladdning hittad hos Soros

En sprängladdning har hittats i en brevlåda utanför miljardären George Soros hus i den amerikanska delstaten New York, uppger polisen. Enligt tidningen New York Times har den detonerats under kontrollerade former av polisens bombgrupp. Soros är föremål.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Skäringer förlänger sin turné – med ett år

Hon sålde ut både Globen och Scandinavium på åtta minuter med showen "Avig Maria – no more fucks to give". På grund av det stora intresset förlängs nu Mia Skäringers turné över hela nästa år. Showen är en uppdaterad version av föreställningen "Avig Mari.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Saab gör miljardemission

Försvarsindustrikoncernen Saab planerar en nyemission på cirka sex miljarder kronor, skriver bolaget i ett pressmeddelande. "För att stödja bolagets fortsatta tillväxtresa och ge Saab ökad möjlighet att framgångsrikt konkurrera om nya stora ordrar plane.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Astra Zeneca köper in sig i franskt bolag

Den svensk-brittiska läkemedelskoncernen Astra Zeneca köper en post på 9,8 procent av aktierna i den franska konkurrenten Innate Pharma, rapporterar Reuters. Det handlar om en affär där Astra Zeneca köper 6,26 miljoner aktier för 10 euro styck, vilket i.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Jordskalv skakar Taiwan

Ett jordskalv med en magnitud på omkring 6,0 har inträffat öster om Taiwans kust, rapporterar flera nyhetsbyråer. Skalvet kunde enligt AFP kännas tydligt i huvudstaden Taipei. Det är oklart om någon har skadats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.