Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 23 October, 15:52

Nyan - 13 jun 18 kl. 15:31

Wiklöf håller sommarkonsert igenDen 25:e juli är det dags för Wiklöfs sommarkonsert som ska hållas i Miramarparken, Mariehamn. Klockan 19.30 sätter konserten igång, och håller på ända till klockan 23.00 då festandet avslutas med fyrverkerier. Lasse Berghagen ska vara programledare med en repertoar som innehåller allt från den norska sopranen Sissel Kyrkjebö till den svenska komikern Lennie Norman.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Wiklöfs, Miramarparken, Berghagen, Sissel Kyrkjebö, Lennie Norman, Arkipelags, Hägerstrand, Nyan

Dela artikeln

254 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wiklöf, håller, sommarkonsert, igen
YLE - 01 nov 15 kl. 11:00

Anders Wiklöf: Snabba klipp inget för mig

Ålands rikaste man Anders Wiklöf vill eller kan inte ge några råd om hur andra ska nå framgång. Själv satsar han på långsiktighet. De flesta aktier går upp, om man väntar tillräckligt länge.

Nyan - 11 jun 18 kl. 09:32

Dyra böter för Wiklöf – igen

63 800 euro. Så mycket kostade det Anders Wiklöf att köra för fort i helgen.
Det var under lördagskvällen när Anders Wiklöf var på väg till Önningebymuseet för att dela ut ett konstpris som han trampade lite för hårt på gaspedalen.

YLE - 14 okt 13 kl. 10:08

Jätteböter för Wiklöf - igen

Kommerserådet Anders Wiklöf har åkt på jättelika fortkörningsböter, skriver de åländska dagstidningarna. Wiklöf åkte fast i Mariehamn på söndagseftermiddagen, då han körde 77 kilometer i timmen på ett 50-område. Polisen skrev ut dagsböter på sammanlagt 95 000 euro.

Nyan - 22 jul 18 kl. 10:48

Sverige nästa för Wiklöfs gratisshow?

Affärsmannen Anders Wiklöf funderar på att bjuda på en ny gratiskonsert med kända svenska artister. Någonstans i Sverige. Anders Wiklöf bekräftar för Nya Åland att han tror det är möjligt, även om inget är bestämt ännu.

Nyan - 02 nov 15 kl. 07:30

Wiklöf etta på skattetoppen

Idag offentliggörs den så kallade ”Skattetoppen” för 2014. På Åland ligger kommerserådet Anders Wiklöf högst i beskattningslistorna för fjolåret, både då det gäller förvärvsinkomst och kapitalinkomst. Topplistorna ser ut såhär: Beskattningsbar förvärvsinkomst 1.

Nyan - 05 nov 16 kl. 09:27

Snickarkärlek i Johan Wiklövs finsnickeri

I snickeriet skräddarsyr Johan Wiklöv möbler och inredningar. Skapelserna är både stora och små, funktionella och framförallt vackra och unika.
Cavalier king charles spanieln Nemo ligger på cementgolvet i verkstan.

Nyan - 14 okt 15 kl. 09:20

Esko Aho gästar Wiklöf

– Det är dags att få Finland att jobba för utveckling, inte emot. Vi behöver något nytt.

Det säger före detta statsminister Esko Aho som är på Ålandsbesök.

Nyan - 25 jun 15 kl. 13:01

Wiklöf ökar cancersatsning

Kommerserådet Anders Wiklöfs stöd till cancerforskningen växer. Nu är han den tredje största privata aktieägaren i svenska Kancera. Under de senaste fyra-fem åren har Wiklöf stött svensk cancerforskning genom att köpa aktier i Kancera.

Nyan - 26 dec 13 kl. 15:48

Wiklöf köpte omskriven tavla

Carl Larssons omskrivna akvarell ”Lisbeth och körsbärsblom”köptes av kommerserådet Anders Wiklöf på auktion i Sverige i början av december.
Det speciella med verkat är att det varit försvunnet i hundra år tills det nyligen dök upp igen..

Nyan - 18 maj 16 kl. 08:01

Bra fjolår för Wiklöfs mat och byggvaror

– Vi är nöjda med resultatet både i Ab Mathias Eriksson och Ab Mariehamns Parti.

