Nyan > Svenskfinland

Friday, 17 August, 09:07

Nyan - 13 jun 18 kl. 15:31

Wiklöf håller sommarkonsert igenDen 25:e juli är det dags för Wiklöfs sommarkonsert som ska hållas i Miramarparken, Mariehamn. Klockan 19.30 sätter konserten igång, och håller på ända till klockan 23.00 då festandet avslutas med fyrverkerier. Lasse Berghagen ska vara programledare med en repertoar som innehåller allt från den norska sopranen Sissel Kyrkjebö till den svenska komikern Lennie Norman.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Wiklöfs, Miramarparken, Berghagen, Sissel Kyrkjebö, Lennie Norman, Arkipelags, Hägerstrand, Nyan

Dela artikeln

254 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wiklöf, håller, sommarkonsert, igen
YLE - 01 nov 15 kl. 11:00

Anders Wiklöf: Snabba klipp inget för mig

Ålands rikaste man Anders Wiklöf vill eller kan inte ge några råd om hur andra ska nå framgång. Själv satsar han på långsiktighet. De flesta aktier går upp, om man väntar tillräckligt länge.

Nyan - 11 jun 18 kl. 09:32

Dyra böter för Wiklöf – igen

63 800 euro. Så mycket kostade det Anders Wiklöf att köra för fort i helgen.
Det var under lördagskvällen när Anders Wiklöf var på väg till Önningebymuseet för att dela ut ett konstpris som han trampade lite för hårt på gaspedalen.

YLE - 14 okt 13 kl. 10:08

Jätteböter för Wiklöf - igen

Kommerserådet Anders Wiklöf har åkt på jättelika fortkörningsböter, skriver de åländska dagstidningarna. Wiklöf åkte fast i Mariehamn på söndagseftermiddagen, då han körde 77 kilometer i timmen på ett 50-område. Polisen skrev ut dagsböter på sammanlagt 95 000 euro.

Nyan - 22 jul 18 kl. 10:48

Sverige nästa för Wiklöfs gratisshow?

Affärsmannen Anders Wiklöf funderar på att bjuda på en ny gratiskonsert med kända svenska artister. Någonstans i Sverige. Anders Wiklöf bekräftar för Nya Åland att han tror det är möjligt, även om inget är bestämt ännu.

Nyan - 02 nov 15 kl. 07:30

Wiklöf etta på skattetoppen

Idag offentliggörs den så kallade ”Skattetoppen” för 2014. På Åland ligger kommerserådet Anders Wiklöf högst i beskattningslistorna för fjolåret, både då det gäller förvärvsinkomst och kapitalinkomst. Topplistorna ser ut såhär: Beskattningsbar förvärvsinkomst 1.

Nyan - 05 nov 16 kl. 09:27

Snickarkärlek i Johan Wiklövs finsnickeri

I snickeriet skräddarsyr Johan Wiklöv möbler och inredningar. Skapelserna är både stora och små, funktionella och framförallt vackra och unika.
Cavalier king charles spanieln Nemo ligger på cementgolvet i verkstan.

Nyan - 14 okt 15 kl. 09:20

Esko Aho gästar Wiklöf

– Det är dags att få Finland att jobba för utveckling, inte emot. Vi behöver något nytt.

Det säger före detta statsminister Esko Aho som är på Ålandsbesök.

Nyan - 25 jun 15 kl. 13:01

Wiklöf ökar cancersatsning

Kommerserådet Anders Wiklöfs stöd till cancerforskningen växer. Nu är han den tredje största privata aktieägaren i svenska Kancera. Under de senaste fyra-fem åren har Wiklöf stött svensk cancerforskning genom att köpa aktier i Kancera.

Nyan - 26 dec 13 kl. 15:48

Wiklöf köpte omskriven tavla

Carl Larssons omskrivna akvarell ”Lisbeth och körsbärsblom”köptes av kommerserådet Anders Wiklöf på auktion i Sverige i början av december.
Det speciella med verkat är att det varit försvunnet i hundra år tills det nyligen dök upp igen..

Nyan - 18 maj 16 kl. 08:01

Bra fjolår för Wiklöfs mat och byggvaror

– Vi är nöjda med resultatet både i Ab Mathias Eriksson och Ab Mariehamns Parti.

