Nyan > Svenskfinland

Friday, 22 June, 17:25

Nyan - 13 jun 18 kl. 15:31

Wiklöf håller sommarkonsert igenDen 25:e juli är det dags för Wiklöfs sommarkonsert som ska hållas i Miramarparken, Mariehamn. Klockan 19.30 sätter konserten igång, och håller på ända till klockan 23.00 då festandet avslutas med fyrverkerier. Lasse Berghagen ska vara programledare med en repertoar som innehåller allt från den norska sopranen Sissel Kyrkjebö till den svenska komikern Lennie Norman.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Wiklöfs, Miramarparken, Berghagen, Sissel Kyrkjebö, Lennie Norman, Arkipelags, Hägerstrand, Nyan

Dela artikeln

254 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wiklöf, håller, sommarkonsert, igen
YLE - 01 nov 15 kl. 11:00

Anders Wiklöf: Snabba klipp inget för mig

Ålands rikaste man Anders Wiklöf vill eller kan inte ge några råd om hur andra ska nå framgång. Själv satsar han på långsiktighet. De flesta aktier går upp, om man väntar tillräckligt länge.

Nyan - 11 jun 18 kl. 09:32

Dyra böter för Wiklöf – igen

63 800 euro. Så mycket kostade det Anders Wiklöf att köra för fort i helgen.
Det var under lördagskvällen när Anders Wiklöf var på väg till Önningebymuseet för att dela ut ett konstpris som han trampade lite för hårt på gaspedalen.

YLE - 14 okt 13 kl. 10:08

Jätteböter för Wiklöf - igen

Kommerserådet Anders Wiklöf har åkt på jättelika fortkörningsböter, skriver de åländska dagstidningarna. Wiklöf åkte fast i Mariehamn på söndagseftermiddagen, då han körde 77 kilometer i timmen på ett 50-område. Polisen skrev ut dagsböter på sammanlagt 95 000 euro.

Nyan - 02 nov 15 kl. 07:30

Wiklöf etta på skattetoppen

Idag offentliggörs den så kallade ”Skattetoppen” för 2014. På Åland ligger kommerserådet Anders Wiklöf högst i beskattningslistorna för fjolåret, både då det gäller förvärvsinkomst och kapitalinkomst. Topplistorna ser ut såhär: Beskattningsbar förvärvsinkomst 1.

Nyan - 05 nov 16 kl. 09:27

Snickarkärlek i Johan Wiklövs finsnickeri

I snickeriet skräddarsyr Johan Wiklöv möbler och inredningar. Skapelserna är både stora och små, funktionella och framförallt vackra och unika.
Cavalier king charles spanieln Nemo ligger på cementgolvet i verkstan.

Nyan - 14 okt 15 kl. 09:20

Esko Aho gästar Wiklöf

– Det är dags att få Finland att jobba för utveckling, inte emot. Vi behöver något nytt.

Det säger före detta statsminister Esko Aho som är på Ålandsbesök.

Nyan - 25 jun 15 kl. 13:01

Wiklöf ökar cancersatsning

Kommerserådet Anders Wiklöfs stöd till cancerforskningen växer. Nu är han den tredje största privata aktieägaren i svenska Kancera. Under de senaste fyra-fem åren har Wiklöf stött svensk cancerforskning genom att köpa aktier i Kancera.

Nyan - 26 dec 13 kl. 15:48

Wiklöf köpte omskriven tavla

Carl Larssons omskrivna akvarell ”Lisbeth och körsbärsblom”köptes av kommerserådet Anders Wiklöf på auktion i Sverige i början av december.
Det speciella med verkat är att det varit försvunnet i hundra år tills det nyligen dök upp igen..

Nyan - 18 maj 16 kl. 08:01

Bra fjolår för Wiklöfs mat och byggvaror

– Vi är nöjda med resultatet både i Ab Mathias Eriksson och Ab Mariehamns Parti.

