Expressen > Opinion

Monday, 18 June, 01:38

Expressen - 13 jun 18 kl. 15:42

Löfven bör ta Kristerssons utsträckta hand redan nuM-ledaren vill få S till en gemensam avsiktsförklaring om stränga migrationsregler redan nu. Löfven vill vänta in EU. Det är oklokt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristerssons, EU

Dela artikeln

161 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, börta , Kristerssons, utsträckta, handredan nu
YA - 17 sep 14 kl. 03:50

Ignorera inte den utsträckta handen

Det råder ett oklart parlamentariskt läge. Det är en fras vi redan hunnit höra många gånger, trots att det bara gått tre dagar sedan valet.
Och vi lär få höra det många gånger till inom den närmsta tiden, och kanske ännu längre än så.

SvD - 19 okt 15 kl. 18:00

”Löfven, ta Alliansens utsträckta hand”

De stora flyktingströmmarna i kombination med en icke fungerande integrationspolitik riskerar inom kort att leda till haveri i flyktingmottagandet. Allianspartierna har gjort en politikutveckling som regeringspartierna inte ens påbörjat. Det är dags att Stefan Löfven tar Alliansens utsträckta hand i migrationsfrågorna, skriver oppositionsledarna i storstadskommunerna..

BT - 17 sep 14 kl. 17:57

Inga utsträckta händer till Löfven

Allianspartierna sträcker inte ut någon hand för att hjälpa en rödgrön regering att överleva hösten. Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson håller öppet för att sänka S-ledaren Stefan Löfvens första budget.Positionerna förblev låsta efter partiledarnas samtal med riksdagens talman.

ÖstersundsPosten - 17 sep 14 kl. 17:57

Inga utsträckta händer till Löfven

Positionerna förblev låsta efter partiledarnas samtal med riksdagens talman. Löfven väntas ändå få uppdraget att bilda regering och allt tyder på att det blir en minoritetsregering med S och MP. Löfven fortsätter dock att hoppas på stöd över blockgränsen..

DalaDemokraten - 17 sep 14 kl. 17:57

Inga utsträckta händer till Löfven

Positionerna förblev låsta efter partiledarnas samtal med riksdagens talman. Löfven väntas ändå få uppdraget att bilda regering och allt tyder på att det blir en minoritetsregering med S och MP. Löfven fortsätter dock att hoppas på stöd över blockgränsen..

P3 - 08 nov 13 kl. 15:51

Borgliga ungdomsförbunden tackar nej till Löfvens utsträckta hand

Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven sa idag att kan tänka sig att samarbeta med alla partier, förutom SD efter valet 2014. Han sträckte särskilt ut en hand till Centerpartiet och Folkpartiet. Men den inviten intresserar inte Björn Wikman, ordförande för Liberala ungdomsförbundet i Göteborg..

GöteborgsPosten - 11 okt 15 kl. 20:30

Få utsträckta händer i tv-debatt

När partiledarna drabbade samman i tv märktes ingen stor vilja till nya samarbeten. Statsminister Stefan Löfven avfärdade kravet på att slänga ut Miljöpartiet ur regeringen..

Barometern - 11 okt 15 kl. 21:16

Få utsträckta händer i tv-debatt

När partiledarna drabbade samman i tv märktes ingen stor vilja till nya samarbeten. Statsminister Stefan Löfven avfärdade kravet på att slänga ut Miljöpartiet ur regeringen..

DN - 08 okt 17 kl. 17:05

Busch Thor nekade Åkessons utsträckta hand

Det blev strid om lägre löner för enkla jobb i första duellen mellan statsminister Stefan Löfven (S) och den borgerliga utmanaren Ulf Kristersson när de för första gången möttes i SVT:s partiledardebatt på söndagen. Det blev hård debatt om nyanlända där V-ledaren Jonas Sjöstedt krävde en ursäkt av SD-ledaren Jimmie Åkesson för den polisanmälde gruppledaren Mattias Karlssons agerande..

Dalarnas tidningar - 20 mar 18 kl. 17:00

Ledare: Varför skulle C och L lockas av Löfvens höjda skatter - strunta i hans utsträckta hand

Stefan Löfven bjuder in till en bred skatteuppgörelse (Dagens Industri, 180315). Han hymlar inte med att det är en del av Socialdemokraternas försök att locka Liberalerna och Centern över....

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 6 timmar sedan

Sverige behöver en öppen debatt om återvandring

Lär av de senaste årens migrationsdebatt: att fula ut frågor leder inte framåt..

Expressen - Igår: 18:00

Snart kan vi bara drömma om USA som världspolis

Nej, bilden av president Trump behöver inte nyanseras. Hans utrikespolitik underminerar västvärlden och spelar Kina och Ryssland i händerna..

Expressen - Igår: 06:00

Lika kommunalskatt för alla varken rättvist eller effektivt

Göran Perssons förslag att i rättvisans namn slopa kommunalskatten är tokigt. Det skulle befrämja slöseri och försvåra rekrytering av goda lokalpolitiker..

Expressen - I förrgår: 19:30

Varför granskar ingen politikens influencers?

Det är dags att granska fenomenet med influencers inom politiken. För det är svårt att tro att det bara är tandblekning som företag har intresse av att göra dold reklam för..

Expressen - I förrgår: 06:00

Säg nej tack till Fi:s låtsasmuseum

Ett museum utan lokal och samlingar finns per definition inte. I kvinnohistoriens namn ska därför Stockholms stad starta ett. .

Expressen - 14 jun 18 kl. 17:05

Vem vill vara politiker när barnen hotas?

"Vi vet var du bor och var dina barn går i skolan". Hoten mot lokalpolitiker ökar – och det är ett angrepp mot hela samhället..

Expressen - 13 jun 18 kl. 19:30

Dags att stoppa Turkiets spioncentraler i Sverige

Turkiet planerade att mörda flera regimkritiker i Danmark förra året, och statsanställda imamer kartlägger Gülenanhängare i Sverige. Det krävs krafttag mot Erdogans flyktingspionage och förföljelser..

Expressen - 13 jun 18 kl. 06:00

Förstår svenskar hur fantastisk förskolan är?

Glöm köttbullar och musikundret. Förskolan är det allra bästa med Sverige. Svenska föräldrar borde vara evigt tacksamma över att en sådan förmån nästan är gratis..

Expressen - 12 jun 18 kl. 16:47

Vänsterns egen tandfé borrar hål i statsfinanserna

Vänsterpartiet vill införa ett högkostnadsskydd i tandvården på 2 000 kronor. Det tiotal miljarder gaddgarantin kostar behövs bättre i äldreomsorgen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.