Så kommenterar vd Dan-Johan Dahlblom de två Wiklöf Holding-bolagens fjolår.
Bolagen håller sina respektive stämmor samma dag, den 26 maj.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 14 timmar sedan

Nu finns plats på Lemlands dagisar

Nu finns det plats för alla som behöver en daghemsplats i Lemland. Dessutom finns visioner och planer för både nya daghem och pedagogisk utveckling.
Den 20 augusti ska ”Den nya modulen” tas i bruk när åtta barn, fyra- till femåringar, och två nya anställda flyttar in.

Nyan - 17 timmar sedan

Hovrätten tar upp Nya Åland-åtal

Hovrätten tar upp åtalet mot två tidigare Nya Åland-journalister som tingsrätten förkastade i våras. Åtalet gällde ärekränkning och spridande av information som kränker privatlivet. Målsäganden tyckte att Nya Ålands dåvarande chefredaktör Jonas Bladh och reportern Annica Lindström hade begått ett brott när en hyperlänk publicerades till en artikel i finsk nättidning där den målsägandes namn framgick.

Nyan - 17 timmar sedan

Kraftig matlagning orsakade alarm

Ett automatalarm gick på Sankt Görans församlingshem i Mariehamn under torsdagseftermiddagen. Orsaken, enligt brandbefäl Ted Andersson, var matlagning med mycket os. Ingen brand uppstod.

Nyan - 19 timmar sedan

Fortkörningen kostade 320 euro

Tingsrätten dömer en bilförare till 40 dagsböter på totalt 320 euro och körförbud för grovt äventyrande av trafiksäkerheten. I juni körde han 61 kilometer i timmen på en 30-sträcka på Norra Svibyvägen vid Sviby daghem i Jomala. Han fick då ett körförbud som går ut i slutet av augusti.

Nyan - 20 timmar sedan

Ålands vatten behöver regn

I Långsjön i Finström ligger vattennivån på –55 centimeter. Gränsen i miljötillståndet är på –70. – Kommer det 60 millimeter regn före den sista september klarar vi av miljötillståndet, men på lång sikt behövs en annan lösning, säger Christian Nordas, vd för Ålands vatten.

Nyan - 23 timmar sedan

Borreliaexpert sågar självtest

Ett självtest som uppger sig visa antikroppar mot borrelia i blodet säljs nu på Åland. Testet är tillverkat av ett bolag som även tillverkar en rad andra hemtest för olika sjukdomar. Tillverkaren uppger att provet helst ska tas två till sex veckor efter att man blivit biten av en fästing, speciellt om det uppstått ett rött hudutslag kring bettet (Erythema migrans).

Nyan - 23 timmar sedan

Lägre driftskostnader bättrar på resultatet för Viking

Viking Lines omsättningen har sjunkit under det första halvåret i jämförelse med 2017, men tack vare att rörelsekostnaderna har sjunkit förbättrades resultatet en aning i jämförelse med tidigare. Trots det gör Viking Line en förlust på 13,5 miljoner euro. Viking Lines halvårsrapport som offentliggjordes på torsdagsmorgonen.

Nyan - 23 timmar sedan

Nyktra på väg i Eckerö

Polisen kontrollerade rattfylleri i Eckerö under onsdagen. Totalt 70 fordonsförare kontrollerades och samtliga var nyktra. Det skriver Ålands polismyndighet i ett pressmeddelande.

Nyan - 23 timmar sedan

Larm i affärsbyggnad

Ett inbrottslarm startades i en affärsfastighet i Mariehamn under natten till torsdagen. Polisen sökte igenom byggnaden för att se om det var några obehöriga där. De kunde konstatera att byggnaden var tom och att larmet berodde på ett tekniskt fel.

Nyan - Igår: 08:00

Hund som anföll hittades via nätet

En kopplad hund som var ute på promenad med en pojke fick på tisdagskvällen mindre skador när den anfölls av en annan hund som hade slitit sig i Jomala Ytterby. Pojken föll omkull när hunden kom springande. Familjen med den skadade hunden lade upp en efterlysning på Facebook för att få kontakt med killen som hade varit på promenad med hunden som gick till anfall.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.