Så kommenterar vd Dan-Johan Dahlblom de två Wiklöf Holding-bolagens fjolår.
Bolagen håller sina respektive stämmor samma dag, den 26 maj.

Nyan - 10 aug 16 kl. 20:00

IFK föll mot KuPS – igen

FOTBOLL. IFK Mariehamn tappar greppet om toppen av tabellen efter ytterligare en förlustmatch.
– Den där straffsituationen är det värsta jag har varit med om, säger IFK:s lagkapten Jani Lyyski.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Midsommarstången pyntas trots regn och rusk

Flitens lampa lyser i branddepån i Storby på midsommaraftons eftermiddag. Här sitter nämligen ett gäng och lövar sträcken till Storbys stång. Över tre kilometer garn med löv behövs till det som enligt Storbyborna är Ålands längsta midsommarstång, 28,3 meter.

Nyan - 5 timmar sedan

Alarmcentralen upphäver skogsbrandvarningen

Landskapsalarmcentralen har beslutat att upphäva skogsbrandvarningen i landskapet Åland från och med i dag, fredag, klockan 12.00. Det skriver man i ett pressmeddelande.

Nyan - 6 timmar sedan

Sjöräddningen: Håll er hemma!

Midsommaraftonen inleds med den på förhand utlovade hårda blåsten. Dag Lindholm, verksamhetsledare för Ålands sjöräddningssällskap, uppmanar båtfarare att hållas hemma tills det mojnar i kväll. – Nu var det här varnat långt i förväg, men jag hoppas att alla håller sig hemma och väntar tills i kväll när det ska mojna.

Nyan - 6 timmar sedan

Tre incidenter till sjöss

En båt gick på grund, en annan blev utan bränsle och en tredje fick problem med motorn. Ålands sjöräddningssällskap hjälpte till i alla tre fall under torsdagen. Vid 13-tiden började en segelbåts motor ryka på sin färd över Lumparn.

Nyan - 7 timmar sedan

Jomala samlingshus blir en miljöbyggnad

Jomalas samlingshus ska bli en så kallad miljöbyggnad, med en yta på totalt 3 000 kvadratmeter. I december 2019 ska huset stå klart. – Vi är tacksamma att vi har fått den här möjligheten genom landskapsregeringen, säger byggnadskommitténs ordförande Dennis Jansson (MSÅ).

Nyan - 22 timmar sedan

Fjärde raka segern för ÅU

FOTBOLL. Tre mål inom loppet av tolv minuter.
Det gav Åland United tre poäng på bortaplan.

Nyan - 22 timmar sedan

Misstänkt rattfylla i Jomala

En fordonsförare misstänks för rattfylleri och straffbart bruk av narkotika efter att ha blivit stoppad av polisen i dag. Föraren ska ha kört på ett avvikande sätt, vilket gjorde att polisen valde att stanna ekipaget och prata med föraren. Ett drogtest gjordes, vilket visade positivt.

Nyan - 23 timmar sedan

Fick böter för obetald skatt

En person fick tio dagsböter, efter att ha blivit stoppad av polisen under deras kontroll av motorfordonstrafiken i Mariehamn och Jomala under torsdagen. Fordonsskatten för personbilen var obetald. Utöver boten till föraren plockades fordonets registreringsskyltar bort.

Nyan - 23 timmar sedan

Linjefärja står still

Seglinge linjefärja, som går mellan Seglinge och Snäckö, har uppehåll under början av nästa vecka på grund av reparationsarbeten på färjan. Uppehållet sträcker sig från måndagen den 25 juni klockan 20.00 till tisdagen den 26 juni klockan 06.

Nyan - Igår: 16:17

Bilkrock i Söderby

Två personbilar kolliderade i Lemland Söderby under torsdagseftermiddagen. Allting slutade lyckligt, då inga personer skadades.
– Det blev bara omfattande plåtskador, uppger befäl Karl Nordlund.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.