Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 23 January, 01:59

Nyan - 13 jun 18 kl. 15:31

Wiklöf håller sommarkonsert igenDen 25:e juli är det dags för Wiklöfs sommarkonsert som ska hållas i Miramarparken, Mariehamn. Klockan 19.30 sätter konserten igång, och håller på ända till klockan 23.00 då festandet avslutas med fyrverkerier. Lasse Berghagen ska vara programledare med en repertoar som innehåller allt från den norska sopranen Sissel Kyrkjebö till den svenska komikern Lennie Norman.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Wiklöfs, Miramarparken, Berghagen, Sissel Kyrkjebö, Lennie Norman, Arkipelags, Hägerstrand, Nyan

Dela artikeln

254 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wiklöf, håller, sommarkonsert, igen
YLE - 01 nov 15 kl. 11:00

Anders Wiklöf: Snabba klipp inget för mig

Ålands rikaste man Anders Wiklöf vill eller kan inte ge några råd om hur andra ska nå framgång. Själv satsar han på långsiktighet. De flesta aktier går upp, om man väntar tillräckligt länge.

Nyan - 11 jun 18 kl. 09:32

Dyra böter för Wiklöf – igen

63 800 euro. Så mycket kostade det Anders Wiklöf att köra för fort i helgen.
Det var under lördagskvällen när Anders Wiklöf var på väg till Önningebymuseet för att dela ut ett konstpris som han trampade lite för hårt på gaspedalen.

YLE - 14 okt 13 kl. 10:08

Jätteböter för Wiklöf - igen

Kommerserådet Anders Wiklöf har åkt på jättelika fortkörningsböter, skriver de åländska dagstidningarna. Wiklöf åkte fast i Mariehamn på söndagseftermiddagen, då han körde 77 kilometer i timmen på ett 50-område. Polisen skrev ut dagsböter på sammanlagt 95 000 euro.

Nyan - 22 jul 18 kl. 10:48

Sverige nästa för Wiklöfs gratisshow?

Affärsmannen Anders Wiklöf funderar på att bjuda på en ny gratiskonsert med kända svenska artister. Någonstans i Sverige. Anders Wiklöf bekräftar för Nya Åland att han tror det är möjligt, även om inget är bestämt ännu.

Nyan - 02 nov 15 kl. 07:30

Wiklöf etta på skattetoppen

Idag offentliggörs den så kallade ”Skattetoppen” för 2014. På Åland ligger kommerserådet Anders Wiklöf högst i beskattningslistorna för fjolåret, både då det gäller förvärvsinkomst och kapitalinkomst. Topplistorna ser ut såhär: Beskattningsbar förvärvsinkomst 1.

Nyan - 05 nov 16 kl. 09:27

Snickarkärlek i Johan Wiklövs finsnickeri

I snickeriet skräddarsyr Johan Wiklöv möbler och inredningar. Skapelserna är både stora och små, funktionella och framförallt vackra och unika.
Cavalier king charles spanieln Nemo ligger på cementgolvet i verkstan.

Nyan - 14 okt 15 kl. 09:20

Esko Aho gästar Wiklöf

– Det är dags att få Finland att jobba för utveckling, inte emot. Vi behöver något nytt.

Det säger före detta statsminister Esko Aho som är på Ålandsbesök.

Nyan - 25 jun 15 kl. 13:01

Wiklöf ökar cancersatsning

Kommerserådet Anders Wiklöfs stöd till cancerforskningen växer. Nu är han den tredje största privata aktieägaren i svenska Kancera. Under de senaste fyra-fem åren har Wiklöf stött svensk cancerforskning genom att köpa aktier i Kancera.

Nyan - 26 dec 13 kl. 15:48

Wiklöf köpte omskriven tavla

Carl Larssons omskrivna akvarell ”Lisbeth och körsbärsblom”köptes av kommerserådet Anders Wiklöf på auktion i Sverige i början av december.
Det speciella med verkat är att det varit försvunnet i hundra år tills det nyligen dök upp igen..