Så kommenterar vd Dan-Johan Dahlblom de två Wiklöf Holding-bolagens fjolår.
Bolagen håller sina respektive stämmor samma dag, den 26 maj.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 10 minuter sedan

Backebergs lekplats har fått en Kottestuga

Backebergs lekpark i Mariehamn har länge saknat en lekstuga. Nu har de en. – Jag är så glad att jag vågade ta steget att fråga Anders Wiklöf om han kunde sponsra, säger föreståndare Susann Karlsson.

Nyan - 2 timmar sedan

Fortfarande inget svar på klagomålen

Air Leap har fortfarande inte svarat på klagomålen om säkerheten ombord. – Det är fel mot dem som skrivit till oss att de inte får svar, säger Per-Erik Cederkvist, landskapets upphandlare för flygtrafiken.
Landskapsregeringen har fått in flera klagomål från allmänheten om säkerhetsgenomgången ombord på Stockholmsflyget, något som Nya Åland rapporterade om den 28 september och 3 oktober.

Nyan - 4 timmar sedan

Tobbe Trollkarl till Åland

Lördagen den 8 december äntrar Tobbe Trollkarl Alandicas stora scen.
Enligt pressmeddelandet handlar det om ”en trollerishow i ett rafflande tempo som lockar till skratt både hos stora och små”. Tobbe Trollkarl är en välkänd underhållare i Sverige med mer än 20 års erfarenhet från scen och tv, informerar pressmeddelandet vidare.

Nyan - 4 timmar sedan

Anställningstvist dyr för anställd

En före detta anställd på skärgårdsfärjorna hävdar att landskapet behandlat honom orättvist och sökte ersättning. Enligt landskapet har dock allt gått rätt till och tingsrätten gick på landskapets linje.
Det var under 2013–2016 som mannen jobbade i perioder på Ejdern och Grisslan både som befäl, styrman och överstyrman.

Nyan - 5 timmar sedan

Körde 87 km/h på 30-område

En ung man dömdes i går av tingsrätten till 45 dagsböter för grovt äventyrande av trafiksäkerheten. Förra månaden körde han motorcykel i hög hastighet på Neptunigatan i Mariehamn strax efter klockan 9 på morgonen i ett område med skolor och daghem. Polisens radar visade på 90 km i timmen där högsta tillåtna hastighet är 30 km i timmen.

Nyan - 7 timmar sedan

Uppåt för Ålandsbanken

Ålandsbankens rörelseresultat steg med 12 procent under årets första nio månader, trots stramare regelverk, högre stabilitetsavgift och en svag krona.
Ålandsbankens vd Peter Wiklöf kommenterar resultatet så här: – Under årets första nio månader har vi förbättrat rörelseresultatet med 12 procent till 21,9 miljoner euro. Vi uppnår detta resultat trots en omfattande implementering av nya regelverk, en kraftigt höjd stabilitetsavgift och en klart svagare svensk krona, som påverkar både våra affärsvolymer och vårt resultat negativt.

Nyan - 7 timmar sedan

Mira Sagulin vann nordisk skrivtävling

Femtonåriga Mira Sagulin från Åland är en av tre vinnare i Föreningen Nordens och Stortingets skrivtävling Elever i hela Norden uppmanades att skriva på temat hur man i Norden kan skapa en trygg framtid för havet, miljön och framtida generationer. Mira Sagulin vann en resa till Oslo där hon får delta i Nordiska rådets session 30-31 oktober. (ke) Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 9 timmar sedan

”Överväg polisanmälan”

Staden bör överväga polisanmälan mot hamnens tidigare chef Leif Ahlqvist för att utreda om han begått tjänstebrott eller något annat brott när han attesterat fakturor från sonens elfirma. Det skriver Helge Vuoti på revisionssammanslutningen BDO Ab i den specialrevision som staden beställt och som nyss blev offentlig. Rapporten gäller åren 2011-2014, alltså den tid när Leif Ahlqvist var anställd av Mariehamns stad för att leda hamnverksamheten.

Nyan - 20 timmar sedan

Jens Harberg ger ut minnen om jakt och skärgård

Landskapets tidigare jaktvårdskonsulent Jens Harberg ger i höst ut en bok som sammanställer fakta och funderingar från hans aktiva år. Boken ”Fakta och funderingar om livet bland jägare och skärgårdsbor” handlar exakt om det som titeln säger. Det menar Jens Harberg som presenterade sin bok under den åländska bokmässan.

Nyan - 21 timmar sedan

Mariebad stängt i kväll

Mariebad håller stängt resten av kvällen 22.10, meddelar man från badhuset. – Öppnar igen tisdagen den 23.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.