Expressen > Opinion

Wednesday, 24 October, 02:38

Expressen - 13 jun 18 kl. 15:42

Löfven bör ta Kristerssons utsträckta hand redan nuM-ledaren vill få S till en gemensam avsiktsförklaring om stränga migrationsregler redan nu. Löfven vill vänta in EU. Det är oklokt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristerssons, EU

Dela artikeln

177 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, börta , Kristerssons, utsträckta, handredan nu
YA - 17 sep 14 kl. 03:50

Ignorera inte den utsträckta handen

Det råder ett oklart parlamentariskt läge. Det är en fras vi redan hunnit höra många gånger, trots att det bara gått tre dagar sedan valet.
Och vi lär få höra det många gånger till inom den närmsta tiden, och kanske ännu längre än så.

SvD - 19 okt 15 kl. 18:00

”Löfven, ta Alliansens utsträckta hand”

De stora flyktingströmmarna i kombination med en icke fungerande integrationspolitik riskerar inom kort att leda till haveri i flyktingmottagandet. Allianspartierna har gjort en politikutveckling som regeringspartierna inte ens påbörjat. Det är dags att Stefan Löfven tar Alliansens utsträckta hand i migrationsfrågorna, skriver oppositionsledarna i storstadskommunerna..

BT - 17 sep 14 kl. 17:57

Inga utsträckta händer till Löfven

Allianspartierna sträcker inte ut någon hand för att hjälpa en rödgrön regering att överleva hösten. Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson håller öppet för att sänka S-ledaren Stefan Löfvens första budget.Positionerna förblev låsta efter partiledarnas samtal med riksdagens talman.

ÖstersundsPosten - 17 sep 14 kl. 17:57

Inga utsträckta händer till Löfven

Positionerna förblev låsta efter partiledarnas samtal med riksdagens talman. Löfven väntas ändå få uppdraget att bilda regering och allt tyder på att det blir en minoritetsregering med S och MP. Löfven fortsätter dock att hoppas på stöd över blockgränsen..

DalaDemokraten - 17 sep 14 kl. 17:57

Inga utsträckta händer till Löfven

Positionerna förblev låsta efter partiledarnas samtal med riksdagens talman. Löfven väntas ändå få uppdraget att bilda regering och allt tyder på att det blir en minoritetsregering med S och MP. Löfven fortsätter dock att hoppas på stöd över blockgränsen..

P3 - 08 nov 13 kl. 15:51

Borgliga ungdomsförbunden tackar nej till Löfvens utsträckta hand

Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven sa idag att kan tänka sig att samarbeta med alla partier, förutom SD efter valet 2014. Han sträckte särskilt ut en hand till Centerpartiet och Folkpartiet. Men den inviten intresserar inte Björn Wikman, ordförande för Liberala ungdomsförbundet i Göteborg..

GöteborgsPosten - 11 okt 15 kl. 20:30

Få utsträckta händer i tv-debatt

När partiledarna drabbade samman i tv märktes ingen stor vilja till nya samarbeten. Statsminister Stefan Löfven avfärdade kravet på att slänga ut Miljöpartiet ur regeringen..

Barometern - 11 okt 15 kl. 21:16

Få utsträckta händer i tv-debatt

När partiledarna drabbade samman i tv märktes ingen stor vilja till nya samarbeten. Statsminister Stefan Löfven avfärdade kravet på att slänga ut Miljöpartiet ur regeringen..

DN - 08 okt 17 kl. 17:05

Busch Thor nekade Åkessons utsträckta hand

Det blev strid om lägre löner för enkla jobb i första duellen mellan statsminister Stefan Löfven (S) och den borgerliga utmanaren Ulf Kristersson när de för första gången möttes i SVT:s partiledardebatt på söndagen. Det blev hård debatt om nyanlända där V-ledaren Jonas Sjöstedt krävde en ursäkt av SD-ledaren Jimmie Åkesson för den polisanmälde gruppledaren Mattias Karlssons agerande..

Dalarnas tidningar - 20 mar 18 kl. 17:00

Ledare: Varför skulle C och L lockas av Löfvens höjda skatter - strunta i hans utsträckta hand

Stefan Löfven bjuder in till en bred skatteuppgörelse (Dagens Industri, 180315). Han hymlar inte med att det är en del av Socialdemokraternas försök att locka Liberalerna och Centern över....

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 7 timmar sedan

Klimatproblemen kan inte skyllas på högerpopulister

Atmosfären bryr sig inte i fall utsläppen kommer från goda demokrater eller högerradikaler..

Expressen - 10 timmar sedan

Ge brandmännen ett tack, inte skatteblanketter

Var inte rädd för att samhället ska kollapsa i ett krisläge – Skatteverket kommer alltid att vara redo med en inbetalningsblankett..

Expressen - 20 timmar sedan

Gränserna blöder medan Löfven och de andra sölar

Den förödande kritiken mot Sveriges gränskontroller understryker behovet av en handlingskraftig regering. I stället för att vänta in Annie Lööf (C) borde S och M ta saken i egna händer..

Expressen - Igår: 16:23

Ert hemmafru-lajv är trams, 90-talister

Vet 90-talisterna vad som står på spel när de poserar som hemmafruvurmare?.

Expressen - Igår: 06:00

MP sviker inte när man säljer hyresrätter

Miljöpartiet anklagas för svek efter att man öppnat för ombildningar i Stockholm. Men att sälja hyresrätter i förorterna är bra politik..

Expressen - I förrgår: 19:00

Tvinga mig inte att vara sexig tills jag dör

Fler skildringar av äldre kvinnor som sexuellt attraktiva är ett tveksamt botemedel mot rädslan för att åldras..

Expressen - 20 okt 18 kl. 18:30

Välkommen till en ny skitvärld, utrikesministern

Sveriges möjligheter att vara en moralisk stormakt är små i den nya, hårda värld som håller på att ta form. Nästa regering måste rusta landet för sämre tider. .

Expressen - 20 okt 18 kl. 06:30

Nättroll spricker i cellen – lås in dem

Två viktiga domar mot pro-ryska internettroll och hatsajter visar att det öppna samhället kan försvaras. Sverige bör lära av Finland..

Expressen - 19 okt 18 kl. 19:00

SD-förslaget om kungen ledde till märkliga gapflabb

Björn Söders förslag om att kungen ska utse regeringsbildare blev utskrattat. Men i ett statsvetenskapligt perspektiv är det snarare dagens modell som är udda..

Expressen - 19 okt 18 kl. 07:10

Att Nordea stack kan bli en vinstaffär för Sverige

En allt för stor finansbransch kan vara en förbannelse.Att Nordea flyttar till Finland innebär att svenska skattebetalare löper mindre risk vid nästa bankkris..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.