Expressen > Opinion

Wednesday, 23 January, 01:54

Expressen - 13 jun 18 kl. 15:42

Löfven bör ta Kristerssons utsträckta hand redan nuM-ledaren vill få S till en gemensam avsiktsförklaring om stränga migrationsregler redan nu. Löfven vill vänta in EU. Det är oklokt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristerssons, EU

Dela artikeln

177 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, börta , Kristerssons, utsträckta, handredan nu
YA - 17 sep 14 kl. 03:50

Ignorera inte den utsträckta handen

Det råder ett oklart parlamentariskt läge. Det är en fras vi redan hunnit höra många gånger, trots att det bara gått tre dagar sedan valet.
Och vi lär få höra det många gånger till inom den närmsta tiden, och kanske ännu längre än så.

SvD - 19 okt 15 kl. 18:00

”Löfven, ta Alliansens utsträckta hand”

De stora flyktingströmmarna i kombination med en icke fungerande integrationspolitik riskerar inom kort att leda till haveri i flyktingmottagandet. Allianspartierna har gjort en politikutveckling som regeringspartierna inte ens påbörjat. Det är dags att Stefan Löfven tar Alliansens utsträckta hand i migrationsfrågorna, skriver oppositionsledarna i storstadskommunerna..

DN - 21 dec 18 kl. 11:16

Lööf kommenterar Löfvens utsträckta hand: ”Vi kommer att vara spelbara”

Stefan Löfven (S) har sagt i en DN-intervju att han är beredd att kompromissa med Centerpartiet om arbetsrätten.  Nu kommenterar C-ledaren Löfvens utsträckta hand.  –  Vi kommer att vara konstruktiva och spelbara, vi vill att Sverige ska få en regering så snabbt som möjligt, säger Annie Lööf till Aftonbladet.

BT - 17 sep 14 kl. 17:57

Inga utsträckta händer till Löfven

Allianspartierna sträcker inte ut någon hand för att hjälpa en rödgrön regering att överleva hösten. Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson håller öppet för att sänka S-ledaren Stefan Löfvens första budget.Positionerna förblev låsta efter partiledarnas samtal med riksdagens talman.

ÖstersundsPosten - 17 sep 14 kl. 17:57

Inga utsträckta händer till Löfven

Positionerna förblev låsta efter partiledarnas samtal med riksdagens talman. Löfven väntas ändå få uppdraget att bilda regering och allt tyder på att det blir en minoritetsregering med S och MP. Löfven fortsätter dock att hoppas på stöd över blockgränsen..

DalaDemokraten - 17 sep 14 kl. 17:57

Inga utsträckta händer till Löfven

Positionerna förblev låsta efter partiledarnas samtal med riksdagens talman. Löfven väntas ändå få uppdraget att bilda regering och allt tyder på att det blir en minoritetsregering med S och MP. Löfven fortsätter dock att hoppas på stöd över blockgränsen..

P3 - 08 nov 13 kl. 15:51

Borgliga ungdomsförbunden tackar nej till Löfvens utsträckta hand

Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven sa idag att kan tänka sig att samarbeta med alla partier, förutom SD efter valet 2014. Han sträckte särskilt ut en hand till Centerpartiet och Folkpartiet. Men den inviten intresserar inte Björn Wikman, ordförande för Liberala ungdomsförbundet i Göteborg..

GöteborgsPosten - 11 okt 15 kl. 20:30

Få utsträckta händer i tv-debatt

När partiledarna drabbade samman i tv märktes ingen stor vilja till nya samarbeten. Statsminister Stefan Löfven avfärdade kravet på att slänga ut Miljöpartiet ur regeringen..

Barometern - 11 okt 15 kl. 21:16

Få utsträckta händer i tv-debatt

När partiledarna drabbade samman i tv märktes ingen stor vilja till nya samarbeten. Statsminister Stefan Löfven avfärdade kravet på att slänga ut Miljöpartiet ur regeringen..

DN - 08 okt 17 kl. 17:05

Busch Thor nekade Åkessons utsträckta hand

Det blev strid om lägre löner för enkla jobb i första duellen mellan statsminister Stefan Löfven (S) och den borgerliga utmanaren Ulf Kristersson när de för första gången möttes i SVT:s partiledardebatt på söndagen. Det blev hård debatt om nyanlända där V-ledaren Jonas Sjöstedt krävde en ursäkt av SD-ledaren Jimmie Åkesson för den polisanmälde gruppledaren Mattias Karlssons agerande..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 6 timmar sedan

Jösses vilket snömos om vården, Löfven & Co

Den rödgrönblåa sjukvårdspolitiken tycks gå ut på att ignorera dagens problem och dessutom skapa lite fler. .

Expressen - Igår: 16:50

Varför ursäktar ministern Kaplans islamistkontakter?

Nya statsrådet Amanda Lind hyllar skandalomsusade politikern Mehmet Kaplan som “en hjälte”. Det är svårt att tänka sig en sämre start för en demokratiminister..

Expressen - Igår: 16:20

Löfven II - en regering för vackert väder

Löfven II är en bräcklig farkost utan någon tydlig politisk kurs. Sverige hade förtjänat bättre. .

Expressen - Igår: 06:45

Sluta sura, M, landet behöver en knivskarp opposition

Att agera moget när allt går ens väg är ingen match. Det är när påfrestningarna hopas, och svåra val måste göras, som det visar sig vem som är den vuxne i rummet. .

Expressen - I förrgår: 19:30

Pengaregnet över de rika gynnar V och SD

Sedan Göran Persson avskaffade arvs- och gåvoskatten 2005 har gåvorna hopats över de rika. Den bakvända fördelningspolitiken gynnar V och SD..

Expressen - 19 jan 19 kl. 18:30

Löfvenpakten blundar för de verkliga problemen

Den nya S+MP+C+L-alliansen har inga svar på Sveriges mest brännande samhällsproblem. Det bäddar för ökad misstro och polarisering..

Expressen - 18 jan 19 kl. 19:00

Vården har ingen plats för vårdvägrande predikanter

Det är ingen mänsklig rättighet att få arbeta som barnmorska, men det är en rättighet att få bästa möjliga vård..

Expressen - 18 jan 19 kl. 12:17

Löfvens seger kan leda till S stora fall

Stefan Löfven bör fira medan han kan. Priset för statsministerposten blev skyhögt..

Expressen - 18 jan 19 kl. 06:45

Politikerna borde skämmas efter 131 dagars kaos

Sju av tio svenskar har fått minskat förtroende för politikerna efter valet. Sverige har inte råd med ett regeringskaos till..

Expressen - 17 jan 19 kl. 19:30

Wallströms plakatpolitik sätter vår säkerhet på spel

Risken är stor att Socialdemokraternas splittrade riksdagsgrupp röstar igenom det omdiskuterade kärnvapenförbudet. Låt inte Wallströms plakatpolitik slå sönder Sveriges säkerhet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.