Nyan - 18 maj 16 kl. 08:01

Bra fjolår för Wiklöfs mat och byggvaror

– Vi är nöjda med resultatet både i Ab Mathias Eriksson och Ab Mariehamns Parti.

Så kommenterar vd Dan-Johan Dahlblom de två Wiklöf Holding-bolagens fjolår.
Bolagen håller sina respektive stämmor samma dag, den 26 maj.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 4 timmar sedan

IFK förhandlar med Vyatkin

FOTBOLL. Mot Ekenäs IF bildade testspelarna Artem Vyatkin och Javi Pérez mittbackspar. .

Nyan - 5 timmar sedan

Trafikkontroller och rådjursolyckor sysselsatte polisen

En trafikkontroll som polisen genomförde på tisdagen resulterade i en ordningsbot för en förare av en obesiktad bil. Polisen tog bort bilens registerskyltar. Övriga trafikanter skötte sig väl, Två rådjursolyckor inträffade på tisdag morgon på landsbygden.

Nyan - 6 timmar sedan

Polisen delade ut flertal böter

Natten till tisdagen fick tre bilförare varsin böteslapp. En bilist på Godbyvägen körde 75 kilometer i timmen där endast femtio var tillåtet. På Nya Godbyvägen i Jomala valde en förare att ignorera stoppskylten och delgavs böter.

Nyan - 7 timmar sedan

Lär om hållbarhet av historien

”Det var bättre förr” är det lite luriga namnet på Ålands museums nya specialutställning. .

Nyan - 7 timmar sedan

Talmannen träffade kungen av Belgien

Lagtingets talman Gun-Mari Lindholm besökte den tysktalande regionen i Belgien förra veckan, med anledning av regionens 100-årsjubileum. Regionen har självstyrelse och ett eget parlament med säte i staden Eupen i östra Belgien. I samband med jubileet hölls ett seminarium där Sydtyrolen, Alsace och Åland deltog, i egenskap av regioner med egen lagstiftningsbehörighet.

Nyan - 8 timmar sedan

70 000 i stipendier inom sjöfart

Gustaf B. Thordéns Stipendiestiftelse delar ut 50 stipendier om 1 000 euro till sökanden från sjöfartsrelaterade utbildningar i Sverige, Finland och på Åland. – Stiftelsen har även ambitionen att fortsätta dela ut 20 000 euro till studerandeföreningar, sägs i ett pressmeddelande.

Nyan - 10 timmar sedan

De hackade sig till en London-resa

Tre åttondeklassister i Strandnäs skola har knipit en biljett till London för att presentera sin lösning på hur man ska hantera tristess i skolan. .

Nyan - 11 timmar sedan

Påminner om farliga ledningar

Det finns ännu trasiga elledningar som ligger på marken, det skriver Ålands elandelslags vd David Karlsson i ett pressmeddelande. Elandelslaget påminner om att man inte ska röra ledningarna, då det kan vara farligt. – Vi åtgärdar ledningarna så snart vi kan, men det finns ledningar på marken på många ställen, skriver Karlsson.

Nyan - 12 timmar sedan

Pommerns docka håller budgeten

Bygget av Pommerns torrdocka ser ut att hålla sig inom fastslagna budgetramar, men projektet har dragit ut på tiden.
Hittills har bygget kostat 1,67 miljoner av totalt budgeterade 2,02 miljoner euro. Nu föreslås stadsstyrelsen föreslå för fullmäktige att de resterande 348 763 euro som inte användes under 2018 flyttas fram för att slutföra bygget under 2019.

Nyan - 14 timmar sedan

En rymdblomma hyllar Bowie

När Thomas Di Leva som elvaåring fick syn på omslaget till David Bowies ”Pin Ups” i ett skivfönster hemma i Gävle förändrades hans liv. Det var inte bara han som kom från yttre rymden! .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.